Morr.

Dumma Spanien. Dumma Frankrike. Dumma allt.

Spamalot

Igår var jag, Cajsa och pappa i Malmö för att fira hans pappas födelsedag. Vi åt först på en kinarestaurang och såg sedan Spamalot på Nöjesteatern. Oooh, så trevligt! Spamalot var riktigt rolig! Halva humoreliten var där (enligt mig). Johan Glans, han i HipHip och... Ja... Det var väl dom sm jag kände igen... Men den var bra! Favoritnumret var väl sången om att alla på Brodway är judar. Inte fördomsfullt alls eller så...

Restaurangen var däremt lite mysko. Visst var det god man men jag kan inte sluta undra varför dom spelade techno på lite för hög volym i bakgrunden. Det är INTE mat-musik.

Kram
Anna

Dagens låt: Unsubstantial blues - Magdi Rúzsa

Sponsorer=HURRAY!!!

Idag har jag sysslat med att driva runt på stan efter skolan och letat efter sponsorer till Hairspray. Jag lyckades få ihop 100 kr (wooow) och 5 klänningar (WOOOW!!!) samt fem mailadresser/nummer och en som ska ringa mig. Jag vet inte riktigt om ni håller men men jag råkar tycka det är bra. Känns liksom gött att jag inte blev utshasad med en kvast. You get it? Yeez?

Nu ska jag prova klänningarna, fixa ngot att äta och slå mig ner framför tvn eftersom handbollen börjar om 50 minuter. Yaaaay!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Hairspray - Hairspray

In a stol at da pappas hus

Jag borde vara i soffan nu men eftersom vi inte har en laptop här befinner jag mig i en stol. Annars skulle jag helt vara i soffan. Bara så ni vet...
Iadg har jag bestämt mig för att det är sista dagen hemma! Jag har i princip inget plugg( förutom franska, NO och matte. Men det räknas inte), inget kul går på tv och jag har läst ut min bok. Tråååkigt!

För övrigt är det en great succsess att jag äter riktig mat igen! Gott? Nej. Huvudsaken är att det går ner. Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: Do you wanna be my friend - Alexs swings Oscar sings!

Still in da soffa

Halloooo!!!
Jag befinner mig fortfarande i soffan. Har inte flyttat mig så mycket heller på det senaste dygnet... Inte kul. Däremot har jag fått mycket gjort trots min horisontella situation. Jag har skrivit en novel på engelska (sci-fi, inte alls frivilligt. Snarare MYCKET ofrivilligt), läst ut True Blood och idisslat fruktsallad. Jag räknar det som mycket...

För att fortsätta informera er om aktiviterer jag sysslar med tänker jag lägga upp de senaste tre dagarnas meny.
*Bröd
*Fruktsallad
*Med totalt illamående, pasta.

Det var bara bröd och fruktsallad i två dagar så jag kände att jag fick lite kris. Jag är fruktansvärt hungrig förstår ni. Problemet är att jag inte har någon aptit, alls. Därav tycker jag det är smäkta imponerande att jag fick ner pastan idag. Det var fruktansvärt äckligt och jag mådde bara dåligt av det men hungern försvann! Jag ser det som en seger. Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för mig.

För övrig har jag verkligen lust att börja på salsa. Så mycket att jag ligger och dansar mentalt här hemma!

Kram
Anna

Dagens låt: Everything I can't have - Robin Thicke

Greatings from soffan

Allåallåallåååå!!!
Idag ligger jag hemma i soffan och latar mig. Detta för att jag känner mig allmänt dålig.

Jag har en liten tanke... Den är att jag ska orka komma ur soffan, byta dvd och dra mig tillbaka. Det låter som en bra idé men jag måste bara hitta motiveringen först. Skulle vara mycket lättare om det var någon film i stil med Kiss Kiss Bang Bang som är min (tillfälliga, som alla andra) favoritfilm. Hey ho, let's go!

Kram
Anna

Dagens låt: Sunday morning - Maroon 5

Goodmorning Baaaaltimooooore!

Jag är trött. Bör inte somna för jag borde fixa koreografi och räkna matte. Kommer jag göra det? Nej, jag kommer somna.
Tyckte ni skulle få veta det och att jag lever. Alltså var det inga tragiska dödsfall på "Ödåkra-röjet".
<---Kära systern var på (typ) en maskerad och tog hem denna glansiga ansiktsförklädnad åt mig. Awesome!

Kram
Anna

Dagens låt: No spell - The Red Jumpsuit Apparatus

Mot röj i Ödåkra!

Nu ska jag ta bussen till Ödåkra om 20 minuter igen! Det käns som om det var ett tag sen jag var där nu... Alltså är det dags att "röja" igen! Det blir årets första röj minsann.
Frågan är bara när jag kommer hem... Det blir inte idag. Någon gång... När jag har lust. Förmodligen imorgon.

Bara för att avra sådär mystisk och jobbig så ska jag köre en halvtydlig text nu...
Tack för att du inte hindrade mig Amanda (om du läser...) på nyår från att göra den där dumma saken som jag först ångrade att jag inte hade gjrot och sen ångrade att gjorde. Det var helt värt att få panik för! Slutade liksom bra. Hoppas jag.
Nu blev ni nyfikna! Eller?

Kram
Anna

Dagens låt: Från och med du - Oskar Linnros

RSS 2.0