Bakning on hög nivå!

Eeeeeeeey!!!

Idag har jag bakat två olika sorters muffins och försökt analysera American Psyco (filmen alltså). Likeylikey! Sen har jag ätit hälften av muffinsen tillsammans med två vänner som gick på dansen. Eeeeeeey! Kul. :D

Nu skrattar jag åt melodifestivalen och funderar på att baka maccaroons. Bra idé? I think yes.

Kram
Anna

Dagens låt: I want you - Kings of Leon

Färdiginspelad

Såja! Nu har jag spelat in det sista till skivan! Jag tror faktiskt slutresultatet blir riktigt gött, får höra det på onsdag när jag ska hämta den. Awesome!

Kram
Anna

Mot inspelning! Igen...

Igår spelade jag in två låtar i en riktig skivstudio men blev inte helt klar med sången så idag ska jag dit igen. Yaaay! Eller? Nja... Inte riktigt... Men det blir säkert kul när den är klar.

Kram
Anna

Dagens låt: Thanks for the memories - Fall Out Boy

Dööööööööööööööööööööö mat!

Vad som tog mindre än 1,5 timme i skolan har jag nu slitit med i två timmar här hemma och maten är inte ens klar. Allt har nästan gått fel trots att jag har följt receptet... Kycklingen som tog 15 min att steka i skolan har nu stekts i 45 och är inte klar, rotfruktsgratängen som tog 40 min i ugnen blev klar efter 20, timjan och rosmarinen var inte tillräckligt finhackad osv... DET HÄR ÄR TRÅKIGT!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Bad day - Daniel Powter

Wotwotwooooooooot

Viktig fråga på g. Varför sitter jag och säger woooooot? Inte högt, bara i min hjärna. Woooooooooooot.

Mja, jag har jobbat i en timme och besökt kära Ödåkra idag. Revenge of the Ödåkragäng! Nu ska jag spela lite piano unz gitarr eftersom jag måste få in två låtar helt. Ska nämligen spela in två låtar på riktigt imorgon. Ni vet... I en skivstudio... Me like, high five! (wotwotwoooooooot)

Kram
Anna

Dagens låt: Brown skin girl - Santana ft Bo Bice


Början på mitt bildprojekt

Vi har ett projekt på bilden i skolan som jag har börjat med idag. Alla har valt olika teman och ska göra två verk med helt olika sätt att göra dom på. Jag har valt temat livets små passioner och ska fota samt måla (jag? Måla? Hahahahahahahahaha!!!!). Min tanke med fotot är att jag ska redigera in min kära vän Lovisa i ett brinnande ljus. Meningen är att det ska se ut som om hon dansar i flamman, vi vet ju alla att dans är en av mina passioner. Det ska även tilläggas att elden står för passion. Get it?

Jaja, här kommer ett litet provsmak på det utan någon Lovisa eller redigering!

Också tänker vi oss den med med en homosapien i lågan. You like? High five?

Kram
Anna

Dagens låt: I want you - Kings of leon


Mässa

Det finns en sak som jag tycker är lite konstig... Det är när folk går på en mässa som endast handlar om marknadsföring men vägrar ta emot reklam. Raaaage!
För att förklara detta plötsliga anfall kan jag helt enkelt berätta att vi på framtidspiloterna och visas uf-företag har haft en mässa på Sundspärlan idag. Jag har cirkulerat nästan hela dagen och delat ut broshyrer för smyckesaffären Lilla Gömstället. Bara nästan hela dagen för jag hade nationellt prov innan mässan. Just det, när de andra fick en sovmorgon på 3,5 timmar satt jag och skrev. När de andra sov satt jag och tankade kaffe för att få energi till skrivandet. Well, shit happens.

Nu, mat.

Kram
Anna

Dagens låt: My old flame - Dina Washington

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag i efterskott! Heter det så? Jag vet inte, är inte överdrivet romantisk. Jag kan om jag vill men det betyder inte att jag menar det (fast ibland gör jag det, så att det inte blir några missuppfattningar. Fast det blir det nog ändå för det här är förvirrande).
Igår var jag ännu en gång hemma men fick ändå fint besök, komplett med en stor bukett blommor. Me like! Kände dock lite dåligt samvete när jag inte hade något tillbaka. Men hallå, jag hade en plan som bara inte gick att genomföra från soffan. Så det så.

Kram
Anna

Dagens låt: Miss Nothing - The Pretty Reckless


Vänta?

Vad brukar ni göra när ni väntar? Jag brukar stalka mig själv på facebook. Det har en tendens att vara väldigt trevlig läsning. Är det normalt? I think not.

Kram
Anna

Rulla iväääg

Normalt sätt rullar jag bara om jag har ätit för mycket mat eller har hittat en kul backe att rulla i. Nu ska jag rulla ändå! Jag är en rebell! Denna gång blir det fyrhjult rull hem till mamma. Ni förstår, vi ska äta kalkonmiddag för tio pers ikväll där borta! Därav måste jag rulla.
Fast innan jag kan rulla måste mamma komma rullande i bilen som vi ska rulla iväg med. Suck... Tråkigt att vänta.

Kram
Anna

Dagens låt: Proud Mary - Ike & Tina Turner

På bättringsvägen!

Jag är sjuuuuuk! Inte sådär trivsamt sjuk som man kan vara utan riktigt tråkigt utan riktigt sjuk. Jag har inte kunnat äta ordentligt sen i fredags (då jag överåt pyttipanna på lunchen) förutom igår. Jag fick i mig en hel tallrik mackaroner och köttefärssås! Det är mer än vad jag har ätit tillsammans de andra dagarna.
Vi vet ju även att jag älskar att äta stora, helst riktigt utdragna, frukostar. Nu har jag verkligen haft chansen att göra det dessa underbara (?) soliga dagar då jag varit hemma från skolan. Men har jag gjort det? Nää. Min medelfrukost har varit ett litet glas apelsinjuice, ett halvt glas iste och en marsglass. Utdraget var det däremot! Sen har jag inte ätit något mer förän pappa har kommit hem.
Iförrgår var jag faktiskt hungrig för första gången. Jag reste på mig och började en resa mot köket men höll nästan på att svimma så det var en dålig idé. Alltså, jag svimmade nästan för att jag inte ätit men kunde inte hämta mat. Ond cirkel. Fick vänta till pappa kom hem. Han är min hjälte just nu.

Alla dessa skriverier om mat är nog ett försök att kompensera bristen på det. Ni får förlåta mig kära vänner... Sånt händer när jag sitter upp för länge. Fast i och för sig, om man bortser från det läskiga och totalt ohällsosamma så är det kul när det snurrar så mycket som det gör nu!  I'm flyyyying!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Thinking of me - Olly Murs

Baaara hosta

Mööööh. Inte kul dag. Jag bara hostar hela tiden på ett dååligt sätt. Tråkigt. Har därför inte bakat några macroons.
Basta.

Kram
Anna

Dagens låt: Revelry - Kings of leon

RSS 2.0