Ännu en (två) gång!

Jaha, då har det varit fester igen. Första i Nyhamnsläge igår och andra här hemma, den slutade för bara en halvtimme sen.
Jaja, den igår var i alla fall megakul! Vi var inte så många men det blir faktiskt roligare då. Tror vi var typ 7 stycken eller något sånt... I alla fall, först åt vi, sen såg vi på film, sen åt vi igen och efter det var det dags att ha terapisnack med mig. Kände mig liksom som en julskinka i mina fina nätstrumpbyxor, inte extrapris utan billig från början! Annars så blev nästan alla höga på coca cola från 1886 och vi hittade två homosexuella kuddar och en filt. =)
Festen idag var också megakul! Fast det var synd att Corinne inte kunde komma. Men jag, Amanda och Karolina hoppade ändå ut på bus eller godis! Fast vi fick aldig busa så jag gick runt i en ring istället. Och ja, jag såg berusad ut.
Nej men nu ska jag snart ta en dusch och däcka, det är ju danskurs med Benke i Bounce imorgon =)
Kram
Anna

Fest igen!

Då var det dags att ha fest igen! Fast den här gången är det jag och Elin och det är i Nyhamnsläge! Holy crap!
I alla fall, igår gick jag, mamma och Cajsa en väsenvandring på fredrikstal. Det var väll kul men inte alls lika läskigt som jag trodde att det skulle vara. Dessutom så utvecklade jag mindervärdeskomplexnär jag blev anklagad för att vara en trollpacka!
Men nu är det dags att dra till Nyhamnsläge! Wish me luck!
Anna


Två fester på en dag =)

Igår hade jag två fester på en dag!!! Amazing! Först hade jag en inflyttnigsfest på fyran timmar och en tjejkväll med friidrottarna i ungefär tre timmar. Etfter var jag sååå trött!
Men vet ni vad... Jag orkar inte skriva om dom så det blir bara lite bilder ;)Jag och tjejerna på inflyttningsfesten =D
Dom älskade små friidrottarna =) Alla förutom jag ;)


Znaark

Vet ni vad? Jag har precis lyckats sova sen kl ett. Eller kl 3 men ändå! Jag har faktiskt missat den roliga tiden på dagen! Ajajaj... Så nu är jag nyvaken. Och inte nog med det, när jag somnade så var det ljust och när jag vaknade så var det MÖRKT! Det blev läääskigt för jag hade inte tänt några lampor så hela huset var kolsvart! Creeepy!!!
Fast jag har lyckats göra en hel del idag. Jag har faktiskt ställt upp basen och förstärkaren, sorterat hela garderoben, ska handla nu och jag har hoppat ut genom ett fönster. Väldigt kul! Jag var faktiskt innelåst och ville ut. Nej men, nu ska jag vara duktig igen och handla med mamma.
Take care!
Mitt fina lilla svarta ljus =)

Ill be ok

Mörk och regning höstdag. Finns inte mycket att göra och ingen är på bra humör. För några minutersen lyssnade jag bara på Saying sorry med Hawthorne heighs, men Emma ringde precis och sa att hon och kanske Bea kan komma på Tisdag så nu hårdpluggar jag I´ll be ok med Mcfly istället. Vilken humörsvängning!
Jaja, jag har i princip fått damp på mina enorma vingar som jag ska ha på halloween! Dom är onda, ONDA! Dom går ju isönder hela tiden :( Attans. Så nu har jag inte något att göra som verkar kul och jag orkar hel enkelt inte äta. Dåligt med tanke på att jag åt frukost vid 10. Nej, nu får jag leta upp ett kul avsnitt av Scrubs på tv-links så att jag blir lite mer... Som mig.
"From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone"

Inte så djävulsk

Filmen som jag såg igår var verkligen megabra! Helt underbara kostymer!!!! Fast den var inte lika djälvulks och läskig som titeln From hell.
I alla fall. Idag har jag en hel del att göra. Jag ska flytta upp en soffa, ett bord och några stolar till mitt rum, såklart bära upp basen och allt det grejset, fixa kostymerna inför halloween (man ska ju vara både häxa och älva) och allt annat, läma filmen och tyvärr så måste jag nog plugga lite också. Och hur bra kommer det gå?
Det jag får göra idag för att slappna av är att sitta och spela When you say nothing at all på gitarren och dra fingrarna genom ljus. Det är faktiskt härligt, INTE självskadande beteende!
Nej men... Nu tycker jag att mina underbara möbler ska komma åkandes med pappa. Bloggar liksom ändast för att fördriva tiden ;)
Kram
Anna

Filmkväll

Idag trodde jag faktiskt att jag skulle vara ensam hemma ikväll, mamma ska ju till malmö. Men det bev inte fallet. Cajsa är tydligen också hemma. Fast det hindrar ju såklart inte mina planer för ikväll. Jag har nämligen hyrt thrillern From hell som handlar om något med Jack the ripper. Inget fel med det direkt *ler nöjt*. Fast attans vad jag kommer skrika! Som tur är så har jag lite chokolad, en kladdkaka, ett täcke och en stekpanna (ifall ett spöke bryter sig in i detta vackra hem) så jag klarar mig nog.
Men nu är det dags att planera lite för alla  festerna på lovet och fixa mina halloweendräkter, kanske dyker jag upp som en psykopatisk mördare efter att ha sett From hell. Ha det finfint!
Kram
Anna
Den lilla söta filmen som jag ska se ikväll, säkert i stil med My little ponys

Nytt rum!!!

Nu har jag faktiskt fått ett till nytt rum! Wiho! Den här gången är det hos mamma och har en viss antik stil. Men eftersom det blir inflyttningsfest på tisdag så vägrar jag berätta mer ;) Fast inse hur glad jag är! Visserligen har jag ju bara en säng, två garderober, en sängbordslampa och gardiner men det är ändå megahärligt att slippa sova på golvet!
Jaja, nu tänker jag verkligen inte berätta mer, förutom att jag har fått låna en proffskamera idag igen. Mucho kulo!
Hoppas vi ses på tisdag!
Anna

Klippning

Idag har jag faktiskt varit brunett i ett år! Wiho! Hade bara lusst att berätta det...
Annars så har jag varit hoss frisören idag =) Själv blev jag faktiskt nöjd! För en gångs skull i alla fall. Det är faktiskt ovanligt. Jaja, här kommer lite före- och efter-bilder:
Förebilden. Tagen med en proffskamera, behövde bara berätta det. ;) Före...
Efterbilden.  Och efter bilden... Vet att man inte ser så mycket men det är på den bilden som man ser mest =)

Take care now, bye bye then.

Premiär!!!

Igår var jag och såg premiären för en dansföreställning på teatern. Väldigt häfftig! Det var moderndans ich domsket ju fullständigt i att tyngdlagen fanns!
I alla fall, efter den 1.30 långa föreställningen så fick jag träffa dansarna snabbt backstage!!! Ooooh! Megakul!!! Fast jag läste mest vad det stod på olika lappar på dörrar eftersom dansarna bytte om X) Alla var ju lika vältränade som Brad Pitt i Troja. Attans! Hur gör dom?
Jaja, det var nog gårdagens ilandsproblem. Men nu ska jag snart till träningen och köra styrka. Skit också liksom, hur ska jag palla simma (snabbt!) imorgon med träningsvärk? Houston we have some problems.
Men nu är det dags att dra på riktigt!
Ha det finfint!

The darkness

Alltså, the darkness är ett band, bara för att förtydliga. Men dom är ju helt underbara!!! Framför allt låten I belive in a thing called love! Looovely som vanligt! fastt man tror att sångaren är MEGAsnygg och jag kan inte hjälpa att bli lite besviken. 
För övrigt så är mitt rum faktiskt snart klart, jag ska på en dansföreställning snart och har (surprise, surprise) skrivkramp! Stackars mig?
Försök stå ut utan mig ett tag... ;) Au revoir!
Anna

En vanlig måndag

Nästan helt vanlig i alla fall. Förutom det lilla att vi spelade in låtarna som vi sjunger på kören. Nu ska dom ut på youtube!
Annars så har det varit en vanlig, inte allt för kul, måndag. Däremot så hade vi liiite kul på svenskan när vår lärare bara blev mysko.
Men nu ska jag ladda hem lite musik (åh nå! Olagligt stuff!) och hitta acord till olika låtar.
Xo,
Anna


Nästa Jimi Hendrix!

Jag hittade precis massor av videos med världens mest begåvade lilla gitarrspelande människa på youtube! Attans vad fina covers han gör! Framför allt på Extremes låt more than words.  Och såklart tears in heaven. Finns på:
http://www.youtube.com/watch?v=ilJm55q0dlc&feature=related
Jag äääälskar verkligen acoustisk gitarr!!! Men nu kommer jag tyvärr hoppa runt och nynna på Tears in heaven (sorry papps!)!
Kram
Anna

Looovely!

Nu har min blogg äntligen fixat sig! Hoppas jag i alla fall.
Kolla in! Min enterknapp fungerar!!! X) Det var allt på tiden. Wiiiho!
Men nu tänker jag bara säga en sak. Vad får folk att tro att min riktiga hårfärg är röd? Well its not.  Jag har ju bara färgat håret, igentligen är jag blond. Detta kommer från teste "Hur bra känner du Anna?" som jag själv har gjort. Tycker föressten att ni borde göra det. Finns på http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810151517334770&a=1&&
Lova att skriva resultaten =) Fast nu fick ni ju en fråga gratis... Well, well, who cares?
Men nu är det dags att gosa ner sig med chokolad och Hellboy 2 (FILMEN corinne!!! INGET annat!)! Ha det finfint!
You know you love me!


Projekt våga

Vi har världens roligaste projekt på musiken nu!!! Vi har projektet våga och vi ska spela gittar och sjunga till, sen har vi en liten minikonsert för klassen som våra lärare filmar!!! Jaaaa! Fast tyvärr så ska vi jobba två och två, inte så bra eftersom jag är HELT usel på att sammarbeta! Jag ska spela med Eli men han är sjuk väldigt ofra så jag får väll räkna med att sitta och ploncka på gitarren själv en hel del. Men det positiva i saken är att jag kan välja låt själv. Vi hade bara några få alternativ men det kommer lungt bli Hungry heart med gubbrockens gud Bruce Springsteen! Jag skrek i princip av glädje när jag fick veta att man fick spela den! Men sammtidigt så undrar jag om Bubbly inte är ett annat alternativ, såklart bara för att reta Eli. Jag menar, hur glad kan han bli om han tvingas sjunga "Everytime I see your bubbly face, I get the tingle in a silly place"? Förmodligen inte särksilt. ;) You know you love me! xo, Anna

Bang on the piano!

Vet nu vad? Jag började klockan åtta idag. Med träslöjd för att strö salt på såren också. Jag måste ha sett bakis ut för jag råkade gå upp 00.20 inatt! X) Attans vad trött jag var! Fast som tur var så var det inga ansträngande ämnen efter slöjden. Vi fick liksom gå tidigt från svenskan för att jag, Corinne och Sara skulle ha ensembel (spela i ett band). Och vipps så missade vi matten också! Spelar föressten världens bästa låt! Den heter Bang on the piano och eftersom jag inte har lärt mig att ladda upp videor så får ni länken istället. Finns alltså på: http://www.youtube.com/watch?v=E1Nq1x-N1Yw Veeery härlig och megakul på bas! Dags att dra nu! Au revoir älskade suckers!!! <333

Konsert!

Idag hade banden i sjuan på vår fina lilla skola konsert! Det var meeegakul och gick MEEEGAbra! Bandet som jag var med i (ACCCLO med 3 c) spelade bandstarer och time to say goodbye. VERKLIGEN megakul med gitarrsolot för min del! Alla andra var också megabra! Och jag fick kakor =) Annars så har det varit en kul dag, förutom franskaprovet såklart, prov är ju aldrig kul. Efter skolan åt jag och Amanda på Panda och jag är fortfarande mätt efter det. Men nu måste jag faktiskt dra. Tack för en helt underbar kväll med mycket musik och kakor! Kraaaaam!!!

Planlöst...

Kul dag idag! Jag, Lovisa och Amanda klarade inet av att vara seriösa på svenskan så vi satt och gapskrattade åt ordet fothär istället. =) Sen gapskrattade vi megamycket på lunchrasten också! Efter skolan stack jag till dramat där vi (såklart) skrattade en hel del. X) Attans vad det ska bli kul imorgon föressten! De olika banden i skolan ska ha konsert, två låtar var och jag spelar bas och elgitarr. Mitt bands låtar är Bandstarter och Time to say goodbye. Fast inte med han tjocka och blinda italienaren (eller vad han nu igen är) utan med Simple Plan. Men nu är det dags att plugga lite franska till provet imorgon, har kommit på att det inte är så bra att inte ha pluggat när man har mindre än en timme på sig tills det är försent. (enter två ggr) Kram, (enter) Anna

Sugigt!

Vampyrkvällen sög. Det var bara en timme som jag satt och hyperventilerade och skrek av glädje. Först och främst var det en megatråkig dokumentär om "vampyrernas prinsessa" som handlade om en prinsessa med cancer. Oj vad vampigt. Sen var det en MEGAkul dokumentär om vampyrfilmer. Attans vad jag skrek mycket! Fast det var inte för att jag blev rädd, det var för att Stuart Towsend var med!!! Min favoritvampyr! Eller snarare han som spela honom. Lestat i Queen of the damned alltså, jag vet att en viss Corre håller med mig. Åååh vad han är snygg och charmig i den filmen! I alla fall. Efter denna underbara dokumentär var det en ytterst tråkig nyinspelning av Nosferatou. Men urk! Ledsen att säga det med Herr Dracula själv såg ju ut som en efterbliven kanin! Och han lärde sig inte springa föränn halva filmen hade gått! Nej minsann, om det ska vara bra så ska det vara orginalet! Men var kan man hitta den? Heeelp me!!!

Vampyrafton

Numera så älskar jag tvåan. Det är en vampyrkväll!!! Hur kunde dom gissa att jag skulle bli överförtjust om dom visade två filmer och två dokumentärer om mina små fina favorit-gnangare? Tyvärr så envisas dom med att visa Bram Stockers Dracula som jag redan har och har sett några hundra gånger. Men det är ju den fina svartvita klassikern Nosferatou också. Loooovely!!! För övrigt så trodde mamma att jag lyssnade på Phil Collins när jag satte på TNT med AC/DC!!! Pucko!!! Men jag älskar dig ändå, finns bland annat här om du vill prata om dina små gammal rock-problem... Men nu ska jag faktiskt försöka lyffta min lilla rumpa med mycket träninsvärk och göra tee. Eller hämta ett täckte. Det blir ju bara kallare och kallare =)

Tapetinköp

Idag har jag och mamma varit och köpt tapeter till mig! Vi var faktiskt jätte duktiga och hittade lite grejs =) Sen stack vi till IKEA och väla... Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Secret smile med Rascal Flatts, mycket härligt låt. Men nu är det dags att lära sig fixa tee med teeblad istället för en vanlig påse. Wish me luck!

Förtydligande.

Slaget vid Marathon, Thermopyle och Salamis (det ökända korvkriget) kan även ses i filmen 300. Men då tog dom snåla små skitarna bara med slaget vid Thermopyle. Elaka människor! Måste bara skriva ner det bästa citate idag också. "Få världsfred, döda perserna!" Kram igen! =D

I have survived!!!

Jag överlevde simningen!!! Om jag hade durnknat så skulle jag nog inte skriva när man tänker ett tag... I alla fall, med grymt mycket träningsvärk från igår tar simmar jag sex längder bröstsim, säkert sex längder ryggsim och fyra längder frisim. Nejdå, jag kommer ju inte alls skrika av smärta när jag går ner för trappan imorgon. Som jag glatt skrev på bilddagboken: "Det suger. Simning är en ond sport som inte borde finnas på schemat." Så det så! Annars så har vi haft antiken på svenskan och jag förklarade hela slaget vid Marathon, Thermopyle och Salamis (det ökända korvkriget)för Corinne genomatt rita en väääldigt vacker karta. Taadaa:: Vad tycks? Den blir kanske inte riktigt lika bra utan alla ljudefekter men den som bjuder högst får den! Det var nog allt för idag! (enter) Kram, (enter) Anna

Simning imorgon :/

Imorgon ska vi ha simning på idrotten! Noooo! Jag tycker till och med att fotboll är roligare, och då är det illa! Ush så hemskt! Men det är väll bara att bita ihop och leta efter bikinin. Eller? Det blir i alla fall inget kak-kalas idag. Man måste ju ha en hel del självförtroende för att kunna hoppa runt med ungefär lika mycket kläder på sig som Tarzan utan att dö. Fast jag kör med överdel också, även om den inte machtar det leopardmönstare höfftskynket. För övrigt så måste jag berätta att min blogg inte riktigt har lusst att fixa enter längre. Nu har jag tryckt på enter typ 5 gånger men syns det? Nej. Tråk-blogg! (Fem enter-tryck till) Men nu måste jag plugga lite till engelskaprovet imorgon. Kram, (enter-tryck, bara så ni vet) Anna

Leeeediiiig!

Härligaste dagen idag! Som ni säkert har fattat så har jag varit ledig idag. Jag började med att äta frukost och läsa ut en bok, sendushade jag, kollade på Notting hill och stack till pappa för att äta. När jag sen kom hem stack jag ut på en promenad och kom först hem vid sex-tiden (jag vet vad du tänker Corre XD), då kollade jag på Greven av Monte Cristo resten av dagen och drack tee. Hääärligt! Och inser ni hur snygg han som spelar huvudrollen är? Hääärligt igen! Men nu måste jag sluta skriva, ska plugga lite engelska. Kram!

Släktkalas

Kom precis hem från släktkalaset. Kusinen blev ju 20 idag så alla skrive grattis! GRAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIS!!!!!!!! =D

Ledig!!!

Vet ni vilket ord som smakar extra gott om ingen annan kan säga det precis som en själv? Inte nog med att ingen annan är det, man kan inte dela med sig av det heller. ;) Detta enormt vackra ord är ledig. Visst är det fantastiskt? Nu till det somjag ska komma till. Jag är ledig imorgon, det är inte ni!! Naaa-na-na-na-naa-naa! Det är såååå härligt! Så när ni stiger upp vid sjutiden har jag förmodligen somnat för någon timme sen. Och när ni får skäll av chefen eller läraren så sitter jag och äter en megalyxig frukost. Mohahaha! Attans vad skadeglad jag är! Mohaha! Och nu sitter ni kanske och gör läxor? Det slipper jag!! För jag är ledig imorgon (om ni inte har fattat det nu). För övrigt har jag upptäckt att jag lyssnar på mycket läskigare rock nu än innan helgen. Kom faktiskt på mig själv med att sitta och lyssna på Forsaken med Disturbed och annan musik från Queen of the damned (filmen som jag såg med Corre)! Lite mysko. Mamma undrar hela tiden om jag längtar tills vi ska till Egypten eftersom det är mycket orientalisk musik med i vissa av låtarna. Såklart gör jag det! Men nu är det snart dags att göra sig i ordning till kusinens 20-års kalas. Ha det gött och var inte för ledsna för att ni måste till skolan/jobbet imorgon! Kram, Anna

Andra världskriget i antiken?

Jag blev faktiskt lite sur på svenskan idag. Vi ska läsa om antiken (yeeeeaaaay!!!!) men istället för att läsa om kinky gudar och hjältar utan tröjor så får vi en föreläsning om andra världskriget! Varför? Jo, för att vår lärarre skulle förklara vad en röd tråd är. Men va f****n*!?! Det tar inte 20 minuter! Men nu kan vi i alla fall väldigt mycket om andra världskriget. Och jag vet vad en röd tråd är! Det är ett garnnystan eller liknande som har samma färg som vi har på insidan (dvs. färgen som man får ut av purpursnäckor. Slå den du!). Basta. För övrigt så har vi sjungit julsånger på dramat. Det är bara dom som kommer på förstälningen som får veta varför. Eller folk som frågar snällt... Eller någonsomär riktigt snygg... Huvudsaken är att ni borde gå på föreställningen. Ni får se mig som ett emospöke! =D Kram, Anna

Chokoladkväll

Igår till idag så hade jag och Corinne en chokoladkväll! Meeegakul och väldigt gott! Vi inledde med att hoppa runt och flumma. Sen åt vi en god kycklinggryta, jag gjorde min berömda varma chokolad, glasstime och såg chokolate (surprise, surprise!) med fondue inehållandes marshmallows och marabo. Gudars vad gott!!! Och den fina dagen efter tillbringade vi med att kolla på Queen of the damned samt skrika högt så fort Lestat hoppade runt utan tröja! Attans vad vältränad rygg han har! Men nu är det dags att städa och borsta (de inte lika vita) tänderna. Men först ett citat! "Come out, come out, wherever you are..."

Höstmys!

Attans vad kalla händer jag har! Så nu ska jag bara mysa ner mig med en kopp tee (lite kanel i ger en väldigt god doft), ett tjockt täcke och en bra film eller bok. Det blir nog en bra film... Nu ska jag se något romantiskt och gamalt! Samma sak rekomenderas till er! Hugs and kisses, Anna

Brownies!!!

Nu har jag varit megaduktig och bakat brownies! Eller snarare kladdkaka som jag skar isönder och kallar brownies... Det är gott i alla fall. Och det blev till och med bättre med nutella/mandlar/chokolad på. =) Namnam! Synd bara att mamma också vill ha. Men hon äter inte så många så det blir more for me! Men nu är det dags att fira brownisarna! Kraaam...=)

Klassfotot igen

Jag på klassfotot! Tycker som sagt att jag ser ut som en tjej för en gångs skull. Vad tycker ni? =)

Viva la prov!

Viva la prov när donm är enkla! Hade som sagt NOprov idag och det var faktiskt meeegalätt! Det skulle ta ca en timme men efter en halvtimme så stack alla hem istället, då hade vi väntat i tio minuter på att få gå. Annarså var dom andra lektionerna inte alls så kul. Matte är ju inte det roligaste man kan tänka på, musiken gick inte så bra för bandet, bilden (eller snarare vår lärare!) var tveksam som vanligt och franskan lär vi oss inget nytt på. Men rasterna var i alla fall kul! Jag ääälskar sofforna på femman! <333 Men nu är det dags att komma på kaxiga ramsor! Kram, Anna =D

Klassfoton!

Äntligen har klassfotona kommit! Och vet ni vad? För en gångs skull så ser jag iaf inte ut som en kille. Alla (förutom en som brukar se ut som en kille fast är tjej)blev faktiskt skitbra! Men nu är det dags att plugga till NOprovet imorgon och lite franska när man väl är på gång. =( Kram!

RSS 2.0