Mot Kreta!

Hejdå bästa suckers! Jag sticker till Kreta om en halvtimme! Nja... Lämnar huset här och tar bussen till stan. Men det är ju i princip samma sak. Sen blir det tåg och flyg innan jag och pappa kommer fram. Kretaaaa!!!!!!!!

Om jag inte hittar ett internetcafé, ses om en vecka!

Kram
Anna

Dagens låt: Thinking of me - Just Ahead

Festival!

20 timmars festival på 2 dagar! 5 timmars sömn mellan 10-timmars passet var däremot inte helt tillräkligt... Fast jag är inte helt däckad än men det kommer.

Idag var jag nere med malin i några timmar. När hon stack träffade jag två andra snabbt och när dom stack hoppade jag runt med Sanna och Co. Trevligt värre! Har såklart ridit på gummitjuren, det är ju trots allt en tradition.

Men nu är jag trött och ska packa samt duscha innan jag får sova. Sen blir det av till mamma för att hämta pass och dylikt om ca 10 timmar!

Kram
Anna

Älskade helsingborgsfestival

Jag ÄLSKAR festivalen!!! Den är så enoormt härlig!!!

Igår jobbade jag från 3-halv 6, sen sprang jag iväg med Cecilia. Först såg vi Blomma på lyra och sen träffade vi några andra tjejer från klassen. Då var vi på tivolit ett tag och stack sedan till stora scenen för att se Rix fm festivalen. Blää på den. Fast Eric Saade var väll helt ok.
När de andra tjejerna stack roade jag och Cissi oss ett tag. Först hoppade jag in i en funball (hamsterboll på vatten alltså!) och sprang (?) runt där, sen hittade vi dansbanan som bytte till Waka waka precis när vi kom. Ojoj, vad det shakades där! Jättehärligt!


Halv 12 var det äntligen dags för det man hade väntat på hela dagen (eller, sen i maj för att vara ärligt); Hoffmaestro och Chraa! Lika underbara som vanligt och vi hade jättekul! Härligt att dom delade ut vatten där framme också. Det fungerade till mer än att bara släcka törsten när man blev varm... ;)



Kram
Anna

Dagens låt:  Rising girls - Lovestoned


EM, friidrott

Jag är normalt inte personen som tycker det är kul att titta på friidrott på tv... Så varför kollar jag på EM nu? Det är ju inte spjut... Ni vet... Spjut...

Fast vet ni vad? Det ska vara slägga för kvinnor nu! Och det här säger kanske inte så mycket men Tracey Andersson tävlar! Jag tror faktiskt jag har varit funktionär eller kastat med/mot henne i någon tävling! Det är väll lite coolt? Jag har tävlat mot någon som tävlar i EM nu... Fast jag är inte säker, det är kanske bara önsketänkade. Men jag är relativt säker på att jag har varit på samma tävling som henne.

Kram
Anna

Dagens låt: I Got U - Rigo


Corre!!!!!!!!!

JAG SAKNAR CORINNE!!!!! Bara så ni vet. Och om du läser det här Corre; jag saknar dig! xD
 <---Mooohahahahahah!

Kram
Anna

Dagens låt: Where is my mind - Paul Nagi

Shrooms

Jag såg en sjukt läskig film igår! Sådär så att jag skrek tre gånger! Åååh vad kul!!! Filmen hette Shrooms och var en sådär nu,gör,vi,dumma,saker,som,kommer,få,oss,dödade-film.

Ni vet Scary movie? När dom säger vad som defenitivt för en att bli dödad i en skräckfilm? Jag minns inte allt men lite var att bli berusad, ha sex och säga "I'll be back". Det är ju inte alls så att det var precis vad dom små studenterna i irlands skogar sysslade med... "Nu ska vi plocka magic muschrooms och göra det! Vänta lite, jag ska bara leta efter den försvunna personen. I'll be back!" Idioter. Men bra var den minsann! Och som sagt skrek jag minst tre gånger så den är värd att se.

Kram
Anna

London

Oj, vad dålig jag har blivit på att blogga... Jag har ju inte skrivit något sen jag stack till London och ändå kom jag hem i torsdags.

Men vad kul vi har haft det i London! Vi har shoppat, sett en Legally Blond som musikal, turistat och shoppat lite till.. Ja, det var väll det väldigt kortfattat. Jag ÄLSKAR förressten Notting Hill! Inte filmen alltså, kvarteret. Det är helt underbart!

Ja... Jag har inte lust att blogga om något stort nu. Så hejdå!

Kram
Anna

Dagens låt: My hero - Foo Fighters

Bilder och ett förväl

Först och främst blir det lite bilder!



Det var inte alla men vad tycks? You like?

Så angående idag. Jag har haft jättekul! Tycker däremot det är fruktansvärt ologiskt att man inte vinner fisk i laxaspelen. Fnys.
Spjutet gick inte vidare bra, jag sög verkligen på det. Bildligt talat alltså... Hehehehe...

När jag kom hem tog jag ett kvällsdopp på fria bad, helt ensam. Det var sjukt mysigt och kallt när man gick upp ur vattnet! Glad att jag badade. Basta.

Imorgon sticker jag äntligen iväg till London!!!!!!!!!

Kram
Anna

Dagens låt (på riktigt nu): Scotty doesn't know - Lustra

Mot Halmstad!

Om lite mer än en timme åker jag iväg till Halmstad för att tävla i spjut. Wohoo! Fast just själva tävlingen blir nog intressant... Ehm, ni vet... Det brukar inte gå så bra för mig när det gäller spjut.. Hehe...
Menmen, hejdå!

Kram
Anna

Dagens låt: Det vet jag inte än, får ta reda på det snart. Och det är ingen låt det där, det är bara som jag inte vet vilken låt det är så har ni fattat det nu? Nu blev det långt bara för att man skulle fatta... Äsch.

Off we go!

Nu ska jag och pappa snart iväg för att kolla på bilderna sen igår! Sen blir det planerings-möte angående London! Me like! Allt efter träning också. Pust. Det var faktiskt spjut idag. Wooow! Ska förresten tävla i det imorgon så önska mig lycka till!

Krma
Anna

Dagens låt: Glad - Tyler Hilton

Bilder

Ja, det är ju inte modell-bilderna men jag hade inte lust att sluta bli fotad. EGO-time!

Fy vad ego jag är.

Kram
Anna


Modell för en dag

Nu har jag precis kommit hem från Modell för en dag. Det har varit jätteroligt! Jag och Marianne gick först och fikade på Espresso house (mmm. Ischai is da shiet) och sen promenerade vi iväg.

Först blev man sminkad. Det var mysigt tycker jag. Och jag har nog aldrig haft så här mycket smink på mig innan, möjligtvis på halloween men jag tvivlar på det. Sen väntade vi ett tag, bytte om och började fotograferingen. JÄTTEKUL!!! Självförtroendet säger bara poff och plöttsligt känner man sig som Samantha i sex and the city- man äger rummet. Eller, nästan i alla fall. Dessutom var det en jättebra fotograf.

Så imorgon ska jag och pappa ner för att kolla på bilderna (fast jag har redan sett dom... Mohahaha...) och eventuellt köpa några. Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: Out tonight - Rent

Exciting!

Woho! Jag och marianne ska på Modell för en dag imorgon! Alltså, man blir sminkad och får vara modell. Vill man ha bilderna sen får man köpa dom men det är tydligen minst tre bilder som kostar runt 250 styck. Det har jag faktiskt inte råd med... Blä. Men det ska bli jättekul! Jag ska ha med tre olika outfits så det blir också spännande... Högklackat på minst två säger jag! Love på det.

Kram
Anna

Dagens låt: Happyland - Amanda Jenssen

Dumt...

Äsch då. Corre är ju i Åhus. Blä på det.
Men jag har minsann varit på stranden ändå! Och vilken bränna... Min rumpa ser ut som danmarks flagga, inte vidare trevligt minsann.
Packning nu så att jag hinner hem till pappa i tid för att se Miss Marple! Ja, jag älskar det programet.

Kram
Anna


Småland

Tjo suckers! I'm back!
Småland i en dag har varit väldans härligt. Sådär ultimat social paus att ro (i en båt!!!) till en flytande brygga på sjön, lägga sig ner och titta på molnen. Ensam såklart. Härligt!

Nu är pausen dock över så jag sticker iväg till stranden och slänger i Corre i havet, nu innan hon åker iväg till Portugal. Utan mig. Fnys.
Sen är det kusinträff imorgon, Cecilia-träff på fredag, tävling på söndag och iväg till London på måndag! Man måste ju ta igen missad social tid...

Kram
Anna

Dagens låt: I want youto want me - Cheap Trick

Öresundsspelen!

Innan jag skriver om Öresundsspelen tänker jag minsann skriva snabbt om släktfesten igår. Alltså... Släktfest... Hur kan det komma sig att jag kom hem kvart över 1 på natten då? Och jag hade jättetrevligt! Me like, får göras igen! Gitarr-spelandet gick också bra, trots at jag tappade bort mig några gånger.

Så nu, öresundsspelen... Hoho, vad kul! Så enormt wowigt att Karolina Clüft har rört mig idag! Hon hopade liksom längd och jag var funktionär just där, precis då. Jag mätte vinden... Trevlans tycker jag. Sen började jag skratta och räcka ut tungan åt alla istället. Ja, så är det ju att vara friidrottare. Eller så är det bara jag...
Jag fick även vara IFKs maskot Linus Kaninus en gång, men det behöver man ju inte berätta mer om... Förutom det faktum attt det var vääääldigt varmt inne i kostymen.

Nu efter har jag inte mycket röst kvar och ska till småland imorgon tills på tisdag för att vila upp mig lite. Ni vet, man måste ju ha krafter kvar till London... ;)

Kram
Anna

Dagens låt: Älska mig - Ainbusk singers


Jobb och Öresundsspelen!!!

Nu är jag klar!!! Jag har jobbat färdigt!!! Och det blev jättefint!

Menmen. Öresundsspelen började idag! Jag har haft kuuuul. Fast det var tråkigt att bära in släggor... Och jag uttalade alla tyska namn på engelska. Då skrattade dom åt mig... Men kul var det!
Härligast med sånna här stora tävlingar är väl att man träffar så många nya männskor. Ni vet, kulturkrockar... Och jag lär mig svära på tyska. Härligt. Sånt gillar vi.

Kram
Anna

Dagens låt: You can leav your hat on - Joe Cocker

Jobbjobb igen

Idag har jag jobbat igen! Fyra timmer till tror jag minsann. Oooh, det gillar vi. Två btimmar imorgon igen och jag har 500 spänn! Mmmm. London... Annars har jag varit på en liten resultats-tävling idag. Gick väl lite sådär... Så har folk hällt massor av vatten på mig, igen. Börjar det bli en vana nu eller? Hoppas inte det. Fast även om det svider att erkänna så är det faktiskt lite roligt...

Imorgon blir det resten av skjulet igen och sen ska jag vara funktionär på Öresundsspelen! Äntligen!!! Jag har längtat jäättelänge!

Kram
Anna

Dagens låt: Waka waka - Shakira

Hard work

Oj, vad jag har varit duktig! Eller, snarare för 4 timmar sen... Jag har liksom däckat i soffan... I alla fall.. Jag har jobbat! Den här gången var det inte något så försiktigt som att sy gardiner, den här gången har jag målat! Det är skjulet där ute som behöver fixas. Jag är klar med två av tre väggar men har en hel del kvar. Det ska målas vita knutar, dörren, fönster ska målas och bytas, den sista väggen och en fågelholk ska få en fin färg. *Pust*

Nu sitter jag och spionerar lite på Cajsa som bakar. Alltid lika trevligt. Mums!

Kram
Anna

Dagens låt: Hur kan jag tro på kärlek - Erik Linder

Miss!

Blir man fotad av norrmän i en bil får man försöka fota tillbaka. Det gick såhär dåligt:

Ååååh vad dåligt!

Kram
Anna


Världsungdomsspelen

Löövly helg! Trots pms, regn och skoskav har den varit fantastiskt. Inte för att det regnade i mer en en timme eller att jag upptäkte skoskavet när jag kom hem... Men löövly!
Fast när jag och pappa körde upp... Usch! Det var 30 grader där ute! Svetten bara rann ner på ryggen! Annars toppen. Trots att släggan gick lite sådär...

Okej, här blir det inga hela meningar! Men som sagt, allt har varit toppen! Det var ju till och med första gången jag campade! Första natten sov jag däremot bara tre timmars lätt sömn, vaknade kl 4 och gick upp vid fem. Sen fann jag mig springande till en ö och (hehehehe...) tjötandes med en lätt berusad fiskare. Jag har även blivit fotad av norrmän i en bil, spelat gitarr på en motorväg, sprungit efter vår bil (på motorvägen), skrattat när en kille sa att hans katt var död, slått några, skrikit jättemycket och sånt. Ni vet, saker som händer när man är borta med friidrottare.
Och stolt som jag är; jag har åkit kanonen och balder på Liseberg! Det var första gången jag åkte i en loop och jag skrek så att pappa fick ont i öronen. Tjoho!



Kram
Anna

Dagens låt: Chraa Indian - Hoffmaestro och Chraa

Tråååååååååååk!!!

40 minuter kvar tills jag sticker... Och jag har nästan inget att göra. Jag är så uttråkad att jag till och med tar ego-bilder! Noooo!!!
Fast lite mysigt är det att sitta och lyssna på musik och sucka...
   <---Jag ser ju inte ens glad ut... Suck. Och jag vet att det ser konstigt ut där nere, med det är mitt knä!

Kram
Anna

Tråktråk...

Nu har jag packat färdigt, ätit frukost, krånglat på mig kläder och allt. Vad finns det att göra!?! Jag åker ju först om 2,5 timmar. Trååååkigt!

Kram
Anna

Dagens låt: Damned if I do ya, damned if I don't - All Time Low

Mot götet!

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för Världssungdomsspelen i Göteborg!!! Jag har längtat i ett halvår och nu ska jag iväg!!! Jag sticker runt 2 och då blir det 3 timmars resa upp... Kanske inte ultimat i den extrema värmen... Men helt värt det! Åååååh! Jag ska på liseberg med massor av roligt folk, dessutom har jag inte träffat dom flesta på enoormt länge (dvs. förmodligen inte i år) och det ska bli jäättekul! Hoppas bara att någon alls vill åka fritt fall med mig... Annars blir jag bara lite ledsen..

Nu ska jag packa klart och duscha, sen är det bara väntan kvar tills jag sticker. Det är nog den som blir segast. Annars så är det som älskade Corre brukar säga, livet leker och solen steker. Och som jag säger, när man talar om trollen står dom i bastun! Inte för att det har något med något att göra... Det bara är så.

Kram
Anna

Dagens låt: Another song the DJs hate - Itchy Poopzkid

RSS 2.0