Almost there!

Life's good, utan LG! Jag är sådär positiv idag och har ännu en gång fastnat i Disney-träsket när det gäller musik. Bara Prinsessan och Grodan nu igen. Me like!!!

Imorgon är det fredag, bara så ni vet. Fast men dans blev inställd vilket är riktigt tråkigt... Som tur är finns det andra roliga saker som kan kompencera det. Wiho!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Almost there - Anika Noni Rose

You can't stop the beat!

Nu blev jag klar med koreografin till slutsången i vår kära musikal! Fast det blir nog några ändringar... Men ändå! Yaay!!!


Kram
Anna

Hootchi wootchi bahbah!

Jag har världens bästa sk. kursliteratur. Det är en barnbok om kelterna! När dom skriver saker i stil med "Jag har just uppfinnit dom (papegojor i det här fallet). Jag är poet!" så känns det verkligen motiverande och seriöst. Men seriöst, you gotta love it. Och konstigt nog har den ändå sjukt bra fakta i sig.

Efter allt detta finns det bara en sak kvar att säga; Hootchi wootchi bahbah!

Kram
Anna

Dagens låt: Eat your lies - One Fine Day


Koreografi är jobbigt

*Pust!*
Vi ska göra en musikal i skolan och jag har blivit koreograf till dansen! Jättekul!!! Men ack så jobbigt det kommer bli. Jag har haft ungefär en lektion hitills som jag har dansat på och det är svåårt att komma på steg... Lite har jag och min underbara assisten Corinne kommit på men dom stegen täcker ungefär 15 sekunder av en låt på 4 minuter. Ojoj... Och det är många låtar i den...

Krma
Anna

Dagens låt: Dirty dancing - Black eyed peas

Jag tycker inte om måndagar.

Måndagar är inte kul. Man är trött efter helgen. Jag slutar klockan fyra. Idag fick jag städa efter skolan längre än vad jag borde. Den där timmen vi skulle ha till att öva till ett prov försvann eftersom vår lärare hade (som vanligt) klantat sig. Mat-timmen var jobbig och jag blev så sjukt trött på alla.
Jag har inte haft en bra dag.

Kram
Anna

Dagens låt: You send me - Sam Cooke

Dance dance!

Me like söndagar när man väl gör något! Idag har jag sysslat med två timmars Anna-träning dvs. en halvtimmes joggning och 1,5 timmes dans. Jag gillar verkligen att dansa just nu! Mer än vanligt! Fick faktiskt för mig att göra en koreografi till Tik Tok. Den blev jättejobbig efter ett tag.

Nu ska jag duscha och mysa ner mig framför Dirty Dancing 2. Ni vet, den filmen när en tjej är på semester (typ) och träffar en servitör som hon dansar med...? Gotta love it!

Kram
Anna

Dagens låt: Do you only wanna dance - Mya

Nästan 12-timmars dag.

Nu har det gått precis tolv timmar sen jag stack till skolan. Ingen big deal med det om det inte var så att jag kom hem för en kvart sen. Bläää!!! Det är aldeles för lång tid att inte få ligga ner på för någon som har varit vaken halva natten!
Dessutom har jag bara haft 2 timmars paus under dagen. Detta var mellan skolan (när jag hade jobbat färdigt efter) och mellan dansen. Jag hade inte ens en riktig lunchrast! Men trots att det låter som om jag klagar så gör jag inte det, jag är bara väldigt trött.

Annars har det varit en fantastiskt trevlig dag med många härliga överraskingar! Bland dom räknas nog mitt citat som blev så fel att det blev rätt. Om ni förstår vad jag menar...

"Jag behöver en man!"

Kram
Anna

Dagens låt: World at our feet - Joe Brooks

Mitt första prank!

Jag har nu utsatt pappa för ett, inte helt genomtänkt, prank! När han kom hem kastade jag en vattenballong från Kristdemokraterna på honom. Jag missade. Men det var jättekul ändå! Dessutom så filmade jag allt så jag ska se om jag kan få in videon här på bloggen.
Men visst känns det bra att något så omoget blir så moget när man liksom tar politisk ställning samtidigt?

Kram
Anna

Dagens låt: The boys are back in town - Thin Lizzy

Back on track!

Nu är jag i skolan igen! Konstigt nog käns det som om det var en evighet sen trotts att jag bara varit sjuk två dagar (som inte var helg då). Jaja, härligt ändå. Dessutom har jag kommit på att jag är valskadad. Egoina är bloggskadad, jag är valskadad... Detta visas genom att jag ville fortsätta debatten vi hade idag utranför klassrumet och jag anklagar alla som gör något dumt för att vara komunister. Det är en skada!!!

Nu ska jag hitta inspiration till små pranks jag kan utsätta pappa för samt ta skateborden (!!!) till videoaffären. Ska dessutom sägas att det är Dudesons som ska lämnas tillbaka... Av allt detta kan vi dra slutsatsen att jag har blivit en kille. Och eftersom jag är en kille nu så är jag gay. Yaaay!!!

Kram
Anna

Dagens låt: I wanna be your underwear - Bryan Adams

Håm alån

Jag är inte i skolan idag. Hade nästan feber igårkväll så jag tyckte det var en dålig idé att inleda dagen efter med matteprov. Så hello, här är jag i en morgonrock!

Så vad sysslar man en dag som den här? Det är faktiskt spännande för mig. Jag upptäckte precis att min mobil redan vet hur man stavar till WTF och att jag kan använda mitt hår som ljudisolering. Det är hur trevlig som helst!

Och bara så ni vet är jag jättesur på 5,7% av Sverige. Hur kan man rösta på SD!?!?!?!? Jag AVSKYR dom!!!!!!! And this time, it's personal.

Kram
Anna

Dagens låt: Unce upon a time - Damn Seagulls

Allå väden!

Godmorgon folket!
Jag är fortfarande lite lätt krasslig... Det käns sådär lagom konstigt att sitta med munnen öppen hela tiden för att jag inte kan andas genom näsan. Tråååkigt!
Fast det positiva med att vara förkyld är att jag kan ägna hela dagen åt att dricka gott te och kolla på film. Me like! Jag såg inte helt klart på Dudesons igår så nu är i alla fall förmiddagen (heter det så? Jag brukar ju inte uppleva den på helger) spikad.

Kram
Anna

Dagens låt: Hur högt? - Hur högt?, Dj Vietnaam, Jerry Hoffmaestro

Lördaaaag!!!

Helg, halvkrasslig och flumflum humör, vad betyder det? Jaaaag!!!
Nu ska jag lasta mig med vantar, musik, stövlar, en enorm halsduk och ingen jacka. Mot videoaffären! Jag ska hyra The Dudesons!!! Moooohahahahha!!!
 <---Galen anna!

"Och så kom det ett får!"

Kram
Anna

Felläsningar

Det finns stunder som man läser fel. Ibland blir det inte ens kul men ibland blir det bara så fel. Senaste exemplet var när jag läste "Hej finnisar" istället för "finisar" på en blogg, inte överdrivet kul.

Sen fanns det ju när jag snabbläste en text och ordet plenisalar stod med. Ni kan ju gissa vad det blev. Dessutom hade vi högläsning då eftersom det var i skolan. Så där satt jag ochkände pulsen öka i väntan på att få veta vem som skulle läsa stycket... I sånna fall brukar det bli jag som läser så spänningen var på topp. Som tur var slapp jag. Men inser ni hur pinsamt det skulle vara om jag läste meningen? "I riksdagen har man peni... NEJ! NEJ!!! PLENISALAR!!!!". Jag kan se det framför mig. Fi (feministiskt intiativ om ni inte vet det, jag gjorde inte det)  skulle skrika.

Kram
Anna


Working 8 to 6

Jag är hardcore! Dolly Parton skryter om att hon jobbar 9 till 5 men guess what, jag var igång 8 till 6 igår! Jag inledde med morgonmatte och dagen avslutades med PCD-dans. Mycket trevligt! Sen var det ju val också, engelska-"täst" och förberedelser inför en debatt nästa vecka...
Det jag försöker få fram (och misslyckas helt med) är att dansen var riktigt kul. Vi började med koreografi till låten Wait a minute av (surpriise!!!) Pussycat Dolls. Ytterst trevlig dans men fy vad jag halkade några gånger! Ni vet, strumpor på dansgolv ger ju inte så mycket friktion...

Idag ska jag baka en kladdkaka! Me like!

Kram
Anna

Dagens låt: Wait a minute - Pussycat Dolls ft. Timbaland

Bara så ni vet...

Jag ÄLSKAR när folk kommenterar bloggen!!! Det skulle vara megakul om någon kunde skriva en liten hälsning! ;D

Kram
Anna

Ännu en debatt, elektrolys av Co2Cl, plugg till "tästet" och matte på Campeon imorgon...

Som ni nog förstår av rubriken har det varit en del seriöst plugg idag. Det har blivit en laboration (och nästan en hel labrapport!), debatt mellan partierna, engelskaplugg till tästet (test/prov) imorgon och dessutom får jag ingen sovmorgon imorgon för jag ska klampa genom Campeons lokaler i klackar igen. Ambitions!

Frågan är vad som kan göra en bitter när man är fokuserad på sådana saker hela tiden. Jo, det är sjukt kallt här! Såja, I've made my point of view.

Imorgon blir det första danslektionen! Önska mig lycka till!

Kram
Anna

Dagens låt: Never knew I needed - Ne-Yo

Pussycat dolls

Jag ska börja på dans igen!!! Den här gången är det varken en hipphopp-kurs eller pardans, nu är det Pussycat Dolls som gäller! Ni vet det där bandet som gjorde When I grow up? Dom dansar sjukt bra! Och nu ska jag lära mig det. Visst är det kul!?! Jag börjar på fredag och kursen är på Impuls. Äntligen får jag in en fot där också!
<---Taggad? Absolut!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Buttons - Pussycat Dolls

Men blä

Alltså... Nu skrev jag ett ambitiöst inlägg och plötsligt kom det bort och bilddagboken kom upp. Inte okej. Jag duschar istället.

Kram
Anna

Dagens låt: Buttons  - Pussycat dolls

Morgonpolitik

I'm back från partidebatten! Ni vet, min WTFmoment angående debatter istället för sovmorgon på en lördag...? Det var faktiskt mycket trevligt. God fika också...

Jag kan dock berätta att det inte är klarare vilka jag ska rösta på i skolvalet. Fast centern var riktigt duktiga... Det var ju dom flesta... Äsch. Jag vet egentligen inte hur mycket jag tog in ihjärnan för jag satt mest och tänkte på hur mycket jag behövde gå på toa. Hehehe. Typiskt mig.

Innan allt började var det mingel och ett band spelade. Och bandet... Jag har sett dom innan! Det var på festivalen med Malin och jag kan bara tänka mig hur avundsjuk hon blir när hon får veta... Mooohahahahha! Jag köpte dessutom deras skiva. Yay!

Kram
Anna

Dagens låt: Thinking of me - Just Ahead

Heavens kitchen

Ibland är jag en bra kock!!! Visst är det häftigt!?! Jag och Corinne hade en middag där jag lagade stekt kyckligfilé och hasselbackspotatis med svampsås. Den blev megagod! Trots att jag inte använde något nedskrivet recept... Mums!!!

Efter middagen gjorde vi i ordning chokladfondue (i en gammal och fin gryta) och frukt att doppa. Sen åt vi det samtidigt som vi kollade på Chocolate. Kan det bli bättre? Ja, om man ser Don Juan DeMarco efter, men det gjorde vi ju. Fast vi somnade då...

Nu har Corre stuckit och jag har diskat färdigt. Bara en lång dusch kvar, sen ska jag få nästan lagom många timmars sömn innan en paneldebatt jag ska på imorgon. Imponerande? Jag tycker i alla fall det.

Kram
Anna

Dagens låt: Dona Ana - London Metropolitan Orchestra

Moment!

Någon: Är du politiskt engagerad?

Jag: Jadå!

Någon: Vad trevligt! Vill du då komma på någon event tidigt på lördagsmorgonen och prata politik istället för att sova länge? (Okej, inte helt ordagrant. Men det var något i den stilen som han menade)

Jag: Absolut!

Någon: Gratis inträde för dom som går i skolan och fika!

Det gick en minut... Det gick två... Jag trodde mig själv... Sen kom jag på att jag inte är vidare politiskt engagerad och jag vill inte gå upp tidigt på lördag. Vad kallas det för? Jo, en WTFmoment! En WTF-sa-jag-precis-och-varför-moment. Ännu en gång. Menmen, jag och Amanda ska gå ändå och vi får trots allt gratis fika. Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: Luna - Juanes


WTF!?!?!?!?!moments

Vi har alla WTFmoments. Så enkelt är det. Alla normalt vi dödliga, normalt funtade människor har det. Om det så är WTF-jag-fattar-inte-matte-talet, WTF-jag-fattade-det eller WTF-gjorde-jag-igår!?! så finns dom. Själv har jag nyligen haft tre små WTFmoments på senaste tiden. De är "WTF!?!?!?! Jag var ju inte den typen!!!", "WTF!?!?!?! Vad ska dom göra med den filmen!?!?!" och den precisa "WTF!?!?!?! Fotade dom!?!?!?!?!?!?!"

Fast saken med mig är att jag tycker det är enormt kul med sånna stunder. Dom följer liksom (hitills) av asgarv. Helt värt det! Förmodligen eftersom bilder ibland ljuger och jag kan förklara dom som ser fel ut. Som den här:

...

....

........

Den ville inte komma upp. Men det var i alla fall min bästa WTFmoment. Attans.

Kram
Anna

Dagens låt: Everytime - Lincoln Hawk

Angående lycka

Jag ska minsann starta en ny blogg! Ni förstår... Jag har tröttnat lätt på den här. Dessutom avskyr jag bloggadressen.
Så den nya bloggen. Den ska handla om lycka! Det låter väl trevligt? Inge fler deppiga inlägg från mig, jag ska hitta lyckan istället. Frågan är bara vilken design man kan ha på bloggen då. Inte för att jag tycker att det har mycket me lycka att göra, det är bara lite trevligt. Eftersom jag är helt usel på sånt så undrar jag om det finns någon frivillig i it-världen som kan hjälpa mig...?
 <---SAKNAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram
Anna

Dagens låt: (If you're wondering if I want you to) I want you to - Weezer

Waka waka eh eeeh

Då var jag tillbaka från skoldiscot! Väldigt härligt! Faktiskt bättre än vad jag väntade mig... Jag fick liksom en liten impuls och var med i den stora danstävlingen och kom tvåa! Trevligt! Priset blev en Noblesse-ask som jag ska njuta av imorgon på min lediga dag. Mmmmm...

Kram
Anna

RSS 2.0