At da tandläkare

Vet ni hur äckligt bedövning är? Sådär jätteäckligt! Allvarligt, jag föredrar en nypa broccolisoppa. Eeeew... Det är inte vidare skönt heller. Nu känns det totalt messed up. Min läpp är kall och man kan jämföra kännslan av att le som att strechta ett stelt låt. Eller, jag tror i alla fall det. Är inte helt säker på grund av det faktum att jag inte riktigt har känsel...
Så vadan denna bedövning? Jo, jag har dragit ut en tand. Det var inte särskillt mysigt. Vill inte göra det igen. Dessutom är det svårt att skölja munnen efter man har fått bedövning. Jag tappade liksom vattnet för det var svårt att stänga munnen.

Nu koncentrerar jag mig mest på att försöka vissla. Jag har lyckats två gånger! Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: Instant repeter '99 - The soundtrack of our lifes


Salsa och zouk!

Trött Anna! Jag kom hem halv ett igår och kom hem igen halv 2. Det har en mycket logisk förklaring...
Såååå... Jag var på dansfest på impuls igår. Mycket trevligt och alltid lika kul att dansa! Jag ska även ägna mig åt dans idag och imorgon också. Trevligt? Jaa!

Kram
Anna

Dagens låt: Dreamworld - Robin Thicke


Reeesa!

Har jag nämnt att min rese-period börjar om typ två månader? Följande länder ska besökas:
Grekland!!! Igen! Yaaaay!
Polens flaggaPolen!!!
Danmarks flaggaDanmark!!! Kära Danmark... Fast det ska sägas att det inte är helt bestämt än.

Ord och fraser som jag tänker använda:

Grekiska: Στη Σουηδία, πράγματι δεν Översättning; I Sverige betyder ja (som på grekiska är nej) faktiskt nej.
Polska: Nie mówię po polski Översättning; Jag talar inte polska
Danska: pølse Översättning; Korv

Det känns som om min nivå är där någonstans... Eller, snarare sagt väldigt mycket lägre. Jag kan inte ens säga pööölse ordentligt. Däremot är det bra om jag lär mig det på Grekiska så att jag slipper samma misstag som förra året... Happytime!

Kram
Anna

Nytt löfte (?)

Okej, dags att börja blogga igen. Jag har ju tagit en "liten" paus... Sådär på ganska länge. But I'm back! Vi kan väl i alla fall säga det?
Saken är egentligen inte att jag är sådär överdrivet förtjust i att blogga men det har varit sjukt bra för mitt kära svenskabetyg. Bra? Mais oui!

Jaja, snart kommer Corre över för en flumdum filmkväll, utrustad med hittills obakade muffins och en systemis. Wiiie! Luvluvluvluv på Corre!

Kram
Anna

Dagens låt: The Beautiful People - Christina Augilera (Burlesque)

Dålig film! Förvånad? Nej.

Ännu en gång har jag sett Jennifer's body och blivit besviken. Eller, ärligt talat blev jag inte besviken. För att bli det måste man liksom ha förväntningar. Men ni förstår mitt budskap.
Det känns lite som om jag aldrig kommer behöva se en film med Megan Fox igen. Dettta på grund av att det känns som om jag har sett alla. Jag menar, hur annorlunda kan andra filmer med henne vara? Hon går runt och ser ut som hon gör (vilket jag tycker er lätt fejkat ut. Alltså, som om hon fejkade det innan och det har blivit riktigt. Fejka tills du mejka. Comprende?) och antyder att hon är bi. Blir det mer? Knappast.

En sak var däremot lite gött med filmen; den härliga låten Through the trees som är helt värd att lyssna på.

Kram
Anna

Dagens låt: Through the trees - Low Shoulder


På lagooooonis

Alltså... Bara så sjukt chill. Världens chillaste låt... LYSSNA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AiQAbaTDkJI

Kram
Anna

Dagens låt: Lagoonis - Hoffmaestro och Chraa

It's haaaairspray!!!

PUST! Jag är helt slut! Detta pga den fantastiska musikal vi i 9:3 har satt upp på Dunkers vid namn Hairspray. Två shower igår och två idag... Det ska sägas att (inte för att skryta eller så...) vi har varit sjukt bra! Jag tyckte nästan allas improvisationer, framförallt ebbas smärtstillande, var bättre än manuset! Men nu... Läsa igenom lite fysik inför nationella imorgon (översättning; Sova).


Kram
Anna

Dagens låt: Hairspray - Hairspray

She's (kinda) back!

Okej, jag är trött, känner mig som ett monster och är förkyld. Jag är inte helt tillbaka än... Men så fort stressen lägger sig (nästa vecka) och jag blir "frisk" och pigg så kommer gamla Anna tillbaka! Fast den här gången värre... Mooohahahah! Saknat henne? Jag har då inte gjort det men trivs bra med henne ändå (ja, att skriva i tredje person är fett gött).

Kram
Anna

Dagens låt: Express - Burlesque

*Suck*

Inte sådär... Men det här suger.

Kram
Anna

Dagens låt: Your winter - Sister Hazel

Dåååålig skiva

Idag fick jag skivan med de två låtarna jag spelade in. Den ena låten var fruktansvärt dålig!!! Sådär så att jag inte står ut att lyssna på den. Inte ens till första refrängen. Den är bara olidlig. Fast det är inte mitt fel. Det är han som skötte mixningen. Den dumma gubben satte in sången så att den var i otakt med musiken. Så j*vla dumt. Inte nog med att han var otrevlig och oproffisionell under inspelningen, nu har han även förstört min musik. Det enda jag såg fram emot var att höra resultatet (som var bra innan han rörde det) och han lyckades även förstöra det. För all del om man förstår två av mina dagar men förstör aldrig min musik!

Kram
Anna

Dagens låt: Gives you hell - The All Amerivan Rejects

RSS 2.0