Its raining men!!!

Men hallå!
Idag har det varit 4 dagen på musikalkursen tror jag. Men idag så skulle vi ha på oss våra kläder som vi ska ha imorgonj! Det var en mycket intresant upplevelse att byta om (minsta sagt) med tanke på att vi fick stå ute i korridoren, helt utan några dörrar eller skynken så att man kunde vara lite diskret... Och det var precis där som vaktmästaren brukade köra in sakor... Men han kom som tur inte. ;)
Annars så gick repen bra, även om en av mina kjolar kasade ner hela tiden! Och som sagt, önska mig lycka till! =)
God bless mother nature, shes a single woman to!

Hjäääälp!

Halloj och välkomen till min just nu nya blogg!
Eftersom det här är första inlägget så har jag inte fattat någonting av den här sidan än! Men det är väll bara att blogga så gott som det går så länge...
För att börja så kan jag berätta att jag går en musikalkurs just nu! Vi ska spela upp 4 låtar, 2 från grease (surprise, surprise!), en från Sisters act som heter i will follow him (galen låt och killen som den handlar om måste känna sig ganska paranoid) och sisst men absolut bäst, Its raining men där moi ska sjunga solo! Fasst det är ju inte riktigt solo, utan fem tjejer till som sjunger också... Men iaf. Vi ska dansa till också (Alla säger ooh!)... Men medans en annan grupp ska vara nunnur (!!!) så ska vi slänga av oss våra jackor och göra lite andra ehm... Fina moves... När dom andra tjejerna fick se hur vi skulle dansa så sa dom typ "Ahh! Mamma då?" eller "Min pappa kommer inte gilla det här"så tänker jag snarare "Gudars! Mormor och morfar kommer! Men mamma tycker nog bara att det blir kul för mig..." Lite skillnad där minnsan.
Men förutom denna extremt vackra (?) sceen så kommer nog allt gå bra. Så önska mig lycka till och ring 112 om jag är döende! ;)

RSS 2.0