A room with a view

Åååh vad jag älskar Ben Barnes röst! han sjunger ju jättefint!!! Och man kan ju inte klaga på utseendet heller. Det var ju han som spelade Prins Caspian =) Sitter här och lyssnar på den jazziga låten A room with a view och har det enort mysigt. Dessutom så är julpyntningen uppe nu! Jaja, här finns denna underbara låt i alla fall:
http://www.youtube.com/watch?v=sn_GSDqJtfw

Bakgrundsändring...

Om ni undrar varför jag har bytt bakgrund så är det för att jag är så ehm... hyperjulig att jag tog den juligaste bakgrund som jag hittade. Inte riktigt så bra som jag hoppades på däremot.
Kram!

Första advent!

Yeay!!!!!!! Idag är det första advent!!! Wiii!!! Visst är det underbart? Så vad gör man idag om inte sätter upp julpyntning hos pappa? Ja du... Vi har faktiskt satt upp en snögubbe på mitt rum redan. ;) Härligt!
Och föressten, igår såg jag Mupparnas julsaga för fösta gången i år. Wooow (utalas waaaw)... Fast på youtube denna gången och inte dubbad. Wooow igen ;)

Tredje inlägget för idag! Wooow! :O

Ledsen att jag har en så överaktiv dag när det gäller bloggen men jag är på skriv-humör! Nu måste jag informera er om att min julstämning äntligen börjar komma tillbaka! Yeay!!! Tack till Cajsa för det, det var ju hon som laddade hem sångerna från Mupparnas julsaga! Helt underbara! Och en heeel del julstämning över dom! Kanske kan det bero på att dom sjunger att det är jul överallt...
I alla fall så ska jag nu introducera en megafin bit av texten till The reason. Och jag kan tillägna den till megamånga eftersom ordet you kan vara i plural. Så det här blir till några få små människor, bland annat Corinne, Karolina och massor av andra vänner! Kraaam!

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so, I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

Kortkort!

Snabbt inlägg nu! Eftersom pappa har joggat i regnet så RYKER det om honom Hahahahahaha! Verkligen ryker! Holy crap! Nu måste jag mobba honom X)

Äntligen lördag!

Då var det helg!!!! Yeay!!! Sova länge!! Fast såklart inte idag eftersom det var träning =P Jag kände mig som en full älg eftersom jag vinglade över hela banan när jag gick. Ynk.
Efter träningen så tog jag ett bubbelbad ,ed rosblad i. Naaajs!!! Och nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan äta lussebullar frpn 7-eleven och dricka varm chokolad.
I väntan på pappa så kan jag berätta att Ill be home for christmas med Frank Sinatra är megafin! Jag vill typ att han ska vara någon slags farfartyp så att man kan sitta i hans knä när han sjunger, på julen såklart. Med detta vill jag säga att vi SKA hyra hem en sångpedagod till pappa! Och såklart få vi inte glömma att allt ska vara i svartvit och jag ska vara 8 år. Med en roset i håret. Men nu kom pappa hem så det är dags att fixa chokoladen!
Kram
Anna

Fest i Ödåkra (ännu en gång...)!

Corinnes fest idag! Väldigt kul! Kvällens outfit var följande:

Tunika, leggings, knästrumper, stjärp, diadem och mammas stövlar! Yeay! Vad tycks?
Som sagt, festen var jättekul! Vi åt god mat, gjorde en megakul tippsrunda, snackade skit om lärarna och dansade en hel del. Tur att inga killar var bjudna...
Annars så har jag ännu ett fint citat från våra lärare:
"Ge mig en son, nu kör vi!" Ehm... Ja... Vi kan ju säga att det hade med antiken att göra.
Men nu går pirates of the carribien på TV så dags för mig att dra!
Kram!

Maoamklubbor och snart fest!

Nu har jag blivit beroende. Maoamklubbor med apelsinsmak är utan tvekan bäst! Tyvärr är jordgubben inte alls lika god men den funkar väll.
För övrigt så har jag gett mig plikten att berätta för er att det är fredag! Yeay!!!! Sova länge!!! Eller, snarare sovmoprgon på söndag eftersom jag har träning på morgonen imorgon...
Annars så kan jag berätta att min lärare förmodligen tror att jag är.. Ehm... Lite av en "glädjeflicka". Detta eftersom jag frågade honom var alla killarna i klassen hade tagit vägen på lektionen. Då får jag svaret "Hur många behöver du igentligen Anna?". Slag under bältet! Såklart sa han ju en hel del (men inte om det) fast det orkar jag inte skriva nu. Tror inte riktigt att han fattade vad jag menade när jag sa att han var nedlåtande. Dumma vikarie (har igentligen inte en lärarutbildning och skulle kanske ha oss i matte och No!). Nu ska jag snacka megamycket skit om honom på festen ikväll! På tal om festen så är det dags att göra mig i ordning snart...
Kram!
Fina julträdet på mästerpalm

Onsdag...

En helt vanlig onsdag idag... Skönt men jag tycker ändå att det ska bli fredag. Fest i Ödåkra igen liksom! Och dessutom så slipper man ju skolan (som ändå inte var allt för ansträngande idag). För en gångs skull så var till och med matten kul! Jag skrattade så att jag grät! Men det var kanske inte mattens förtjänst...
Ledsen att jag glömde blogga igår föressten men jag hann faktiskt inte. Dessutom såg jag en fin film, tur att jag inte såg hela för jag kommer utan tvekan börja gråta! Men nu har jag lusst att plonka lite på gitarren (finaste gitarrlåten, Stand by me med oasis.)  och så måste jag göra franskaläxan. Nån gång...
Kram
Anna
Karolina och Amanda på julskyltningen på råå <333 Under granen såklart!

Föreställning

Idag spelade vi upp vår pjäs på dramat! And guess what... Det gick skitbra! Jag var (som jag glatt skrev ett inlägg om för ett tag sen) de förflutna jularnas emospöke! Men skorna som jag hade skojar man inte bort. Det måste ha varit typ storlek 27 och högklackat!  Aaaaaj! Och inte nog med det, jag var tvungen att springa runt halva dunkers med dom! Vilken smärta!Men som sagt, annars gick det megabra!
Annars så har jag en väldigt härlig kväll, varm chokolad och julsånger är ju en toppen kombination! Dessutom har jag en skönt filt virad runt hela mig. DET är najs. Men nu måste jag sluta skriva så att jag hinner sminka av mig och tvätta håret innan jag totalt däckar. Bilder kommer förmodligen senare. Typ nästa vecka...
Kram
Your one and only emoghost


Julskyltning på Råå!

Julskyltning idag igen! Den här gången med Karolina och Amanda på råå! Meeegakul!!!! Och ja, folk kan nog ha trott att vi hade fått i oss lite för mycket glögg. Men nej, NEJ! Jag kan inte hjälpa att jag har lite dålig balans och börjar skratta lite för mycket när jag ser "Jannes korv-stånd". Och vem gör inte det?
Igentligen så har jag megamycket att skriva om men jag har glömt göra matten så jag får begränsa mig en hel del. Så det jag hinner skriva är att vi hade genrep på dramat idag. Fick välja kläder och allt! Och såklart hittade jag ett par över-knäet-höga lackstövlar som jag bara inte kunde motstå att ha på ett liiitet tag. Såg ut som om jag skulle till knutan och jobba så jag hoppade ur dom efter några minuter.
Imorgon är det i alla fall föreställning så "bryt ett ben" till alla!
Tomtemors största fan.

Julskyltning på Sofiero!

Då har man fått en ganska stor dos av julstämning idag! Fast bara från kl 5 till nu. Denna underbara kännsla beror på julskyltningen på Sofiero. Väääldigt vackert! Men det fanns inte så mycket lampor som jag hoppades på, det dom hade sattsat mest på var liksom lycktor och en "lugg" till slottet.
Såklart blev det lite julmat också! Knäck, pepparkakor, varm chokolad och brända mandlar fanns lite överallt och det kan man ju bara inte motstå! Väldigt god italiensk chokolad föressten!
Engentligen skulle jag ladda upp lite bilder men har tyvärr inte kamerasladden här, det får bli senare.

Annars så har jag tränat idag, megaläskigt när jag cycklade dit pga snön! Sen skulle vi såklart ut och jogga ett stort varv på slingan så då blev jag bara trött.
Nu ska vi snart äta äpplepaj så ha en bra lördagskväll!
Anna

Ännu en konsert!

Då har man haft konser igen! Denna gången för kostymnissarna som går upp tidigt på morgonen bara för att sticka till dunkers och sova. Det menar alltså att vi selade på frukostklubben. Tyvärr så hade vi en ganska usel publik eftersom alla såg apatiska ut och det var bara några som klappade entusiastiskt. Men vi var riktigt bra ändå! Detta märktes när vi stod och delade ut broshyrer när alla gick ut och fick många och fina komplimanger. En kvinna sa att hon skulle ta kontakt med vår skola och boka oss på en spelning! Och hur toppen skulle inte det vara!?!
När vi sedan kom till skolan kl 9 så hade vi svenska. Alltså gjorde vi inte ett skit eftersom vi skulle öva på retorik. Men det började snöa då så vi blev ytterst distraherade och sprang runt och kramade alla istället!
Sen hade vi idrott med fotbollskillarna (save me!), lunch och engelska. När skolan var slut väntade jag med Amanda ochKarolina på deras bussar för att sen dra till mammas jobb. Så nu sitter jag här i ett upplyst kontor, dricker varm chokolad, bloggar och tittar ut på dom dansande snöflingorna. Snart ska vi köpa skor så det är bara att mysa tills dess.
Kram från nya stjärnan!
Anna
Hey, yeah, I wanna be a rockstar...

All I want for christmas is...

en slägga, värdigheten tillbaka, lite käder såklart, en tjock täcke, en ny MP3 osv... Inte för att det har något att göra med idag. För vet ni vad? Jag fick sluta en halvtimme tidigare bara för att jag blev klar med NOn! Kaxigt! ;) Så då stack jag hem på min black beauty (dvs min cyckel) och sen dess har jag bara inte kunnat sluta lyssna på All I want for christmas! Hemskt va?
Och en sak till. Vi ska lämna in det dumma engelskaarbetet imorgon. Attans! Så nu måste jag jobba med det :( Men såklart hinner jag skriva det här: Nananana!!! Jag ska på julskylltning på både lördag och söndag!!! Först på Sofiero med mamma och sen på Råå med Karolina!!! Yeay!!! =D
And thats it folks!
Kram
Anna


Föräldramöte

Då var föräldramötet avklarat! Yeay! Megatråkigt, inte så förvånande, men jag överlevde. Fantastiskt va?
Men nu en fråga till er. Tycker ni att man ska respektera vuxna mer än jämnåriga bara för att dom har några fler år på nacken? Det tycker inte jag! Om en vuxen inte respekterar mig så är det lätt att jag blir lite (ehm...) bitchig. Varför inte? Det är ett normalt beteende att beskydda sig själv, även om man råkar säga något lite elakt till sina föräldrar eller lärare.
Med detta vill jag säga att jag är ganska stolt för att jag sa till en nedlåtande vikarie. Yes! Den "lilla flickan" Anna är som bortblåst för här kommer den stora tjejen som inte ens låter dom som är längre se ner på mig!  Och jag tycker att alla ska följa mitt förslag! Dags att vi har ett samhälle där alla är 1.70 cm (bildligt talat alltså)!
Kram från er lika långa Anna! =)

Gummistövel =D

Nähä. Inte sååå grymt mycket ökning på statistiken än. Synd. Så nu testar jag "gummistövel" istället! Ska vi se om det blir bättre...
Annars så kan jah berätta att jag förmodligen har haft den sista träslöjdslektionen i mitt liv idag! Jiho!!! Blev klar med min hängare (vänta... vad heter det?) och så fort som jag kom hem gick alla krokarna förutom en av. Holy crap.
Annars så har det varit en bra dag. Fick kakor när jag kom hem, repade med bandet en timme efter vi slutade och slapp göra så mycket på matten.
Men nu ska jag på föräldramöte om 20 minuter för att redovisa engelskan. Och som vi säger: Noooo! Fast det kan ju bli intressant med tanke på att jag har bestämt mig för att improvisera hela redovisningen...
Jaja, ha det gött!
Anna

Sexnovell

Helt fel! Det här inlägget ska handla om mitt fina träslöjdsarbete och möhligvis något annat om jag orkar. Rubriken "sexnovell" är bara ett experiment för att se hur många fler besökare jag kommer få. Fint litet tips, tydligen så hade besökarna ökat med 30 stycken på en blogg! Woow!!!
Iaf, jag blev klar med den dumma träslöjden precis! Yeay!!! Har nämligen fått i läxa att skriva ett arbete om, ja, mitt arbete. Blev faktiskt ca 3 sidor, dataskrivna också! Så nu tycker jag att alla ska applodera!
Annars så har det varit en ganska tråkig dag idag. Regn, engelska med min nedlåtande vikarie, franska och som sagt, den dumma träslöjden. Hade till och med tråkigt på musiken! Åh nå! Däremot så var idrotten meeegakul! Jag älskar att springa och göma mig bakom små föremål! Jag fick så grymt bra självförtroende när ingen sågmig, gömd bakom t´mina händer. Mycket diskret tycker jag. All ära går till Lovisa och Corinne som fick denna intressanta och halvt våldsamma lek genomförd! And by zze way, grattis Corinne på din 13-års dag!!!! *Sjunger Vi gratulerar i mitt huvud*
Det var allt för idag för nu ska jag snart iväg och träna! Om typ en halvtimme alltså.
You know you love me!
Xo Xo Anna

Mohahaha!

Nu blev världen glittrig! Med detta så menar jag inte att jag har tagit droger utan att jag inte behöver sticka iväg förän om två timmar. Biljarde börjar först kl 11! Mohahaha! Så nu ska jag kolla på någon kul film utan handling!
Kram! =D

Trååkigt!

Hjälp. Jag vet inte när jag ska vara i skolan idag. Attans. Biljard och bowling står på schemat och jag får inte reda på när föränn om ett tag. Aj då igen. Fast i och för sig så är det ganska kul att inte alltid vara 100 procent säker på när, var och hur... Yeay!
Nu måste jag hitta något som kan fördriva tiden mer än att blogga utan att ha något att skriva om.
Ha det finfint nu på morgonen!


Malmö-lägret

Idag kan jag hem från lägret i malmö =) Var som vanligt megakul och fick som vanligt inte så mycket sömn! Träffade faktiskt en tjej som jag träffade förra året men som jag inte har haft någon kontakt med. Fast eftersom jag bara sov några timmar och har haft tre träningspass på två dagar så pallar jag verkligen inte skriva mer nu. Förutom att jag har överlevt fler mordförsök som vanligt.
Kram
Anna

Grattis Cissi!

Fest i ödåkra idag!  Maskerad och jag var prinsessan Caspiana, med svärd och allt! Megakul! Vi kom fram till många olika saker tex. Tolle ochVladmir är fåniga namn och det låter ju lagom konstig när jag säger att jag ska "spela biljard" med en kille i åttan. Men tro det eller ej, det är precis vad det låter som! Biljard, helt vanlig biljard.
Annars så har vi haft ett prov och ett bip-test i skolan. Bip-testet (jobbigt test där man springer mycket och snabbt) gick riktigt bra! High five!
Men nu orkar jag inte skriva längre, måste fixa vissa saker. Dvs smset Corinne skickade där det stod "Jag gillar dig starkt//din Anna ;)" Fy corre, fy!
Kram
Anna

Top model och pennor i ögat.

Jaha, då var det torsdag och skola igen. Hade som vanligt hysteriskt roligt (på rasterna alltså) och gömde mig (som vanligt) under Corinnes gröna sjal. Men däremot så var Corre väldigt elak med tanke på att hon råkade peta mig i ögat med en penna. Aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj!!!!!!!! Var såklart inte meningen men jag såg suddigt ett tag efter.
Sen när jag kom hem kollade jag och syrran på Top model finalen. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker om vinnaren.
För övrigt så ska vi tydligen ha prov imorgon. Svenska och ganska många är enrvösa eftersom att några tjejer sa att någon började gråta för pressen. Och nej, jag kan bara inte tro att det är så svårt. Förmodligen hade människan bara PMS (även om det var en kille) och behövde en ursäkt för att få gråta lite. Eller jag hoppas det. Vill verkligen. *amen* Så nu får jag väll hoppa iväg och "motivera mina svar" till varför de kvinnliga spartanerna var så vältränade. Tråkigt!!!

Anna

Men vad in i!?!

Vet ni vad jag gör nu? Förutom att blogga såklart. Jo, jag sitter och lyssnar på Rod Stewart! Aaah!!! Och jag gillar det! Hemskt va? Varför inte hawthorne heigs som vanligt? Nej minnsan, vi lever i en ond värld där gamla jazz-gubbar faktiskt är bra. Ååh nåå!
För övrigt så tycker jag att det ska bli maj. Eller januari. Hm... Jul. Om från början: Jag tycker att det ska bli fredag! Då är det maskerad i Ödåkra och jag ska (jag vet, väldigt nördigt) typ vara en kvinnlig verision av Prins Caspian. Med svärd och allt! Och sen är det ju läget i Malmö i helgen. Tyvärr ingen möjlighet att blogga där, jag vet att ni kommer sakna mig. Även om vissa inte erkänner det ;)
Men nu ska jag ta en dush och ligga och läsa megalänge!
You know you love me
Anna
 


Studiedag 2

Idag har det varit den andra studiedagen! Och något utvecklingsasamtal idag? Absolut inte! för jag har nämligen varit på Rusta och köpt julpynt med pappa! Moahahaha! Tror att vi sammanlagt spenderade runt 1600 kr =) fast vi köpte en jacka också...
Iaf, det var megakul!!!
Nej men nu är det citatdags! Uppvärming med "Får jag kladda på dig?" och avslutning med "Jag är sugen på häck!"  Med detta menas "Får jag tatuera dig?" och "Jag vill hoppa häck (på friidrottsspråk)" Och såklart "Hjälp, jag kommer bli en nymfoman!" Och det är precis vad det låter som.
Kraaam till er!

Studiedag 1.

Vet ni vad? Eftersom min mamma hotar att börja kolla min bilddagbok om jag slutar blogga så har jag bestämt mig för att fortsätta. ;)
Idag har jag haft en studiedag. Det betyder att jag har varit på utvecklingssamtal, ätit på Panda, badat skumbad och tränat. Och har jag pluggat? Ja, faktiskt lite. Lästa typ 3 eller 5 sidor på engelskan så det kanske räknas...?
Men nu till dagens stora problem. Inser ni hur tråkigt det är att cyckla i dåliga vantar när det regnar? Megatråkigt. Eftersom vattnet liksom går igenom vantarna så känns det som om... Ehm... *Försöker komma på något som beskriver lite* Som om man har megasvettiga händer som har kasat runt i torrt gräs. Det kliar som sjutton i alla fall! Och såklart är det kallt... Detta medans barnen svälter i afrika.
Nej minnsan, nu ska jag kolla på Narnia, prins Caspian! Åååh vad han är snygg. Jag får väll vara en kvinnlig form av honom på festen på fredag. =)
You know you love me,
XO Anna

Sorry to say but:

Jag överväger (ännu en gång) att skita i att blogga lite. Kul för all del men ändå. Fast när jag väl är igång nu så kan jag berätta om denna lååånga dag. så här ser i alla fall en vanlig måndag ut för mig:
7.00 Går upp och gör mig i ordning
8.10 Cycklar till skolan
8.30-15.00 Är i skolan och tråkar.
15.00-15.20 Mot dunkers!
15.20-15.50 Repar med bandet som jag ska sluta i
15.50-17.30 Hemma!!! =)
17.30 ner mot stan igen
18.00-19.20 Drama på dunkers
20.30 Kommer hem, sitter vid datorn
21-tiden, Vill bara äta!!!
Kram

Anna


Duktig Anna!

Idag har jag faktiskt varit duktig. Jag gick upp halv nio för att träna!!! Omg! Jag har alltså blivit ett pucko. Men det konstigaste var att jag tyckte det var kul, även om vi joggade ute. Nej minnsan, jag har blivit sjuk och borde nog inte gå till skolan på ett tag. Men ändå, träning, på en lördags morgon.
Sen efter träningen kom jag hem, tog en dush och läste! Det var faktiskt riktigt längesen. Har saknat det. Med läsa så menar jag att jag ögnar igenom tjuvlyssnat-boken Roligast hitills är väll citatet "Sperma, sperma!!!". Be mig inte förklara... Hehe, nu känns det som om mitt finger blöder så det är nog ett tecken på att sluta skriva.
Kram!

Fredag hela veckan

Då var det fredag igen! Igår han jag inte skriva något med tanke på att jag var på släcktkalas och var tvungen att skriva färdigt en inlämningsuppgift till idag. Om Homeros föressten, kul snubbe.
Jaja, idag var det ju inte världens mest ansträngande dag. Vi hade dubbeltimme i svenska, fotboll med fotbollskillarna (nooooo!!!!) och engelska. Sen stack jag till bibblan med vampyrtema tillfällgt och till 7eleven för att köpa brownisar till mig och mamma.
Men nu har jag halv skrivkramp så jag tänker istället dyka ner i min Jack the ripper-bok.
Ha det finfint!

Svar på funderingarna från frågetime:

Som bara jag en Corinne vet så skrev jag ett litet inlägg för ett tag sen. Fråga-vad-du-vill inlägget. Här kommer i alla fall svaren på de alldeles för få frågorna (fy på er andra läsare!):

1. Gillar du MP?
Corinne, vad har vi sagt om att fråga sånt på internet? Och du vet redan vad svaret är. Och jag tänker inte svara bara för att ni andra inte vet vem det är. Mohahaha!
2. Saknar du Pontus?
Lät fråga med ett kort svar: nej.
3. När är nästa skoldisco?
Tror att det kommer vara ett på våren. Och jag har paxat Corre så att hon inte kan gå med någon annan!

Thats it folks! You know you love me!
Xo, Anna

Im back!

Tillbaks från den megakorta bloggpausen! Jag vet att ni har saknat mig, även om ni inte vill erkänna det ;) Sanningen är att jag inte hann skriva något igår med tanke på att jag satt och pluggade matte och svenska samt var på träning. Ytterst kul träning...
Jaja, idag har jag i alla fall varit duktig på träslöjden! För en gångs skull. Jag tror faktiskt att jag gjorde klart min ehm... *försöker komma på vad saken är för något* Hängare? Det är en sån sak som man kan hänga grejs på. Typ smycken... Jag är i alla fall stolt. Sen hade vi svenska, matteprov, no och klassråd.
Efter skolan stack jag och pappa och köpte en gitarrväska, en stämmapparat, ett axelband och något mer men jag har lovat att glömma vad det var. Jag har alltså ingen aning om vad jag igentligen gjorde i en musikaffär!
Innan vi var i den affären (som jag fortfarande har små minnesluckor från) stack vi till expressohousn och drack varm chokolad och åt brownies. Mycket gott!
Men nu måste jag skriva lite på en inlämningsuppgift om Homeros.
Take care now, bye bye then.

Ledig!!!

Vet ni vad? Nu när ni sitter i skolan eller på jobbet så är jag ledig. Så grymt härligt! Fast jag har ändå en hel del att göra... Repa med ett band på dunkers, drama-lektion och alla läxor som jag "glömde" att göra igår. Ajdå.
Så nu bär jag borde göra läxor sitter jag och lyssnar på musik samtfunderar starkt på att vara med Cajsa och kolla på Hem till Midgård. Illa. Kanske dags att bättre mig.
Ha det gött i alla fall!

Danskurs 2

Idag var det den andra och sissta lektionen på minidanskursen. Det gick bättre idag och var roligare, kan bero på att jag inte kände mig som en halvdrogad zombie... I alla fall, vi dansade till Trying to get a number och Roll, bra låtar som bara var liiite mysko. ;)
Annars så har jag ännu en gång sett en Hanniball-film, denna gången När lammen tystnar. Inte lika (hm...) mycket brainstew som den andra filmen men grymt spännande!!!  Men nu ska jag snart hoppa in i dushen!
Stor och svettig kram,
Anna
Det var faktiskt någon i gruppen som ledde kursen. Fast jag vet inte var på bilden han är, har liksom inte sett den...

Danskurs

Idag var jag och Corinne på en minidanskurs med Benke i Bounce. I en timme och 40 minuter hoppade vi runt, men jag vinglade snarare.
Alltså, en sak måste förtydligas. Det var halloween då! Och när det är halloween så är man ofta på fest. Då får man inte mycket sömn. Och dagen efter så har man verkligen inte hunnit hitta sin kordinationsförmåga!
Med detta vill jag få ut att dansen inte gick alltför bra, jag ville bara sova!!! Och det är igen imorgon! Får väll lägga mig lite tidigare ;)
Önska mig lycka till!

RSS 2.0