2010 i bilder

 Griseldning! Min klänning som jag sydde Itchy Poopzkid/Neverstore FöretagsrockDen fick också vara med! Jag hoppar sönder soffan. Kreta!!! Festivalen innan HoffmaestroGötetUSMKvällsdopp efter Laxaspelen  Autografer från Chraaindianer ;) Hoffmaestro!!!Party hard (unzunz) on Kreta med vatten.Röj i Ödåkra!En moment med Corre unz moi.

Jag har säkert glömt jättemånga bilder men det här får räcka nu.

GOTT NYTT ÅR!!!!

Gott nytt år!

Det är ju ett måste att skriva gott nytt år-inlägget... Så ni får en likadan lista som förra året. Nästan, jag hoppar över två punkter.

Årets:

Låt:
Your guardian angel - The red jumpsuit apparatus
Band: Hoffmaestro och Chraa
Film: Sherlock Holmes
Vecka: Kreta-veckan med pappa såklart!
Tävling: Öresundsspelen
Citat: "Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening; live like it's heaven on earth." - Mark Twain (Jag vet, det är inte kul. Men fint är det!)
Beroende: Facebook
Månad: Eftersom jag inte kommer på en månad som har varit lika bra hela tiden blir det faktiskt Januari.

Det var samma rubriker som förra året... Tyvärr beskriver det inte lika mycket av året (för mig) som förra eftersom jag har sysslat med annat som inte är lika lätt att samanfatta eller rangordna. Alltså tänker jag samanfatta året i upplevelser istället och lite annat viktigt.

Årets upplevelser:
Hoffmaestro-konserterna med Cecilia, Lundakarnevalen med Amanda, Itchy Poopzkid/Neverstore med Lina och Ebba, Modell för en dag med Marianne, Öresundsspelen med alla nya, Laxaspelen, London med mamma och Cajsa, Helsingborgsfestivalen, Kreta med pappa, sista kvällen på Kreta med (...) folk, Malmölägret utan sömn, Göteborg med mamma, alla "röj" med Ödåkragänget, konserterna vi spelat på, kvällarna fyllda av dans, Johnossi med Melker (Hurray!) och de närmaste två månaderna.
Sen ska man absolut inte glömma alla stunderna med Corinne som är för många för att ta med.

Årets klädesplagg:
Hatt. Utan tvekan hatt.

Årets person:
Corinne Therese Hau Persson. Som vanligt. Det är alltid du! *Det ska tilläggas att det fanns fler alternativ men de saknade en kärlek (även om den är platonisk) som har varit med hela året och inte sårat mig*

Årets nya kunskap:
Hur man får ut lite mer romantiska känslor.

Årets känslor:
Lycka, sorg och oändligt mycket kärlek.

Kram
Anna

Dagens låt: Happy new year - Abba


God jul!

Det är julafton imorgon!!! Alltså kommer jag (förhoppningsvis) inte skriva något då.

I alla fall, just nu är det mesta awesome. Igår hade vi julavslutning i Mariakyrkan och jag sjöng solo. Låten var Our Song av Hoffmaestro och Chraa (såklart) och det blev jättefint med kören och alla instrument till!
Efter avslutningen stack de flesta i klassen till Mezo och sedan hem till mig för att mojja. Megamysigt!

Så vad har man sysslat med idag? Jo, läst, slått in presenter, sjungit och kollat på Sagan om konungens återkomst. Hur fånigt det än är så lyckades jag börja storgråta på slutet av filmen. Den är faktiskt sorglig.

Menmen, nu ska vi snart äta maaaat och öppna julklapparna från mamma och company. Hurray!

GOD JUL!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Our song - Hoffmaestro och Chraa

Glad Lucia! Eller något sånt...

I'm back! I alla fall idag... Och idag är det ju faktiskt Lucia! Awesome!

Detta betyder att vi har haft en ytterst oseriös dag idag eftersom det bara var åtta pers i klassen som inte var med i Luciatåget. Också awesome.
Vi hade först trååkig matte och sen meeegatråkig svenska. Efter dessa underbara timmar (nejnejnejnej) kollade vi på Luciatåget och hade en diskussion angående om tomten var nazist eller inte.

Sen hade vi syslöjd. Oooj vad seriöst. Vi körde liksom charader till att börja med och alla ord hade med syslöjd att göra. Fantastiskt nog gjorde Corinne-darling en riktigt bra charad av pfifikus, slå den om du kan!
Efter detta underbara fenomen låtsades vi göra något, körde charader (fast kul...) och vår specialitet "tidningsleken". Som vanligt ville en lärare vara med vilket blev ganska våldsamt. Han fattade inte att man skulle slå lätt på knäet och "råkade" daska till mig i huvudet. Två gånger. Hurray! Som tur var gjorde det inte ont... Bara så i vet...

Kram
Anna

Dagens låt: Gläns över sjö och strand

RSS 2.0