Andra praodagen

Det är bara att inse, min prao SUGER! Big time! Inser ni hur tråkigt det är att sortera olika knappar och band i färgskala? Uuuurk! Fast som tur är ska jag bara överleva i tre dagar till och sen är det slut! Mohahahaha! Nej minsan, jag pallar verkligen inte skriva om något så tråkigt som praktiken. Den är föresten på Atelje Helen som annars är jättefint men suger som praoställe. X)

Annars kan jag berätta att jag inte alls har många mögsvin i stian! Ändast pappa fattar där så ni andra får väll fråga. Därmed inte säkert att jag berättar.
Kram
Anna

Fyrklövern i Århus

Var som sagt och tävlade i helgen i Århus med daz friidrontar. Hurray! Enormt flummig och jag har stigit ännu lägre ner på IQpallen efter vissa små händelser. Bland annat denna fina:
Jag: Men fy vad hemskt! Den där resturangen har en uppstoppad hund i fönstret!
Alla andra: Va!?! Var!?!
*Hunden rör sig och jag skriker*
Jag: Herregud! Den rörde sig!
*Får halv panik eftersom jag fortfarande tror att hunden är uppstoppad och hoppar ihopkrupen*
Jag: (Inser att hunden lever) Åh.

Japp, jag är smart och ingen slår mig! Så hur gick tävlingen för oss då? Ingen aning, jag skrek liksom för mycket för att bry mig om vad som egenltligen hände. Men det gick ändå bra för oss. Har grymt snabba killar i klubben! WOW liksom!!! Vi är helt enkel bäst. :)
Men en sak var ju bäst; resan hem. Jag vet, det låter tråkigt men 4 timmar på ett tåg med hysteriska månniskor är kul! Fast sen kom en tråkig och inte alls lika hysterisk människa fram till vår tränare Peter och bad honom dämpa sig. Mohahaha! Äntligen är den en vuxen som för skäll! Hurray! XD
Men nu orkar jag inte skriva mer, förutom en sak. Det här ska vi göra om och jag saknar redan alla mögsvin (dvs. alla).
Kram
Anna
Ps. Om vi ska slå vad... Vad tror ni min mobilräkning kommer ligga på? Tur att man har barnbidrag... Ds.


TGIF

Äntligen fredag igen! Har längtat hela veckan! Eller, ända sen igårkväll efter konserten... I alla fall, härligt! Och jag har fått en till kick! Så WOHO!!!!!!!!!!!!
Ja minsann, nu är det typ dags att göra sig i ordning till Spring awakening ikväll. Fast först blir det middag på Haket.
Kram
Anna
Ps. jag kommer inte skriva på hela helgen för imorgon bär det av till Århus med friidrottarna! Så önska mig lycka till och så försöker jag skriva på måndag! :D

Shlagerkonsert!

Då har vi äntligen haft den stora redovisningen av vårt shlager-projekt! Och den stora redovisningen var (dadadadaaaa) en konsert! Megakul!!!
Det var ganska många låtar, varje band spelade två stycken låtar. Jag och resten av bandet spelade Digilo digiley (ok, jag vet inte hur man stavar till den men ni vet väll vilken jag menar?) och Högt över havet där folkset tvingade mig att sjunga. Shame on them, även om det var enormt kul! Så egentligen kan jag inte klaga riktigt...
I alla fall, jag kan faktiskt inte komma på något mer som jag VILL skriva om. Förutom det lilla att jag ÄLSKAR att skapa rubriker ibland!
Kram
Anna
  "När det gäller kärlek är det dig som jag vill ha" X)

Yeaaay!

Bara så att ni vet, någon från Algeriet har kollat på min blogg! Hurray!
(Somebody from Algeria has looked at my blogg! Cest fantastique!)
Ja alltså, jag har förmodligen stavat fel på det mesta men ändå...
Kram
Anna

Plugg, plugg och mera plugg

Då var man igång och arbetade som en myra! Egentligen skulle jag ha NO-prov imorgon men tydligen tyckte dom att vi skulle ha det idag istället, som tur var gick det bra. Fast imorgon har vi ett till dumt fransaprov som jag måste plugga till, inlämning av en resa som vi ska ha planerat och sedan konsert (igen!!!) på kvällen. Dessutom måste jag komma ihåg att fixa prao-papper... Så nu ska jag övaövaöva på allt och hoppas att jag har tur imorgon
Kram
Anna


Fem minuter senare. Det är bara att inse, franska suger och kommer alltid att göra det. Au revoir.


Dagens konserter

Så idag har det varit den stora dagen när banden på skolan spelar upp vars en låt. Jag, Corinne, Amanda och Sara spelade Long before rock and roll av Mando diao.
Första konserten (vi hade två) blev allt bara skit. Min gitarr och mikrofon var för hög, Amandas gitarr funkade inte, precis som hennes mikrofon, jag glömde presentera oss osv... Men andra gången gick det enormt skitbra! Allt var bara så snyggt! Dessutom trodde jag inte att min mikrofon funkade så jag vågade sjunga. Senare visade sig att den hade funkat. Auch för min del. Men vilken kick man fick av en liten bit i låten! Det vara bara jag och trummisen som spelade och det var ett fint solo som gick riktigt bra! Och hela publiken klappade! Woho!!! Endorfinet skjuter i höjden!!! Yeay!!!!
Japp, det var väll det... Nu ska jag förbereda mig inför en konsert på torsdag. ;)
Kram
Anna

Amanda says hellå...

Ååååh vad skönt!!! Amanda insisterade på att platta mitt hår och ååååh vad härligt det känns!!! Kan faktiskt knappt skriva för att jag får sånna härliga rysningar hel tiden. Mmmmmm...
Iaf, idag har vi shoppat! Tre par trosor och ett halsband is ze zhit! Wiho!
Nej, nu kan jag verkligen inte skriva!
Ha det finfint!
Anna
  Oh my god! We are famous!

Helgen hitills

Är grymt trött idag! Jag satt uppe halva natten ifredags och gick upp tidigt för att träna (skivstång med dom stoora männiksorna...), sen var jag helt däckad resten av dagen ända tills Corinne kom och sov över. Det slutade med att vi var uppe nästan hela natten men ändå vaknade vid 10-tiden! Helt sjukt ju! Och väldigt kul... Fast att hon bet mig och jag bet henne...
I alla fall, gårdagen var alltså skitrolig. Vi såg American pie 2 och dansade till Tingeling, dom fina små rörelserna som ser ut som när man simmar ryggsim... Och idag när Corre stack så drog jag ner till stan och gick runt med Lovisa, ganska korkat eftersom affärerna var stängda så vi fikade bara... Fast kul ändå såklart. ;)
Men nu borde jag arbeta på ett project i skolan fast jag är så enormt trött. Dessutom har min högra fot somnat... Och när man tänker efter så borde det vara ett tecken att inte göra arbetet eftersom det skulle gå uselt. Så had et finfint!
Kram
Anna
Ps. vet ni vad? Jag är ledig imorgon!!! Igen!!! :D Ds.

Fredag igen

Då var det dags att vara ledig igen. Det tog ju inte så lång tid för mig men för er andra ska det kanske bli skönt att vila? Idag har jag nästan inget (inget vettigt iaf) att skriva om så här kommer nog lite nonsens...
Svenskan idag var härlig, slapp i princip göra något. Konstigt eftersom vår kära svenskalärare ALLTID är skittråkig när det gäller sånt!
Sen på idrotten hade vi boxning så jag fick faktiskt slå på vår idrottslärare. Hurray!!! :D Det är ju en dröm att slå på lärare! Nästa, Ianric!

Nu sitter jag här och lyssnar på den nyaste upptäckten All-american rejects låt I wanna. Fin text.... Kolla upp här på letssingit
Kram
Anna

Shoppaholic för en dag

Eller nästan... Jag blev i alla fall glad så fort jag hittade något. Men jag köpte ju i och för sig bara två skaker... Och inte så roliga saker att köpa heller. Bara två fina BHar...  :P
Det var jättehärligt i stan! Jag, Celine och Margaux gick runt lite och sen fikade vi på Mezo (surprise!). Visste ni att glassen där är skitgod och helt enorm!?! Ångrade att jag tog två kulor för jag orkade inte dom. ;)
Sen efter stan stack vi upp till olympia på träningen, komplicerat eftersom jag inte hade några träningskläder så pappa fick köra upp dom. :) Träningen var kulig, fixade faktiskt 32.5 kg i frivändningar. Lite imponerad av mig själv...
Kram
Anna

Studiedag!

Åååh vad härligt att vara ledig! Eller, igentligen är jag ju inte 100 procent ledig men eftersom jag redan har fixat läxan jag fått så ser jag studiedagen som en helt skolfri dag. Hurray! Och vet ni vad som är jättebra? Jag är ledig imorgon också. :)
Men visst har jag lite saker att göra idag. Jag har redan varit ute och joggat (skitskönt! Jag behövde inte äns ha en munkis efter ett tag!), sen har jag utvecklingssamtal och sykurs. Gött snack enligt mig. =)
Imorgon är det ändligten dags för shoppningen och då är det träning också. Men nu ska jag faktiskt ta det lungt och fika på uteplattsen med pappa.
Kram
Anna

Otursdag

Idag har jag verkligen haft enormt mycket otur! Eller, jag har inte brytit några ben eller så men ändå ovanligt mycket. Så jag tycker att jag kan skriva en liten lista.

- Punktering på cycklen så jag får gå till skolan och kommer sent.
- Måste läsa upp min "spökhistoria" för klassen och det gick väll inte så bra...
- Vår franskalärare kidnappar oss från den ända repningen vi har med bandet innan konserten för ett läxförhör som jag glömt öva till.
- På musiken tar det halva lektionen att koppla in  alla instrument och sen fungerar inget och jag bara klara inte av att sjunga!
- På lunchen så är det meeegaäcklig mat som såg jääääääääääätteäcklig ut, åt alltså bara ett äpple och bröd. Då kallas jag för anorexiabarn. Fnys.
- Istället för boxning på idrotten spelar vi multiboll och jag måste spela fotboll typ fyra gånger. Urk, jag hatar fotboll när man inte spelar med folk som är helt oseriösa.
- På mentorstiden så skulle jag damsuga pingisrummet, tråkigt!
- När jag väl fick gå hem så hade batteriet i MP3n dött så jag fick gå helt utan musik, mobil och allt! Och nu funkar den skitsaken...
- Fick blåsor på fötterna när jag gick hem, gjorde så ont sen när jag skulle springa på träningen!

Ja, det var faktiskt inte allt men det räcker för att göra dagen till en otursdag! Fast vet ni vad det härliga är? Det är att jag ändå är skitglad! Kan bero på att vissa bra saker faktiskt har hänt idag... Och igår... Ni fattar.
I alla fall, förlåt Moa för att jag sprutade vatten på dig i när du hade kläderna på! Fast i och för sig har jag inte skrattat så mycket på länge. Mohaha! =)
Kram
Anna

Dumt misstag av mig

Vet ni vad? I fredags flyttade jag till mamma men skulle flytta tillbaka till pappa på söndagen. Alltså tyckte jag inte det var lönt att ta med alla mina saker till mamma. Dvs skolsakerna, väldigt många kläder, nycklarna osv ligger hemma hos pappa. Men nej! Vad dumt! Så idag fick jag låna mammas väska och ett kolegieblock för att överleva skolan. Och mitt klädval blev inte det bästa eftersom allt är hos da man och inte da woman! Baaad! Men, men, jag har överlevt och har faktiskt haft riktigt kul! Så ni ska  få ett litet dagen råd.
Dagens råd:
Säg inte "om du gör det igen så slå jag dig". Det funkar helt enkelt inte eftersom om den man hotar är vältränad så gör det mer ont på en själv när man bitchslappar armen.  =)

Kram
Anna

Jag vill shoppa!

Jag vill shoppa! Jag vill shoppa! Jag vill shoppa! Kan bero på boken man började läsa idag och läste ut; en shopaholics bekännelser. Hm... Ond men bra bok. Jag vill shoppa! Längtar tills torsdag för då ska jag shoppa (!!!) med Margaux och Celine =D Wiho!
Bara så ni vet... ;)
  <333

Melodifestivalen

Men nej!!! Varför? Inte hon! Jag skulle hellre sett EMD vinna och jag avskyr dom! Varför van La voix? Hälften av dom som tittar på melodifestivalen är ju barn och så vinner en låt som låter som den där julsången när man bara sjunger Glooooooria i många olika toner! Varför ska en sån låt representera oss? Hur mycket sverige-skala är det med en blonderad tant med lösbröst som sjunger opera? Okej, ganska mycket med det första med just operan är väll lite för exotiskt för oss...
Och vad är det med snälla snälla-dansen? Ända som verkade kul med den var att man väldigt lätt lär sig den. Ett-två-tre-PEKA-ett-två-tre-Peka-och-UPP-MED-BENET-ett-två-tre-PEKA osv... Fast just räkningen är överkurs, man behöver igentligen bara peka och knäa lite när man vill. Den stora frågan är snarare hur den kunde komma tvåa. Vinna över herr Måns och alla dom andra fjortis-idolerna. Konstigt.
Nej minsann! Rösta på mina favoritmuppar (trummisen hade ingen tröja) H.E.A.T och få en betydligt roligare upplevelse! Det är i alla fall vad jag tycker.

Och en sak till... Vad var det med mellanspelet? Ni vet när dom sjöng tingeling grejset. Herregud! Barn tittar ju! Då ska inte några tjejer i filt, shorts, strumpos (som faktiskt var söta) och nätstrumpbyxor komma och dansa som dom gjorde! Inte konstigt att alla andra länder förknippar oss med pornografi! Shame on koreografen!


Min klänning =)

Här kommer klänningen jag sydde igår, inte alls genomtänkt och slarvig, gjord på en impuls så bara komentarer om hur in den är är tillåtna! ;)
  Japp, usel kvalite, men det kunde inte bli mycket bättre.
You know you love it!
Anna

Fredagen den trettonde (igen!)

Japp, jag vet att det inte är fredag längre men det var det igår. Jag har ännu en gång inte haft någon otur, snarare ganska mycket tur. Dessutom fick jag en kick som sa åt mig att sy en klänning. Som tur var gjorde jag som kicken sa och sydde en tubtopklänning som påminner lite om när man sveper insig i en handuk, mysigt tycker jag, inte alls så fint tycker andra säkert.

Idag har jag som vanligt tränat och nu ska jag snart, damsuga, dusha och göra mig redo för att träffa mormor och morfar på en våffelfika. Wish me luck!
Kram!

Insnöad

Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt inte hunnit skriva. Inte för att jag har haft mer än vanligt för mig, men jag har på något sätt inte hunnit. Konstigt.
I alla fall, nu har jag gått runt och varit hyperglad bara för att det har varit så vårigt och härligt och sen så börjar det SNÖA! Men va ***!!! Elakt! Så sticker man till pappa utan vinterjackan eftersom den inte behövs och dagen efter ser man ut som snömannen när man kommer hem från skolan (jag lovar, min svarta halsduk var vit)! This sucks! Så eftersom jag vägrar gå ut i snöstormen så skippade jag faktiskt träningen idag. Så det så. :P
Nej minsann, imorgon ska jag bara mysa ner mig i lite Ben and Jerry-glass, muffins och varm chokolad. Jag ska faktiskt nog ta ock sura ända tills snön är borta.
Kram
Anna
Ps. Om två lektioner tror vi att min klänning ska vara klar (den på sykursen alltså)! Wiho! Får göra en till här hemma, måste bara fixa spolar först. Ds.


Finfina dagen

Herregud vilken bra dag det har varit idag! Visserligen började den uselt, corinne och karro var sjuka och vi fick reda på att vi missade kören. Auch. Fast sen blev dagen bättre. På NOn slapp vi i princip göra något, på svenskan halvpluggade vi bara, svenskaprovet den andra timmen var ganska lätt fast skitlångt och efter skolan när jag hade städat lite shoppade jag och Amanda. Men den bästa händelsen idag var lugnt när en kille som var några år äldre än mig sprang fram till mig, sa att jag var jättesöt och bad om mitt numer. Yeay!!!! Det var så himla sött och sen dess har jag varit jätteglad! Bästa raggningsrepliken hittills!
Hade bara lust att berätta det. ;)
Kram
Anna

Gårdagens konsert

Konserten igår var verkligen suverän! Nästan alla var uppe och dansade eller åtminstonde försökte dansa. Allt varade två timmar och en kvart. Väldigt lagom eftersom man blir väldigt trött av att dansa.
Jag fick faktiskt dansa några tre-fyra gånger! Och det härliga är att normalt brukar ju dans handla om något helt annat men här handlade dans bara om dans! Yeay!!! Och föressten trode den första jag dansade med att jag var Orlandos (Sveriges bästa dansare) elev. Väldigt kul eftersom jag inte har dansat sen i trean eller något sånt! =D
I pausen så gick jag bara runt, kollade på danmark från balkongen och när ett par typ showdansade. Mucho fino.
Men numåste jag plugga till ett enormt svenskaprov imorgon. And that sucks.
Abrazar
Anna

Kvällen

Idag ska jag på den där konserten med det där bandet! Wiho! Skrev om dom innan, Salsa loca heter dom. Dansk latino-band. Så härligt! Ända problemet är att jag inte riktigt har dom kläderna som jag vill ha här hos pappa. Auch.
Föressten så får man dansa där såklart! Själv får man väll mest hoppas att någon som kan dansa bjuder upp. :/ Det var föressten en liten sån vink om att folk som är där ska dansa med mig. ;)
Önska mig lycka till!
Anna

Ironiskt nog

Den här dagen blev precis väldigt freaky. Och jag vet inet hur jag ska säga utan att avslöja för många av mina små hemligheter... Inte för att jag har några, alla vet redan om dom... Men får ni också den känslan av att något/någon följer efter er. Inte så att det är det/deras fel, det bara blir så! Som när man precis har hittat en ny film som man aldrig har hört talas om och sen ärn den liksom överallt! I mitt liv händer det här absolut minst en gång i månaden! Normalt brukar det vara negativt men just nu är det bara ironiskt, kul och lite läskigt. Som kalla kårar i värmen.
Har det hänt er någon gång?


Myskväll med chic och ben and jerry

Eftersom pappa är på släktfest idag och jag inte är tvungen att följa med så stannar jag hemma och har en riktigt myskväll. Hello Ben and Jerrys, chic och en film eller två! Jag tänker kläder, carameller och en härlig romantisk komedi. Tyvärr kommer det bli en dålig action film istället, förmodligen Snakes on a plane, om jag inte hittar något annat. DVDn här funkar ju inte men kompenseras av de många kanalerna.

Föressten så är det fredag idag! Om ni inte visste det redan så råder jag er att sluta med gräs, piller och tecknade serier. Så vad har ni gjort hitills? Själv har man börjat med en "spökhistoria" på engelskan. Så grymt kul!!! Jag ska glatt skriva om någon tjej som hämnas på folk genom att begrava dom levande. Eller något i den stilen i alla fall.
Ha det finfint!
Ps. Imorgon kommer syrran hem från Tyskland! Wiso! Ds.

Så här disikerar man ett grishjärta, steg för steg

Japp, vi har sysslat med lite klippa-och-skära-grejs på NOn idag. Och jag hatar att erkänna det men 92orna och 91orna hade rätt, det var skitkul! Visst, sadistiskt och man såg ut som en riktig psycopat med händerna indränkta i blod men ändå! Så nu kommer min steg för steg-kurs till hur man gör en riktigt konstig disiktion. Eller vad det nu igen heter...
1. Köp ett grishjärta på ICA.
2. ta ut det ur påsen (annars blir allt såå mycket svårare)
3. Lägg det på en bricka och skaka, skratta sen åt att det dallrar som gelle.
4. Kolla utsidan, fettet är helt gult och skabbigt!
5. Kolla insidan.
6. Klipp och skär lite så får ni se var ni hamnar.
7. Stoppa in ett eller två fingrar i aortan (kroppspullsådern) och kän hur stretchig den är. Megakul!!!
8. Dallra runt med hjärtat ett tag till och dra lite här och där.
9. Klaaar!
10. Tvätta händerna, annars är det ganska äckligt.

Och bara så ni vet så hade vi inga handskar när vi gjorde det här så mina händer luktar svin!!! ;) Stackars grisen föressten... :/
Lycka till!

Vår allas favoritpresent

Jag har kommit på vad jag vill ha i födelsedagspresent nu. Antingen en systemkamera, plattTV men absolut helst en ponny. Sån liten fallabella. Dom är ju hur söta som helst! Och innan några år bli dom säkert den nya chihuhuan, vi KOMMER alltså gå runt med minihästar i gucciväskor. Så det så.
Annars så har jag min sista syslöjd-lektion imorgon. :( Tur att kursen finns kvar och en fin symaskin för fina små experiment. Så, om ni inte har råd med en ponny, var snälla och köp några hundra meter svart och lila silke till mig. Ok?
You know you love me.
Xo xo A

Dagen

Åååååh vad det är härligt med vår!!! Märktes väldigt mycket idag eftersom vi sprang 3 (hälften av alla sprang bara 2) km ute på slingan på idrotten. Riktigt härligt! Så nu har jag fått en riktigt kick, lite med hjälp av musiken jag lyssnar på som kan beskrivas med bara ett ord, varm. Amor con Amor från latino-gänget Salsa loca. Dom kommer föressten hit till dunkers den sjunde denna månaden! Wiho!
För övrigt så har jag lyckats aktivera mitt bankkort idag och hämtat ut IDkortet. Blev som vanligt fuuuul men bättre än passet, nu ser jag bara ut som en förvirrad katt istället för ett vårtsvin. Yeay.
Vårhällsningar,
Anna
Ps. Ett krav till mamma och eventuella sånna kul människor, lyssna på låten Jävlar av Jenny Almsenius, skitbra! Finns på hennes sida på myspace. =) Ds.

DM i Malmö

Idag har jag varit med friidrottarna i Malmö på distriktsmästerskapet (svårt ord!). Tävlade inte själv men hejade entusiastiskt på alla andra. Och jag hade faktiskt pompoms!
Det var väldigt kul i alla fall, och gick bra för oss IFKare. Och förutom tävlingen så hade vi också väldigt kul! Vad kan man igentligen säga mer än att jag ÄLSKAR friidrott? Och det finns mer skäl än bara sporten i sig!
Nu vet jag inte riktigt mer vad jag borde skriva så jag skiter helt enkelt i det.
Take care!

RSS 2.0