Friidrotts-dag!

Nej, jag har inte tränat. Om man inte räknar laserdome som träning då... Man blir ju faktiskt grymt svettig.
I alla fall. Jag har varit nere på stan med friidrottare hela dagen! Sen 13.30 och jag kom hem för en kvart sen! Och jag gick inte på toa en ändaste gång där nere! Tyckte bara ni skulle veta det...

Så. Vilka var vi? Ingen aning... Kände inte hälften. Bara tre IFKare alltså. Men ack så kul ändå! Vi började med två laserdome spel, åt på Panda, spelade stålsträngad (!!!) gitarr på Dunkers och värmde oss till sist på värmebänkarna i hamnen. Väldigt härligt minsann!

Men nu sitter jag här, däckad för att jag gick upp kl 12. Alldeles för tidigt för mig! Och imorgon blir det ännu tidigare. Halv 9 för att hinna till träningen. Nej tack.

Kram
Anna

Dagens låt: Groove me - Angie Stone

Sov gott :)

Filmen är klar, jag nördar Scrubs och väntar på att How I met your mother ska börja. Lycka!

Godnatt och sov gott när det är dags för alla! :)

Kram
Anna

Sov gott :)

Filmen är klar, jag nördar Scrubs och väntar på att How I met your mother ska börja. Lycka!

Godnatt och sov gott när det är dags för alla! :)

Kram
Anna

Annar är trööööött!

Jag kan inte lyfta mina armar. Bara för att jag har lyft massor av tunga stångar på träningen. Så jag är tröööött! Så pass trött att jag inte äns orkar logga in på msn eller sätta in en ordentlig film. Nej minsann, fastnar istället i ett bankrån eller något sånt på 6an. Verkar helt okej faktiskt.
Och nu börjar det igen!

Kram
Anna

Dagens låt: Going out west - Den där i Fight Club...

Filmkväll med tjejerna

Då var man tillbaka efter filmkvällen med tjejerna. Riktigt god middag också! Wiho! Hög mysfaktor överhuvud taget. Vi såg på 1408 och var lagom bajsrädda. Ellar, jag var i alla fall.
Sen spelade vi tjejsnack och det var ju intressant... Men nu hinner jag inte riktigt blogga för vissa folks på msn kan bara inte sluta skriva. Inget personligt.

Kram
Anna

Träningen igår :D

Igår var det en mucho spännande träning! Själva träningen var ju lika kul som vanligt men det var lite annat. Nämligen såhär att Nadja Casadei & co var där och tränade! För er som inte vet så var hon med i VM i mångkamp. Imonerande ju!
Så vi tog lite bilder med dom och pratade faktiskt ganska länge. Dom var sjukt trevliga och roliga!

När jag och Patrick sen skulle cykla hem så var vi väldigt långsamma... En timme efter att träningen hade slutat hade vi kommit runt 200 m från hallen. Detta för att vi hade ringt folk och försökt få bilar att tuta (svårt, men en gjorde det!). Ja du, så går det när man är friidrottare. Vi är ett mysko släkte.

Ikväll blir det filmkväll med tjejerna! Wiho!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Loving you - Paolo Nutini

Successful shopping.

Tillbaaaaaks!!!
Nu har jag varit på Netto och shoppat loss (wiho!!!) och varit ute och fotat. Inte lika stor success på det.

Men nu är det mat och träning som gäller! Och te... Mycket te. Mmmm...

Kram
Anna


Dagens efter

För en gångs skull har jag varit på fest med tjejerna i klassen och är inte helt däckad. Jag har inte pymamas, är inte nyvaken och har inte däckat framför TVn. Stolt? Jadå!
Fast lite trött är man såklart... Och man har ju sett bättre ut...

Men nu ska jag (surprise, surprise!) sticka och handla. Sen är det träning som gäller ikväll!

Kram
Anna

Dagens låt: Groove me - Angie Stone


Paaaariiiiiie!!!!

Kom precis hem från fest hoss Corre. Är trött, varm och glad över att jag tog av korsetten till slut. Man kan knappt andas i den, ännu mindre dansa!
Jaja... Som tur är för mig kommer jag inte behöva ta bort mycket smink. Allt gick bort när jag låg på golvet och skrattade så mycket att jag grät. Annat sätt att säga det, vi har haft kul!
Längtar redan till onsdag!

Kram
Anna

Lite foton :)

Jag sa väll att jag fotade lite igår? Här kommer några av bilderna!


Som sagt... Ett litet smakprov. Vad tycks?

Kram
Anna

Dagens låt: Ser jag tjock ut i den här? - Joakim och Joel


Nästan helt slut.

Idag har jag hunnit med mycket! Jag har målat färdgt vardagsrummet, handlat, lagat mat (!!!), gjort årets pumpa och fotat lite. Så nu är jag trööööött! Fast snälla mamma gav mig massage på dom stela axlarna precis. Väldigt skönt men jag blev bara ännu mer trött. Och klockan är ändå bara 11...

Kram
Anna

Angående vintertid...

Är det bara jag som är helt borta när det gäller vinter- och sommartid? Alltså, jag vet att man ska dra bak klockan vid vintertid och fram vid sommartid men det blir ändå alltid fel. Och varför detta undrar ni? Jo, jag är helt dum i huvudet.
Idag har man ju dragit tillbaka klockan. Så mycket viste jag. Sen skulle jag räkna ut vad klockan var. Det gick inte alls lika bra... När klockan var 12 och jag vaknade så skulle jag fatta vad klockan var på riktigt. Skitlätt egentligen men klart går det bara inte. Trodde nämligen att klockan var ett. Hallå? Dra bak klockan, inte fram! Så jag fick halv panik och tänkte "neeeeeej, jag har sovit till klockan ett! Bajs också."
Success på hög nivå.

Kram
Anna

Internationell

Värst vad internationell bloggen har blivit (enligt mig då...)! Bara kolla in flaggräknaren! Wiiowaaw liksom! 10 olika länder! Och varför kollar någon i Kroatien på min blogg? Är någon på semester där? I så fall, vem? Dör lite av nyfikenhet här...

Kram
Anna

Dagens låt: Debaser - Pixies

Ett riktigt konstverk!

Nu har jag målat vardagsrummet! Inte hela alltså men faktiskt ganska mycket. Yäääh. Nu ska jag duscha innan modersmodersgestalten (mormor typ?) kommer och äter! So long honeypies!

Kram
Anna

Lagom däckad

Nu är jag sådär lagom slut... Precis så att jag kan sitta upp och nästan hålla balansen. Men bara nästan, jag ramlar liksom hela tiden. Suck.
Jaja... Nu har Corre stuckit. Vi har haft det finfinft! Åt god middag, såg på Austin Powers och tänkte sova eftersom vi skulle vakna tidigt idag. Men då hittade vi Fight club på ettan (no reklam, yaaay!) och "råkade" stanna uppe och se hela. Sjukt bra film ju!!! Och Edward Norton är bäst i sin roll!!! Me like! Sen klagar man ju inte på en bar Brad Pitt-överkropp heller ju... Finns ju mycket bättre, men ändå.

Så vi gick väll och la oss runt halv ett. Sen pratade vi inte såå sjukt länge innan vi somnade och väcktes av min obarmhärtiga mobil 8.11. Eeeevil mobil! Och jag som ställde alarmet då.
Sen hängde Corre med på träningen som jag (surprise, surpriise!) i princip överlevde. Yääh!

Men nu behöver jag sova. Znarkznark i soffan till lite deppigt-rökande-i-badkar-i-barnförbjuden-film-musik. Ni vet? Where Is my mind... The pixies? Sången i finalen i Fight club? ;)

Kram
Anna

Dagens låt: Bombompow - Black eyed peas


Looooooooooooooooov!!!

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!

I'm all out. Och Corre kommer snart! Vi ska se Austin Powers och glatt ropa ut "oh, you behave". Yaaay! :D

Kram
Anna

Dagens låt:Mer av dig - Joakim och Joel


Glaset är halvfullt av is! Nästan...

Okej... Jag är kanske lite väl optimistiskt med den här jul-längtan nu... Men ändå.
För det är på väg! Jag lovar! Snart minusgrader! Typ... Det är faktiskt frost lite överallt när jag cyklar till skolan. Och jag kan knappt känna mina ben för om tappar känslen efter en minut. Och det blir mörkt snabbt på kvällarna. Wiho!!!

Kram
Anna

Längtar!!!

Jag vill att det ska bli december! Så att jag får lov att gå runt och nynna julsånger utan att någon tycker att jag är heeelt sjuk! Fast det kommer någon säkert göra ändå...
Så idag fick jag ett litet anfall (tack vare Lina som började) så jag hoppade runt och sjöng All I want for x-mas. Stod där i matsalen, dammsugare och wailade glatt iväg på make my wish come truuuuuuuue! Och Santa baby såklart...

Jul tack! Eller åtminstone höstlov.. .Halloween då ju! Yaaaaay!!!

Kram
Anna

Dagens låt: All I want for christmas - My chemical romance


Angående mod...

Jag började med en sån där halv-dum men ändå bra sak för ett tag sen. Projectet göra-saker-som-jag-inte-vågar. Det behöver ju inte vara stoora grejer som bungyjump utan mer grejs i stil med hoppa i det kalla vattnet, rida på tjuren på festivaler (yaaaay!!!) eller avslöja egna "hemligheter" på konserer. Uppe på sceenen då, sjungandes ut precis vad jag menar!
Fattar ni? Jag vågar knappt men gör det ändå. Sen har jag slutat tänka att jag inte vågar. Så jag började tycka att jag var riktigt modig!

Men nu vågar jag faktiskt inte göra en sak. Och jag tänker inte skita i det och göra det ändå. För jag vågar inte. Liksom neeej. Just det, nu är jag sådär jobbigt kryptisk igen. Ni får helt enkelt fundera ut sjävla vad jag menar. Och jag vet vad du tänker mamma, men det är inget snuskigt alls!!! ;)
 <---
Inte något för mig den här gången!
Kram
Anna


Lång-helgen snart slut...

Då var det snart slut på sovmorgnarna... I tre hela dagar måste jag gå upp tidigt... Hemskt va? Innan lovet alltså. Då är det ju en hel vecka (och en dag efter) som jag bara ska slappa och festa!

Så nu har jag inte så mycket att göra... Förutom det där NO-projektet då. Och träning ikväll, såklart. Weey! Men nu ska jag sprida ryktet om det där nya bandet jag har hittat. Lite secrets mellan mig och tjejerna i klassen blir det nog. ;)

Kram
Anna

Dagens låt: Running away - Midnight Hour


Lite bilder (!!!) från dagen


Frukost på Waynes var det ju ;) Färgglada marschmallows, me so happy!!!

Jag och Amanda på Waynes. Fast tydligen så ville Amanda inte vara med på bild...

Utvecklingssamtalet gick förresten väldigt bra! Yay!

Kram
Anna


Leeedig!!!

Sitter här i skolan och väntar på att Amandas utvecklingssamtal ska bli klart... Har inget att göra förutom att nörda här vid datorn, aka. trååkigt!
Relativt skön dag idag... Är ju ledig så jag stack ner till stan och åt "frukost" på Waynes med Amanda. Hurray! Sen shoppade vi (underkläder!!! WIhooo!!!) och åt "lunch" på 7eleven innan Amandas utvecklingssamtal.
Så nu bara väntar jag... Hon borde snart vara klar. Sen är det utvecklingssamtal för mig. Och efter det sticker jag till HM och köper en sjuuukt fin blus! Röd!!! Wooow liksom! Hoppas bara den är kvar, annars blir jag lite ledsen...

För övrigt låter det här tangentbordet pinsamt mycket och jag skriver fooort. Lika fort som Bolt springer. Inte superhunden. ;)

Kram
Anna

Dagens låt: My heart belongs to daddy - Marilyn Monroe


Jajajajajaja!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!!!!!!!!!!!!!!! LÅNG helg!!!!!!!!!!!!!! Alltså, inte ordet, är liksom ledig på måndag och tisdag. Vi ska ha sk "studiedag" med eftersom vi inte har fått några läxor blir det nog lite svårt att "studera". Mohahaha! Feel my power!

Idag har vi inte gjort något vettigt i skolan. Alls. Vi har typ bara fått tillbaka prov, haft teori på musiken och flummat runt på NOn. Fast sen skulle jag och Ebba ju städa efter... Och tre av tre dammsugare var söndriga!!! Gwaaa! Och inte nog med det, nejnej. Precis när vi fick lov att städa med kul moppar istället (wiho!) så gick brandlarmet! Gwaaaaaaaa!!! Gud vill inte att jag ska komma hem!
Så vi stod ute och såg skeptiska ut ett tag innan vi gick in och städade. Sen fick vi betyg när vi var klara men var tvunga att vänta sjukt länge innan vi fick gå. Bajs på mentorsansvaret säger jag.

Nej minsann, nu ska jag försöka se En djävulsk romans igen, vänta på att pizzan blir klar och soooooova.

Kram
Anna

 

Dagens låt: Hip to be square - Huey Lewis and the news


Top 3

Alltså... Jag är verkligen inte ledsen alls men jag behöver verkligen gråta! Jag har inte gråtit på sjukt länge för mig! Så gråtgråtgråt nu för mig tack.

Top 3 gråt-filmer (som inte är Armageddon):

1.
 PS. I Love You
2.
 Finding Neverland
3.
 Moulin Rouge

Kram
Anna

Lill-lördag.

Hjälp!!! Min franskalärare har höga förväntningar på mig, min svenskalärare har plöttsligt blivit liite kul och min ex-träslöjdslärare mobbar mig!
Varför? När det gäller franskan; vår lärare har fått för sig att jag är kompetent och inte alls läser läxorna fem minuter innan jag somnar.
Svenskaläraren; han gav oss den bästa lektionen i tisdags vilket bestod av att sätta oss ute i stadsparken och skriva ner allt man såg/hörde/luktade/kände/tänkte på i 20 minuter. Och nu ska vi ha skrivar-skola!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Dessutom kollar snubben också på True blood. Och vet en hemsida som är laglig och hela andra säsongen ligger på. Förändrad världsbild? Ja.
Ex-träslöjdsläraren; Ja... han fick reda på lite personligt grejs och mobbar skiten ur mig för det. Elaka männska.

Visst älskar man PS? Och nej, jag var faktiskt inte ironisk!!!

Har för övrig gjort sista provet innan lovet nu! Och det känndes bra!!! Viva la francais!

Kram
Anna

Dagens låt: Bleed 2 feed - CC Adcock and the Lafayette marquis


*Feal the beat*

  Nyvaken eller nyligen hemkommen från läger?


er-verb, avoir, être, ne pas, glosor osv...

Je sius prêt avec le francais! Ces't magnifique!

Fattar inte du inte heller något av det så är du inte ensam. Jag är såå trött på att plugga nu så ska sova istället.
Godnatt!

Kram
Anna

Bara ett prov kvar nu...

Imorgon har jag det sista provet innan lovet! Äntligen! Jag har haft prov eller stora redovisningar i nästan allt som man kan ha (förutom bild då, och franskan som vi har imorgon)! Men nu är det bara ett prov kvar... Franska imorgon så jag måste plugga sjukt mycke. Kan liksom... Inget.

Idag har jag haft matteprov och lite musikprov. Räcker gott och väl för mig. Så nu ska jag plugga. Eller duscha först... Sen plugga. Defenitivt.

För övrigt så är bristen på skolfoton stor.

Kram
Anna

Dagens låt: Play with fire - Cobra Verde

Varför sova?

Jag klarade det!!! Jag var hyper nästan hela helgen (okej, kanske inte helt hyper) och har tränat och hoppat runt. Yäh! Har dessutom inte sovit så mycket...
Men här kommer då helgen... I korta drag...

* Samling, träning, lunch, teori (sov i princip), träning igen fast då blev jag skadad och duschade istället.
* "Osvettiga aktiviteter" som ingen orkade bry sig särskillt mycket om...
* Vandring mot vandrahemmet vi delade in rummen.
* Jag flyttar från mitt rum till samma som en Celine... Vi var då 6 pers i ett rum med 4 sängar.
* Jag, Celine och Hanna bestämmer sig för att sova i en dubbelsäng.
* Är vaken nästan hela natten.
* Somnar.
* Vaknar för att Hanna och Celine rör på fötterna. Alltså sparkar mig i huvudet.
* Somnar nästan om innan klockan ringer.
* Träning, mat och dags att åka hem.

Så det var väldigt kort om vad som hände... Men vi hade grymt kul! Och jag är lika sjukt trött som i fredags... Ska försöka göra mig franska-sak som jag ska redovisa imorgon... Önska mig lycka till, kommer verkligen behöva det.

Kram
Anna

Dagens låt: Rewind - Paolo Nutini


Det här är nästan fånigt...

Idag är jag sådär fånigt trött. Somnade nästan när jag pratade i telefon med pappa (fast det säger mest om mig)! Frågan är då hur jag ska lyckas vara hyper och träna hela helgen? Kommer jag nog inte... Men önsla mig lycka till ändå...

Dags för mig att packa nu! Ska ju ner till Malmö på friidrottsläger! Med dom små Heleneholmarna! Förutom Malin... :(

Kram
Anna

Dagens låt: Songbird - Eva Cassidy


Ännu en ansträngande dag...

Ojojoj vilken jobbig dag det har varit! Jag har ju varit tvungen att sitta och stirra apatiskt framför mig, ätit kul saker och pratat mig igenom bilden. Visst är det sååå hemskt?

Nejdå, jag skojade bara lite där. Torr humor som vanligt förstår ni... ;)
Men det har faktiskt varit lite kul idag minsann! Efter hemkunskapen stack, jag, Corre, Cissi och Lollo (alla har smeknan förutom jag) till bibloteket och åt. Det fina var att alla tog vars en sallad och ingen tog samma! Wooow! Fast jag är ju inte riktigt helt så vuxen att jag fixar riktig sallad med massor av dressing och sånt, det blev fruktsallad istället. Och en muffins... Men den ropade verkligen på mig!

Sen grundlurade vi Amanda genom att få henne att tro att hon hade missat den såååå viktiga läxan som hela vårt betyg grundades på. Ja, vi är onda. Men det är inte mindre roligt för det ju... Och hon skrattade faktiskt åt det sen... Någon timme efter... När hon hade pratat med läraren...
Alltså, Amanda är helt enkelt sötast, bara så ni vet.

Kram
Anna

Dagens låt: Miss you - Adiam Dymott


Alltså/jag/är/bara/sååååå/religiös

Jag har seriöst blivit rädd för min blivande konfirmation. Jag och Gud hör liksom inte riktigt ihop... Jag har flummat för mycket om honom. Och hans familj Jesus och den heliga anden (som spökar, och pökar!). Och alla deras kläder... Och traditioner... Det mesta som går att mobba skiten ur.

Det är bara att inse... Så fort jag kommer in i kyrkan så kommer jag börja väsa innan jag brinner upp. Kanske hinner jag skrika något i stil med "Neeej!!! Inte vigvattnet" innan jag blir till evig aska.
Fast i och för sig, det heter ju forgive and forget i himmelen. You go bitches fader, sonen och den heliga anden!

So you are the Christ
You're the great Jesus Christ
Prove to me that you're divine-
Change my water into wine
Prove to me that you're divine-
Change my water into wine

Kram
Anna


Ledig honeypies!

Först det gamla vanliga... Ni är ute i regnet på väg till jobbet/skolan, anstränger er i onödan för att göra kaffe när ni upptäcker att det är koffeinfritt, skälls på av chefen/läraren och känner er allmänt misslyckade. Detta medans jag vaknar i fullt skolsken och ägnar dagen åt att mysa.
Ni hatar mig såå mycket nu. Eller hur? ;)

Men intellektuell som jag är (trots att jag inte kan stava) gör jag ju bara djupa saker. Läser, spelar piano och gör liiiite hemkunskap då och då. Och flämtar till högt när jag tog en ytlig paus för tv. Fick faktiskt en poncho i munnen för att jag drog in så mycket luft. Äckligt!

Fast nu längtar jag bara tills True blood börjar... Lovelovelove på det!

Kram
Anna

Dagens låt: Kärleksvals - Fredrik Swahn


Dags för en djävulsk romans

Jag är leeeeeeeedig imorgon!!!!!

Yaaaaaaaay! Känn på den suckers! Sovmorgon med det nya duntäcket, däckad hela dagen, True blood glömmer vi aldrig, och te! Yeees!
Så jag kan stanna uppe länge idag! Planerar att sticka och hyra En djävulsk romans. Har inte sett den på väldigt länge nu, synd, den är sjukt bra.

Annars har dagen gått framåt i lagom takt. NOn var tråååkig men på musiken fick jag MVG på trummor!!! Weeey!!! :D

Kram
Anna


Snart 2000!

Nu har jag snart haft 2000 svenska läsare på min blogg sen jag satte upp den där flagg-räknare! Yay! :D

Puff, the magic "dragon"

Jag är nu helt säker på att Puff the magic dragon handlar om knark. Alltså, bara läs den här delen av texten;

Puff, the magic dragon lived by the sea
And frolicked in the autumn mist
In a land called Honali

Det där är bara sjukt mysko. Men jaja, vi Och nu ska vi inte bry oss om att det verkar vara en fin gammal irländs folksång. Den är helt klart om knark.
Hash to the people!!!

Kram
Anna

Men va!?!

Alltså... Våra lärare är fett mysko. Men det som är ännu mer mysko än vanligt blir när vår sv-lärare överaskar oss med ett sjukt lätt prov som bara tar 30 minuter. Alltså, va!?! Det tar normalt 2 timmar för oss att bara fatta frågorna! Och jag hade inte äns pluggat den här gången! Antingen för jag skrika helloooooo IG eller hellooooo VG (högsta man kunde på på provet). Just nu käns det faktiskt ganska VG... Så det så suckers!

Alltså har det varit en finfin dag idag. Inga vidare ansträngande lektioner (okej, vi pratade bara fast vi skulle jobba) och allt har flytit på. Har dessutom hoppat runt och sjungit på gamla låtar med folkset i klassen. Trevligt värre. Och nu kom jag på att jag hade en eximination (stavning?) i engelskan. Muntlig, alltså gick det riktigt bra! Hell yes!!! Ändå problemet var att jag råkade säga att några tjejer var lite "slutty". Woops!
mamma hej hej hej (Mamma hälsar till folkset!)

Kram
Anna

Dagens låt: Stupid cupis - Connie Francis

Nej tack.

Det ösregnar och jag har verkligen inte lust att gå ut. Men det måste jag göra om ungefär 30 minuter... Neee...
Fast innan måste jag städa och plugga till svenskaprovet imorgon. Nej tack på det. Ska ju bara vara ett litet prov. Men senaste gången vår lärare sa "litet prov" så satt alla i 2 timmar och försökte fatta frågorna! Just det, man fattar inte äns frågorna! Eller så tror man att man gör det men då har man fel. PMS på det!

Kram
Anna

Dagens låt: The man who can't be moved - The Script


Storlördag!

Jag har egentligen inte tid att skriva nu så det blir bara liiite snabbt.
Har träffat malin idag, shoppat och mysit med varm choklad. Härligt! Och nu ska jag på konsert med Vocal six. Skyndaskyndaskynda, jag har inte äns satt på mig kläderna jag ska ha än! Och jag ska vara där om en halvtimme!

Kram
Anna

Dagens låt: Livnoj - Vocal six


Puff the magic dragon!

Jag vet inte riktigt varför, men på något sätt så har jag hoppat runt hela IKEA och brustit ut spontana rop bestående av orden Puff the magic dragon! Lagom mysko... Just det...
Ananrs gick shoppningen finfint. Kom hem med murgröna i knäet och en relativt suspekt men fin spetsblus. Med puff-ärmar! Därav den magiska draken kanske?

Kram
Anna eller... Puff the magic dragon!!!


2 prov, utbrott på sadistisk fot-trampare och No-låten.

Idag har klassen hunnit med mycket! Fånigt engelskaprov (med frågan: vadför gillade forrest bara banankaka och inte bananer? Vad är det för fråga!?!Det har ju inget att göra med hur mycket engelska man kan!), NO-prov, fått tillbaka en mattediagnos (alla rätt! Helly yes!) och lite sånt. Inte alls särskilt trevligt.
Och vi har haft idrott och musik också... På idrotten blev jag sådär lagom irriterad på vår lärare. Han var med i mitt lag på innebandyn och så fort jag fick bollen såg konversationen ut ungefär så här:

Läraren: AnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnna!!!
Jag: *Försöker ändå koncentrara mig på spelet*
Läraren: AnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnna
Jag: *Lagom irriterad* Ja?
Läraren: Koncentrera dig nu!

Men alltså... Hur lätt är det att koncentrera sig på en sak när männskan som ska sätta betyg på skriker efter uppmärksamhet? Neeehe du! Det var svårt!
Ska slappna av nu genom impulsköp med pappa och ta ett varmt bad sen... Kanske med lite torkade rosenblad och min fina jazz? Me like, jeeez!

Kram
Anna

Dagens låt: Let it be - The Beatles


Klar!

Äntligen nästan helt klar med NOn och engelskan!!! Fast jag har inte gjort myckt på engelskan... Men ändå. Congratz till mig!
Ska duscha och kolla på whipeout samtidigt som jag försöker ta det sissta på NOn nu... Men bara vad dom kemiska beteckningarna på saltpetersyra och lite baser är. Diediedie NO.

Kram
Anna


Pluggpluggplugg

Imorgon har jag två prov... Ett i NO och ett i engelska. Inte alls kul. Och nästa vecka har jag prov i svenska på måndag (dööööda mig!!!), redovisning på HKn som ingen är klar med och plugg till franskaprovet veckan efter. Jag tror faktiskt det var allt... Förutom redovisningen på engelskan då...
Mycket för någon som knappt kan sitta upp idag? Jaaaa! Jag är sååå trött!!!

Men nej minsann, det är syror, baser, salter och engelska för mig nu. Det kommer säga poff när mitt hubud exploderar...

Kram
Anna

Dagens låt: Bad things - Jace Everett


RSS 2.0