Teater och lördagsträning

Då var det helg igen! Härligt!!! Inledningen var som vanligt träning för mig men med 92orna iställt för 95orna. Woooow! Är faktiskt grymt stolt eftersom vi körde ett tyngdlyftningspass och jag klarade nästan hela. Förutom bänkpressen i slutet men då hade mina armar begått självmord för att slippa. Och konsekvensen blev att jag knappt kan lyfta armarna nu så det är skitsvårt att göra något! Bara att skriva är fånigt jobbigt!
I alla fall, efter träningen stack jag hem och dushade megasnabbt eftersom jag skulle se Fyrverkerimakarens dotter på teatern. Riktigt bra faktiskt! Massor av pyroteknik!!! Den lilla pyromanen inom mig piper högt av glädje! Och dessutom var kostymerna helt underbara! Allt var liksom wooow-faktor! FEM av fem tosters på den! Kanonkul!

Imorgon sticker Cajsa till tyskland föresten. Kommer inte alls sakna henne! Bara lite... Typ lite mer är lite. Kanske mycket. Vi får väll se hur mycket det blir.
Kramz!

These words

Threw some chords together, the combination D-E-F
Its who I am, its what I do, and I was gonna lay it down for you
I tried to focus my attention, but I feel so A-D-D
I need some help, some inspiration, but its not coming easily

Tryin to find the magic,
Tryin to write a classic,
Dontcha know, dontcha know, dontcha know?
Wastebin full of paper,
clever rhymes- see ya later

These words are my own, from my heart flow,
I love you, i love you, i love you, i love you,
There's no other way to better say
I love you, i love you

These words are my own, from my heart
I love you I love you, thats all i got to say
cant think of a better way, and thats all i got to say
I love you, is that ok?

Bara så ni vet... Länk där uppe! (A)

Våren är här!

Och den har varit här i säkert 3 timmar! WOW, vilket glädjerus jag fick av det!!! Och vissa andra saker... Sekretess på dom, bara närmaste vännerna och resten av världen får veta (fast bara om ni frågar)...
I alla fall.Idag har jag varit på en rättegång! Wowigt! Alltså, jag har inte gjort något fruktansvärt dumt (för en gångs skull) utan det var vår svenska lektion.Vi läser ju lag och rätt så det var passande att gå ner på tingsrätten.
Spännande rättegång, grov misshandel förstår ni. Och det fanns en megacool tolk med så jag blev allmänt glad! =) Har ingen aning om hur domen blev för vi var tvungna att gå efter halva.
Men nu är det ganska varmt och helg så låt glädjen explodera ur er! Bildligt talat, alla andra sätt är dåliga.
Kram till alla andra kor på grönbete!
Annshen. =)

Frisk och glad!

Igår låg jag hemma och hade halv panik för att jag inte hade fått någon praoplatts. Samma för tiominuter sen. Men nu sitter jag faktiskt (hemma) och har fått en praoplatts på Ateljé Helen! Wiho! Paniken är borta! Och det är sååå skönt!
Och för er som inte vet (de flesta?) så är Ateljé Helen ett ställe där dom syr maskerad- och festkläder och säljer symaterial här i Helsingborg. Låter inte det ganska perfekt för mig? Skruvat med massor av nålar och tyg. Gött snack!
Och på tal om gött så måste jag äta nu.
Kram! =)

Anna goes teknisk. =)

Nu har jag faktiskt lyckats göra något som inte är helt värdelöst ur min synvinkel. Det är en flagg-räknare! =) Sitter längst upp på menyn och räknar hur många besökare jag har per dag, och från vilket land dom kommer från. Och om ni undrar varför det förmodligen bara står på ett ensiffrigt tal just nu så är det för att den precis har börjat räkna. Snäll liten sak.
Så nu ska jag testa en annan sak. Hur man gör ett ord til len länk... Så ska vi se...
Här hittar du en jääättebra låt. Hoppas det funkar nu...

Fortfarande sjuk...

Igentligen har vi friluftsdag idag. I vallåsen. Så nu är halva skolan (min enhet) ute och åker skidor/snowbord/ambulans/går 3 mil. Jag borde vara avundsjuk men på något sätt så är jag helt enkelt inte det. Kan väll bero på att jag ändå skulle ha hamnat här, skillnaden är att jag nu slipper åka ambulans och ha gipps. Ganska härligt tycker jag. Dessutom har jag en anledning varför jag kan sitta i pyamas hela dan. Wiho! =)
Så har ni några ideer på vad jag kan göra förutom att titta på film (eller TVn överhuvud taget) och läsa? Det har jag men dom är för tråkiga för att kunna fungera som tidsfördriv i en hel dag. Urk nej, jag borde nog sova istället. ;)
Kram!

Sjuk :(

Hemma från skolan idag så jag har missat alla små människor som jag har saknat. :( Stannar hemma imorgon också eftersom det inte är världens bästa idé att vingla fram på ett par skidor när man blir yr så fort man reser sig. Så vad har jag gjort idag? Jo, kollat på Greven av Monte Cristo, sovit och fått kläder av mammas jättesnälla jobbkompisar. Tack så mycket! =D Dom var jättefina!
Men nu måste jag sova lite! Ha det finfint!

Skidskytte

Inte för att jag bryr mig alls igentligen men det gick RIKTIGT dåligt för Sverige i skidskytte (det är inte slut så men enligt min privata komentator så kan det inte bli bättre).

Andra små nyheter är att det är idag som oscarsgalan är. Den börjar vid 23.55 när dom filmar på röda mattan. Det är då man ska kolla enligt mig för det är då man kan kolla in kläderna. Och så att man kan blogga om totala modekatastrofer. ;)
Nu blev det lite kul på skidskyttet (woow) för en gångs skull så ha det finfint!

Besviken!!!

Jag hade sååå fel! Oscarsgalan är först mellan söndag natt till måndag morgon! Besviken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför går den alltid precis när man inte kan se den? Fnys.

Dagens ilandsproblem föressten; jag har Britney Spears-låten Circus på huvudet. Neeej! Vilken skam! :O Nu måste jag göra något åt de så ha det gött!

Scary shit (beställningsorder från pappa)

Vet ni vad Cajsa och Sabina gör nu? Dom ligger i soffan och skriker som om en dansande Göran Persson i rosa tricoer sjunger macarena. Eller inte just nu, eftersom det är reklampaus. Dom ser alltså på När lammen tystnar. Härlig film! Ojsan, nu började den ogen och dom skriker! Kul för oss som lyssnar =)
Dessutom har pappa ätit upp alla kakorna och glassen. ;)

Detta inlägget var en beställning från pappa, bara så ni vet. ;)
Kram!

Ps...

Bara så att ni inte missförstår mig, jag har inte sagt att jag inte gillar oscarsgalan, den är kul men dum. ;)

El choco

Då har man lyckats läsa ut El choco efter mer än en månad. Fantastiskt eftersom jag har varit långt ifrån motiverad. Fast den var verkligen skitbra =) Läs den!!!

Oscarsgalan part 1.

Idag är det dags för Oscarsgalan! Eller, snarare sagt imorgon eftersom den börjar vid midnatt. Så jag planerar att sitta uppe ett tag och kritisera alla klänningar. Men nu ska jag kritisera själva galan!
Har ni tänkt på alla slags filmer som får en oscar? Det är bara filmer i stil med Titanic, rain man, Schindlers list, gökboet osv... Bara sånna filmer! Om man tänker på den delen av publiken som ser på mest film så är det nog oss tonåringar. Det är för det mesta vi som har filmkvällar, går på bio, har filmmaraton och sånt. Vi är ju en enorm del av publiken och de filmer som blir suceer är filmer i stil med Twilight, American pie och Narnia kan väll räknas där också. Men får dom någonsin några pris? Det här säkert hänt någon gång men då är det (fantastiska) filmer med stora krig som lockar både vuxna och ungdomar tex. Sagan om de två tornen och Braveheart.
Alltaå, det jag menar är att de filmerna som blir suceer blir offtast inte nominerade. Ta bara Twilight som ett exempel! Den har enormt bra manus och specialeffekter, vi är helt galna i den och visst, den har blivit nominerad för bästa musik och någonting mer som jag inte fattade vad det var. Inte den största nomineringen... Och den har trotts allt blivit såååå mycket mer omtalad än The reader som har blivit nominerad som bästa film. Är det bara jag som är lite efter eller är det fler som inte har någon aning om vilken film det är? Nej minsann, det här suger.
Fast i och för sig finns det lite delar av filmer för bredare publik med i år. Ta Trhopic thunder (bästa manliga biroll) WALL-E (bästa orginalmanus)  och The Dark Knight (bästa speciallefekter). Näpp, ingen Narnia rller Twlight. And that sucks BIG time. Sätt lite yngre folks i oscars-jurryn säger jag, så får dom härliga feel-goodfilmerna en glimt av prisen också.
Nej minsann, nu ska jag sluta skriva och se Bolt snart bara för att prottestera. ;)


Dagens händelser.

Idag var jag tvungen att vakna kl 9. Hemskt  va? Detta, eftersom jag, Elinor och Linnea skulle spela curling vid halv 11. Vi stack dit och eftersom jag kom först så kom jag på att jag kunde fixa bana. Men vet ni vad? Det var fullbokat!!! Hur stora var oddsen på det? Åtta timmar efter att man har somnat så finns det ingen bana för att hallen är fullbokad i två dagar. Lite mysko tyckte jag. Så vi tänkte se om det möjligtvis fanns någon bowling-bana ledig istället. Det fanns det faktiskt! Ganska många också. Själv tycker jag det är konstigt. Curlingen är bokad men på bowlingen så är bara hälften av banorna igång. Kanske är det bara jag men jag tycker faktiskt att det är liite konstigt. ;)
I alla fall, jag van ganska big time på bowlingen och är väldigt stolt eftersom jag alltid brukar förlora. =) Wiho!
Thats it for today. Kram =)


Lovet hitills

Hitills har lovet varit sjukt bra och jag har hafft fullt med saker att göra. I helgen var jag med lite folks i stan, i måndags sov Elin över och igår tränade jag och Elin stack hem. Och idag har jag ju min sykurs. Har faktiskt saker att göra ända tills måndag. Om jag inte ska på bio då såklart =)
Och nej föressten, lovet är inte alltid ett tillfälle att flörta hejdlöst eftersom alla sticker iväg till Italien och åker skidor eller något sånt. And that sucks. 
För övrigt så har vi köpt guitar hero =D Wiho!!! Så nu sitter jag här och skriver med någon kul låt i ´bakgrunden. Tyvärr SITTER Cajsa ner och spelar! Shame on her!
Men nej minsann, nu ska jag hämta en symaskin hos mamma. Eller i alla fall försöka. Önska mig lycka till!
Kram!

Alla hjärtans dag

Så igår var det all hjärtans dag. Vad har ni gjort? Själv tränade man på morgonen och stack ner på Love and Light på kvällen med Amanda. Mina köldskador i fötterna kommer säkert snart läka... Nej minsann, jag har enorm skrivkramp just nu så jag ska ta och baka lite kladdmuffins istället. =)
Ciao!


Fredagen den trettonde!

Dagens nyhet: allas otursdag har blivit min turdag! Eller, kanske inte turdag men många sånna små saker som inte brukar hända händer idag. Förutom det att min mikrofon slutade fungera på ensemblen och jag råkade skalla en kran. fast det gjorde inte så ont. Men alla andra har haft någon slags otur. Det är nästan som jag har fått allas tur. Hm...Härligt =)
Så varför allt skrock om fredagen den 13de? Det vet varken du, eller jag för att citera knappnytt.
Nej minsann, nu ska jag sitta och lyssna på när min nya favo-gitarrist spelar covers av The fratellis. Åååh vad man blir lycklig av att bara hitta sånt.
http://www.youtube.com/watch?v=K1xp-xWLqP0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GLedV3h71S8&feature=related
Två små smakprov. Mamma känner igen det ena hoppas jag =)
Kram!


MIN penna!

MIN penna! Bara så ni vet. Kidnappning förbjuden!

Shopping-time ännu en gång!

På tre dagar har jag lyckats bränna 807 kr. Wooow! Det är nog rekord! Och för en gångs skull så har jag haft råd med det också. Ganska underbart, eller hur? Så vad jhar jag köpt? Jo;
- En skinnjacka på HM
- Megastor skjorta på Humana
- Tunika på Kappahl
- Två långa t-shirts på hm
- En bulle och dricka till mig och Karro
- Laddningsbara batterier (jag vet, megatråkigt, men jag hadde tappat bort ett)
- Hängslen på HM
Och det var nog allt faktiskt. Kanske lite till smågrejs...  Fast det räknas ju knappt.  ;) Och nu till bildbevis!
Tunika från Kapphal Wooow!!! Jag har ju lila på mig! Inte alls så mycket svart!

Shoppning =)

Då har man äntligen lyckats köpa en skinnjacka! Jaaa!!! Äntligen! Jag tänkte köpa en på tradera elelr blocket men så hittade jag en på HM för 500 kr. Men såklart hade jag tur den dagen och fick 20 procent rabbat, alltså kostade den bara 400! =D Wow liksom, en riktigt snygg skinnjacka (i och för sig fejk men jag bryr mig inte) under tusen! Woooow :P
Sen hittade jag ett par hänglsen och en seconhand-skjorta för bara 10 kr. Visst, begagnad men jag kan ha den som klänning. Blir jättefin med ett par leggings!

Helgens filmtipps

Då var helgens filmmaraton slut. Väldigt många filmer! Det blev Fools gold, Jumper, Dracula, Rosa pantern, Dumpad och Systrar i jeans. Och ja, jag grät när jag såg systrar i jeans. Den är ju sorglig!!! Och riktigt bra.
I alla fall. Nu till bedömningen.
Fools gold: Hm... Den var väldigt... Snäll. Spännande, ett sånt äventyr som man vill uppleva men väldigt snäll. Får väll se den med mamma =)
Jumper: Underbara foton och fantastiska miljöer! Allmänt bra film alltså. Dessutom fick den mig att vilja resa väldigt mycket. Och sitta och sola på sfinxen.
Dracula: Inte den gamla fina utan en från 2006. Och den var såklart också bra, men inte riktigt så mycket "dracula" som jag hoppades på. Fattar ni? Jag gör inte det. Härliga paralleller mellan syfilis och vampyrer...
Rosa pantern: En till nyinspelning! Kul men det blir helt enkelt inte riktigt utan Peter Sellers! Fast annars toppen, lite tröttsamma sceener men annars bra.
Dumpad: I samma anda som 40 year old virgin (kan bero på att det var samma gäng som gjorde filmerna) och faktiskt väldigt bra! Kul, med lite väl konstiga låtar som sätter sig direkt på huvudet!
Systrar i jeans: Braaa film!!! Etta vara Bridget!!! Och sorglig! Ta med näsdukar och vattenfast mascara. Här ska det gråtas! Med Blake Lively föressten, hon som spelar Serena i Gossip girl.
Kram!

Klezmo-fobi!

Igår var jag på konsert med klezmo bandet Klezmofobia på dunkers. Riktigt härliga faktiskt! Och för er som inte vet vad klezmo är (det vill förmodligen säga dom flesta av Sveriges befolkning) så är det typ någon jidish stil, blandat med lite folkmusik och rock. Eller, jag har igentligen ingen aning om vilka stilar som blandas men kul är det! Den närmaste beskrivningen blir väll att det liknar musiken i Svart katt vit katt. Inte för att det säger något. Fnys.
Men nu till konserten! Det var helt underbart! Fast på något sätt lyckades dom dra upp folk i publiken och dansa ringdans fast inte i en ring. Och jag satt väldigt utsatt och därför drog dom upp mig också. Auch. Och sen blev en dans till två... Jag kan säga att jag blev lätt illamående av den andra dansen eftersom man bokstavligt talat bara sprang runt hela tiden. Ay caramba!
Men nej minsann, nu ska jag kolla på Gossip Girl och mysa ner mig i en filt.
You know you love me!
Xo, xo Anna

Inställda planer=tidsfördrivning=bloggning

Sykursen sket sig idag :( Attans. Detta, eftersom kursledaren råkade köra ner i ett dike. Smart av henne! Fast som tur är blev hon inte skadad, det är bara bilen som ska vara huvudperson på en begravning gissar jag.
Så nu ska jag hitta på något att göra resten av kvällen. Funderar på att plugga till No-provet imorgon men det tar ju inte hela kvällen! Några tips? Kan ju såklart läsa men det känns bara så allmänt... Torrt!
Nej minsann! Jag har inget att skriva om som inte är för personligt för att alla ska kunna läsa det så so long suckers! Och föressten... Om jag får en pojkvän igen så ska det vara ett krav att han måste ha varma händer! Jag kan inte äns sitta på mina för att värma upp dom eftersom min rumpa skulle bli en stor isklump! Neeej! Hallå tekoppar, ni värmer i alla fall ett litet tag!
Kram
Anna

Som en raketavfyrning!

Vad har hänt? I förrgår hade jag som vanligt bara fem eller sex läsare på bloggen ochsen sköt allt upp i höjden. 25 läsare? Wow! Och jag som inte äns har skrivit "sexnovell" eller "gummistövel" på flera månader! Såklart klagar jag inte, fortsätt så! Jag blev riktigt glad =)
Men nu tänkte jag informera om gårdagen. Först stack jag som en galning till träning och kom ändå sen, sen stack jag megasnabbt till öppet hus på impuls och provade på salsa med Amanda. Det var jättekul! Dessutom kunde jag inte låta bli att småfnittra till instruktören som hade väldigt tighta och genomskinliga vita byxor. Man såg han (säkert lika tighta) militärmönstrade kalsonger. *Fnittrar elakt igen*
Efter mycket höftrörelser och skratt gick jag och Amanda bara runt i stan. Vi skulle gå på bio men eftersom jag hade glömt pengar hemma så fick vi boka när vi kom hem till mig. Fast man kunde bara köpa så vi hyrde en film istället. Nördskolan med Jon Heder (napoleon dynomite) blev det, kanske inte hysteriskt rolig men bjöd på många skratt ändå.=)


RSS 2.0