Disco på The Tivoli!

Igår var det disco på The Tivoli :D Mucho roligt! Det började kl 7 och slutade vid elva. Vad kan man mer begära än fyra timmars konstant dansande? Kanske en bra DJ... Han spelade inte alls många kul låtar. Jag saknade maneater jättemycket!!!
Iaf, det var såklart en danstävling som jag inte pallade vara med i så jag och några andra gick in i ett annat rum och sjöng Ooa hela natten och Girls just wanna have fun istället ;) Mycket roligare än att titta på när andra dansar! Sen blev vi törstiga så vi köpte lite att dricka och ett glas kranvatten kostade 10 kr!!! Snåla små skitar där.
Efter den minipausen var det dags att dansa i typ 2 timmar till... Mycket entusiastisk av Corre! Sen vid elva tiden spelade dom bara tråkiga balader så då stack alla hem... På en skala mellan 1-10 så var nog allt en 8a =)
Längtar tills nästa gång!Så såg det ut från sceenen...

Brännbollsturnering!

Brännbollsturnering på Norvalla idag... Var väll lagom kul. Men inse hur bra tid jag kom i! Jag kom precis en minut innan vi började! Mycket wowigt att jag överhuvud taget hittade dit tycker jag...
Iaf... Först mötte vi 7:2 och förlorade... Tråkigt! Men det var fotbollsklassen så jag säger att vi inte vinner brännbollen men singstar ocg guitar hero är vårt område! Efter 7:2 så mötte vi 7:1, det var faktiskt roligare för jag ägnade ungefär hela matchen åt att distrahera motspelarna. Det gick inte så bra... Men vi kom faktiskt lika med den klassen! Jiho! Vi förlorade inte! ;) Och sen efter 7:1 mötte vi 6:1 och förlorade. Men det var enligt mig och ganska många andra bara domarens fel. Han såg inte när 3 pers blev brända med marginal en gång! Shame on him! Sen hade vi inget att göra i typ 2 timmar så jag kidnappade Linas dricka...
Men nu måste jag göra mig i ordning inför discot på The Tivoli nu. Skoldisco alltså, jag kommer knappast in på annat ;) Hoppas att dom spelar maneater!
Everybody look at me, me!

Nonono!!!

För och främs innan jag börjar skriva på riktigt så måste jag förtydliga en sak i förra inlägget... Jag menade att folk kom förbi springandes när jag dansade i hyperfart, inte på NÅGOT annat sätt som säkert vissa kan uppfatta det som.
I alla fall... Det har inte varit världens roligaste dag idag... Franskan var rent ut sagt skittråkig och ganska pinsam när jag inte var megauppmärksam och jag skulle presentera mig. Jag var faktiskt nära att skrika när jag "vaknade" till! Sen efter franskan hade vi lunch, musik och idrott. Ganska kul men skitmånga av oss hade glömt kläder, tur att vi bara skulle gå upp till olympia. Sen slutade vi en halvtimme tidigare!!! Yeay!!!
Och sen dess har jag inte hunnit göra något förutom att komma på hur mycket jag älskar dikten Alone...
...And all I loved I loved alone...
Anna

Moi? NO-nörd?

Vet ni vad? Nu har jag kommit på att jag gillar NO... Konstigt, man måste ju tänka då...
Iaf, ganska kul dag idag! Jag och Amanda började med att nästan komma försent men klarade oss för att alla var förvirrade. Sen hade vi engelska och skulle skriva brev; tråkigt för jag gillar bara att prata (surprise, surprise!) och är inte megabra på att stava. Sen hade vi fler ämnen och många test, eller som lärarna sa: vi ska bara kolla hur mycket ni kan på tre minuter och stressa er megamycket.
På luchen gjorde jag bort mig när jag stod och dansade till Its raining men i hyperfart och folk råkade komma ;) Men, det såg nog bara mysko och korkat ut...
Efter skolan gick jag och köpte hörlurar som tyvärr var rosa (Oh noooo) men enormt billiga. Sen träffade jag Pontus och åt en enorm och grymt god chokoladmuffin, me like!!!
Det var nog allt för idag.
Au revoir!
Anna

Skärpning!

Nu har jag tråååkigt! Skärpning när det gäller komentarer! Nu har jag skrivit megamånga inlägg och ingen har komenterat förutom 2 doktiga människor! Shame on you others! 

Project throw-away

Idag har jag inte gjort så mycket... Bara tränat och kollat på lite av project runaway-maratonet  =) Me like! Det är typ bästa programmet på trean =) Inse hur mycket jag vill sy när jag kollar på det...
Iaf, träningen var kul men jag var skittrött ;) Träffade någon kulig gubbe som hade typ skitmånga världsrekord i slägga för veteraner! Det vill säga folk som är för gamla för att kallas damer eller herrar... Fick lite tips av honnom sen =)
För övrigt så kan jag berätta att min skumgummihjärna nu är neongrön. Och jag kan också säga grattis till Corre!!! Grattis!!! Me so proud över dig!
Hell yes Im the best!
Anna

RIP lilla valunge!

Nu har jag äntligen gråtit färdigt! Kalla mig känslig eller överreagerare (är det det ord?) men jag blev faktiskt ledsen av det här!
Det har funnits en valunge som blev övergiven av sin mamma i Australien! När hon/han blev hungrig så började hon dia båtar!!! Till slut så försökte folket ta med valungen till en valflock men dom tog inte imot ungen så den fick återgå till båt-diandet. Och för några dagr sen så förkortade dom valens lidande och avlivade den! Dom tog med en kille som lugnade ner ungen genom att sjunga sånger för den (det var här som jag började gråta) och sedan kabom och den lialla valungen var i himmelen!
Rest in peace lilla valunge! Jag glömmer dig aldrig!Valungen!!! :(

Anna goes bowling!

Idag har jag bowlat med Pontus =) Inte helt oväntat men jag förlorade... Och vad finns det mer att säga? Jo, igentligen van jag nog. För jag körde som i golf, den med minst poäng vinner! Och det var defenitivt jag.
Annars så sög jag. Jag tappade klotet flera gånger och ger Pontus beröm till att han inte träffades av det ;) Jag är inte van vid att annat än ribbor på höjdhopp och tydligen vissa perversa killar också faller som käglor. Och jag kommer nog inte vänja mig vid annat efter dagens insatts...
Förutom denna förlusst så kan jag berätta att quanabana (eller vad det nu var igen) och ananas-festis smakar som pigelinglass! =)

Ingen norsk torsk i spjutfinal direkt!

Oh yes!!! Hela tiden har jag trott att jag har missat spjutfinalen herra och varit megaledsen! Men jag hade fel! Den var faktiskt idag. Och vad tycker vi om den fantastiske vinnaren? Hell yes, hes the best! Och jag tror faktiskt att dom flesta tjejerna (och säker vissa killar) håller med mig när jag säger att han inte är vår favorit bara för att han kastar långt... ;)
Hell yes, hes the best! Nu fattar ni va?
Iaf, grattis till honnom på 90-nånting meter och till OS-guldet! Och jag erkänner, jag vet vad han heter men jag skriver inte nerdet med tanke på att jag har ingen aning om hur det stavas!
Kram
Anna

Maneater... ;)

Nu har jag varit megamodig! Eller snarare igår... Jag har faktiskt vågat se Hannibal! Och inte när lammen tystnar eller röd drake utan Hannibal! Den var faktiskt inte så läskig utan bara äcklig. Och till och med inte så äcklig som jag trodde att den skulle vara... Bara 3 scener fick mig att sms till folk istället eller sluta äta! Och dom var gryyyymt skabb!
jag kan därimot inte hjälpa att vara stolt! Men efter film så blev det mesta konstigt! jag kunde tex inte sluta nynna på brainstew och maneater ;) Och hur ska jag tolka den låten nu? Maneater alltså. Början: ok, refrängen: jag får obehagliga bilder i min lilla söta hjärna. Liksom urk!!!
För övrigt, j**********vlar vad Julian Moore, Sir Anthony Hopkins och Garry Oldman är duktiga! Julian Moores roll var ju inte mega kul, men Hopkins och Oldman! Ooooh vad dom är duktiga på att spela galna! Båda två spelade ju i Dracula och där var båda två lite störda... Me like, high five!
men nu måste jag se alla andra filmerna eftersom jag har överlevt en. Hoppas bara att lille Hannibal inte bjuder på mat igen ;)

Läger i Ugglarp

I Onsdags och Torsdags så bestämmde sig skolan att dom skulle tortera oss i form av att skicka ut oss på landet i ösregn. det vill säga att hela sjuan stack på läger i en scoutstuga i Ugglarp.
Det var väll ett helt ok läger, det skulle nog ha varit uselt om det inte var för en enormt kulig spökrunda! Och eftersom jag är så pass lat så skriver jag inte så mycket om det tråkiga.
Först delades vi in i grupper och letade efter mosaikplattor i 20 minuter, sen försökte vi sätta upp tält (det gick faktiskt bra för att bara vara 2 som inte visste och en vaktmästare), sen åt jag upp allas matsäckar, efter det gjorde vi någon tiokamp som vi förlorade. Sen åt vi och sånt och äntligen så blev det kväll!
Då sprang jag och corre (mest jag) runt och sjöng "I wanna be loved by you", men igentligen så var det bara jag som sjöng... Corre sprang bara runt för att få tyst på mig. Och efter ett tag var det äntligen dags för spökrundan!
Vi började att värma upp med en historia om något dårhus, eller ngt i den stilen, jag vågade liksom inte lyssna. sen gick jag, lovisa, Corre, Cissi och Isabell in i den mööörka skogen. Då hoppade några killar fram (alias äppelpojkarna) som skrämde oss asmycket! det visade sig bara att dom inte vågade gå själva så vi gick med dom. Det var iaf äsläskigt. Framför allt när ett "spöke" (säkert Jonas) sprang efter oss likadant som mördaren i scream. Gudars vad jag skrek!
Iaf, sen försökte vi sova, sen var det väckning, sen hem, sen åt jag och dushade jag och sen däclade jag i en timme ;) Jiho!

Första skoldagen och Mamma Mia

I måndags var det första dagen på högstadiet för mig! Igentligen tycker jag megasynd om mig för att jag börjar en eller två dagar innan alla er andra men vem bryr sig? Jag slutade ju en dag tidigare =)
Efter skolan stack jag, mamma och Cajsa och åt på Panda... Megagott!!! Alla måste äta där nu och beställa friterad kyckling, det var som sagt megagott och man fick enormt mycket mat!
När jag hade ätit färdigt och min mage hade växt färdigt stack vi till TH för att fylla min mage ännu mer inför bion... Men jag var faktiskt duktig och köpte bara lite av min nya stora passion (chokolad med hasselnötter).
Och när filmen äntligen började så kunde jag inet slutat skratta innom mig till att den lilla pensionären framför mig hade öronproppar! Lite elakt av mig men det såg faktiskt kul ut...
Annars var filmen väääldigt bra. Man kunde förmodligen höra mina ljudefekter som lät "ohh" "ahh" och "åhh" hela tiden men det fixade bara upp stämningen, hoppas jag iaf. Så om du är deppig (gåller alla förutom folk med PMS) så se Mamma mia! Det blir garanterat en upplevelse för både dig och dina grannar när dom försöker kväva dig efter att du har sjungit för mycket!
Kram AnnaÄlskade film!!!

Panik!!!

Nu! Fantastiskt! Uppdatering på bloggen!!! Ledsen att jag inte har skrivit men jag har faktiskt inte haft tillgång till någon dator på mer än en vecka (alla säger "ohh")!!! Så nu tänker jag megaskriva vääldigt mycket! Eller iaf mer än vanligt... Nu tnker jag inte skriva något vettigt i det här innlägget därimot, bara två sakor:
1. Hur laddar man upp vissa bilder som man har fått från hotmail? Jaf har föräkt några gånger men det går inte!
2. Lyssna på världens djupaste låt! Den heter nanana med Neverstore, mina nya älsklingar! Precis som hoffmaestro, McFly är tillbaka, Bruce Springsteen osv...
You know you love me!

Skola på måndag... :(

jag har kommit på att skolan börjar på måndag!!! Åh nåååå!!! Det här sommarlovet har ju varit både det bästa hittills och det sämsta! Musikalkursen var ju skitkul, jag hade grymt kul på bio med Amanda, Corre är ju bäst (!), festivalen med Tommy, Lovisa och Cecilia var härlig osv! Så nu när man väll har värmt upp så kan ju inte skolan börja! Då måste jag ju börja använda min hjärna igen, hemska tanke! Så nu måste jag koncentrera mig på dom bra bitarna!
Tex. en trevlig kräfftskiva igår som jag faktiskt inte kom megasent till! Wiho! För en gångs skull så tyckte jag till och med att kräfftorna var goda (enormt oooh från läsarna)... Så tack för en kulig stund och god mat!
För övrigt så har det varit en mycket kulig dag, jag visste inte att jag skulle klara mig genom sjätte sinnet utan att börja hyperventilera så fort något hoppade fram... Se den föressten, den är skitbra!
You know you love me! ;)


Kräfftskiva tonight!

Ikväll är det kräfftskiva med släkten! Men tyvärr så missar jag en hel del för att jag måste träna inför en tävling på söndag. Ska iaf bli jättekul att träffa Johanna igen! Hon har precis kommit hem från USA så jag har inte träffat henne på jättelänge nu.
Men som sagt... Tråkigt att träningen varar till sju när allt börjar halv sju! Men man är ju trotts allt friidrottare, så jag får väll springa till dushen ;)
Annars så blir väll träningen inte toppen... Det är ju inte skitlätt att kasta slägga i en pöl, eller snarare en ring med vatten i, men det är väll samma sak? Fasst nu ringde pappa precis så det blir en kortare träning... Ganska bra faktiskt. ;)
För övrigt så har jag blivit typ besatt av Elizabeth/Erzébet Báthory igen och dagens låt är On your side med neverstore!  Jiho! ;)

Corre-time

Idag var jag med Corre igen. Vi skulle igentligen gå på bio men så hade jag precis hyrt Mumien 2 så vi såg den istället... Jag trodde den skulle vara asläskig men jag skrek faktiskt bara en gång, men då var det vääääldigt högt ;) Kan bero på att jag ville skrika...
Iaf... Innan filmen kom vi på att vi inte hade så mycket godis så vi skulle göra popcorn! Men så hittade vi inte locket till popcornsmaskinen (det visade sig att det låg på cajsas rum senare) så vi fick typ koka dom eller vad man nu gör... Och såklart så var ingen riktigt säker på hur man gjorde men vi lyckades ändå! Stor applåd till oss! Fasst sen förstörde jag dom genom att salta för mycket.
Efter filmen fick jag blanda en till drink till corre (surprise, surprise! den blev tydligen god). Sen satt vi bara och pratade väääldigt länge. Jag var helt hyper så jag skulle omöjligt kunna sova, synd om Corinne som hela tiden höll på att somna... Men hon hämnades faktiskt sen när hon väckte mig halt 10. Då såg vi ett avsnitt av Robin Hood (yeay!!!) och sen stack hon hem vid 12.
Sen dess har jag bara dushat och sånt och däckat! Wiho! Jag sov ända till halv 3 då pappa väckte mig när han ringde hem... Och nu har jag varit vaken i en hel timme! Grattis till mig! ;)

Tv-lyft och annat

För någon minut sen lyfte jag en TV... Och varför denna onädiga anstränging? För att vi skulle göra en hylla lite högre. Yeay. Men det är faktiskt inte så tungt, bara om man håller på fel sätt. Vilket jag gjorde. Det ser faktiskt ut som om jag har skurit mig just nu. Dumma TV-kant.
Iaf... Förutom detta tunga lyft så har dom senaste dagarna varit skitkul! Inte för att jag kommer ihåg vad jag gjorde i Torsdags eller tidigare men jag hade verkligen kul igår och i fredags! Jag och Hanna gick på fortsättningskursens show (alltså musikalgrejset)... Sen stack jag pch några andra och fikade på Mezo i källaren och efter det tror jag att vi bara gick runt på stan.
Och igår var dom andra i Helsingör och uppträde, sen blev det fika i Mezos källare igen ;) När vi hade fikat färdigt stack vi till laserdom, först var vi bara 4 stycken, sen kom 2 tjejer från Stockholm tror jag och efter det kom 7 till som jag inte har någon aning om var dom kom ifrån (dom pratade iaf engelska)! Då blev det vääldigt mycket roligare när man var fler! Fast det andra laget hade en taktik som gick ut på att tränga in oss i små hörn ;) Då fick jag använda min egna taktik som gick ut på att skrika och springa iväg! Det gick inte så bra för vi förlorade... Bättre lycka till oss nästa gång!
Iaf... Jag saknar redan alla för nu kommer vi inte träffa varandra på länge förmodligen! Kram till er!!!
Fortsättningskursen dansar (chacha) till Rythm of the night...

Shopping-time!

Idag har jag varit i stan med Tommy! Han köpte inte alls mycket, till skillnad från mig. jag köpte en klänning, nagelgrejs och ett par shorts som jag inte vet om jag verkligen vill ha än (tur att det finns öppet köp).
Iaf, när vi gick (!!!) hem så passade vi på att ta lite bilder med mig som motiv. =) Då körde två killar förbi på motorcykel och vände sig om så pass mycket så att de vinglade över hela vägen... Sen ropade de "Åhhh! Sexig!!!". gha!!! Eftersom jag var den ända tjejen där och de menade nog inte Tommy så blev allt mycket mysko. Jag menar, jag är bara 13 år ju! Jag är för ung för att vara sexig! XD
Senare när vi gick vidare så kom två killar till, på cykel denna gång, och ropade så söt.. Lite bättre ordval tycker jag. Sen sa dom att jag skulle gå till dom vilket fick effekten at jag och Tommy sprang iväg och fick hämta andan i några minuter efter det fantastiska loppet... ;)
Hjälp att bestämma mig tack? Föresten... Vad tycker ni om shortsen? Jag behöver verkligen råd, även om jag inte lyssnar på dom. =)

Corinnes högsta dröm!

I måndags var jag med Corinne... Hennes högsta dröm har äntligen blivit sann och jag har träffat den! Drömmen heter pattsy och är en 10-veckors gammal valp som är grymt gullig!
Corres gulliga valp!!! <333 
Jag kunde såklart inte låta bli att busa med henne. ;) Hon var väääldigt söt när hon attacerade mitt hår! När hon senare gav upp när det gällde håret tog hon och anföll mina fötter istället... Det kittlades skitmycket så jag kunde inte sluta skratta på typ 5 minuter efter!
När vi inte var med Pattsy så hade vi också mycket kul. Jag har nu lärt mig att oboy, brownies och äpplen inte är världens godaste kombination... ;)
För övrigt så är dagens låt More than words men extreme...


Kanada-folks in Sverige!

Men hallå!
I söndags träffade jag, mamma och Cajsa folks från Kanada som tydligen är våra släktingar. Men va? Jag visste inte äns att vi hade släktingar som inte var svenska! Det var iaf mycket kul att träffa dom, och att få prata engelska. Har faktiskt saknat engleskan... ;)
Folkset som kom hit hette Nancy, Laura, Linda och Sonya. Nancy och Laura var 14 och 15 år, skönt med några i ungefär min och Cajsas ålder. Linda var deras mamma och Sonya var deras mormor...
Vi träffade dom hos mormor och morfar. Först så åt vi middag och pratade, sen stack vi på en rundtur på råå (mer att se än vad jag trodde) och efter det fikade vi. Vi fick kycklinggryta till middag (mycket gott, gjort av mormor.) och mormor får en enorm applåd av denna fantastiska prestation! Jag måste få receptet! =) Till fika åt vi en frukttårta och mariekex, exclusivt vs torra men goda sakor. Men najs liksom!!!
När tårtan var slut och alla kexen låg i min mage (dåligt samvete för det) så spelade jag, Cajsa, Nancy och Laura hjärter, fast på engelska. Jag fattade inte ett skit för jag hade inte spelat det innan så man kan ju gissa vem som förlorade. ;) Meee såklart!
Efter denna fantastiska förlusst så stack alla hem. Jag hoppas verkligen att jag, Cajs och mamma kan sticka till Kanada senare! Och ta en sväng in om Kalifornien och surfa när vi ändå är på andra sidan av atlanten såklart!

Uppträde idag =D

Idag har det varit uppträde och den sissta dagen på musikalkursen! Uppträdet gick väldigt bra, även om jag var ganska nervös inför min solo-del... Efter uppträdet så stack jag och ganska många andra och köpte glass och stack till tropical beach, om någon som läser det här var där så var vi gänget som stod och sjöng och dansade i vattnet. ;)
Som sagt hade vi vääääldigt kul, även när Pontus försökte kidnappa min handuk... När vi hade badat färdigt satt vi och pratade en hel del och bestämde att om vi var med i Mean girls så skulle jag vara Reginas plastikoppererade mamma! Men oj liksom. Efter det stack dom flesta hem. Men jag, Alexandra, Nathalie och Pontus stannade kvar och då blev allt konstigt men kul! ;) Tydligen så uppfattar vissa mig som rödhårig... Iaf, allt kändes som när vi dansade till We go together! Som om vi har känt varandra hela livet och allt är skitbra!
Och jag lovar: jag kommer på fortsättningskursen show!

RSS 2.0