Sooorry

Jag vet att ni har saknat mig. Även om jag bara var borta en dag. Ni kanske inte vågar erkänna det, men jag vet det.
Igår han jag faktiskt inte blogga. Jag satt inte vid datorn en sekund för jag var tvuingen att skriva färdigt ett svenskaarbete! Dumma svenska. Fast nu är det arbetet inlämnat och det hinner förmodligen inte bli rättat förän om någon eller några månader...
Nu har jag inte så mycket att skriva om... Ska snart sticka iväg till mamma och äta innan en teaterföreställning. Men vissa av oss ses ju imorgon på das valborgsfest! Ingen fylla tillåten!
Kram
Anna
 Sommar?

Dagens låt: Self esteem-The Offspring

Sex, drugs, rock and roll. But without sex and drugs...

Jag är allmänt glad nu! Och längtar väldigt mycket till torsdag för det är då allt det roliga börjar hända. Först har vi ju valborg och festen då, sen danmark med friidrottarna på helgen och fest för mig då. Sen syrrans födelsedag, min födelsedag och en fest innan dagen D, en på dagen D och en dagen efter. Ganska underbart, eller hur?
För jag ska få presenter!!! Mohahaha!

Men nu måste jag skriva ett svenska-arbete som ska lämnas in på onsdag. Nightmare!
Kram
Anna

Dagens låt: Salsa loca-Salsa loca

Dagens sommarttecken

*Anna Olsson själv har inte byxor utan solklänning på sig.
*Mormors glasögon växer i trädgården. Alltaså inte mormors riktiga glasögon utan den där lilla söta blå blomman.
*En glad och positiv tjej målar utemöbler och nynnar med i varma låtar. Fortsätt så!
*Den nybakade kladdkakan äts ute.

Japp. Det är nog sommar snart. Fast det känns inte så för nu har jag en "sån där" dag. Fattar ni? Funkar bara om man har på ljudet...
Kram
Anna


Söndag=jobbdag?

Jag har jobbat idag. Konstigt. Har en chock och sitter och stirrar ut ur fönstret, helt apatisk. Vad har jag gjort då? Jo, skrubbat utemöbler i en och en halv timme. Neej. Tråkigt! Och helt värdelöst att sitta och anstränga armarna när man har träningsvärk i dom. Aj liksom!
Det positiva är väll att jag får lön. Eller snarare kan strycka lite av mina fina skulder till mamma. Hurray! Nu har jag bara 720 kvar att betala! Men jag ska se om jag kan vara listig och få det att bli till 700 jämnt. Och något positivt till är att jag kanske har fått liiiiite solbränna. Förmodligen inte eftersom det var väldigt molningt...
Kram
Anna

Dagens låt: My junk-Spring awakening


Grattis!!!

Nu ska ALLA skriva grattis till Moa för hon blir fjortis idag!
 <---Moas skor och fötter. Och mina fötter också. =)

Glad och positiv!

Jag har kommit på en sak. På varje utvecklingsamtal på komentarer om mig från lärare så står det att jag är en "glad och positiv tjej". I matte är jag glad och positiv, samma i svenska (Va!?!), engelska, idrott och allt! Är jag den ända som tycker det är väldigt komiskt? Fast det skulle nästan vara roligare om det stod att jag var "en glad och negativ tjej" eller "en sur och positiv tjej". Eller kille. Fast det är nog ganska svårt...
"Åååh vad kul ämne! Det ska bli så roligt att lära sig mer om det! Jag HATAR det!" Nää, det funkar inte. Sur och positiv hänger helt enkelt inte ihop.

För övrigt har jag tränat idag (pers i bänkpress!), dansat fågeldansen, provat klänningar och läst idag. Härligt. Och ännu härligare med tanke på att jag hittade en mjuk skjorta och ett par leggings som jag trivs i. Och skjortan är vit! Woooow.
Kram
Anna

Dagens låt: She likes me for me-Blessid Union of souls

Bloggkurs!

Jag säger bara en sak. Wow. Mamma har varit på en bloggkurs med CHICS chefredaktör Charlotta Flinkenberg och sen sa mamma lite tips till mig så här kommer några till er andra bloggare. Inte för att jag följer dom men man kan ju försöka...
*Uppdatera ungerfär 4 gånger om dagen. Men hallå. Är inte det ganska omöjligt för mig? Det hinner inte hända så mycket på en dag!
*Bjud på dig själv. Hm... Jag vet faktiskt inte om jag gör det. Vad tycker ni?
*Var snäll mot dina läsare. Läsarna, ja. Dom som inte läser (alltså lärare och McDonalds-clownen), nej.

Nää. Det här går inte. Det får bli en bild istället.
Kram
Anna
  
Försök läsa den du! Svårt läge, dåålig bild.

Dagens låt: Because I got  high


Neeej.

Neeej. Jag vill inte vara inne. Nu ska jag ut. Och sola. Jaa.


Japanska körsbärsträd och ET

Härlig dag! Egentligen inte alls men efter skolan var allt så megafint att det blev en härlig dag. Jag och Corinne satt och humphumpihumm-ade tll halv fem. Först stod vi upp, sen satte vi oss vid en djuraffär och då blev jag skiträdd när jag kollade in i skyltfönstret. Där satt ett stort och fult ET-gosedjur och stirrade ner i min urringning! Jag skrek typ. Så då tvingade jag Corre följa med och sätta sig på muren vid de japandska körsbärsträden i stadsparken. Enormt fint när blommorna föll av och blåste förbi en! Liksom, helloooo manga-serie!
Tänkte bara jag skulle säga det.
Kram
Anna


Dagens låt: Frankrikes nationalsång, catchy! X)

Youve got me begging you for mercy!

Inser ni hur många gånger jag har blivit knuffad/tacklad/misshandlad på idrotten idag? Folk blir som vilda så fort en boll inte är i deras ägo! Eller om dom har en klubba i handen. Visst, det gjorde kanske inte ont (dom där smärta-skriken var liiiite fejkade) men det är principen som räknas. :P
Nej minsann, är det något kul så är det att täcka folk på basket. DET gillar jag. X)
Kram
Anna

Dagens låt: When I grow up-Mayday Parade Nej, INTE PCD för dom är inte kul!

Bara för att vara alternativ.

Efter en härlig och halvt smärtsam joggingtur med mamma (ja, jag gillar att säga det) så har jag sett hur enormt vackra vitsipporna är (tantvarning över det. FÖRLÅT!). Som ett stort vitt hav!
Okej, jag erkänner. Jag är verkligen inte alls intreserad av dom trots att dom är fina men poängen är att dom är ett vårtecken. Och eftersom jag tyckte att det var vår när det var vinter så letar jag efter sommartecken nu. Bara för att vara alternativ. Och vet ni vad? Det går bra! Visst tvingar jag mig själv att ha shorts (fast det är faktiskt skönt) men ändå!
Så nu. Alla som har sett ett sommartecken skriver det i en komentar! Nu. NU!

Kram
Anna

T.T.T

Jag har kommit lite livsfilosofi här! Det som gör en adg till en bra dag är T.T.T. Those, tiny things. Visst finns det inget bättre? Ni vet...Man upptäcker att solen skiner när man vaknar, kompisarna överfaller en med kramar när man träffar dom, vinden blåser på ett sånt varmt och skönt sätt i en hår osv... Det är just dom små sakerna som gör dagen underbar! Eller, så är det för min del i alla fall. Jag vet ju inte vad ni tycker men det kanske liknar min tanke lite?
Och ja, era misstankar är sanna. Idag har det verkligen varit en sån dag full med T.T.T! And I love it!

Men nu ska jag byta om för jag och mamma ska ut och jogga. Just det, jag är med i familjen hurtbulle! Mohaha!
Kram
Anna

Dagens låt: Youve got a friend-Karole King

En djävulsk romans

Filmen jag såg igår. Inte 17 again alltså utan en djävulsk romans. Wow! Den var verkligen skitbra! Riktigt bra och snabba repliker och faktikt spännande! Me like, high five!
Se den. Fast känsliga tittare varnas eftersom den var ganska (väldigt!) snuskig. Mot Spring awakening-hållet.
Kram
Anna



Dagens låt: Laid-American pie soundtrack

Men wow liksom!

Vilken vändning dagen tog idag!
Först försov jag mig en och en halv timme så jag missade hela träningen och kom först när dom sissta stack. Sen satt jag ute och var enormt ineffektiv. Men sen började jag faktiskt träna. Och blev först klar vid halv 2. Då cycklade jag och pappa till Allerums golfbana (i motvind) för att säga hallå till syrran. Vi åt där ochstack sen hem. Då hinner jag bara dusha och sola i 20 minuter innan jag cycklar (!) iväg som en galning för att jag ska på bio. Skulle se 17 again med Celine och Margaux! Var faktiskt ganska bra. Förutsägbar som  F*N men ändå rolig och alltså bra.
Men nu ska jag snart se En djävulsk romans och äta peaccannöt-glass. Mohahaha!
Kram
Anna

Dagens låt: Toxic-Britney Spears. Varför vet jag inte. Har inte lyssnat på den och hatar den överdrivet mycket! Har däremot inte kunnat sluta nynna på den sen i torsdags. Konstigt.

Äntligen!!!

Två månader till och jag hade stått ut i ett halvår. Och vad pratar jag om egentligen? JO... Jag har ÄNTLIGEN fixat en ny mobil!!! Hurray!!!!! Den är jättefin X)
Och dessutom älskar den mig för den har relativt bra kamera och mycket musikgrejs. Dessutom så behöver man bara skaka lite på den om man vill byta låt. Jag kommer göra min mobil till en milkshake. Fast mer mobilshake...
I alla fall. Jag hade bara lust att berätta det.

För övrig så har tjejerna nästan lyckats erövra killarnas omklädningsrum (ingen var inne i det!) men så råkade jag öppna dörren och så råkade alla killarna komma in så vi fick fly. Attans.
Kram
Anna
Min mobil <333

Dagens låt: P.S I love you-The all-american rejects

Plugg och motion

Nej tack. Just nu har jag en sån stund där jag bara vill ligga ner på en jättesolig strand och lyssna på musik. Men är det mmöjligt. Neej. För jag måste plugga franska och skriva ett brev på engelska. Och så ska jag hinna sticka ut och jogga också. Näää. Myckwet roligare att sitta och lyssna på Hoffmaestro (ge mig skiva i födelsedagspresent!!!) och kompa lite på gitarren när jag har lust.
Kram
Anna

Dagens låt: Young dad-Hoffmaestro och Chraa

Halv och hel panik

Vilken dag. Börjar helt uselt eftersom mitt öga är helt svullet och känns läskigt, fast sen blev det kul på idrotten. Oh yeah! Fast jag måste nog säga förlåt till Karlolina igen för att jag skjöt henne i magen med en fotboll. Hårt. Så förlåt!

För övrig så kan jag berätta att det är helt underbart väder!!! Sycklade faktiskt hem i tränigskläder, utan överdragsbyxor!
Men nu ska jag spela lite gitarr. Den här underbara låten som är ännu mer underbar att spela!
Kram
Anna

Dagens låt: Det var en kyckling som hette Gullefjun-Okänd.

Hm...

Ja... Jag har egnentligen inte ett skit att skriva om idag. Så det får väll bli hur dagen har varit. För idag har jag gjort lite minsann. Så dagens aktiviteter:
* Solat och läst ut en bok.
* Träffat My och gått runt lite.
* Sett den andra filmen i Matrix-trilogin. Enormt fånig men jag gillar den!
* Flyttat till pappa.
* Stuckit ut och joggat. Enormt nöjd med mig själv för nu ska vi bränna tre påskägg!
* Satt in en ny sträng i gitarren och stämt den (just det, atletiskt OCH rockstjärna!)

Japp, thats it folks. Nonsens men jag har fått lite färg på mig så jag bryr mig inte! Mohahaha!
Kram
Anna

Dagens låt: Follow throught-Gavin DeGraw

Soluppgång med Corinne

Vet ni vad? Klockan är snart sju och vi har inte sovit på hela natten! Ganska kuligt, eller hur? Och vet ni hur vacker soluppgången är? Fantastisk! Fast i och för sig ser vi inte den för att det står ett dumt hus i vägen men ändå.
Och nu ska vi ladda upp några bilder bara för att jag verkligen inte orkar skriva mer!



Övernattning

Nu har Celine och Margaux lämnat mig efter att ha sovit över här! Shame on them, dom skulle ha stannat en natt till tycker jag.
Måste säga att det har varit väldigt trevlig. Trotts att vi skrek som galningar när vi såg på film på kvällen. The eye hette filmen. Riktigt skitbra och läskig första gången!

För övrigt så har jag klippt mig, köpt en klänning, sytt en kjol (snart klar) och en väska som hitills ser ut som en hundbajspåse i tyg. Och nymfparakiten Algot (!!!) blåste precis upp sig. Konstig kyckling.
Kram
Anna

Dagens låt: King for a day-Green day

Birdi.birdi.namnam

Mamma är helt värdelös på att hålla vissa löften. Inte somna när hon tittar på film, spela guitar hero med mig, ge mig enormt mycket presenter precis hela tiden osv... Just dom bryr jag mig inte om hon totalt skiter i men när det gäller att ta hem djur så blir det för mycket! Vi har en j***a nymfparasit (eller nymfparakit var det nog) i en enooormt bur här nu! Hjälp!!! Jag kan inte spela musik eftersom den står vid datorn (kan inte ladda hem och spela någon annan stans pga. den dumma nya lagen), får inte skrika (tror jag i alla fall...) och inte äta den. Gwaaaaa!!!
Dessutom stirrar den läskigt på mitt knä nu... Blinkar inte... Upp med kammen... Går närmare... Och DÄR bröt jag ihop mentalt!
Nej, vet ni vad? Vi ska inte alls ha kycklinggryta i påsk för vi ska äta grillad nymfparakit! Och jag ska rensa den.
  Killer looks...
Kram
Anna


Dagens låt: Det var en gång en fågel-Laser inc


Failing BIG time!

Vill ni veta en jättekul sak? Jag är dålig på att inte svara på sms. Detta syns eftersom min mobilräkning redan ligger på 470-någonting kr. Neeej! Men som tur är har jag faktiskt råd pga. mitt barnbidrag men det svider ändå i plånboken! Gwaaa! Nej minnsan, det blir ingen shoppning på ett tag. fast det har jag inte heller gjort på länge heller. Jag fixar det säkert. Det mesta av mitt barnbidrag är säkert och snart får man nytt.
Snälla säg att jag kommer klara mig?

Men nu MÅSTE jag verkligen fixa rummet! Det löser sig, Våld, vilja och silvertejp ju! Och jag har allt förutom viljan! Men det är ändå silvertejpen som är viktigast...
Jaja, ha det gött!
Anna

Ps. Bridget Jones sket sig fulständigt igår för jag fick inte igång videon (nej, ingen DVD) så jag fick se någon halvgullig film med Julian Moore och Pierce Brosman (Hur stavas det egentligen?). Auch. Ds.

Dagens låt: Vertigo-U2

Nu så!

Okej, jag har bestämt mig. Det blir kära Bridget Jones som jag ser. =)
Kram!

Hm...

Vill verkligen se på film nu... Men ack. Vilken ska jag välja? Bridget Jones dagbok eller Dracula... Kanske Amercian pie? HJÄLP!!! Kan inte någon välja åt mig?

Gröningen med Celine och Margaux

Som ni nog fattar pga rubriken så har jag, Celine och Margaux haft picknick på gröningen idag. Mycket härligt, även om mina muffins blev ganska brända...
När kl blev halv fyra gick vi in på Åhlens ett tag och sen stack vi till träningen. En snäll (ganska läskig) vaktmästare släppte in oss, trotts att vi var mer än en timme tidiga! Så då hoppade vi runt ett tag.
Träningen var kulig. Jag lyckades faktiskt hoppa 1.30 i höjd och kan inte hjälpa att jag är stolt! Det var väll det för idag...
Kram
Anna

Dagens låt: Pump it-Black eyed peas

Sunshine

Härligt väder igen! Har faktiskt varit ute sen kl 1 (och jag vaknade ändå 12.40) och solat. Lagom gött ju =)
Men vet ni vad? Idag har jag faktiskt lite planer. Först och främst ska jag på en 3D-konsert med U2 på dunkers. Grymt kul!!! Och jag längtar grymt mycket! Sen så borde jag väll göra liiite skolarbete. Jag vet, det kommer skita sig men det ingår i planen. Men planer lyckas väll aldrig helt? Och jag borde kanske sy lite idag. Bara för att jag gillar det...
Eller så slösar jag helt enkelt bort hela dagen på att sola och gå på konserten såklart. Det var väll en bra plan?
Kram
Anna

springandsummer

What are you looking for?
If only I knew.
Then what's the use of looking?

Napoleon goes spex!

Ahh vilken lång dag det har varit idag! Först lyckas man på något väldigt konstigt sätt vakna vid halv 11, gå upp, fördriva tiden och sticka iväg till stan vid halv fyra. Och vet ni när jag kom hem? Vid halv 11! Alltså, jag har varit i stan nästan hela dagen! Utan att shoppa!!! Ganska fantastiskt, eller hur?
Fast i och för sig köpte jag en kanelbulle när jag och Corinne fikade men det räknas väll inte som shoppning direkt? Väldigt härligt föresten eftersom vi satt i lä på gröningen. Dessutom fick jag två fina filtar som jag svepte in mig i. Då sa Corre att jag såg ut som en strump-stickande-farmor. Ni vet, den typen av farmödrar... Det jag försöker komma till var att det inte var så smickrande.
Sen när Corinne stack så satt jag och solade ett tag på trappan vid dunkers innan jag gick in och såg Helsingborgs spex i en förestälning om (?) Napoleon. Typ... Men det var grymt kul!!!
Thats it for today
Kram
Anna


Litet ps

Glömde skriva det innan... Var så varmt att jag inte behövde ha jacka utan bara en vanligt t-shirt. Väldigt härligt. =) Så nu måste våren verkligen vara på g! Det bara kan inte snöa igen!
Kram
Anna

Kretsmästerskapen and some aktiviteter efter

Så idag har det varit tävling. Känns inte som det men ändå. Jag körde 60m häck och kula. Kom fyra i båda grenarna (visserligen var vi bara fyra som tävlade i häck) så man springer ju inte direkt runt och skriker av glädje men är inte så besviken heller. Det gick säkert jättebra  för som andra IFKarna också. Grattis till Patrick och Celine som jag är hundra säker på fick medaljer!
I alla fall, efter mina grenar stack jag snabbt hem och dushade och stack sen tillbaks. Sen hoppade jag runt skitlänge och låg faktiskt ute och SOLADE (!!!) på konsträset utanför hallen i säkert en timme! Härligt!!! Och när tävlingen var slut stack jag och sex andra ner i stan för att spela laserdome. Hurray! Jag lyckades springa in i en vägg med huvudet före så jag har lite huvudvärk nu. Och det är nu ni undrar hur man lyckas med det, men det är lätt. Böj dig fram, ta fart, hitta en vägg och sen är man klar! Ajajaj!!!
När vi väl var klara så drog Patrick och Tobbe hem så då var det bara jag, Celine, Margaux och Martin kvar. Och nu undrar ni en ny sak, vad gjorde han där? Det undrar jag faktiskt också... Borde fråga någon vettig människa men tyvärr känner jag inga...
Nej minsann, nu ska jag nog se resten av Batman så ha det finfint!
Anna

Totaly f***ed

Idag har det varit den näst sista dagen på praoen. Det betyder att det bara är 5 timmar kvar tills jag har lov, och jag har räknat bort rasten. Hurray!
men idag har jag faktiskt stått ut. Jag fick sortera några tusen mini-nystan med garn i först och sen fick jag försöka sy en hatt! Kul!!!!! Den blir kanske inte så jättefin (fast den är inte klar än)men det är faktiskt min första hatt. Och jag syr den för hand. Så egentligen så hr jag haft relativt bra idag. Förutom den delen när jag var nära att trilla av en stege. Det var grymt läskigt!
Men i alla fall, lunchen var enormt härlig! Först gick jag runt i en halvtimme för att hitta något ställe som sålde mogna jordgubbar,  enormt svårt men det gick till sist. Sen satt jag vid torget utanför dunkers, åt jordgubbar, lyssnade på sommrig musik, solade och läste en bra bok. Livet på en pinne (eller snarare en bänk, det är mycket bekvämare).
Men nu ska jag äta och sen baka muffins till min handledare! Wish me luck!
Anna

And by the way. Titel, sång, musikal, jaaa. =)

New york fashionweek next!

Min klänning är äntligen färdig!!!!!! Hurray!!! Och nu dör jag av längtan till sommaren eftersom det är då jag kommer kunna använda den. Oh yes. :)

And by the way, det är ju första april idag. Har ni blivit lurade eller lurat någon? Jag har faktiskt inte (nej Patrick, jag räknar inte ditt sms) blivit det. Kan inte hjälpa det men jag tycker det är liiite tråkigt. Men dagen är ju i och för sig inte slut än.

xoxo
Anna

Ännu en dag med prao

Gwaaaaaaaaaaa! Jag hatar det! Dumma dammiga, läskiga, trånga utrymme som är fullt av tyg och knappar! Aaaaaah!!! Vill inte emr! Jag står inte ut! Det har pressat mig över gränsen och jag räknar nu mig själv som galen. Och det är BARA Atelje Helens fel (ok, Gina tricot, Eli och duvor har kanske något med det att göra också)!!!
Hmpf. Vill inte mer men jag ska stå ut i hela två dagar till.
Och vet ni vad? Innan jag går in i affären så nynnar jag tyst för mig själv I will survive tre gånger och tar några djupa andetag. Eller, det var kanske en överdrift men jag borde börja med det...
Nu ska jag äta innan jag sticker iväg till den näst sissta gången på sykursen.
Kram
Anna

RSS 2.0