Movietime!

Vilken konstig men skön dag idag. Vi började med dubbeltimme på svenskan då vi såg på film, sen hade vi badminton på idrotten och vi slutade allt med att se på film på engelskan. Och vilka filmval! Först såg vi Ondskan som för all del är väldigt bra och man kan verkligen disskutera den men är den verkligen en lämplig film att se i skolan? Jag tycker inte det, den var ju riktigt obehaglig! Och på engelskan såg vi Serial mom, en film om en massmördare med psycotiska problem. Lämplig från 15 år. Helt rätt! En hel del blod i båda filmerna, väldigt fult språk (och då menar jag verkligen väldigt! Värre än i Kill Bill!) och lite väl bissarra hobbys under täcken. Konstigt!!!!!!!!!!!!! Bra filmer, men kanske inte till för skolan. Om vi skulle se en film som man kan diskutera på svenskan så varför inte Dead man walking? Den är säkert precis lika konstig som ondskan. Och på engelskan? I och för sig var det vi som röstade fram den men våra alternativ var High fidelity (hej-jag-är-till-för-gamla-människor-film), Snatch (okej, vältränad kille utan tröja slår på annan kille utan tröja, jag klagar inte, men människo-ätande grisar?) Och Romancing the stone (den är faktiskt bra. Ända skälet varför jag inte röstade på den är för att jag har sett den.). Ja du... Efter det här så räknar jag min barndom som traumatiserad. ;)
Men nu ska jag fira pappas födelsedag snart!
Kram!

Förlåt!

Så ledsen för den enormt kassa uppdateringen men jag har tappat all min inspiration. Jag har ingen nu heller.
Det jag kan informera er om är att min sykurs börjar idag, jag har eldat upp en liten filt i micron och igår åkte vi skridsko i skolan.
Defenition av skridsko; någon puttar mig, jag får fart, åker in i rinken och hoppas att någon fångar mig vid eventuell obalans. Det är föressten därför jag fick det tillfälliga smeknamnet Bambi.
Det var faktiskt nog allt som jag kan tänka på nu... Förutom det att jag är allmänt lycklig just nu. =)
Kram!
Anna

Gammal bild, från fyrklövern. =)


Ed Hardy <333

Tänkte bara visa ett av favoritmärkena för er... "Tatueringens gudfader" Ed Hardy! <3333

Jag vet, bilden suger men det är något konstig med bloggen så den vill inte förstora bilderna själv. Auch... Det står i alla fall "Love kills slowly"

Bio! =)

Igår såg jag yesman  med Amanda och Cecilia. =) Helt ok film men inte häpnandsväkande direkt...  Reklamen innan filmen var nästan lika kul, fast då satt vi och sa megadumma saker istället. Och titta inte på mig när folk berättar om livmoderhalscancer! ;)
Idag har jag i alla fall lyckats träna och sett Victorias secret fashionshow igen, fast jag hade ju sett den innan för det var en repris från nyår. Men den är helt underbar ju! Heidi Klum är helt enkelt bäst! =)
Men nu ska jag se hur jag ska ta ner mig till Malmö imorgon, om det äns blir av...
You know you love me!

Stjärnskådning bland dimman

Och molnen... Hur vi ska fixa det vet jag inte, men så hemskt är det inte för vi får komptid imorgon. Det jag pratar om är en kvälls-lektion vi ska ha om astronomi. Men eftersom vi inte kan se genom molnen så kommer vi förmodligen bara använda vårt teleskop till att spionera på dom andra som är med. Och vi ska äta såklart. Grillad korv, hur orginellt är inte det? Dessutom är det äckligt! Nej minnsan, det roligaste är väll att vi slutar tidigt imorgon pga det här. Fast jag måste erkänna att det inte kommer vara allt för tråkigt. Jag gillar ju att titta på stjärnor... Riktigt mycket...
För övrigt så kan jag berätta en kul sak. En av mammas jobbekompisar ska hjälpa mig att sy en egendesignad klänning! Med detta menas det förmodligen att jag ritar hur jag vill att min klänning ska se ut och sen sitter hon och säger åt mig vad jag ska göra. Perfekt alltså! Så nu ska jag sitta och leta efter lite inspiration.
Kram
Anna


Innelåst på sf bio

Japp, ni läste rätt. Jag var inne på bion och kom inte ut idag. Eller, efter en liten stund gjorde jag det, när jag hittade var man låste upp... Till historien nu, jag skulle söka prao på sf men ingen var där. Sen när jag skulle gå ut så stod en familj utanför dörrarna som vägrade öppnas. Så där hoppade jag runt och hade halv panik. Sen hittade jag nyckelknappen och hoppade ut.
Det är det mest spännande som kan hända i min vardag. Förutom att jag ramlade när jag cicklade till skolan för det var mega-isigt.  Tur att jag hade hjälp, annars skulle håret fortfarande vara kladdigt av blod. Väldigt dramatisk beskrivning av bortgången av säkert en hjärncell.
Men nu är det dags att plugga lite franska och laga mat. Väldigt ambisiöst av mig, eller hur?
Kram
Anna

Helgen

Då var ännu en helg slut! Och vilken helg! Skithärlig! Tillräkligt mycket saker för att ha något att göra hela tiden men inte så mycket att det blir stressigt.
DFet jag har gjort är i alla fall bowling, träning, middag med pappa, bio, städat rummet, pluggat liite, kollat på skor, sett megaobehaglig och bra film och flyttat. En hel del alltså. Bion var bra föressten, fast väldigt lång. Klippningen kunde ju ha varit bättre. ;) Men annars var den toppen! Fast jag tycker att Brad Pitt ser ut som en hamster. Filmen jag pratar om är Benjamm Buttons otroliga liv, bara så ni vet.
Men nu ska jag se hur man gör lite magiska tricks på sexan!
kraaam!

Bowling med da mamma

I fredags alltså. Och jag vann stort med hela fyra poäng efter fyra runder! Nu pratar jag om bowlingen alltså, bara för att förtydliga. Och ja, både mamma och jag suger enormt mycket på det! Klotet vill helt enkelt inte rulla rakt fram och slå ner käglorna! Fast på något sätt fick vi ändå ganska många strikes... Och mamma, det heter klot, inte boll!

Och nu till idag. Jag försov mig en halvtimme till träningen, kom bara 15 minuter sent och stannade efter en timme för lite rygglyfft och situps. Sen stack jag till pappa och åt och nu är jag hemma. Dessvärre måste jag sluta skria eftersom jag ska dusha innan bion. Ska liksom se Benjamin Buttons otroliga liv med mamma och Stefan.
Take care now, bye bye then!


Bloggtorka...

Det här fungerar bara som lite regn i bloggtorkan. Ledsen för den men jag har inte riktigt haft lusst att skriva på senaste tiden... Så här kommer dagens påhitt!
Två timmar No, en timmes bild och 2 timmar musik. Nästan så bra som det kan bli. För vet ni vad? Vi hade vår gamla no-lärare som vikarie idag och han är ju lagom mysko. Men jag lärde mig en hel del. Till exempel att ett visst utryck måste vara sant! Med detta menar jag att ju tyngre ett föremål är, desto mer dragningskraft har det. Och vad betyder detta? Jo, size does matter! Det var dagens viktiga info på NOn. ;)
På musken spelade vi vår fina schiz-låten och andra timmen hade jag ensambel (spelade i ett band). Då spelade vi Mando Diaos låt long before rock and roll. För omväxling skull sjunger jag och Amanda samt spelar gitarr. Komplicerat men kul. Dessutom har vår finfina låt ett kul intro som jag ska fixa. Fast ack så svårt! Jag får kämpa jättemycket för att klara det, och knappt då går det!
Så, för att sammanfatta vad jag har gjort idag; ritat, skrivit, musikat (?) mig och försökt träna. Japp, thats it folks!
Kram!
Ps. Jag har jätteont i mina fingrar! Dumma elgitarr! Ds.

Första skoldagen

Idag har det varit första skoldagen sen lovet för mig, ganska kul men Corinne var sjuk så jag saknade henne :( Fast i och för sig har inget vidare kul hänt sen vi träffades i lördags...
Så är sitter jag, inlindad i en grön filt, lyssnar på lite jazz och hoppas att något intresant händer snart. Det ända roliga och helt hemska sak jag kan informera er om är melodifestivalprojectet vi har på musiken. Vi ska spela vars två låtar och sedan spela upp för föräldrarna. Och vad ska jag göra? Jo, först trummor till Digilo Digiley (hur stavas det?) och sen sjunga den där "Vem är du, vem är jag? Levande charader" Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!! Jag vet vem jag är och jag gillar inte den ideen!!! Men vad kan jag göra annat än att öva? Försöka fixa en finsk brytning? No way!
Så nu ska jag sitta och försöka lära mig en helt värdelös låt... Nej inte låt... Mer sång. Eller visa. Den förtjänar faktiskt inte att vara en låt om jag ska framföra den. Önska mig lycka till i all fall.
Kram
Anna


Söndag

Sista dagen på lovet för mig. Visst är det sorgligt? Alla sovmorgnar, sena nätterna, drinkarna vid poolen och väldigt mysiga kläderna... Allt!!!
Fast i och för sig, dom andra i min klass började i torsdags... Stackare... Men neeeej!!! Top model har börjat och jag missar allt om jag fortsätter skriva om absolut inget.
Ha det finfint!


Hemma!

Då var man tillbaka... Hemma i kalla, mörka, blöta Sverige. Yeay. Jag kommer inte alls sakna drinkarna vid poolen...
Jag vill tillbaka!!!!!!
Visst, jag älskar er alla jättemycket och sånt men det var faktiskt skönare i värmen. Ni förstår, jag har inte haft så solbrända ben sen... Jag minns inte!!! Fast nu ska jag verkligen njuta av det så länge det varar.
Men nej minsann, lite jetlag nu och jag ska up tidigt och träna imorgon. Lite sjukt av mig så snälla förlåt mig. =)
Kraaaam!!!

Greatings from Egypt!

Som jag har sagt till alla nu, mohahahaha! Jag ar i Egypten, det ar inte ni!!! Sitter har pa ett internetcafe och ar social framfor skarmen... Konstig dator, kan inte hitta grejs pa den sa jag kan inte skriva smilisar...
I alla fall, har ar den megaskont! Perfekt varme, perfekt solbranna snart, finfint gym, sqaushbana osv... Jaaaa!!! Dessutom hoppar folk runt och ger mig saker. Om dom vill fa nagot tillbax vet jag inte men man ska ju vara glad for det lilla.
Nej minsann, nu ska jag fortsatta vara social och vila upp mig tillrakligt for att sola riktigt mycket imorgon! =)
Kraaaam!!!

Im leaving on a jetplane

Dont know when Ill be back again, oh babe I love to go.
Mot Egypten! Jag tänkte faktiskt bara säga hejdå och förvarna er på att det inte blir några inlägg på ertt tag, kommer ju vara upptagen vid poolen eller gymet ;)
Kommer inte sakna er! <333
Kraaaam!!!

1/1 2009

Nytt år, nya mål, nytt liv. Äntligen kan jag börja om på nytt! Åååh vad skönt! Festen gick väll ganska snabbt, mest tack vare min fantastiksa bok När jag hör din röst...
Men jag har inte hört av mina vänner på hela året! Inga sms (ken bero på att mobilen är borta) och ingen är inne på msn! Tråkisar ;) Kan knappt fatta att jag ska vakna om 24 timmar och 30 minuter för att sticka iväg till Egypten. Och jag lovar att fixa fotobevis på var jag har varit.
Så ännu en gång, gott nytt år.
Anna

RSS 2.0