På väg mot det bättre!

Jag håller på att bli bra nu! Är inte frisk än men jag är lite lika sjuk. Success! Fast jag hittade precis något svullet och hårt på halsen... Läskigt, trots att det har varit där typ hela livet. Kalla mig hypokondrisk om du vill men jag är helt övertygad om att jag kommer dö imorgon!

Har dessutom fått jättetorra läppar. Det käns som en liiten del av överläppen ska spricka så fort jag ler. Aaj! Det är jobbigt att prata med pappa då för han är extra rolig idag. Smärta på hög nivå.

Och en till sak. Jag har haft riktigt kalla händer hela dagen och då blir fingrarna ju smala... Precis som att dom svulnar upp när dom bli varma. Jaja, tillbaka till ämnet. Eftersom jag nu har halvt anorektiskt smala fingrar så glider min ring av och jag har svårt att smsa. Inser ni vilket handikapp det är för mig? Och nu för jag senaste nyheterna som jag måste svara snabbt på. Sms alltså... Panik!

Kram
Anna

Dagens låt: I got a feeling - Black eyed peas

Apaaatisk!!!

Det suger att vara sjuk. Inte alls kul! Fast jag tror det håller på att bli bättre. Hostan är jättemycket bättre! Det gillar vi! Fast annars är det ju inte så bra... Igår hade jag 38.7 graders feber och jag har väldigt ont i både halsen och öronen. dessutom är aptiten inte så framträdande. Fast jag överlever på pankakor och melon. Men nu har pankakorna tagit slut...

Men annars så är det ju relativt skönt att ligga under en filt och "mysa" på första advent! Yaay! Det är ju första advent!!! Success! Äntligen dags för julsånger och hela det kittet!

Kram
Anna

Dagens låt: Christmas in New Orleans - Louis Armstrong


Bläää!!!

Hej världen!
Jag mår dååligt! Har till och med ont i öronen när jag sväljer! Inte alls kul, no no! Fast hostan har blivit bättre. Och det gillar vi!
Annars så äter jag inte så mycket. Igår blev det bara en clementin, två kanelbullar, två pankakor och liite godis. Clementinen vid middag och resten på kvällen. Alltså ingen frukost. Vet ni hur det käns för mig!?! Jag älskar frukost!!! Gwaaaaa!!!

Men nu ska jag sluta klaga. Jag slipper faktiskt ligga i plankan på träningen. Och jag såg en riktigt bra film igår! Visslerligen ganska B men bra ändå! Lost boys, the Tribe. Oooh, me like! Dessutom var det (som vanligt) en riktigt snygg (farligast av alla, såklart) vampyr där! Och han var surfare. Så den som regisserade och skrev manuset till den filmen måste verkligen gilla mig.

Kram
Anna

Dagens låt: Chasing pavements - Adele


På tal om igår...

Igår var jag ju modell för Tretton på niornas projekt i skolan ect... Det var inte alls kul. Visningen sket sig för vi hade ingen stans att gå. Alltså fick vi bara stå och posa, mingla lite och dela ut reklam. Tråååkigt! Dessutom var det sjukt varmt och då vill man verkligen inte ha en kavaj på sig. Usch nej!
Fast det kom en lite räddning. Den vackra riddaren på sin vita springare. Eller i det här fallet; godis! Alla gick runt och gav godis till alla! Det muntrar ju upp en lite.

Men annars sög det relativt skitmycket.

Kram
Anna

Sick and tired.

Jag har feber. Inte kul, inte kul alls. Och jag har tappat rösten (igen!!!) samt har sjukt ont i halsen. Får alltså kommunicera i charader och skriva det jag inte kan visa. Ett exempel där är "jag åt falafel idag". Hur gör man falafel i charader!?! Det går bara inte!

Förutom denna sjuka så har det varit en ganska skön dag. På hemkunskapen satt vi bara, NOn var lite wild and crazy (okej, kanske inte... Men vi satt på borden!) och bilden var faktiskt riktigt kul!
Jag har fortfarande vissa problem med "getar". Dels visste jag inte hur dom såg ut (och då är det ju svårt att rita en...) och det är sjukt svårt att få en get att se ond ut! Och vad är det med alla ord? En get, många getar. En klöv, många klövrar eller klovar? För dom har ju inte hovar (en hov, många hovar). Det har jag faktiskt lärt mig.

Men nu; ge mig en riktigt effektiv halstablett, halssprej istället för nässprej och något som minskar den där obehagliga, ganska smärtsamma kännslan i öronen.

Kram
Anna

Dagens låt: Have it all - Den där i Scrubs...


Trötttötttrött

Jag är skittrött, ska sticka hemmifrån om 20 minuter och vara modell på niornas mässa och jag har glömt plugga till hemkunskapsförhöret imorgon. Inte trevligt alls.
Nämnde jag att jag är trött? Kan somna när som helst! Ögonen bara stänger sig! Så nu somnar jag... Låångsamt och för en gångs skull snarkande.

Kram
Anna

Dagens låt: Turn me on - Norah Jones


Och så blev jag wannabe-model...

Eller wannabe... Faktiskt på riktigt nu! Jag är modell! Och jag har tappat rösten men det har inte med det att göra...
Tillbaka till ämnet. Jag är modell! För klädaffären Tretton. Det är niorna som har ett projekt i skolan och sammarbeter med olika företag. Den gruppen som är med Tretton ska göra några visningar och behöver modeller. Det borde dom ju ha eftersom visningen är imorgon men tydligen inte så en tjej gick fram och frågade om jag ville vara med i skolan. Och såklart sa jag ja! Eller nickade ivrigt... Hade ju ingen röst då.

Men visst är det kul!?! Förutom att jag ska vara i skolan i 11 timmar imorgon. Från kl 9 på morgonen till 8 på kvällen. Inte så mysigt. Jag får dessutom inte ha smink på dagen! Big no! Och jag har franskaprov och redovisning. Fast det är inte säkert att jag kan vara med för rösten låter typ... Inte alls.

Oooh. Nu måste jag tvätta håret och plugga franska! Önska mig lycka till med allt!

Kram
Anna

Dagens låt: You blew me off - Bare Jr.

En liten tjuvstart...

Vi (mamma bakar, jag tittar på) har bakat lussebullar! Mumsigt värre!

Shitshitshit!

Jag ska spela upp en lång pjäs imorgon på franskan och jag har inte övat! Aaaah! Jag glömde allt!!! Non!!! Det är inte alls bra, faktiskt väldigt dåligt. Men det som är tur är att jag kommer hinna öva eftersom jag skrev färdigt svenskan igår. Vi har skrivit noveller och jag skrev om en typisk charmig mörk främling som visar sig vara psykopat. Woops. Vad lär vi oss av detta? One night stands är inte alltid en bra idé. Ni som läser novellen kommer fatta.

Nu borde jag öva på franskan. Eller hur? Men nej, jag ska klippa topparna (NOOOOOOOOOOO!!!) och baka lussebullar istället. Power!

Kram
Anna

Dagens låt: Whiskey Tango - Tanya Donelly

Bittersweet symphony

Jag har lust att göra något dumt. Vad som helst, bara jag vaknar och känner mig dum dagen efter. Och jag vill få en kick av det. Eller, jag vill i alla fall krydda vardagen lite. Någon som har en kul ide? Har verkligen skrivit det överallt nu...

Annars... Idag var jag på Sofieros julskylltning. Det blev glögg med överdrivet många russin i och italiensk varm choklad. Man klagar ju inte. Fast jag hade inte så mycket julstämning, tråkigt! Men det var ju kul ändå.

Kram
Anna

Traumatisk barndom!

Traumatraumatrauma. Nu har jag verkligen en traumatisk barndom. Och allt är mammas fel! Hon ville byta ut julgardinen! Visst är det hemskt? Den vackra julgardin som vi har haft varje jul med lingon på. Jag vet, det låter sjukt fånigt och allt skriker bara ta boooooort!!! Men den är liksom en traditon. Det är nog det ända julpyntet vi har haft hela mitt liv som inte har förändrats. Och sånt kan man ju inte ta bort.
Fast vad tycker ni? En lingongardin med julstämning eller fin gardin som är liksom... Tom och ytlig. Vad är viktigast vid jul?
 Det är kanske inte julgardinen... Men visst längtar man?

Kram
Anna

Dagens låt: Craig - Stephen Lynch


Friluftsdag!

Okej, ni måste förstå det här. Jag är inte ledig. Jag är bara hemma. Får liksom inte idrotta än och vi har friluftsdag idag. Skulle ha spelat bowling och badminton men det blev bara bowling för mig. Så efter en timmes "lektion" slutade jag. Fast jag höll Amanda sällskap ganska länge så att hon slapp vara själv. Vi pratade och (surprise, surprise!) spelade lite fotboll. Inte sån där ansträngande utan stod bara på ett ställe och passade till varandra. Så vi är sjukt bra på att passa nu! Praktiskt, eller hur?

Nu ska jag nog ta och göra lite varm choklad och se en kul film. Faktiskt längesen jag gjorde det...
 <--- Ruffsigt hår! Hurray!
Kram
Anna

Dagens låt: Sattelite - Santana

Sushi-mushi!

Okej, jag vet inte om mushi har varit ett ord innan men nu är det. Och det betyder mums. Alltså... Jag har gjort sushi på hemkunskapen! Eller, jag och Cecilia. Utan henne skulle jag bara stå och se förvirrad ut.

Så allt detta betyder att vi har haft provmiddag. Visst låter det sjukt seriöst? Det är det! Om man missar den får man IG till vintern. Och det vill man ju inte ha...
Alltså sattsade jag och Cissi på MVG genom lite fantastisk sushi. Och vi klarade det! Yaaay! Maten, dukningen och allt blev sjukt fint! Och jag tror vi fick MVG! Och vad många utropstecken det blev nu!

I alla fall. Lycka på sushin. Och imorgon har vi friluftsdag så vi får en timmes sovmorgon. Och jag får inte spela badminton så efter bowlingen sticker jag hem. Just det, jag ska bara gå i skolan en timme imorgon och har inte äns lektion. Success igen!
<---Den bjuder jag på idag... Bara för er skull.
Kram
Anna

Dagens låt: I love you till the end - The Pouges


Grattis!!!!!


Vad sägs om att säga grattis till min Corinne? :D

Hemma... Igen.

Som ni vet så hostar jag oavbrutet och är allmänt dassig. Så jag är hemma idag. Igen. Alltså... Jag vet inte vad som har hänt! Normalt har jag världens bästa imunförsvar men nu blir jag sjuk eller dålig nästan hela tiden! Jobbigt!!! Och som Corinne skulle säga; *RAGE!!!* Men det är bra att jag är hemma... Har liksom liiite feber och behöver vila. Kommer säkert må mycket bättre av det!

Och om igår... Jag hade verkligen pms fast liksom utan pm. Bara ett s då... Ledsen att jag överreagerade på precis allt.

Kram
Anna

Dagens låt: Cocain - Nomy

Pretty pissed of.

Åååååååååååh vad jag får damp på alla som säger åt mig att jag har svininfluensan, lungsjukdomar, är en dödlig smittfälla och förmodligen kommer hosta upp mina egna lunger. Jag kan hålla reda på mig själv!!! Jag har inte feber (förutom i örat... Men bara lite och jag hade ansträngt mig), hostan är inte äns i bröstet och jag har absolut INTE svininfluensan! Är till och med imun mot den nu! SÅ SLUTA SÄGA ÅT MIG VAD JAG SKA GÖRA!!! Gwaaa!

Fast i och för sig... Jag är sjukt lättiriterad idag för jag har inte sovit mycket. Och jag överdrev när jag skrek ut till vår tränare att hon var en riktig bitch. Men det var sjukt skönt att bli arg och skälla på någon. *Morrar dovt och vill slå närmaste sak*

Gwagwagwamorrmorrmorrhosthostsur!

Kram
Anna

Dagens låt: Pretty Handsome Awkward - The Used

Sleapless in Helsingborg.

Jag kunde nästan inte sova inatt. Det var så varmt och kallt samtidigt. Fast när jag väl somnade drömde jag att jag fick en egen lägenhet men hade glömt köpa bröd. Det här är mitt nattliv på vardagarna! Inte alls trevligt. Dessutom blir imunförsvaret inte heller bättre så jag hostar ännu mer idag. Inte trevligt heller.
Och vad toppar dagen? Jo, en utläggning om att jag förmodligen kommer få lunginflamation och luftrörskatar (jag vet inte äns hur det stavas! men det låter allvarligt...) av min lärare. Stay optimistic, my ass!

Nej minsann, nu ska jag lyssna på musik från Easy virtue och tracka folk på msn. Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: Ugly baby - Stephen Lynch


PANIK!!!

Jag fick panik för x antal timmar sen. Jag trodde datorn hade fått ett virus! Hjääääääääälp!!! Fast det har den nog inte... Den funkar ju nu och så. Och den slutade aldrig funka innan.
Men i alla fall... En liten bit av mig dog där. Jag vet ju inte hur man gör med sånt så jag stängde av datorn och lät den var tills mamma kom hem och lekte doktor med den.

Jag kom inte på något jag kunde göra på dagen. Orkade inte spela piano eller gitarr så länge och ville inte sitta framför tvn. Så jag gick ut och krattade löv. Utan att ha någonstans att slänga dom. Hur värdelöst är inte det? Bara jobbigt och jag hostade i princip ihop dom. Dessutom så blir det ju inte fint. Bara helt tomt med en hög. En vanlig grön, ful gräsmatta.
Vad gör vi då? Inget. Fast jag kom på att det säkert var kul att hoppa i högarna. Jag hade fel. Sen fick jag en impuls att spela spel (typ monopol...) fast var ensam så det gick inte. Tråkigt!!!

Nu är det dags för återhämtning av virus-skräcken och knarkning av nya halstabletter. Yummy!

Kram
Anna

Dagens låt: Man in  the mirror - Michael Jackson

Jazzlördag

Nu har jag spenderat nästan hela dagen med att sitta och lyssna på jazz. Minst sagt härligt! Och nu sitter jag bara här, jazzdiggar, dricker något med blåbär (som täpper till sugröret ibland. Jobbigt) och filosoferar. Sjukt mysigt. Har dessutom massor av tända ljus lite här och där.
Fast det negativa är ju hostan... Den suger. Och jag får inte bort strecken från kolpennan heller. Ni förstår, jag har ritat. Frivilligt! Ganska fantastiskt, eller hur? Och det är inte massor av klänningar som vanligt heller.

Men nu ska jag ladda inför Die hard genom att filosofera mig bort i soffan. Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: What a difference a day made - Jamie Cullum


Inte frisk, inte sjuk

Idag stannade jag hemma frå skolan. Inte kul, fast det var ju skönt med sovmorgon... Så jag har bara däckat i soffan och stuckit till mamma. I bil! Wow liksom!

Annars har jag absolut inget kul att skriva om och skulle inte orka om jag hade något.

Kram
Anna

Dagens låt: Automatic - Tokio Hotel

Svinigt.

Jag hostar hela tiden och missar halva lektionerna för att jag inte kan höra läraren. Inte kul. Är det möjligtvis en svinisinfluensa som attakerar mig? Vad ni än säger så är det ett nej. Men jag är ju inte friskt heller, fast defenitivt inte sjuk. Så träningen sket sig totalt. Satt och räknade matte istället. Epic fail!

Men nu frågar ni hur stand up comedyn var igår. Alltså... Jag har ju bara gått på eliten liksom... Johan Glans, David Batra osv... Så jag är van vid väldigt duktiga folks. Men dom här var också kul! Sådär fint kul som jag ville se igår. Roligast var väll akten Nazist eller lamm. Ja, vi kan ju säga att det var ballonger med.

Men nu ska jag äta, duscha och kolla på nya serien Glee. Verkar faktiskt kul! Något måste för... Nja, kommer inte på någon speciell målgrupp.
Och föressten, imorgon ska jag snöra på mig skridskorna igen!

Kram
Anna

Dagens låt: Girl all the bad guys want - Bowling for soap


Stand up comedy!

Nu har jag snart bråttom! Ska på stand up comedy på the tivoli med pappa. Wiho!!!

Har shoppat fina små saker idag och spelat med bandet. Och duschat... Kl 6! Inser ni hur tidigt det är för att vara jag?

När jag kommer hem är det sista avsnittet av True blood så jag hinner inte blogga då heller. *suck*

Kram
Anna

Dagens låt: Sex on fire - Kings on leon


Anna's back in town!

Gamla Anna är tillbaka igen och hon är ännu mer extrem än innan! Göm era småbarn och släck lamporna, vem vet annars vad jag kan göra?

Annars har det varit en relatvit usel dag. Mycket hosta, illamående, jag fick bryta träningen och har fina små humörsvängingar. Från i-ett-hus-vid-skogens-slut (jag sjunger alltså) till grååta och allmänt depp till 21 guns. Sen tillbaka till hopp och lek igen!

Kram
Anna

Dagens låt: Over and out - Neverstore


Good girls go to heaven

Bad girls go everywhere.

I hate mondays

Måndagar suger. Dom är verkligen sådär sjukt tråkiga. Eller, i alla fall idag. Jag har inte pallat vara hyper och haft min mörka (inte den där oseriösa) rösten hela dagen. Mår lite dåligt dessutom... Fast det beror nog bara på att jag inte har ätit tillräckligt.

Idag har inte så mycket hänt. Jag har bara gått i skolan, stuckit till mammas jobb och hämtat smycken och lånat lite böcker. Edgar Allan Poes dikter på engelska! Äntligen!!!
Sen gick jag och mamma hem i ösregnet. Faktiskt ganska mysigt, ända tills jag kom hem och märkte hur blöt jag var.

Imorgon är det en ny dag. Let the sun shine in

Kram
Anna

Dagens låt: Buttons - Pussycat dolls


Följ impulser!

Igår var det ju fest på Impuls! Så sjuukt kul!!! Det var Margaux. Hedvig och Amanda som fyllde år så stort grattis till dom!

Vi dansade mest på festen. fast först åt vi och sen lärde vi oss en dans och hade battle. Laget jag var i förlorade men vi var faktiskt bra ändå! Sen började den riktiga dansen. Wiho!!! Fast så många timmar i 10 cm-klackar är inte riktigt att rekomendera... Min fötter var helt döda efter! Och idag är mina ben lemlästade. Precis som min nacke... Aj.

Så idag är jag helt trött och stel efter den (vad ska vi säga...?) impulsiva och flexibla dansen. Ska bara sitta inlindad i en filt idag, dricka något varmt, lyssna på musik och stirra ut. Helt apatiskt alltså.

Kram
Anna

Dagens låt: 21 guns - Green day

Trött!!!

Jag har tränat och är trööööööööööött!!! Men får jag sova? Får väll men jag kan inte. Måste liksom äta, duscha och göra mig iordning till Impulse. Det ska ju bli sjukt kul (!!!) men jag vill sooooooooova! *Gäsp*

Kram
Anna

Dagens låt: Where is the love? - Black eyed peas


Bambi goes isprinsessa!

Okej. Kanske inte isprinsessa. Men jag var bättre än vanligt! Körde till och med en fantastisk dans! Macarena-dansen alltså... Och den där när man låtsas kasta ett lasso runt någon och drar sig mot den.. Fantastiskit vackert på is! Fast jag fick sjukt ont i tån och kan fortfarande inte böja den. Inte lika kul.

Så nu har jag varit på Cissis födelsedags-fest. Mucho trevligt! Grattis till henne! Vi hade tema rutigt, prickigt och radigt. Jag kör såklart på all rutigt. Skolflicks-kjol vet ni ju.
  <--- Jag och födelsedagsgrisen själv. Trots att vi är svininfluenvaccinerade. Jag vet, torrt skämt. Ni får döda mig sen.

Kram
Anna

Dagens låt: I got trouble - Christina Augilera


All healthy, panik and klääääder!

Jag är typ frisk idag så jag gick till skolan! Fast har sjukt mycket huvudvärk, trots att jag har tagit en alvedon.

Så vad hände i skolan idag? Inte mycket. Det var först efter som det blir acction. Jag råkade nämligen nästan gå in i en bister fiende, fick halv panik och ropade glatt "Jag är för demokrati!!!". Allt detta inne på Åhlens. A-m-a-z-i-n-g.

Kläderna då? Nja... Bestämde mest kläder till das fester. Very nice, happy time! Hade dessutom modevisning för pappa. Fina råd, även om jag inte ville ha vissa. x)

Men nu ska jag allt kolla på EMA (european music awards) på MTV! Wiho!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Starlight - Muse


Omgomgomg!!!

Hehe.... Glömde säga det innan...

DET HAR SNÖAT IDAG!!!!!!

Ironiskt.

Jag har fått svininfluensvaccinet! Tamtaaaaaaam!!! Och det är så ironiskt. Vaccin=något man sprutar in i sig för att inte bli sjuk. Jag efter vaccineringen=lite sjuk, trött, hänging och kan inte lyfta armen utan att gråta. Elaka biverkningar på hög nivå. Så pass elaka att jag inte har sovit inatt för att jag råkade lägga mig på den onda armen hela tiden. Och jag gick hem från skolan idag. Vet faktiskt inte om jag kommer imorgon...

Men vet ni vad som också är ironiskt? Vaccinering ska kännas tryggt. Noooo! det var ett litet, fullpackat rum som vi var i. Med bara en genomskinlig vikvägg mellan dom som vaccinerades och oss andra. Vi såg allt! Och några reagerade mer än andra (se, gråt, grimaser av smärta, panik och andnöd). Inte mysigt alls!
Fast jag tyckte inte det gjorde så ont när man tog det. Mest obehagligt.

Nytt ämne nu. Eller hur?
Jag var på glaskurs igår! Gjorde finfina (hoppas jag) smycken som jag får se på måndag. Spännande!

En sak till... Ni måste hjälpa mig att minnas lite grejer här. Kan någon säga åt mig imorgon eller på fredag att jag ska köpa två presenter? Fest i ödåkra och på Impuls i helgen liksom.  Vad ska jag ha på mig!?! ;)

Kram
Anna

Dagens låt: My funny valentine - The talanted Mr. Ripley soundtrack

Grå november-dag

Jag är leedig!!! Igen. Nu önskar ni väll att ni går på PS? Mohahahha! Skadeglädje på hög nivå såklart.

Men visst borde jag vara jätteglad och studdsig? Försöker men det går verkligen inte så bra. Bara för att det är en regnig, grå och tråkig november-dag. Inte alls trevlig. Dessutom har jag sagt att jag ska försöka vara ovanligt nyttig denna veckan så jag kan inte riktigt se på film och dricka varm choklad. Skulle bara kännas fel.

Så vad ska jag göra istället? Jag har redan läst ut Romeo och Juliet och har verkligen inte lust att gå ut och kratta löv. Nej tack. Där går gränsen. Någon som har en ide?
  <---Kolla så regnigt och tråkigt!!!
  <---Lite mysigt ska det ju ändå vara...
Kram
Anna

Dagens låt: Gay - Stephen Lynch

If I were gay

But if I were gay
I would give you my heart
And if I were gay
You'd be my work of art
And if I were gay
We would swim in romance
But I'm not gay
So get your hand out of my pants

It's not that I don't care
I do
I just don't see myself in you
Another time another time
Another scene
I'd be right behind you if you know what I mean
 

Ja... Jag tycker i alla fall att den är kul! :D

Kram
Anna

Minifest :D

Igår var det en lång dag! Först träning som vanligt fast jag "råkade" försova mig en halvtimme. Woops! Sen var det fest på kvällen. Härligt värre! Fast vi var inte alls många... Men det kan ju alltid vara kul ändå!
Så det var typ det som hände igår... I väldigt stora drag alltså. Jag pallar bara inte gå in på detaljerna.

Kram
Anna

Dagens låt: Let's get it on - Marvin Gaye

RSS 2.0