Im not sick but Im not well.

Alltså, alla i skolan är halvsjuka nu! Till och med jag! Det suger. Och jag måste bli frisk så att jag kan megaträna inför GM (götalandsmästerskapen) i helgen...

För övrigt så har jag ett stort dilemma. Jag funderar på att ha kjolen som jag skulle haft igår imorgon istället. Dagens största problem. Visst har jag ett jättejobbigt liv? ;)

Kram
Anna

Dagens låt: Save tonight - Eagle-eye cherry


Ännu en dag i Heleneholm...

Jag gick upp klockan 7 idag!!! Bara för att vara cheerleader och kolla på en tävling! Så nu är jag trött och har tråkigt... Roar mig som vanligt med att terrorisera mina vänner med sms. Mohahahaha!

Nej minsann, skrivkramp på hög nivå. Får sluta.


Kram
Anna

Dagens låt: Right round - Flo Rida


Godnatt!

Tjosan ni som är vakna! Här kommer värdelös nattbloggning!

Jag ska upp om 8 timmar... Panik! Har dessutom lovat att ha kjol imorgon. Ska liksom ner till Heleneholm igen och kolla på tävlingen. Hurray typ!
Men nu bör jag nog sova... Godnatt!

Kram
Anna


Distriktsmästerskapen

Nu har jag varit i Helenoholm och tävlat i DM. Slägga såklart och jag kom trea på 32.14. Inte särskilt rolig tävling faktiskt. Så länge jag tävlade, annars var det mucho trevligt.

Vägen dit och hem var också kulig. Jag satt helspänd i vilen med pappa och spanade efter gula bilar. Ni vet... Gul bil och man får slå någon? Trevlig och våldsam lek. Fast det blir verkligen spänt i bilen... Och så fort man slappnar av så kommer det tio gula bilar! Så om ni undrar varför jag har massor av röda märken som liknar händer så har jag en förklaring...
  <--- Kolla så fin bild Patrick skickade till mig för ett tag sen!
Kram
Anna

Dagens låt: MMMbop - Hanson


Bieffekter från discot:

* Brännsår på låren. Orsak: friktion.
* Skoskav. Orsak: elaka skor.
* Blåmärke och bula på smalbenet. Orsak: okänd...
* Svarta fötter. Orsak: skorna färgade av sig.
* Ont i nacken. Orsak: det finns säkert någon.
* Huvudvärk. Orsak: hög ljud hela tiden.

Det var dom fysiska bieffekterna. Klart finns det fler men dom är inte riktigt lika... Fysiska... Helt värt kvällen ändå! Dessutom får jag lov att tycka liiiiiiiiite synd om mig och gå runt i en stor filt hela dagen. Fast det skulle jag nog gjort ändå.

Kram
Anna

Disco på The Tivoli!

Godmorgon kära läsare!

Vilken kväll det var igår! Det var det årliga skoldiscot (som i år hölls på The Tivoli, igen!) igårkväll och vi dansade mycket och länge... Trots att jag var helt slut när jag kom hem, och är det fortfarande så var det absolut värt det! Fast det är det väll alltid?

Så gårdagen... Först stod i utanför i kön i nästan en timme men när vi väl kom in tog det någon minut för oss att komma igång. Men när vi väl kom igång så kunde inget stoppa oss... Förutom när det var danstävling... Då fick vi gå in i ett annat rum... Som tur var hittade vi lite kul rekvisita där så allt blev räddat.
Allt tog slut 23.30 så då mötte jag pappa och vi cyklade (!!!) hem. Väldigt varm faktiskt, jag körde utan jacka...

För att samanfatta allt, kul kväll och jag är helt slut.
Kram
Anna

Dagens låt: Gay Messiah - Rufus Wainwright

True blood

Hur kan det komma sig att jag alltid slinter någonstans med rakhyvlen när jag rakar benen? Antingen på knäet eller på ankeln. Och blodet rinner heeela tiden...

Därför ska jag se nya vampyr-serien True blood. Man kan ju alltid hoppas på att bli biten. Eller så nöjer jag mig med att sitta och mysa med en smootie under en tjock filt. ;)
Kram
Anna

Längtan

Jag längtar till kl 22.00, torsdag på det årliga skoldiscot, fredag (ledig!), helg, mamma ska komma hem, höstlov, halloween, fester, tills äpplena mognar osv... Till mycket. Så nu tycker jag att vi ska börja med att klockan ska bli 10. Nu... NU!

För övrigt så är jag på mysko humör igen. Vad kan det bero på?
Kram
Anna

Dagens låt: Love you till the end - The Pouges


Lagom mycket otur...

Alltså... När jag gick till cykeln efter skolan så gick jag förbi en fontän. Just då blåste det så att jag inte fick något vatten på mig. Men precis när jag gick förbi, mellan vattnet och ett gäng som jag inte borde krocka med, blåste det åt ett nytt håll och hela jag skvättes ner. Pinsamnt! Mitt linne i lite för tunt tyg så det blev helt prickit och genomskinligt!

Som tur var torkade det väldigt snabbt. Annars kändes det lite som en wet t-shirt tävling. Kändes bara inte helt rät..
Kram
Anna

Stor affär.

Idag har vi startat ett projekt som heter Big Business i skolan. Det hela går i stort sett ut på att starta ett företag. Faktiskt kul, förutom ekonomi-delen...

Annars har det inte hänt så mycket kul idag. Förutom att jag fick ett litet anfall och plattade håret. Konstigt...
Kram
Anna
  <--- Liten shoppingtur i freadgs. Amanda har drabbats av svin-influensan.

Dagens låt: Swing swing - The all-american rejects

Snart spjut!

Om några minuter börjar finalen i spjut (herrar såklart) i VM! Blir nog en spännande kamp medan vår favorit Norsken (kan fortfarande inte stava till hans efternamn så han får heta just Norsken) och Finsken (som har ett ÄNNU svårare efternamn!).
Och nu börjar det!!! Hurray! Heja Norsken säger jag!
Kram
Anna

Dagens låt: Complainte De La Butte - Rufus Wainwright


Helg!!!

Sovmorgon på en lördag!!! Inte alls vanligt! Detta eftersom jag behövde sova så jag sket i träningen och sov. Härligt tycker jag men inte Patrick så han skickade två sms och väckte mig. Betyder det att jag får hämnas?

Så... I helgen väntar sig lite smått och gott. Ska ta igen mitt missade träningspass, sticka till pappa, soooova, se på det där kuliga red bull-grejset nere i stan och lite sånt. Och sola såklart. Fast det har jag redan gjort...

Men nu ska jag nörda farmville för att jag inte har något annat att göra. Fattar inte äns det och Cajsa vill veeeerkligen få ett avocado-träd. Va...?
Kram
Anna

Dagens låt: Out tonight - Rent

Jag har tråkigt.

Här tänkte jag ha en mysig filmkväll i mitt nya linne, sköna strumpor och helt eget godis. Men nej, det var ett VM i vägen så jag är strandad framför datorn i kalla strumpor.
Alltså har jag tråkigt. Försöker hitta på något enormt värdelöst ämne som nästan inga kan något om men det går inte så bra...

Annars är jag så uttråkad att jag underhåller mig med att skrämma mig själv. Konstigt nog funkar det, hoppade till och flämtade precis. Ramlade nästan av stolen... Sjukt konstigt, jag vet inte äns vad jag blev rädd för.

För övrigt nördag jag låten Fuck you av Lily Allen. Bästa texten idag... Eller?
Kram
Anna

Segtsegtsegt!

Jag har köpt en ny MP3!!! Detta eftersom min gamla är dum och fungerar inte och det är sååå tråkigt att jogga utan musik...

Så nu sitter jag och nördar ner MP3n med nästan all musik som vi har i den här datorn. Härligt värre! Fast det är enooooormt segt!
Kram
Anna

Thank God It´s Friday!

Dagens låt: Fuck you - Lily Allen

Jag är kär!

I Bolt!!! Inte superhunden utan den där enormt snabba Jamacianen... Herregud vad han är bra!!!!!! Liksom wow!
Måste fatta mig kort för jag ska hoppa runt och skutta samt posa som Bolt.
Världsrekord,19.19. Slog dom andra inte bara stort utan enooooormt. Härligt värre!

Andra viktiga friidrotthändelser... Jag somnade nästan på träningen idag. Auch... Måste sova ut någon gång snart...
Kram
Anna

Dagens låt: Stay beautiful - The Last Goodnight

Back from Blekinge

Tjohej igen!
Hemma igen (surpriise!) från lägret med skolan i Hällvik. Trevligt ställe minsann.
Allt har varit ganska toppen förutom när vi hade tråkigt. Logiskt, eller hur? Så... Det jag har gjort är lekt lite tråkiga lekar, ätit, flummat med tjejerna, flummat med killarna i parallellklassen utan tjejerna, plattat håret, städat och gått en spökrunda.  Fast inte i den ordningen... Saker jag inte har gjort är; hittat dusharna eller sovit. Alltså är jag väääldigt trött, nydushad och inte helt klar i huvudet. Och då kan man inte blogga. Ska göra mig iordning till kräftskivan ikväll istället.
Kram och godnatt
Anna

Dagens låt: Faith - George Michael

Nu sticker jag iväg igen!

På torsdag kommer det ett "Hemma!"-inlägg igen. Detta för att jag ska till Hällvik i Blekinge imorgon och kommer hem just på torsdag. Litet vanligt läger med skolan helt enkelt.
Men nu måste jag packa och tänker nog sticka ut och jogga sen... Trots att min MP3 och mitt headset är sönder så jag kan inte motivera mig med musik. Boho.
Kram!


Highway to hell...

Eller kanske inte helvetet just... Kanske bara en cykelväg till skolan... Men ack så hemskt ändå! Jag har börjat skolan igen!!! Visst, jättekul att träffa alla igen och några nya men rent ut sagt så skulle jag föredra att ha lov i en vecka till som alla andra.

Som tur är så har vi två introveckor. Det betyder att vi inte kommer göra något seriöst. Så idag har vi bara pratat lite och haft självförsvar. Konstig med självförsvar faktiskt, det är ju inte det första man tänker att man lär sig i skolan. Som om någon skulle säga "idag har vi matte, engelska, franska, grammatik på svenskan och självförsvar.". Någonstans blir det liksom fel.
Men vi hade ändå nästan bara teori så jag ska väl inte överdriva konstigheterna...

Så... Ni kommer nog märka lite skillnad på bloggen nu. Det kommer bli mindre stavfel, bättre ordval och grammatik på hög nivå. Eller så blir allt mycket sämre eftersom jag verkligen inte kommer palla med skol-relaterade grejer. Vi får väl se.
Kram
Anna

Dagens låt: Cigarettes and Chocolate Milk - Rufus Wainwright

Sista dagen på lovet...

Imorgon börjar jag skolan. Inte alls kul! Jag vill verkligen inte att lovet ska sluta! Det har liksom varit det roligaste lovet hitills... Så hur ska vi "fira" av lovet? Äta god mat. Men det gör vi ju alltid! Nej minsann, jag tycker att någon ska komma hit och hitta på något kul. Typ ha popcornskrig eller något i den stilen. Någon frivillig?
Kram
Anna

Dagens låt: Last request - Paolo Nutini

Lite tips?

Sitter här och plonkar lite smått på gitarren... Men nu har jag spelat isönder alla kul låtar som jag kan och efterlyser några nya. Alltså, någon som har hört en låt som kan vara kul och inte alltför komplicerad på akustisk gitarr?
Kram
Anna

Freud hade rätt!

Allt handlar om vårt undermedvetna och vår sexualitet! Eller ännu bättre, vår undermedvetna sexualitet... Känn på den du!

Ovanligt tillfälle, jag är hemma!

Det verkar mest bli rubriker i stil med "Hemma!" nu och verkar därför som om jag är hemma hela tiden... Men nej, det är bara när jag faktiskt skriver att jag är hemma som jag är det. Alltså inte så ofta om ni fattar...
Men nu är jag hemma. Från Ven. En liten trelig ö i mitten av havet mellan Sverige och Danmark... Och det bästa med den, jag slipper cykelhjälm!!! Och där finns hasch-plantor där!!! Vilken paradis-ö, eller hur?

Så nu ska jag packa upp, fly från sanningen att skolan börjar på måndag och sakna duntäcket på Ven.
Kram
Anna

Dagens låt: Sweetest thing - U2

Hejdå igen!

Jag har bråttom!!! Ska till Ven och det visade sig att båten inte alls gick 15.30 utan 13.30. Så hejdå! Jag kommer tillbaka på lördag!
Kram
Anna

Jag är sjuk!

Är jag den ända som kan ha tillräckligt sjuk humor för att lura min kompis att kolla på porr-film? Hoppas inte det... Men varför inte ändå? Disskuterar bra filmer... "Åh, du MÅSTE se Deep Throat! Har inte sett den själv men den ska vara sååå bra!"... Bara så ni vet så är det den ändå porr-filmen jag har hört talas om, men har inte alla det?
Förlåt mig för att jag är ond.
Kram
Anna

Ps. Slår vad om att han inte kommer se den ändå men det är kul så länge det varar... 0:)


Påpekanden

Jag måste bara påpeka lite saker här... Som jag liksom tycker att ni bör veta...

1)  Jag var utte och hoggade för ett tag sen och var så glad i solen, nu när jag är för trött för att gå ut så regnar det. Tur? Nej. Skicklighet? Säkert.

2) Nu när det regnar så mycket är det enormt passande att jag och pappa ska ha filmkväll. Blodiga, roliga och sadistiska filmer tycker jag! Wiho!

3) Det är inte alls härligt med nyckelpigor i linnet! Inte skratta! Dum Corre, dum! En nyckelpiga på fingret som flyger iväg är bara trevligt. 20 stycken i mitt linne som kravlar runt är äckligt. Så det så.

4) Stumpor är väldigt bra när man har kalla fötter...
Kram
Anna

Dagens låt: Closer - Nine Inch nails


Helsingborg har invaderats av nyckelpigor. Eeeeeew!!!


Uppdrag;
Ta över Helsingborg. Uppdrag lyckat.

Uppdrag;
Flyga ner i Annas linne och invadera hennes privatare heligare delar. Uppdrag lyckat.

Uppdrag;
Flyga ner i Annas glass och krypa runt där, Wiho!!! Uppdrag misslyckat, där har jag f*n en gräns! Ingen tar min glass!

Jag håller på att däcka här...

Alltså, jag är gryyymt trött nu. Är det för att jag har tränat som aldrig förr? Nej, jag är bara allmänt trött. Ska därför se en vuxenfilm. Och inte en p-rulle om ni tror det! Nejnej, Jane Austen faktiskt. Så torr är jag på en skala...

Ja... Egentligen tänkte jag bara säga hej...
Kram
Anna

Goodmorning sunshine!

När man vaknar, minns gårdagen, är nästan vaken och lyssnar på U2. Då är man lycklig. Egentligen räcker det att vakna till orden it´s a beautiful day för att det ska kännas bra... Det här kommer nog bli en bra dag.

"My own flag is forever waved by grateful people I have saved."
Kram
Anna

Dagens låt: Beautiful day - U2


Jag är inte ensam!

Känn på den du som inte trodde på mig när jag sa att avocado i håret är grymt kul! Jag är inte ensam om att gilla att ha frukt i håret. Power to the avocado-mos!

Gwaaaahahahaha!

Kul kväll!!!!
"Jag är en kebab jag är en kebab!!!"
"Jag är en liten pingviiiiin, jag är en liten pingviiiin!"

Och såklart;
"Gäddan har kommit till ytan om du förstår vad jag menar... Meddela X också, annars hamnar vi i trubbel"

Och nej folks, man behöver inte vara full för att kläcka ur sig det här. Även om det står på facebook att jag smuttar 200 kr vin. Jag har en alldeles utmärkt förklaring till det om ni vill veta.
Kram
Anna

Klassiskt och non-alcoholic

Jag kom precis på mig själv med att sitta och lyssna på klassisk musik (musettas waltz, den är faktiskt fin! Dessutom kan jag den på gitarr...) och dricker alkoholfria drinkar, made by me. Riktigt mysigt faktiskt! Fast riktigt varmt... Och jag har inte lust att öppna dörren och därmed avslöja min sanna identitet för alla grannarna.
Byter därför till något där dom skriker lite mer och låter den friska luften strömma in. Aah...

Nu sitter jag mest och väntar på att pappa ska komma hem (rättelse, maten ska komma) och på att klockan ska bli sex. För det är ju då festen börjar. Fast det blev liksom inte en fest eftersom nästan inga kunde komma så vi har en miniminimini-fest istället... Men det kommer bli minst lika kul! Så jag längtar på!
Kram
Anna

Dagens låt: Rawkfist - Thousand Foot Krutch

Cheerleader i Vellinge!

Idag har jag tillbringat största delen av dagen i Vellinge. Vilket skämt egentligen. Borde ju ha varit ute och solat i bikini, istället var jag på Vellinges idrottsplatts i jeans. Fast sen bytte jag i och för sig till shorts men ändå...
Så... Grymt kul dag! Och grymt varm dag! Jag höll på att svettas ihjäl när jag inte var i skuggan! Dessutom har jag fått en, inte så smickrande, förstärkning av shorts-brännan.

Men nu ska jag fixa lite inför en fest imorgon! Är du inte bjuden så är det för att du inte är friidrottare eller så har jag helt enkelt inte ditt nummer. Så ta det inte personligt. ;)
Kram
Anna

Dagens låt: Desire - U2

Uppdatering angående Stockholm

Så nu har jag äntligen vilat upp mig tillräckligt mycket för att orka göra något igen. Resultatet av en timmes däckning efter träningen... Alltid bra att sova!
 
Så... Stockholm... Underbar stad, eller hur? Nästan synd att vi bara var där i fyra dagar. Det vi gjorde efter första dagen var att vi shoppade (är heelt pank nu), åkte en liten sightseeing (faktiskt kul!), gick på Skansen, Gröna Lund och shoppade lite till (går på minus nu, dåligt.). Allt var ju fantastiskt och glittrade, speciellt radiobilarna på Gröna lund. Jag älskar ju wishplash-skador! Hurray liksom!
För övrigt har jag lite mycket kvar i huvudet av huvudstaden. Förutom restaurangen Bröderna Olsson. Kul restaurang!!! Dom serverade bara mat med vitlök i! Och det var vitlök i drickan också! Drinkarna alltså... Dom hade inte pressat ner vitlök i mitt vatten... I alla fall, det fanns allt från Cesar sallad med vitlöksdressing och marinad (väldigt mumsigt!) och vitlöksmartini! Och vitlöks öl... Och vitlökshunongsvodka... Ni fattar konceptet. Dessutom kunde man inte beställa mindre vitlök utan bara mer. Megakul alltså! Och ett riktigt fint ställe enligt mig! Det satt ett heelt mc-gäng där inne! Då ångrade att jag bytte till en grön blus istället för mig fina dödskalle-t-shirt. ;)
Kram
Anna
 <-- Drink-menyn på Bröderna Olsson...
Dagens låt: Everybody loves me baby - Don McLean

Men nee.

Jag orkar inte blogga... Tvinga mig inte... Jag vägrar!
Kram
Anna
  Stockholm baby! Med en fin sengångare...

Hemma från Stockholm!

Honeys, I´m home! Och trött. Väldigt trött. Ska bara packa upp, dusha och sen däckar jag. Sen vaknar jag, fixar i ordning mig, packar och sticker iväg till pappa så då blir det lite bilder också... Godnatt!
Kram
Anna

Dagens låt: Sakta gå hem genom stan - Monica Zetterlund


Stockholm!

Jag är i Stockholm, nananananaaana!!! Och vi har internet på hotellet!
Det vi har hunnit med är lite shopping på Stockholm Quality Outlet (köpte en skiva med U2 och två böcker. En om en psykopatisk seriemördare, den andra om en porr-stjärnas liv) och äta på en kass sylta. Eller restaurang men jag kommer fortsätta kalla den för en sylta.
Idag ska vi shoppa igen fast i stan och kanske åka en liten tur runt Djurgården. Så nu... Lets shop until we drop!
Kram
Anna

Dagens låt: Where the streets have no name - U2

Mot huvudstaden!

Tjohej!
Imorgon sticker jag tidigt till Stockholm! Vi ska bara shoppa, besöka Gröna lund och Skansen. Sen kommer jag hem.
Så jag är tillbaka på torsdag, lagom utvilad för att kaaaanske orka träna.
Heeejdå!!!
Kram
Anna


Graviditets-armband?

Nu, inför Stockholm, har jag fått en fin liten present av mamma för att klara resan upp. Ett armband som trycker på en punkt som förhindrar illamående vid graviditet och åksjuka.
Alltså, vad tror ni att jag tänkte när jag fick det? Var det "Yay! Jag slipper bli åksjuk!" eller "Va? Är jag gravid? Hur gick det till?". Såklart undrade jag om jag var gravid. Hur dumt är inte det? Jag tror helt seriöst i några sekunder att jag på något sätt har blivit på smällen.
Smart Anna? Noo...

Har föressten lekt med en systemkamera! Wiho!

Kram
Anna

U2s konsert...

Jag var inte där!!! Jag var inte där när dom spelade Pride och Vertigo! Jag var inte där när dom hedrade folks! Jag var inte där alls!!! Ledsen? Egentligen inte... Men det skulle ju ha varit kul att se Bono lägga hela sin själ i varje rad...
Så nu har jag en liten konsert själv. På Spotify. Alla U2 låtar som jag kan. På högsta volym.
Kram
Anna

Dagens låt: Pride (in the name of love) - U2

Då var man klar med 7 tjocka böcker...

Jaaa! Jag är klar!!! På x antal år så har jag lyckats läsa sju böcker! Häftigt, eller hur?
Alltså, jag har läst ut alla Harry Potter-böckerna! Är ju lagom stolt över det dessutom... Liksom, jag... Läst... Tjocka böcker... Som inte är Kafka eller något i stil med Dracula. Borde föressten läsa den också...

Så nu är jag ju lagom trött. Dels för att jag gick upp tidigt, dels för att jag har läst ute i den (förvånande nog) existerande solen. Ska nog ligga och bara blunda ett tag i soffan. Utan att somna såklart. Hör ni snarkningar så är det bara en illusion.
Kram
Anna

Jag vill dansa!!!

Tjohej! Jag har varit duktig! Efter många lata veckor så har jag äntligen lyckats masa mig upp på morgonen för att träna. Svettigt värre! Inte för att det var den mest ansträngande träningen (jag skolkade från styrkan och kastade slägga istället... Sorry!) utan för att det var så gryyyyymt varmt. Och jag som trodde att det var på väg att bli höst... Härligt värre, altlså ska jag ut och sola snart.

Men först så måste jag bara säga en sak... Jag vill dansa!!!! Tur att det kommer ett skoldisco och att Corre har gått med på att sticka till gröningens salsa-kvällar. Men just nu har jag liksom bara lust att hoppa runt och mima en gammal rock-låt. Men nej, jag ska försöka bli solbränd en sista gång istället.
Kram
Anna

Dagens låt: I love rock n roll - Joan Jett

RSS 2.0