DETSNÖARDETSNÖARDETSNÖARDETSNÖAR!!!

Igen! LYCKA!!!

Det går även lite lycka till att jag insåg att jag fattade matten som jag trode att jag behövde börja om på helt. Yaaay!!!

Kram
Anna

Dagens låt: It's you - Ryan Cabrera

All I want for x-mas is lingongardinerna!

Mamma frågade precis om det var i år vi skulle byta våra lingongardinger som vi har haft varje jul i hela mitt liv. Jag tror jag lät lite för arg när jag pekade på henne och sa "NEJ mamma. Fyyyy!!!"

No hard feelings eller så men lingongardinerna byter man bara inte.

Kram
Anna

DETSNÖARDETSNÖARDETSNÖARDETSNÖARDETSNÖAR!!!!!!!!!!!

Som ni märker snöar det. Mycket dessutom! Snöflingorna är stooora och dalar långsamt ner!
Samtidigt sitter jag i en skön pyamas och ser en liten fågel äta av talgbollen samtidigt som sånger från Mupparnas julsaga spelas. Det ska även läggas till att jag är ledig denna underbara fredag och ska spendera dagen med en varm choklad och Corinne innan dansen börjar. Sen ska jag äta jättegod mat efter!

Kan det bli bättre? Ja, det kan det faktiskt. Fast det har inte ni något att göra med.

Kram
Anna

Dagens låt: Overture - The Muppets Christmas Carol

GRATTIS!!!!!!!!!!!!

CORINNE FYLLER ÅR IDAG!!! Därför får hon ett eget inlägg.
GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSS min stora femtonåring! Nu ska vi bara ha byxor på oss hela tiden!!!

Kraaaaam!!!!

Förvirring!!!

Namnamnamnamnamnamamamanamnamanamnamnamanam.
Varför börja ett inlägg såhär? Jag vet inte. Det kändes liksom rätt.

Nu har jag varit förvirrad igen. Jag var så säker på vi skulle åka skridsko på idrotten idag. Därav tog jag med mig skridskor och en hjälm till skolan. Det visade sig att vi skulle ha innebandy istället.
Jag kom med skridskor i högsta hugg till skolan och hade förberett mig ovanligt mycket... Så har vi innebandy. Detta resulterar att jag typ har ogiltig frånvaro. Sen kommer ironin att om jag hade vetat att vi skulle ha en ansträngande sport skulle jag haft med mig en lapp som gör frånvaron giltig. Dööööö!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Closer - Kings of Leon

Fars dag (what do to,what to do?)

Idag, kära vänner och övriga random personer, är det fars dag.
Jag hade en jättefin plan om att jag skulle göra en megagod kaka när pappa var borta. Så han stack iväg och bör komma tillbaka om 1,5 timmar nu. Alltså sprang jag ut i köket direkt. Då stötte jag på mitt första problem... Jag tog slut på kakaon förra veckan jag var här.
Sånt fixar man ju, det är bara att göra en sockerkaka. Men inte så... Kakor utan kakao är ju goda med det blir mer fikabröd än en mumsig kaka. Ni fattar skillnaden...? Fikabröd är mer penisonärskaka. Men det funkar ju ändå.

Sen kom mitt andra problem... Vi hade inga ägg. Alltså, nej. Vilken kaka kan man baka utan ägg eller kakao som inte blir helt tråkig? Jag kom inte på någon alls. Därför har jag nästan gjort äpplen med honung och nötter i. Det enda problemet var att man skulle ha vitt vin i formen och vet ni vad? Det har vi inte. Fnys.

Kram
Anna

Dagens låt: My medecine - The Pretty Reckless

Unzunz!

Greatings from Anna!

Jag sitter just nu hos Corre och har fått en liten fläng av house-lyssnande. Jag som inte brukar gilla det... Fast nu är det lite catchy och jag är väl mitt mest seriösa jag så det funkar. Dessutom ska vi platta mitt hår och jag har vita kläder. Lite random men det är jag idag.
Kan berätta att jag känner mig väldigt oskyldig i vitt så jag har mörka och onda ögon. Mooohahahahha!!!

 <---Känn dig träffad!

Kram
Anna

Dagens låt: One - Swedish house maffia

Angående mina kunskaper om fotboll

Fotboll är tråkigt. Jag säger inte det bara för att MFF tydligen vann (eller gjorde dom? Är allt slut nu? Jag fattar inte...) hela den där stora tävlingen. Cuppen heter det väl? Var det allsvenskan? För jag är riktigt förvirrad här...
Back on track; fotboll är tråkigt. Det var en sommar (förra sommaren för att vara exakt) som jag gick på två matcher och hade jättekul. Detta hade inte så mycket att göra med själva fotbollen då, mest spelarna. Der var ju trots allt italienare som var högst 21 år.

Mina kunskaper sträcker sig inte ens till att veta vad "offside" är, när det egentligen är hörna och hur mycket man måste göra för att det ska bli en straffspark. Dom sträcker sig till att jag vet att man säger HIF som tre olika ord och inte hiff. Jag vet även att MFFare och HIFare har en tendens att argumentera en hel del om vilket lag som är bäst.
Av detta kan vi dra en slutsats. Det är jättekul att säga att man är MFFare här i Helsingborg och väldigt trevligt att påstå sig vara HIFare när MFFare är i närheten. Eller, hiffare. Det är också kul. Alla står och skriker H.... I... F.... Jag ropar glatt hiffhifffhiff och hoppar små sporadiska hopp samtidigt som jag svänger på huvudet i lätt psykadeliska ryck.

Det är vad fotboll är för mig.

Kram
Anna

Sista dagen på lovet

Som ni förstår av rubriken så är det sista dagen på lovet för mig. Detta betyder dock inte att jag ska till skolan imorgon. Nej minsann, vi ska jobba med något som kallas för framtidspiloterna istället. Det går enkelt förklarat ut på att vi ska arbeta med ett företag och hålla en mässa om det nästa termin. Härligt!

Så hur ska jag spendera denna dag? Det är meningen att jag ska duscha, jobba, fixa lite koreografi, skriva ett CV, plugga lite och sånt. Vad gör jag? Sitter och kollar på The Dudesons istället. Hurray! Jag är beroende.

Kram
Anna

Dagens låt: Dirty dancing - Black Eyed Pease

Jag är igång!!!

Pust... Jag har sysslat med en hel del nu. Sen i torsdags. Då var det ju träning direkt efter att jag hade duschat duschen. Och igår. Vilken social och underbar dag!
Först stack jag ner till stan och skulle träffa Patrick men han var sen. Då hittade Celine mig så vi var tills "Patte" kom ner. Sen, runt 3 stack han och jag fikade med två tjejer från dansen. Efter det dansade vi såklart. Inse hur svårt det kommer bli! Vi ska liksom dansa i högklackat. Paniiik!!! Jag brukar faktiskt kunna gå i det men så fort jag testar dansen ramlar jag ihop i en liten hög på golvet. Suck. Fast det kommer säkert gå bra. Det kan jag ju intala mig själv...
Efter dansen träffade jag Melker och sen tog dagen liksom slut.

Så vad har jag sysslat med idag? Först träning klockan 10 som jag nästan somnade på och sendess har jag faktiskt bara varit halvdäckad. Jag har en enorm lust att se Fantomen på operan men det går inte riktigt... Måste liksom duscha för älskade Corinne kommer hit om ungefär en timme. Success!!!

Kram
Anna

Dagens låt: All I ask of You - Emmy Rossum, Patrick Wilson


Duschar duschen

Jag tvättar duschen. Det är inte logiskt. Normalt tvättar man sig själv i duschen. Fast vi vet ju alla att jag inte är vidare logisk... Det är tråkigt. Så nu ska jag träna.
Tyckte bara ni borde veta det.

Kram
Anna

Dagens låt: Got left - Hoffmaestro och Chraa

RSS 2.0