Förlåt!

Det var ju väldigt längesen jag bloggade! Jag har verkligen inte haft tid/orkat den här veckan. Ni förstår, jag har praoat på Olsons Skafferi. Det blir man trött av. En vecka fylld av servering, diskplockning, lite matlagande, habibi, lattes och frasen "Smakar allt bra?" med små ryck så att hästsvansen hoppar. Man ser så glad ut när den gör det förstår ni...
Alltså har dagarna bestått av helt enkelt sagt jobb halva dagen och lät däckande resten. De flesta dagarna... Jag har hittat på mycket trevligare saker på vissa.

Men nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen!

Kram
Anna

Dagens låt: Sweet dreams - Marilyn Manson

Johnossi!

Godmorgon världen!

Konserten igår var riktigt bra fast jag (trots mitt nördande) knappt kunde några låtar. Nu undrar jag bara varför jag redan är vaken, har ätit frukost och inte är trött. Mysko.

Idag ska jag försöka jobba här hemma och sticka iväg till pappa. Det käns som om det var riktigt längesen jag var där! Det var nog innan Göteborg... Alltså, arbete nu så att jag kan sticka iväg!

Kram
Anna

Dagens låt: Sheepdog - Mando Diao

Ännu en konsert!

Om några timmar är det dags för mig att (oväntat) se Johnossi spela på The Tivoli! Ska bli jättekul! Jag planerade egentligen allt för någon månad sen fast det sket sig lite... Igår fick jag däremot ett litet ryck och bestämde att jag ville se dom ändå. Så nu har jag biljetter och nördar genom några av deras låtar. Me like!


Kram
Anna

Dagens låt: Man must dance - Johnossi


femhundratjogofemtusensexhundra minuter

Mmmmm.... Sovmorgon... Jag har inte sovit så här länge sen sommarlovet tror jag! Gick faktiskt först upp klockan tolv. Mmmmmm...
På dessa timmar har jag ätit frukost, sett musikalen Rent och lyckats få på mig danskläder. Nu sitter jag mest och försöker sjunga stämmor till låtar ur Rent. Halvt trevlig, halvt jag-känner-mig-dum-i-huvudet-känsla. Woho!

Kram
Anna

Dagens låt:  La vie Boheme - Rent

Skadeglädje!

Har du mycket att göra på jobbet/i skolan? Är det ingen tröst att titta ut genom fönstret längre nu när det regnar? Suckar du över att du måste gå ut i det vädret sen?
Det gör inte jag för jag sitter hemma med min underbara musik och en riktigt bra bok. In your face!
 <--Så mysigt ska det vara!

Kram
Anna

Dagens låt: Amor con amor - Salsa Loca


I'm freee!!!

JAAAAAAAAA!!!!! Ingen skola på mer än tre veckor nu!!! Jag är ledig resten av veckan, har prao veckan efter, höstlov sen och något som kallas för framtidspiloterna (som innebär att jag inte är i skolan) efter det. Me like!!!

Nu ska jag se till att få många sovmorgnar (?) och njuta ordentligt av den färgglada hösten. Det vill säga när det inte är mörkt och regnigt som idag... Fast jag njuter ändå! Man kan ju faktiskt skymta liiite blått bakom allt det gråa.

Kram
Anna

Dagens låt: Addicted to when you're gone - Sing it loud

Helhelg i Götet

Igår kom jag och mamma hem från Göteborg, helt utmattade av shopping och spaande... Vi hade det görgött och helgen var riktigt lång (på det bra sättet). Vi shoppade, besökte universeum och hade en trevlig stund nere på det underbara hotellets spa.
 <---Vårt fiiina hotell! <---Skona på spaet var lite flr stora... <---Om man har ett löv... Vad gör man med det? :)<---Har apan ett knä så ska man sitta i det!
<---Och har apan en stor näsa så är det bara evtt och etikett att köra in fingret i den.

Helgens kända citat blev följande; "Som Rosé sa..." Alltså, här skulle jag citera Rosseau men det blev en mycket mer sommrig variant istället. Men det gillar man väl ändå?

Kram
Anna

Dagens låt: Songbird - Eva Cassidy

Mot Göteborg!

Imorgon sticker jag och mamma iväg till Götet över helgen. Ni vet, det där 4-stjärniga hotellet med turkisk bastu och allt det... Me likar fortfarande!

Idag har jag varit lite flumflum på matten, spelat upp en pjäs, varit ovanligt aktiv på en svenskalektion och dansat. En typsik fredag alltså. Dessutom har jag packat, packat upp och börjat packa igen. Jag har liksom en tendens att inte stanna på samma ställe... Nu ska jag duscha och kolla på premiären av Spartacus kl 10! Blodigt och våldsamt! Hurray!!!

Kram
Anna

Dagens låt:Scotty doesn't know - Lustra

Det kanske är höst men jag har sommar! (tolka det du!)

Aaah, what a glorious day!

Me like att jag är riktigt lycklig idag! Jag vet inte varför, det bara är så. Och solen är framme! Dessutom ska jag och träna snart (yaay?) så jag får liksom ut lite energi.
Ja... Jag vet inte vad jag vill säga med det här. Men wohoo!!!

Och lite sådär, jag har skickat in en anmälan till solosång på skolavslutningen! Det blev Our song av Hofmaestro och Chraa!

Kram
Anna

Dagens låt: Damned if I do ya, damned if I don't - All Time Low

KLAAAAAAAAAAR!!!!!!!

NU ÄR JAG KLAR!!!!!!!!! 8 sidors NOuppsatts är klaaaaar!!!
Eftersom min paus sög (jag åk bröd och skrev lite till på uppsattsen) så tänker jag gå ut och fota nu istället. På med hatten, höj musiken i öronen och fram med systemkameran!

Kram
Anna


Mycket klart, mycket kvar

Såja... Hälften av NOuppsattsen är klar... Nu har jag bara delen då man behöver tänka lite mer på kvar. Fast det fixar jag! Behöver bara äta och ta en liten paus. Tror jag sticker ut och fotar lite!
 <---För mycket papper=inte glad (och hungrig!) Anna

Kram
Anna

Adjektiv? Verb? Armhävningar?

Jag är så virrig! Blandar alltid ihop grejar ju. Sova är inget adjektiv, det är ett verb ju! Tackar mamma och Corinne för den påminelsen. Så går det när man är koncentrerad på idrott, då skiter sig svenskan totalt. För vem behöver retorik när man ska göra armhävningar?

Nu är jag i alla fall klar med min och Corinnes idrottslektion. Det gick ju snababre än vad jag trodde. Hurray! Mot da mamas place för att hämta NOgrejs och en kamera nu!

Kram
Anna

Ledig!!! Nu ska det pluggas!

SOVA!!!! Vilket underbart adjektiv! Det är sånt man kan göra läänge på morgonen om man har helg eller är ledig, vilket jag är.

Idag ska jag faktiskt ha en seriös studiedag. Jag ska skriva en NO-uppsats, lite idrott och se om jag orkar räkna matte. Det låter kanske inte mycket men jag pratar verkligen om en hel NO-uppsats som jag inte ens har börjat på än... Fast det går säkert bra för det är inte så mycket att egentligen förstå... Men jag behöver nog ett litet lycka till ändå.

Kram
Anna

Dagens låt: Fields of gold - Sting

Vaken och virusfri!

Såja! Nu är jag hemma hos pappa med den virusfria datorn och inte lika däckad som igår. Här kommer helgen!

Först och främst kan jag ju berätta att det var ett "jätteseriöst" träningsläger och vi bodde på något lite halvläskigt vandrarhem. Av detta kan vi dra slutsattsen att det blev träning men samtidigt väldigt mycket prat och inte tillräckligt med sömn.

Så vad kan man skriva... Mycket såklart men det frågan är vad man ska välja. Ärligt talat kommer jag inte på något just nu. Det är ju dåligt av mig.
Jag kan däremot samanfatta allt genom att skriva att det var så enormt megakul att det nog var den absolut bästa helgen på länge! Även den mest intressanta natten... Ni förstår, det spökade på vårt rum. Som tur var blev spöket förlamat och ramlade ihop på golvet efter att jag hade kastat en pet-flaska på det. Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: Instant repeater '99 - The Soundtrack of our lives

Trött efter Malmö

Jag är sådär lagom däckad idag så jag somnade direkt efter skolan och nu sitter jag bara och gäspar...
Av detta kan vi dra paralellen att jag har haft en riktigt kul helg!

Nu verkar det däremot som om datorn ogillar mig eftersom den inte riktigt vill skriva så jag får berätta när jag kommer till pappa...

Kram
Anna

Dagens låt: I just don't know what do do with myself - Chisu

Hoffmaestro-kväll!

Nu har jag haft Hoffmaestro-kväll med Cissi och det har varit fett gött! Enligt mig var vi med på live-DVDn på ett klipp när Hoffarna spelade här på festivalen. Eller, min hatt var i alla fall med. Härlgit!

Jag är verkligen jättetrött för det har varit en riktigt lång dag så nu ska jag skynda mig att packa och däcka. Imorgon ska jag ju på läger i Malmö! Det ska bli så ENORMT kul!!!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Round it goes - Hoffmaestro och Chraa

Skank-a-tronic-punkadelica!

VILKEN LYCKA!!!!!!!
Jag fick hem Hoffmaestro och Chraa-skivan idag!!!!!!!! Jaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allt detta i en exklusiv fanutgåva dvs. en bok med bilder, skivan, endvd med livematerial och bakum kulisserna samt mitt namn tryckt i slutet. Det var alla som hade förbokat skivan som fick sitt namn tryckt men mitt var faktiskt i början. Mooohahahahha!!!!!

Jag kan inte ens sitta still för att ta bilder!!!

Så nu sitter jag bara och sjunger med i dom fiina låtarna (som jag kan då...) och shakar till dom andra. Oooh vilka minnen dom väcker... You know... Basen bara dunkar nu och jag är så lycklig!!!!!! Kan inte sitta still!!! MÅSTE DANSA!!!!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Siempre Palente - Hoffmaestro och Chraa

Omotiverande

Jag har 93 engelskaglosor. Inte sådär men jag känner inte att jag kommer använda ord som sjöport, tyfus, tuberkolos och kolera på engelska så himla mycket... Inte heller arvinge... Varför?

Kram
Anna

OMG YOU GUYS!!!!

Jaaaaaaa!!!!!!!!

Först och främst; imorgon eller på torsdag ska den nya Hoffmaestro-skivan som jag bokade för någon månad sen dimpa ner i min brevlåda. Detta med (om allt har blivit rätt) med mitt namn på den, en DVD med livematterial och annat smått och gott. Me like!!!!

Jag och mamma ska ju till götet nästa vecka i helgen och vi har nu bokat ett nytt hotel. Det gamla låg en bit utanför centrum och skulle vara... mysigt. Det nya har 4 stjärnor, turkisk bastu, pool (inomhus), bar, gym, Wii-fit på rummet, stoor TV på rummet och ligger ca 100 meter från centralen. ME LIKE!!!!!

Sist och även minst så hade jag den andra lektionen med dans på musiken idag. Det gick jätttebra och alla var riktigt duktiga!
 <---Glaad Anna!

Kram
Anna

Dagens låt: Omigod you guys - Legally Blonde the musical

Nästan nyvaken

Jag vet inte om jag hatar, älskar eller bara tycker det är trivsamt att vara nyvaken en dag när jag inte vet vad jag ska hitta på för äventyr. Idag tror jag faktiskt att jag ogillar det. Jag skulle mycket hellre vara helvaken. Är det ens ett ord?

Så vad kan man hitta på en söndag? Jag har säkert lite skolarbete som jag kan sysselsätta mig med det är kris men jag kommer inte på vad... Kanske jogga om jag slutar vara så himla nyvaken. Vad har ni för tips där ute i världen?

Kram
Anna

Dagens låt: Kryptonite - 3 doors down

Lovely lördag!

Vilken underbar dag det har varit! Bara början med drömfrukosten gav den en riktigt bra start. Sen var laserdome ytterst trevligt och jag kom faktiskt fyra av alla 14 den ena gången. Kaxigt här! Normalt kommer jag sist... Efter lasedome åt vi på Soda och hade riktigt trevligt. Jag skrattade så att jag fick ont i magen! Sen gick vi iväg till Mezo och satt där ett tag. Plötsligt var det mörkt ute och folk drog hem så nu är jag också hemma. Trevligt!
 <---Min drömfrukost!
 <---Det mesta av vårt lätt säriga gäng som jag ändå tycker så mycket om.

Nu ska jag ligga och le fånigt i soffan samt se ett långt drama om en timme... Me like!'

Kram
Anna


God morgon! :)

Jag vet inte riktigt varför men igår fick pappa ett litet ryck och ville göra min drömfrukost. Me like!!! Nu sitter jag alltså bara och väntar på varm choklad, färskpressad apelsingjuice, croissanter och fruktsallad efter en väldigt behövd natts sömn. Kan det bli bättre? Jo, man kunde ju ha lyssnat på en jättesöt låt också... Men det gör jag ju! Åååh, vilken lycka!

Senare idag blir det laserdome och middag med klassen. Härligt! Fast först ska jag nog ta och lämna tillbaka Prinsessan och Grodan. Jag älskar verkligen den filmen!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Without love - Hairspray

FREDAG!!!!!!!!!

Idag är det inte bara fredag, det är den sista dagen jag har mentorsansvar i skolan! Äntligen slipper jag diska under matrasten och får dessutom tillbaka en timmes rast under maten!!!!!!!!! JAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Det är inte det att jag har något emot att arbeta i ett kök, det har bara varit helt megairriterande omständigheter.
Jag har blivit riktigt trött efter allt och idag somnade jag faktiskt efter skolan. Mmm, så skönt...

Ikväll ska jag bara kolla på film med pappa, äta gott och sticka om jag har lust. En typisk myskväll. Me like! Sen blir det laserdome imorgon med klassen och middag på jättegoda stället Soda. Det rekomenderar jag verkligen!

Kram
Anna

Dagens låt: When you're in love you'll understand - Jim Cummings

RSS 2.0