Hel-dag med Johanna

Idag har jag varit i stan med Johanna. Mucho roligt! Vi träffades klockan 12 och då regnade det och var grått och tråkigt. Sen blev det jättefint väder efter ett tag och vi satt och solade vid rådhuset! Härligt!

Och på tal om regn... Jag vet att det bara är vatten men det förändrar inte att det suger. Dessutom så hade jag plattat håret innan jag stack iväg men nu är det lika lurvigt och kul som vanligt. Jag som brände mig på armen och allt bara för det... Fnys.

Men nu ska jag duscha innan Johanna kommer hit för film, godis, Twister och liiite sömn.

Kram
Anna

Dagens låt: Beautiful day - U2

Någon förvånad?

Inte för att vara sådär... Men hur många blev egentligen sådär jätteförvånade när det kom ut att Ricky Martin var gay? Säkert några som flämtade högt men innerst inne kände man sig nog på det...

Så vad har ni sysslat med idag? Själv har jag handlat ingredienser till min systers MEGAgoda cupcakes och tränat. Där hade vi lite confession-time som konstigt nog blev filmad. Om den videon hamnar på youtube eller inte blir intressant att se men man kan ju hoppas på inte. Eller, det kan den ju så länge man sätter många *biiiip* över det jag säger!

 <--Mmm... Lagom sliten och te på kvällen... Fast det är kallt. Men säg inget för det är hemligt! ;)

Kram
Anna

Dagens låt: Pride (In the name of love) - U2

Lite sådär random...

Vet ni vad jag har kommit på? Jag har slutat sjunga melodin när jag nynnar med i låtar... Istället kör jag på stämman för det mest! Inte för att det är minsta intressant men jag tycker om att konstatera det.

Annars så har jag sett på Dorian Grays porträtt idag. Den var faktiskt riktigt äcklig ibland! Och för att bara konstatera något igen så konstaterar jag att jag älskar ordet konstatera. Mohahaha!


Kram
Anna

Dagens låt: Eat your lies - One Fine Day


Nattcabaret

Igår spenderade jag och pappa kvällen/natten i Landskrona och såg nattcabareten Halli Hallå. Inte hela natten då, den började kl 10 och slutade runt 12.
Men vad kul den var! Jag skrattade så att jag grät när dom visade hur gurk-plockning i slowmotion på månen skulle gå till. Me like!

Kram
Anna

Dagens låt: Better off alone - Itchy Poopzkid


Blääääääääää!!!!

Eeeeeeeeeeeeeeeeeew!!!!! Fyyyy vad äckligt!!!!!!!

Har precis tagit en klunk kallt kaffe. Hälften kaffepulver, hälften vatten. Inget annat. På gränsen att man spyr. Spottade åtminstonde ut det fantastiskt snabbt.

Kram
Anna

whå-å-ååå

Yaaaaaaaaay!!! Nu har jag hittat den där låten jag har letat efter i tre veckor!!! Hurray!
Drogenfrau av dom bästa Itchy Poopzkid. Den var så härlig på konserten! Detta eftersom den tiden man inte ägnade åt att hoppa ägnade man åt att skrika whå-å-ååå. Såklart när man försökte hoppa samtidigt... Men det gick inte så bra och vi sjöng whå-å-åå lite för mycket.

Men nu ska jag minsann ta och baka kärleksmums innan jag totaldäckar i soffan.

Kram
Anna

Dagens låt: Drogenfrau - Itchy Poopzkid


Gänget :P


Gårdagens flumm-folk!

Företagsrock, FINAL!

Så igår hoppade jag iväg till finalen av Företagsrock på The Tivoli. Mycket trevlans ska det sägas, med det slår ju inte förra gången man var på Tivoli... Ni vet... ;)

Det var fyra band som tävlade. Något från Tivoli själva, brandmän (wiho! men ändå inte...), några helt random och dom absolut bästa Systrarna på piren. Der var några som sjöng från en resturang i Mölle och det bästa kompbandet bestående av två musiklärare från min skola och min gamla hemkunskapslärare! Wiho!!! Dom bästa musiklärarna dessutom!
Så gissa vilka som vann... Just det, som bästa. Systrarna på piren blev det!
 <---Syster från piren och två killar som slängde av sig tröjerna. Kul kväll!

Annars var det en härlig kväll, trotts att jag fick många olika vättskor i håret. Försök förklara det du! Sen kom jag hem och somnade runt 12-halv ett. Yay, sex timmars sömn. Alltså har jag varit helt däckad idag förutom när jag behövde vara pigg. Logiskt.

Kram
Anna

Dagens låt: Sex on fire - Kings of Leon


Mot The Tivoli igen!

Woho!!! Om mindre än två timmar ska jag sticka till The Tivoli för att se alla våras favoritlärare spela! Och jag har inte ätit, duschat eller pluggat tillräkligt inför det där provet imorgon... Woops.

Mot duscheeeen! Och förresten, min cykel fungerar igen!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Try try try - Itchy Poopzkid


Kläd... dusch? Simming?

I'm aliiive!!! Alltså. Jag lever! För jag har inte drunknat som jag trodde att jag skulle göra. Vi har liksom haft klädsim i skolan.
Mina erfarenheter av det är inte så bra... Jag har gjort det en gång och då sjönk jag. Trots att jag hade flytväst. Dessutom tappade jag mina ena strumpa på botten ev en mörk sjö.
Men den här gången fixade jag det! Jag simmade fram istället för ner (förutom på frisim, men det gör jag i vanliga fall också) och skrattade hysteriskt.

Men det läskiga... Duschen. Jag har aldrig duschat med kläder på innan! Så jag skrek, högt. Det är ju inte jätteskönt att känna en kall stråle och tyget klibba fast på ryggen...

Och en sak till... När man har haft på kläder och plötsligt slänger av dom (vilket var väldigt svårt. Jag fastnade och behövde hjälp för att komma ur tröjan!) så känner man sig helt naken... exposed... rädd... Det kändes som om vattnet taffsade på mig! Pervo.

Kram
Anna

Dagens låt: Don't know why - Norah Jones


OMGOMGOMGOGMGOMGOMGOGMGOMGOMG!!!!!!!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!

Jag chattade aldeles precis med den rödhåriga snubben i ITCHY POOPZKID!!!!!!! Wiowaaaaaaaw!!!!! SJukt trevlig och kul männska!

Jag skakar seriöst! xD


Kram
Anna

Me on monday.

Måndag. Fnys. Men ack så snabbt det har gått, det är ju i princip redan tisdag!

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Förutom när jag nästan överföll vår lärare i koridoren... Ja, det är så älskade skolan funkar. Tänkatänka... Har något kul hänt? Pinsamt men jag minns faktiskt inte. Måste vara sen jag slog i huvudet. Vilket jag har gjort idag igen! Fast den här gången i en bildörr. Aj.
 <--Confuused efter alla slag i huvudet!

Kram
Anna

Dagens låt: I touch myself - Divinyles

Duktig Anna!

Okej, flugorna är döda, jag har städat rummet, borstat mattan, pluggat historia och bakat muffins. Pust. Visst har jag varit duktig? Men det är inte nog för nu ska jag ut och ta igen träningen från igår med en liten joggingtur, hopprep och några styrkeövningar! Det är ju inte normalt för mig att göra så här mycket på en dag!

Kram
Anna

Dö flugor, DÖ!

Vårt hem har invaderats av bananflugor! Nooo!!! Så vi ska döda dom.

Innan lemlästningen började gjorde vi dock några studier. Vi har lärt oss livsviktig fakta. Till exempel att dom inte kan flyga när dom förökar sig, vilket dom gör á la doggy-style.

Men nu ska vi se om dom är tillräkligt dumma för att flyga ner i ett glas rödvin och diskmedel. Dö! DÖ!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Greatest day - Take That

Happy bunny!


Huvudet först!

Ajajajaj! Jag tappade mig i marken med huvudet först! Hohoo vad ont det gjorde! Alltså, först var jag i luften och sen befann jag mig på huvudet och knä på golvet. Hur hände det?
Tror minsann att jag har fått en liten skada. Jag kommer säkert ramla ihop i en liten hög så fort jag går ut. Eller förlora dom få hjärnceller jag har haft och få IG i precis allt. Fast alternativet att jag blir jättesmart finns kanske också.

Och nu kollar vi minnet. Jag minns vad jag gjorde för två veckor sen! Bra jobbat Anna! Och jag minns vad jag lärde mig på gitarr igår. Nämnligen introt till Silence is killing me av favoriterna Itchy Poopzkid! Fast jag tror det är fel tonläge. men ändå... Awesome!

Kram
Anna

Dagens låt: Garden of growing hearts - Empty trash

Dagens glädjeämne

Fredag folks! Hurray! Och vilken fredag. Precis lagom mysig. Förutom det faktum att jag börjar kl åtta, fast det kompenserades av att jag och Amanda åt på Panda (hahahah! Det rimmar! Okej, kanske inte...) och massor av oseriösa lektioner som jag blev klar med massor av grejs på. Men nu till dagens glädjekälla!

Roliga busschafförer. Man blir så himla glad av dom! Som idag, när mitt kort inte funkade. Kan ni gissa vad chaffören sa då? Jo, han lyste upp vid sin sneaky-peaky replik och utbrasst "Det är inte du, det är jag! Eller kortläsaren..." Alltså. Sånt gör mig glad. Så det är i princip dagens glädjeämne. Det fick mig att bli pigg igen efter att ha upptäkt att mitt barnbidrag inte har kommit och sparpengar ändå har dratts av. Är alltså pank. Men visst är det lätt att göra mig glad?

Kram
Anna

Dagens låt: Talking to you (taender på dig) - Jacob Sveistrup

Som den facebook-stalker jag är...

AWESOME! Nästan helt awesome i alla fall. För vet ni vad? Jag hittade en bild från konserten med Neverstore och Itchy Poopzkid på facebook. Bara sådär... Typ. Men tillbaka till saken. Man ser halva mitt ansikte på den! Success! Och enormt dumt eftersom jag bara står där och ser, ja, enormt dum ut.

Greatski successski! ;D

Kram
Anna

Dagens låt: Wordplay - Jason Mraz

Otur.

Så man börjar dagen med simning. Inget jag är vidare förtjust i... Ärligt talat totalavskyr jag det. Men man måste ju. Fast 20 minuter innan jag skulle cykla (Äntligen!) till skolan upptäckte jag att jag har en enorm punka. Så jag fick gå snabbt istället. Och jag kom i tid! Men det kallar jag otur. Här kan man missa en halv lektion och vipps missar man bara det vanliga godmorgon-talet istället. Och är trött i benen.

Annars har det varit en bra dag! Fast vi missade ensemblem... Synd, för vi ska spela en jättebra låt! Fast jag är den enda i bandet som vet vilken. Mooohahahaha!

Kram
Anna

Dagens låt: Shake it - Metro Station

Anna <3 Nutella

Som vi alla vet så tycker jag inte att det finns ett bättre pålägg än nutella. Det är ju helt underbart. Så favorit-pålägget... Vet ni vad det ironiska i det är? Jo, mitt nya favoritband Itchy Poopzkid hette Nutella innan! Underbart! Helt klart att mitt öde är att resa runt med dom och ägna mig åt musik. Eller något i den stilen...

Annat vi har lärt oss idag; den tyska staden heter Hannover, inte Hangover.

Kram
Anna

OMG!!!!

Jag klickade precis fram en video från en konsert med bandet!!! Jag och Amanda sjunger Long before rock n roll och spelar gitarr. Och jag fick dom snuskiga delarna. Tydligen tycker datorn inte om det eftersom den var tvungen att buffra precis när jag sjöng "we can do it in the car". Nehe. To dirty 4 da dator.

AWESOME konsert förressten!

Kram
Anna

My last song

Om ni bara fick sjunga en sång innan ni dog, vilken skulle det vara?
Kugg-fråga. Vilken betyder tillräckligt mycket för att man ska kunna lämna världens med den? Finns såklart McFlys The last song som är helt underbar och texten beskriver hur den sången jag skulle vilja spela är. Men det är inte den. Så vilken skulle man ta?

So here's to all the lonely hearts
'Cause mine's been ripped and torn apart
It's colder now
It's getting dark but I'll be okay
Bury me with my guitar and on the way to hell I'll play

If this is the last song I'll ever sing then I'm giving it everything
I'm giving it all

Från, just det, The last song. Visst älskar man det? Och om jag hinner dö innan er så följ ordern! Begrav mig med Carlos! Alltså... Min gitarr... Inte någon kul snubbe. Gitarren...

Kram
Anna

Dagens låt: The last song - McFly


Vår!!!

Idag har jag, för första gången, suttit ute utan jacka och ändå varit varm! Har faktiskt fått liite färg i ansiktet också. Gött! Satt och solade i 2,5 timmar! Och det var sååå skönt. Såg dessutom lite gröna fläckar här och där. Betyder det att det är vår på riktigt nu?

Kram
Anna

Dagens låt: Primavera - Santana


Hehehe...


"Lilla Anna leker med bollar". Hehehe. He... He...

Kram
Anna

Bara en vecka!?!

Hejsan igen folkset! Nu var det några dagar sen jag bloggade men jag har faktiskt inte haft något att skriva om. Tror jag i alla fall, jag minns faktiskt inte riktigt vad jag har gjort.

Så idag är det en vecka sen konserten... Ja, jag tjatar fortfarande sjukt mycket om den. Det käns som om det var mycket längre sen! Eller säger man så? Jag vet inte nu för jag vaknade för en och en halv timme sen efter en totaldäckning efter träningen. Det är ju svårt att hålla sig vaken när träningen började åtta timmar efter att jag gått och lagt mig. Dumma Anna. Så det blev en däckning, fast jag tränade riktigt bra.

Som ni nu märker har jag svårt att hålla mig till ämnet när jag är trött. Alltså ska jag baka muffins och sakna alla roliga saker jag gjort (okej, inte alla. Det är inte bra för mig).
 <---För en vecka sen...

Kram
Anna

Dagens låt: Shallow Beautiful People - Neverstore


Ååååh... Äntligen igen!

Dags för True blood igen och vad blir man då? Jo, lycklig! Och ändå+ har det bara gått en vecka... Känns som tre veckor! Och det är ju bara konstigt eftersom det känns som fyra sen helgen... Men man gillar ju ologiskt grejs!
 
Övrigt så är det mysko här... Exempel så tänkte jag precis ordet iller i stora bokstäver. Varför? Det vet varken du, eller jag. Men nu blev jag yr...
<---Varför...?

Kram
Anna

Dagens låt: Red flag - Billy Talent


Poffpoffpoff, EMPTY!

Värst vad livet blir tomt efter att något riiiktigt kul har hänt och det tar slut. Det finns liksom kvar några bleknande minnen men inget riktigt lika stort att se fram emot. Och då blir det bara tomt. Man är varken glad eller ledsen. Det är faktiskt nästan jobbigare än att vara ledsen eftersom man känner sig så stängd från omvärlden och... ja... tom.

Visst har man massor av kul saker att se fram emot. Men inget som kan mäta sig med allt som har hänt på ett tag... Aj.

Kram
Anna

Dagens låt: Pretty me - Itchy Poopzkid


Om igår...

Om jag kunde spola tillbaka tiden så skulle det ha varit till igår. Det var verkligen sjukt kul!!! Och även om jag inte ångrar mig så ska jag aldrig ha 10 cm-klackar när jag planerar att hoppa som en galning igen.

När vi väl kom in tog det ett tag innan dom började spela. Men när dom väl gjorde det... Wow. Förbandet då. Wow! Dom var jääättebra som ni nog har förstått.
Sen kom Neverstore upp och då var det dags att hoppa på riktigt. Aj. Mina. Fötter. Fortfarande helt värt det. I alla fall, dom var också jättebra! Fast jag kunde inte så många låtar... Men ändå sjukt bra! Så vi hoppade, slängde med håret och försökte sjunga med. Fast det gick ju inte så bra...

När konserten väl tog slut (för snabbt) var vi tvunga att sticka så då tog kvällen bara slut. Efter att jag hade pratat lite med sångaren i förbandet! Moooohahahaha! Lycka.

Kram
Anna

Dagens låt: Lyrically happy - Itchy Poopzkid

<333


Nu är jag trött... Sova. Vakna. Säga mööööööh. Se film.

Neverstore och Itchy Poopzkid

Hemma från konserten! Me löööööööööööööööv!!! Dom var sådär sjukt bra och blev mitt nya favoritband. Skit i U2, Itchy Poopzkid är det nya!

 <---Lovelovelovelove!!!

Dessutom så pratade jag med killen i mitten! Och råkade faktiskt gå in i honom... Förmodligen med huvudet först. Aj.
Och sen efter konserten, när jag och Ebba väntade på hennes föräldrar, kom dom ju ut. Och då sa den ena "I saw you when you danced and you were totally irresistable. Let's make out!" Så jag sa glatt "Yäh!"
Eller inte. Men det var i alla fall fint i huvudet.

Kram
Anna

Saker att göra.

Jag har en sån där dag som jag har lust att göra massor av saker på idag! Men vissa saker går ju inte att fixa just idag men man kan väll få drömma. Alltså. En lista på vad jag bör göra:

* Lära mig skriva med vänster hand.
* Hoppa bungyjump (kan alltid gå på festivalen i sommar!)
* Lära mig spela klassisk gitarr
* Skriva en låt
* Ta en promenad (snart, MP3n ska bara ladda färdigt...)
* Se Neverstore!!! (bara 7 timmar kvar tills jag ska göra det!)
* Åka vattenskidor
* Klättra på bergsväggar
* Gå på två spända linor över Arizonas trädtoppar (Det går kanske inte att göra i år men man får väll drömma?)

<---Något för mig?

Sånt. Men nu ska jag börja smått med den där promenaden. Det är ju trots allt sex eller sju grader ute och strålande solsken!

Kram
Anna

Dagens låt: Desperado - The Eagles

När man väl är på gång...

Ringo Star vs Snobben.


Eller är det bara jag som ser likheten här?

Kram
Anna

Fisk?

Vill bara konstatera att James i Twilight ser ut som en fisk.



Eller hur!?! Försökte hitta en sån där vit och platt fisk innan men jag vet inte vad dom heter så det gick inte så bra...

Kram
Anna

Nu är det fredagsmyyys!

Fredag! *Pust* Första hela vecka i skolan på hm... tre veckor gissar jag..? Och redan är man trött. Men det är bara tre veckor kvar till nästa lov nu!

Mmm.. Nu kastade folkset torkade jordgubbar på mig. Aj. Men gott!
Så ikväll ska man tagga inför morgondagen, trots att jag inte ska träna. Ni förstår.. Det är ute-träning och jag pallar verkligen inte med det.

Och förresten. True blood. Så många tummar upp som det går och några till!

Kram
Anna

Dagens låt: Chasing pavements - Adele

Revolution!

Jag är sjukt sugen på att skapa en revolution! Mot vad vet jag inte men det skulle ju vara kul ändå. Kanske mot vintern. Fast den håller ju ändå på att försvinna så det är ju inte världens bästa idé...
Huvudsaken är i alla fall att det är ett kul ord.

Nu ska jag se en film med mamma, äta, duscha och kolla på TRUE BLOOD!!! Kvällen är räddad.

Kram
Anna

Dagens låt: Shine - Take that

OMGOMGOMGOGMOMG!!!!

TRUE BLOOD BÖRJAR IMORGON!!!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!!

Träning på både det ena och andra...

Nu har jag varit duktig och övat inför ett muntligt franskaprov som vi har imorgon! Och tränat. Duktig Anna!

Fick dessutom en intressant komentar på betyget i sex och samlevnad. Fast vi har faktiskt haft mest samlevnad i svenskan. NOn har vi inte fått än. Men angående komplimangen... Fint citat här:
"Du har ju varit väldigt aktiv på lektionerna och haft många åsikter. Det syns ju att du verkligen brinner för det här!"

Ja. Jag brinner tydligen. Alltså... Inget sånt men det är ett relativt mysko (men ack, så fint) ordval. Jaha... Så jag brinner för sex... Och samlevnad. För den biten glömmer man ju alltid.

Kram
Anna

Dagens låt: Californication - Red hot chili peppers

Whupsidupsi!

Idag har det varit första dagen i skolan sen de tre veckornas prao pch lov! Och vilken dag... Jag hade något engelska-grejs som var betygsgrundande, NOredovisning, vad jag trodde var franskaprov ett tag och svenska. Panik? Bara lite.
Engelskan hade jag ju glömt och NOn ville inte riktigt gå in i huvudet. Ajdå.

Men annars är det ju en vanlig måndag... Blä! Måndagar är inte kul! Och det brukar inte finnas mycket att göra förutom att packa väskan och sticka till ett anat hus. Fast idag har jag faktiskt kokat ris också. Enormt imponerad av mig själv.
 <---Min "summer of 69". Ojojoj vad man saknar dom dagarna!

Kram
Anna

Dagens låt: How deep is you love? - Take that


RSS 2.0