På tal om gårdagen...

Härlig dag igår! Precis lagom tempo och nästan lagom i säng också! Och hur gick det med check-listan? Voila!

(x) Tränat
(x) Duschat ect...
( ) Slå in presenter
(x) Firat pappas födelsedag
(x) Sticka snabbt till mamma
(x) Bio med Amanda och Ebba
(x) Äta med dom efter

Jag fixade allt förutom inslagningen av presenterna! Men det gick ju ändå. Och filmen... Ååååh, filmen... Den var alldeles, alldelses underbar! Sherlock Holmes alltså. Me like!!! Allt med den var bäst! Kläderna, personerna, manuset, specialeffekterna osv... Gwaaaaa!!! Jag måste se den igen!
Sen var det väldigt härligt på Soda också! Satt och garvade som vanligt och till slut var det dags att sticka hem. Perfekt timing emd allt då. När Amanda och Ebba stack kom min buss och alla kom hem levandes. Helt perfekt, förutom det faktum att jag dog lite när jag såg Jag vet fortfarande var du gjorde förra sommaren när jagt kom hem.


Kram
Anna

Dagens låt: The sweetest thing - U2


Checklista

Okej, mycket igång idag! Jag behöver en checklista!

(x) Tränat
(x) Duschat ect...
( ) Slå in presenter
( ) Firat pappas födelsedag
( ) Sticka snabbt till mamma
( ) Bio med Amanda och Ebba
( ) Äta med dom efter

Det ser kanske inte ut som mycket men det är det! Enligt mig då... Wish me luck, för nu måste jag fortsätta med allt!

Kram
Anna

Dagens låt: Cruel to be kind - Nick Lowe


HelghelghelghelgHEEELG!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!!!!!!!!!

Packat schema imorgon är det. Först den vanliga morgon-träningen, sen ska man fira pappas födelsedag, hämta/lämna lite grejs hos mamma och vara nere i stan runt 6 för att gå på bio och äta ute med Amanda och Ebba. Det är packat för mig. Ingen sovmorgon och bara lite vila. *pustpust* Som tur är har man ju sovmorgon på söndagar nu för jag slipper gå i kyrkan. Och varför det? Jo, jag ska hoppa av konfan!!! Wiho!!!

Kram
Anna

Bildbevis!

Lite bilder från gymmet igår, fotade av mamma. Begåvat.
  <---Jag är duktig på en jobbig och relativt fånig maskin!
  <---"Mamma, jag behöver verkligen hjälp här! Nej, skit i att fota! HJÄLP!" *Krasch* Och duktigheten ser man inte heller.
 

Ja du... Det skulle vara ett fota på massagestolen också men tro det eller ej, så lite värdighet har jag inte att jag bjuder på den.

Kram
Anna

Dagens låt: Ever fallen in love - Stiff Dylans


Duktig Anna!

Nu har jag varit på gymmet med mamma! Mycket trevligt och lagom svettigt. Sen åt vi på Soda och fick tillbaka alla kalorier som vi bränt. Och sen var det dags att ta bussen hem men vi gick istälelt för den var så seg. Så då försvann kalorierna igen...

Nu är jag trött. Och som jag har sagt till mig innan, ingen blogg när jag är trött!

Kram
Anna

I väntan på något bättre...

Nu sitter jag på min mammas jobb igen! Den här gången väntar jag på att mamma ska sluta så att vi kan gå ner till gymmet som finns någonstans här! Visst är det härligt? Fast det finns ju ett litet problem.. Och det är att jag vill ha mat för jag är hungrig. Inte kul. Fast som tur är ska vi äta ute sen. Och det är jättekul! Ska se om jag kan övertala mamma att vi ska hitta vår föda på Panda.

Nio minuter kvar... Sen ska jag äntligen komma igång!

Kram
Anna

Dagens låt: Under the sea - Samuel E. Wright

Otur!

Nej du... Jag skrev precis ett långt och fint inlägg och det raderades precis när jag skulle publicera det. Dumma dator. Ingen mer blogg idag!
 <---Såhär ser det nästan ut där ute, fast mörkare... För det är snöstorm!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Ultraviolet - Stiff Dylans


Me like da krabba!

Alltså... Jag är inte direkt typen som går runt och lyssnar på Disney-låtar... Jag har faktiskt inte lyssnat på en på sjukt länge. Så varför har jag gått runt och sjungit Kiss the girl från Lilla sjöjungfrun hela dagen!?! Ni vet den där som den coolaste krabban någonsin sjunger? Jag får helt enkelt inte bort den! Gwaaa!!! Sjukt jobbigt! Och det enda jag kan i låten är det där shalalalalala (och sen något som jag inte kan) you gotta kiss the girl. Fast det är nog mer synd om dom runt omkring mig... Förlåt! Döda inte mig!

  <---Coolaste krabban någonsin!

Kram
Anna

Dagens låt: Kiss the girl - Samuel E. Wright


Shopp til you drop, again!

Jag har lyckats göra av med ca 700 kr idag. Auch. Jag skulle bara ha köpt en födelsedagspresent till pappa men jag råkade hitta två klänningar, jeansleggings, en underbar parfym och lite kul saker som jag bara var tvuungen att ha. Ska jag vara stolt eller sitta med uppspärrade ögon och titta ner i golvet samtidigt som jag undrar över vad jag har gjort? Satsar på det förstnämnda...
Dessutom behövde jag ju allt. Den ena klänningen har jag redan kollat på och den är perfekt, sen är ju en sommarklänning aldrig fel. Eller? Och jeansleggings behöver jag väldigt mycket faktiskt. Fast den där pennan var kanske inte helt livsviktig... Eller dom där marchmallowsarna som är lite vardagspresenter... Eller den där parfymen... Woops!

Men glad är jag!
 <---Enormt superduper-mega-viktig penna? Kanske inte...

Kram
Anna

Dagens låt: The calling - Santana


I pappas, marängernas (konstig parallell...) och spöket Labans namn...

Inser ni hur fantastiskt duktig jag är i kyrkan? Jag ser jätteharmonisk och religös ut när jag ber! Det är visserligen för att jag halvsover, men det är ju i princip samma sak. Annars suger kyrkan.

Så det är vad jag har gjort idag. Suttit och blundat i en kyrka. Lite tortyr med den läskiga miljön och alla psalmer. Jag har till och med lyckats få en på huvudet! Går runt och nynnar Seee Guds laaaaamm, se Guds laaaaaaaaamm hela tiden. Så sjukt jobbigt!

Kram
Anna

Dagens låt: Seee Guds laaaaamm - St Olofs-folket.


Hopphopphopphopp

Jag har trääänat!!! Och förutom det faktum att jag är jättetröt så är jag hyyyyper! Kan bero på att jag drack lite svart kaffe på träningen, och det reagerar man ju intressant på. Jag fixade till och med nästan hela plankan utan att vila! Och för er som inte vet vad det är så är det imponerande när det gäller mig.

Så av allt det här drar jag slutsattsen att det är en bra ide att tappa upp ett bad och äta mango. Namnam!

Kram
Anna

Dagens låt: Groove me - Angie Stone


Anna goes Amy

Ååååååh vad kul!!! Vi har ett soulproject på musiken och jag får sjunga i vår grupp. Och jag ska sjunga Hallelujah I love her so och Rehab av Amy Winehouse! Me like! Får dessutom tänka ut en finfin outfit till den eventuella konserten på dunkers (!!!). Tänker på en klänning á la thight fodral och hööga klackar... Finfint!

Annars har jag inte gjort mycket. Såg Savannens härskare med pappa när jag kom hem och fick panik när dom små kissemissarna (människoätande-lejon. Samma sak) anföll. Handsvett! Jag som brukade gilla katter...

Kram
Anna

Dagens låt: Rehab - Amy Winehouse


Strawberry ice cream

Förutom det lilla att syslöjden fulständigt sög idag har det varit en bra dag. men alltså, vem skulle tro att jag sa blööö till syslöjd! Det är ju ett annars allmänt kul ämne!
Men annars bra. Vi spelade en Accidentaly in love på ensamblen och jag fick spela gitarr! Och jag hade ett litet kul break.. Me like! Sen gjorde jag väll inte så mycket annat. Kolalde på Music and lyrics när jag kom hem och däckade nästan på träningen. *Note to myself, sov bättre*

Nu har Cajsa bakat cupcakes och andra kakor som jag tänker kidnappa efter en kvällsmat på fruktsallad. Nyttigt möter onyttigt=bra kombination.

Kram
Anna

Dagens låt: Accidentaly in love - Counting crows


Shopp til you drop

Idag har jag shoppat! Först med pappa på Roadhouse records där vi köpte fem filmer! The shining, Gudfadern, Music and lyrics och två till som jag inte har någon aning om vikla de är. Me like!

Sen gick jag och mamma runt och jag hittade en jättefin klänning/tunika som var på rea! Först jättedyr och med fin lapp med en liten historia på, nu jättebillig med väldigt fin ladd med en liten historia på! Den där skillnaden älskar jag... Och lappar.

Kram
Anna

Dagens låt: Vertigo - U2


Tvärt-om-måndag. Alltså tisdag...

Alltså... Igår hade jag kul, men dagen var ändå tråkig. Idag har jag haft relativt tråkigt (och sjukt kul ibland! Typ ofta...) och ändå har det varit en kul dag. Är jag den enda som är förvirrad? Och börjar bli relativt paranoid? Inte för att det har med saken att göra, men ändå.

Så dagen idag? Kan samanfattas i skola och träning. That's it.

Kram
Anna

Dagens låt: Stripper - SoHo Dolls

Måndag. -.- (<---det där är en skeptiskt smilie, mamma)

Vet ni vad som är fånigt? Jag avskyr måndagar tillräckligt mycket för att tycka att dom har varit tråkiga på kvällen, även om jag har haft jättekul på dagen. Sån är jag idag... Mysko, eller hur?

Så, i praktiken har jag haft kul. Framför allt på franskan! Satt och gapskrattade (tyst) så mycket att jag fick tårar i ögonen och var tvungen att ta en paus! Men det var ju inte riktigt franskans förtjänst... Sen åt jag och Amanda ute och köpte stora solglasögon. Jag ser jätterik ut i dom! Förutom när jag ser ut som en hippie. Helt Anna ändå. Lovelovelove.

Kram
Anna

Dagens låt: Little trip to heaven - Tom Waits


Pig's still on fire...

Nu har vi eldat upp grisen! Vi tände på för en timme sen och det brann fint längst ryggen. Konstigt nog så brinner den fortfarande och ryker överdrivet mycket. Och det luktar rök här inne också. Allmänt mysko.
 <---Jag tänder grisen...
 <---Burn baby, burn!

Kram
Anna

WTF!?!

Här satt jag framför datorn och kollade ut genom den mörka januari-kvällen. Plöttsligt flaxar något förbi... Det här hann jag tänka:
"Oj, vad stor kråka... Den har ju vita vingar...? Och ser konstig ut... Det här stämmer ju inte. J*VLAR! EN UGGLA!!!"

Ja folks, en uggla flög precis förbi fönstret. Alltså. Va fa...? En uggla i vår trädgård? Jag har aldrig sett en uggla live och jag har letat! Så nu flög en runt i trädgården. Och den var stor! Vilken chock.
Måste hämta mig... *Pustpust*

Nehe! Nu blir det att elda upp en gris istället! Cause I'm a sadistiskt svin. (Död åt svininfluensan!)

Kram
Anna


Yeeeeeaaaah, this pig is on fiiire!!!

Great succes! Jag väcktes för 2 timmar sen! Äntligen en sovmorgon.

Vad ska ni göra en mulen söndag? Själv ska jag elda upp en halm-gris. Normalt? Nej. Fast det är ju i och för sig samma tradition som dom där uppe med den stora julbocken som alltid tänder eld på den. Enda skillnaden är ju att det är en liten gris, i vår trädgård. Kul i alla fall!
Burn baby, burn!

Kram
Anna

Dagens låt: Sex on fire - Kings of leon

Tränings-bilder!

Så här ser det ut på vår träning!
  
<---Pose!
  <---En liten pose till...
  <---Fantastiskt vad ett klick vid rätt tillfälle kan göra!
  <---Plankan. Me no gusta.
 <---Hela lördags-gänget!
Som ni ser posar vi ganska mycket...

Kram
Anna

Dagens låt: Come rain or come shine - Ray Charles

Yaaaaaaaaaaaaay!!!!!!

Pappa kommer hem om en timme!!!!!! Äntligen!!!!! :D

Kram
Anna

TGIF

NU är det fredag! Äntligen! Efter tre långa dagar i skolan har jag nu 1,5 timmars sovmorgon. Yes... Sovasovasova hela tiden!

Oj vilken skrivkramp. Den får komma tillbaka imorgon tillsammans med pappa! Wiho!!! Han kommer hem!!! Fast har han ridit på strutsar eller hoppat bungyjump är det stor risk för viss surhet från mig. Men annars är det bara great success och en tumme upp eller två från mig.

Kram
Anna

Dagens låt: Hallelujah I love her so - Ray Charles

Fredag? Va? Inte? Men neee...

Här har man suttit hela dagen och trott att det är fredag. Men nej, vi ska gå till skolan en dag till! Ingen ljus morgon än minsann. Inte på heela dagen har jag kunnat skaka av mig kännslan av att jag är ledig imorgon. Fast i och för sig, jag har ju fått för mig att det är februari också. Helt borta när det gäller tid här! Ensam om det?

Åååh vad jag saknar mina ljusa morgnar. Trotts att jag bara har gått upp när det varit mörkt i (hm...) två dagar. Det är liksom inte kul att vakna när det ser ut som om man borde ha lagt sig för en timme sen. Nej minsann, jag vill vakna av att skolen skiner i ansiktet och fåglarna kvittrar! Harmoniska små sångfåglar, inte dom där dumma wannabekråk-monsterna som bygger bo i vår skorsten. Inte alls kul. Funderar på att skjuta dom men det känns lite väl sadistiskt. Det är ju trotts allt bara duvor man får ha ihjäl. Och om ni inte vet om det redan så är duva riktigt gott!

Kram
Anna

Dagens låt: I wanna - The all-american rejects


Älskade Wikipedia

Här sitter jag och försöker hitta lämpliga yrken som innehåller mycket psykologi (kalla mig tönt om ni vill, jag bryr mig inte) och har lyckats segla in på Wikipedia. In helt frisk men ut kommer man inte utan tecken på psykopati och årstidsbunden depression!
Ja du... Vinterdeppig psykotpat. Kan det vara något för mig?

För övrig så är Sigmunds Freuds dotter Anna Freud bara 99,5 år äldre än mig. Och hon var psykoanalytiker eller något sånt. Kän på den du!

Kram
Anna


Lökigt värre.

Då har skolan börjat igen. Inte kul. Vi har dessutom fått nya scheman så nu ska vi ha dubbeltimme i svenska på både tisdagar och onsdagar. Hulkhulkhulk, kräääks. Jag vill bara inte! Och man pallar bara inte med mer än en dubbeltimmar i svenska. Kanske musik, syslöjd och sovmorgon funkar dubbelt många gånger men inte svenska.
Hoppas bara det nya stora arbetet blir kul, vi är liksom inte heelt klara med sexualkunskapen än. För nu ska vi diskutera feminism (är inte alla ord som slutar på -ism bra att diskutera?), kvinnans roll i religionen och ha en haltimmes lektion om det! *Hoppashoppas på att jag får ha lite kul med religionen*

Övrigt? Jag har knappt kunnat sova för att elementet lät konstigt. Som en bäck på redbull. Alltså, inte redbull i bäcken utan som om den hade drukit. Fast det går ju inte... Men det jag försöker säga är att den inte var harmonisk utan j*********vligt irriterande. Basta.

Kram
Anna

Dagens låt: La camisa negra - Juanes

The end

Jaha. Sista dagen på jullovet idag. Imorgon kastas jag in i verkligenheten. Noooo!!!! Fast så hemskt ska det kanske inte bli. Jag får ju träffa alla kompisar och... eh... nej, det var nog allt.

Men vet ni vad som är sjukt konstigt? Det är att dagarna har gått så snabbt och ändå käns det som om det var en hel månad sen nyår! Jag har tappat all tidsuppfattning. Igår upptäckte jag att Corre hade glömt sin kudde här. Då tänkte jag hur konstigt det var att hon inte hade hämtat den efter så lång tid. Det var ju flera månader sen! Eller inte. Det var bara 12 timmar sen hon var här då. Visst är det helt mysko?
  <--- Ett av de få bevisen på att jag faktiskt har gjort något på lovet; fika för två.

Kram
Anna

Dagens låt: Hearts on fire - John Cafferty

Skadeglädje, den enda sanna glädjen.

Så nu har alla börjat skolan igen... Skrev jag alla? Oj, fel. Jag menar ju alla förutom jag och resten som går på min skola (min skola! Min! MIN!!!). Hehehehe. Skadeglädje på hög nivå här. Fasktiskt lite medlidande också till alla små härliga filurer, jag har ju blivit snäll i år.

Själv börjar man först skolan med en kort sovmorgon på onsdag. Det ska ju bli sååå jobbigt! Sen är det ju hela tre veckor kvar till praoen! Oj vad mycket ju! Och efter det är det lov i en vecka. Jag klagar ju inte. Min skola är ju helt enkelt bäst! Fast alla rykten... Det är ju inte direkt skolans fel att alla dom där läskiga sakerna händer precis utanför vår dörr. Det är samhällets fel! ALLT är samhällets fel! Även att våra röda blommor har blivit gula och man bara inte kan bete sig moget ibland. Bara samhällets. Och sånna paralleller drar jag...

Back on track nu. Skolan börjar på onsdag! Gwaaa! Jag vill inte (samtidigt som jag vill väldigt mycket. Inte logiskt alls!)! Och snart kommer pappa hem! Wiho!!! Honom har jag inte träffat sen julafton! *längtar*

Kram
Anna

Dagens låt: Boy in a rock and roll band - The Pierces

Corre-kväll

Igår till idag har jag spenderat all tid med Corre. Vi har kollat på film, spelat Jag har aldrig, pratat och spelat TWISTER! Sjukt kul!!! Fast det är faktiskt jobbigt efter ett tag och man får konstigt nog träningsvärk av det. Weird. Men jättekul ändå!
Filmen vi såg var Grease. Det var jättelängesen jag såg den! Nu fattar jag ju alla skämtenistället för hälften! Kul film i alla fall. Me like.

Så nu, två timmar efter frukost är det dags för lunch. Jag lever alltså i obalans, precis som Cosmo sa att man ska göra! ;P

Kram
Anna

Dagens låt: Your guardian angel - The Red Jumpsuit Apparatus


När man borde sova...

Jag borde inte vara vaken! För 24 timmar sen sov jag! Eller, jag tror i alla fall det. Men nu har jag hunnit träna och blivit körd (!!!) fram och tillbaka till träningen. Inser ni vilken lyx det är för mig!?!
Så är detta bara en endorfin-kick? Jag vet inte och jag bryr mig inte heller! För jag har kuuuuul! Ochnu kan inget förstöra mitt goda humör! Jag vet vad ni tänker (om ni tänker på samma sak som mig, annars har jag ingen aning...); nu utmanar hon ödet och något hemsk kommer hända. Men det kan vi väll hoppas att det inte gör, okej? Annars känns det riskabelt att Corinneschen ska komma och leka med Annaschen.

Nej du, sex timmar är för lite sömn för mig. Jag pratar ju om mig själv i tredje person!Men ni vet ju vad dom säger; 5 Annor är 3 Annor för mycket. Eller inte. Men ändå.

Kram
Anna

Dagens låt: Yellow submarine - The Beatles

Kommer kalkoner från Turkiet?

Turkey-dinner med gummifamiljen! Me like! :D

"I'm gonna own the runway"

Är det bara jag som är tillräckligt nördig för att kunna citera project runway? Hoppas inte det.

Men whateveeeer. Jag är klar med klänningen som jag började sy i tisdags! Wiho!!! Jag vill nu kallas för Jenny (som i Gossip girl!), nya Cavalli eller Galenpanna. Ja, det där sista har kanske inte så mycket med design att göra men jag tycker det är passande ändå.

Och här kommer den! Tamtaaaaam:

Jag brukar ju inte ha så färgglada kläder men nu är det väll dags för en förändring? Så vad tycks? Vet att den inte är så bra på vintern för den är sjukt tunn, men då är det ju bara att vänta till sommaren. Så om ett halvår kommer jag kunna ha den! Yaay...?

Kram
Anna

Sommar!?!

Härlig morgon! Jag vaknade av att solen lyste in i rummet och värmde mitt ansikte (just det, poet idag.) och fåglarna kvittrade. Så jag tänkte att jag skulle läsa Cosmos sommar-special. Och när jag ligger där och kollar på svala klänningar börjar jag plöttsligt höra vågorna som rullar in. Då trodde jag verkligen att det var sommar. Den korta sekunden var total lycka.
Sen visade det sig att det bara var ett barn i en pulka som drogs av en svettig förälder. Neeeeeeeeeeej!!! Det ska vara sommar ju! Ingen lycka längre.

Nej du. Jag borstar tänderna istället.

Kram
Anna

Dagens låt: Can't take my eyes off you - Muse


Wiowaaaw!

Sitter här och kollar på en konsert med Michael Jacksson! Woooow!!! Just nui kör han Billie Jean och jag sitter nästan med gåshud och nynnar med.

Annars har jag väll inte gjort överdrivet mycket idag. Fast jag sydde nästan färdigt min klänning. Den är jättefin!!!

Nej minsann, jag är alldeles för distraherad för att blogga!

Kram
Anna

Dagens låt: Running away - Midnight hour

Uppenbarelse!

Nu vet jag vad jag ska göra! Jag ska äta! Har liksom inte gjort det sen frukosten... Ska bara hitta den onda maten också.
Marcooo... Polo!
 <--- *Genom en makaber olycka en sekund senare uppfinns världens första grillspett...

Kram
Anna

Home alone, again.

Jag har absolut inget att göra!!! Jag har läst ut Pappas flickor (pengar, passion, hemligheter, sex. I'm done!), kan inte riktigt sy klänningen nu, redan spelat alla instrument jag kan och har slut på all inspiration.

Däremot så är det lite skönt att vara ensam hemma. Då kan jag ju spela min fina musik (som dom andra inte tycker är lika fin...) hur högt som helst! Och med hur mycket bas som helst också! Det kittlar faktiskt när det dunkar så mycket... Kul!

Här kommer min fina klänning och kavaj om ni vill se! Fast jag har dratt upp klänningen väldigtmycket. Ni tror väll inte att jag skulle gå runt i en kort tygbit?

Kram
Anna

Dagens låt: Starlight - Muse

Vi ska sy och vi ska klippa...

Jag har börjat sy min klänning nu! Sjukt lätt design och tyget går faktiskt att sy i! Hohoho!!! Dags att fortsätta zick-zacka kjolen nu. Tjohej!

Kram
Anna


Underbar dag med Malin!

Åååh vad vi har haft kul! Malin kom till Helsingborg vid ett och sen dess har vi flummat runt. Fast hon stack för mer än en timme sen... Tråkigt.

Men vad vi är flummiga! Jag har bara hoppat runt och skrattat! Förutom när jag köpte en jättefin kavaj (vuxenpoäng tack!) och klänning som faktiskt inte är svart. Åååh vad fint det blev! Och billigt också. Mohahaha.
Sen fikade vi på Espresso house igen innan vi stack hem. Där satt vi helt enkelt och garvade i sängen.

Så nu saknar jag henne. Fast det kommer ju tävlingar! Och på Öresundsspelen ska hon kanske sova överom vi fixar det!

För övrigt så luktar min vänstra hand likadant som ett måttband. Det är nog för att jag har hållt i ett måttband...

Kram
Anna

Dagens låt: Everytime - Lincoln Hawk

Hohoooo!

Jag kan inte riktigt koncentrera mig nu... Inte alls faktiskt. Så snabb sumering av dagen:

* Ner i stan och köpte tyg på Sy söder. Kärlek! På både affären och tyget!
* Lämnade en bok på bibblan.
* Köpte en färglad blus och sjal på HM!
* Träffade Johanna och fikade på Espresso house. Fick prao där sen! Så lova att fika i norra hamnen vecka 6 och 7! ;)
* Satt på värmebänkarna och asgarvade
* Cyklade hem vid 6 och hade modevisning. Hell yes!
* Såg I love you, man. Helt ok film men rekomenderar inte den direkt...

Och nu ska jag fortsätta vara okoncentrerad. Eller gå och lägga mig. Ska ändå vara i stan 12.50 imorgon och träffa Malin! Yaay!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Have you met Mrs Jones - Robbie Williams


I <3 endorfin

Endorfin är lugnt en av dom bästa kickarna för mig! Inte lika bra som adrenaling men betydligt bättre än den jag får av... Tja, jag kommer inte på något. Men den är riktigt kul i alla fall! Bra humör i säkert några timmar ju, me like!

Alltså... Trots mina sex timmars sömn har jag gått upp 8.33 för att träna. Och om man tänker på att jag sov runt sex timmar igår också så har jag sovit lika mycket på två dagar som jag brukar göra på en. Jag vet inte vad som är minst ohällsosamt, sova så länge eller för lite.
Men det bryr vi väll oss inte om? Huvudsaken är att jag har tränat på morgonen när det är lov. Freaak!!! Fast det är värt endorfin-kicken.

Kram
Anna

Dagens låt: Good girls go to heaven - Brooks and Dunn

Nytt år, nya drömmar...

Ni vet när folk brukar säga "nytt år, nya drömmar"? Det stämmer inte på mig. Jag har precis samma drömmar som igår! Fast nu kan man ju förverkliga dom istället...
Så för mig blir det Nytt år, nya äventyr istället!

Alltså... Jag borde nog sova nu.

Kram
Anna

Omg, det är 2010!

2009 är borta!!! Neeej! Jag saknar det. Fast det här året ska bli ännu bättre.

Hade ni kul igår? Det hade jag! Amanda och jag dansade, lekte jag har aldrig-leken (vår bekännelse var att dricka... Min tog slut efter ungefär halva leken.), spelade snowboard-spel och kollade såklart på raketer ute. Svinkallt!!! Jag hade bara ett par plast-leggings på benen och i -10 grader är det inte alls skönt! Men såklart värt det. Vi hade verkligen jättekul! Härligt med en stor flaska cider som man kunde ha med sig också. Fast det blev jättetungt efter ett tag... Och jag dricker ju inte kolsyra...Men ändå.

Så med lite för lite sömn och lite för mycket mat sitter jag här och börjar det nya året. Så lycka till med att ha ett fantastiskt år alla!

Kram
Anna

Dagens låt: New years day - U2

RSS 2.0