I´m off!

Men tjohej denna regninga men ändå underbara valborg!

Jag ska alldeles snart äta, duscha och packa det sissta innan jag drar iväg till Danmark för att tävla och gå på Bakken. Pust, jag som redan är trött... Man blir det när man får en hård handboll rakt i ansiktet på idrotten. Fnys.
Hur ska alla fira idag då?

Kram
Anna

Dagens låt: Made of steel - Our Lady Peace

Löddning!

Oooh vad duktig jag kände mig när jag löddade i skolan idag! Jag fick ihop ett helt kopplingsschema och det var riktigt fint gjort! Det låter kanske inte jätteimponerande men det var faktiskt första seriösa gången i mitt liv som jag gjorde det. Success!

Lycka. Men nu ska jag packa till Danmark! Ska vara där i typ tre dagar för att tävla och gå på Bakken med dom härliga friidrottarna. Yaaaaaaaaaaaaaaay!!!
Ska dessutom försöka göra bort mig totalt på facebook också. Yaay...?

Kram
Anna

Dagens låt: Fly on the wings of love - Olsen Brothers

Jordgubbs-slakt

Traumatisk upplevelse!!!!

Vi åt jordgubbar till efterrätt... Mmmmm... Jag tar upp skeden och ska dela det söta, saftiga och röda bäret... Och då skriker det! Jag lovar! Det skrek faktiskt! Inte sådär "AAAAAAAAAAAAAAHHH" utan mer som ett litet panikartat pip. Ångest. Hur ska man kunna äta mat som piper i panik?

Nja... Jag lyckades väll ganska bra... Och det var gott.

Kram
Anna

Mot sommaren!

Idag var det nog första dagen det var sådär riktigt varmt. Då menar jag att man satt ute i en tunn blus och svettades som om man hade på sig en vinterjacka. Härligt! Och för att fira detta tänker jag visa min fina nya bikini.
Det visade sig att den inte alls hade hål i rumpan, tyget hade bara gjort något konstigt som fixade sig lätt...
 <---Och så tänker man sig den med en riktigt fin solbränna... Fiiint...

Kram
Anna

Dagens låt: Unthought Known - Pearl jam

En liten dikt

Jag fick en knäpp och skrev ev liten dikt igår runt kl 11 på kvällen. Fast dikt är kanske inte helt rätt ord... Det är mer några meningar som råkar rimma. Och jag skrev bara och har inte slipat på den alls men så här blev det:

Du är kännslan i varje sång, det är du som gör natten lång
Varje stjärna som faller är för dig, bara din närhet skakar mig
Du är varje slag jag dansar, du är impulsen när jag chansar
Jag är syndaren att frälsa, så lär mig att älska.

Japp. Så kort var den. Vad tycks?

Övrigt... Jag var i stan och köpte en jättesöt bikini och såg en pjäs igår. Härligt!

Kram
Anna

Dagens låt: Our time - Tyler Hilton

Konfa

Igår var jag på Cissis, Linas och Corres konfirmation. Trevligt! Fast det var inte lika trevligt att gå mellan dom... Ni vet, höga klackar och lite för kalla kläder... Inget jag rekomenderar trots att det som vanligt är helt värt det.

På Corres konfa kom vi på att jag förmodligen kommer bli runt 30 år om man räknar med att karma finns. Aj då. Jag skulle faktiskt vilja leva lite längre... Annars har liksom hälften av livet gått nu. Inte kul. Jag får väll ta och göra några goda gärningar för att fixa det.

För övrigt kommer jag inte in på facebook så jag har inte sett några bilder från igår. Men det är nog lika bra när man tänker efter. Jag och fotografer som fotar när man inte är beredd hör liksom inte helt ihop.

Kram
Anna

Dagens låt: Final Breakdown - Itchy Poopzkid


Längtan... Igen.

Men tjohej folket!

Imorgon är det fredag! Wiho!!! Och då är det bara att konstatera att det är dagen innan tre konfa-fester, en vecka till danmark och två veckor innan den bästa helgen börjar dvs. min födelsedagshelg. Ja, jag kallar det för en helg. Det är nämligen så här att jag ska på en till konfa-fest, en helt underbar konsert med ett helt underbart band och, just det, fyller femton! Yaaay!

Så... För att det ska bli fredag fortare. Godnatt!

Kram
Anna

Dagens låt: It's tricky - Itchy Poopzkid


Körsbärsträden är igång!

Äntligen! Jag har faktiskt längtat riktigt mycket efter det här! För nu blommar körsbärsträden! Jag vet, det låter töntigt att längta efter något sånt och det är det. Men man måste erkänna att det är enormt härligt när det väl börjar. Sådär så att det lyser upp delar av dagen. Alla dom där rosa bladen som reflekterar solens strålar och fastnar fint i håret... Poetiskt, eller hur?

 <---Jag blundade när jag tog den bilden! Wow!

Kram
Anna

Dagens låt: Breakeven - The Script


Loppis

Nu har jag kommit hem efter en lång dag på Helsingborgs största loppis som är en gång per år. Mamma och Co hade hyrt ett bord så dom stod och sålde överblivet grejs. Inte sånt där fint utan mer saker i stil med lavalampor och hjälmar... Men dom tjänade på det! Wow!

Själv köpte jag ett par jättefina boots, en t-shirt och ett skrin. Jättefina grejer alltså! Och tillsammans kostade det bara 50 kr! Wow igen! Lycka säger jag. Och så fina boots...

Kram
Anna

Dagens låt: The Living - Itchy Poopzkid


Bilder från konserten

Nu har jag lyckats motivera mig tillräkligt för att lägga in dom där bilderna. Pust... Är riktigt trött nu efter, fast det beror nog på annat...
  <---Suddigt, men det får vi stå ut med...

Igår var jag, mamma och Cajsa ute och spexade. Eller, det var inte vi som spexade... Det var studentspexarna som gjorde det. Och det var kul! Sen åt vi på haket och hade mucho trevligt. Och genom detta drar vi slutsattsen att jag ska sova nu.

Kram
Anna

Dagens låt: Hit the road Jack - Ray Charles


Konsert!

Så idag har jag sjungit två låtar på en konsert... Yay! Det var jättekul och alla var jätteduktiga! Låtarna var Rehab och Hallelujah I love him (her egentligen...) so. Soul alltså.
Nu är jag jättetrött för jag har varit igång i tolv timmar och inte sovit ordentligt, dessutom har jag huvudvärk så jag ska bara äta och vila resten av kvällen...

Bilder kommer förmodligen imorgon!

Kram
Anna

Dagens låt: Hallelujah I love her so - Ray Charles

Studiedag :)

Igår var jag hemma, precis som idag! Wiho! Det är sjukt gött! Framförallt för att det är så fint väder så jag kan sitta ute och sola istället för att ha... hm... franska tror jag.

Jag har inte gjort så mycket. Igår sov jag länge på första gången sen lovet, alltså tolv timmar, provade kläder till konfirmationer/konserter och tränade. Och idag har jag bara spelat musik, haft utvecklingssamtal och ätit en låång frukost. Precis som det ska vara.

Men om jag inte ska ta och plugga lite nu... Det är ju trots allt studiedag, inte helt ledigt alltså.l

Kram
Anna

Dagens låt: Summertime - Bachelor number one


Måndag...? Fredag...? Vem bryr sig?

Heheheh... Jag har minsann ingen skola imorgon. Eller på onsdag. Success! Ska fira detta genom att spela massor av musik, plugga (tyvärr.), träna och ha utvecklingssamtal. Inte riktigt lika stor success på det...

Trött. Sova. Fast först lite skön musik och scrubs.

Kram
Anna

Dagens låt: Jealus - The Black Crows

Kretsmästerskapen

Igår tävlade jag i kula i Kretsen och kom trea! Wiho! Fast det blev inte den längsta stöten ändå...

Men det var mycket trevlans. Efter kulan cyklade jag och Matilda hem till mig och bytte kläder innan vi stack tillbaka. Sen sprang vi runt till slutet av hela tävlingen, kidnappade mackor och lite sånt. När allt var slut stack jag och 4 killar ner till stan för att spela laserdome. Vad dålig jag är på det. Och jag skriker hela tiden också. Jobbigt. Men riktigt kul!




Annars gjorde jag väll inte så mycket igår... Såg From dusk til dawn och The Mask. Blä på båda filmerna. Fast den förstnämnda räknas väll ändå som en klassiker...

Kram
Anna

Dagens låt: Fice colours in her hair - McFly


Fredag, hell yes!

Åååh! Äntligen helg! Det har ju varit en sååå lång vecka, hela fyra dagar. Hehehe... Kanske inte jättelång. Men jag har trots allt haft två stora prov som har gjort den lång. Och ett av dom var idag så jag hann inte blogga igår för att jag pluggade (!!!). Okej, kanske inte hela dagen men åtminstonde en timme.

Så idag har det varit en härlig dag. Solen lyser och jag har bara haft en lektion som var sådär riktigt seriös. Sen stannade jag och Amanda i stan och jag kom först hem runt klockan fem. Göttigt! Men nu ska jag ta en liten tur med cykeln och ladda upp med godis och film innan tävlingen imorgon... Bra taktik.
Önska mig lycka till!

Kram
Anna

Dagens låt: You're gonna go far, kid - The Offspring

Lite sådär random...

Jag fick sju kommentarer på ett inlägg häromdan. Say what!?!

Wohoo!!! Youtube funkar här igen!!!

Och lite sådär mer random... Jag har vissa små planer för min födelsedag... Och om dom fixar sig. Yaaaaaaaaaaaaay!!!!!!!! Lite sådär random och hemligt... Säger bara att Amandas idé om mustacher är bra i teorin, men jag vet inte riktigt om det kommer funka... Men det behöver ni ju inte bry er om... Så får att citera facebook... Are you in or are you out?
 <---Födelsedagen förra året!
Kram
Anna


I made it!

Jag har överlevt! Och nu är man bara sååå lättad. Svenska-provet och beep-testet är klart. Åååh vad skönt! Fast det ska sägas att jag minsann missade lite på svenskan... Men enligt mig så kompenserade jag det genom att vara duktig på beep-testet. Som jag hatar ska det sägas. Man bara springer fram och tillbaka när det låter beeeeeeep. Usch. Jag har dessutom haft problem med benhinnorna så jag har inte sprungit på länge. Men idag var det fart och fläng. Wiho! Jag klarrade det!

Kram
Anna

Dagens låt: Moorebruden - Byz


Bara plugg...

Usch! Imorgon har jag ett stor sv/so-prov om 1500-1700-talet. Inte alls kul! så jag måste plugga massor nu. Ännu tråkigare. Har dessutom beep-test på morgonen. Bara massor av blä.

Kram
Anna

Dagens låt: Our song - Hoffmaestro och Chraa


Sista dagen på lovet... Blää!

Imorgon är det dags att gå upp tidigt igen efter en hel veckas sovmorgnar! Inte särskillt trevligt tycker jag... Och det blir inte bättre av det faktum att jag har två prov och minst en redovisning. Och beep-test också...
Det som fixar veckan så att den går att överleva är konserten på torsdag som jag ska sjunga två låtar på! Wiho! Man är ju lite av en konsert-unge nu... Just det, en till sak som fixar veckan. Jag kan hoppa runt och tjata om konserten i helgen! Yääh!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Crimson sky - Hoffmaestro och Chraa


Lite förklaringar till igår...

Jag tycker minsann jag är skylldig er lite förklaringar om igår. Lista på gång!

*Väntan
Alltså... Det var sjukt segt innan vi kom in och dom skulle ju börja spela klockan 9. Dom började spela runt 20 över. Seegt! Men vi fick i alla fall platser längst fram vid scenen!

*Skrik och hopp
Det är ju en konsert så man skriker och hoppar mycket... Så komplicerat var det!

*Något vasst i skuldran
Vi stod ju längst fram så det blev mycket tryck och någon måste ha haft ett nitarmband för något trycktes in i min skuldra. Det sved...

*Blinkande gitarrist och ansiktet rakt i sångarens... ja... skrev.
Ååååh... Sånt som alla vill vara med om! Inte för att jag tar det personligt men det var ju kul! Som sagt, längst fram. Jag kollade runt lite och försökte känna igen dom i bandet. Och så blinkade gitarristen åt mig när jag tittade dit! Wiho!
Och om ansiktet där... Jo, där jag har mitt ansikte slutar benen på den låga scenen. Inget mer. Se men inte röra. Tror egentligen inte det blev något alls eftersom jag skrattade för mycket för att märka något.

*Brandlarm
Brandlarmet gick! Surpriiise! Men det konstiga var att ingen gick ut... Eller, folk gick ju ut sen. Men det var ganska obehaglight och jääättekallt ute i tunn tunika/klänning och thights. Inte kul.

*Mycket mera hopp
Just det, vi hoppade ännu mer när vi kom in och konserten fortsatte!

*Springaspringaspringa
Sån där kul dans... Alla springer fram och tillbaka på dansgolvet. Inga skador. Fysiska i alla fall... Måste däremot ha sett fånigt ut.

*Väntaaa igen
Är Tivoli fullt så är det segt om alla ska hämta jackan samtidigt. Så det tog längre tid att komma ut än att komma in!

*Autografer på armen
Just det! Två stycken i bandet skrev på min arm! Den ena har jag faktiskt fattat vad det står (Puss!) och den andra vet jag inte men det var från gitarristen som blinkade, igen!


Alltså, kul kväll! Och ändå hände det mer... Mycket mer... Eller inte. Det får ni lista ut själva. Så idag är jag lycklig. Vänstra underarmen är full av bläck, jag har träningsvärk i vaderna, är svart under ögonen och har ett plåster på skuldran. Precis som det ska vara.

Kram
Anna

Dagens låt: Young dad - Hoffmaestro och Chraa

Hoffmaestro och Chraa

Jag har haft så sjuuuuukt kul ikväll! Och jag måste verkligen sova. Ord som beskriver kvällen:

*Väntan
*Skrik och hopp
*Något vasst i skuldran
*Blinkande gitarrist och ansiktet rakt i sångarens... ja... skrev.
*Brandlarm
*Mycket mera hopp
*Springaspringaspringa
*Väntaaa igen
*Autografer på armen

Tror det var det... Fast kanske inte allt... Men det ska ju inte bli för mycket! Eller?

Kram
Anna

Jag hittade den!

Jag hittade den där dumma USBsladden! Wiho! Nu kommer det bilder!
 <---Look-a-like?

Kiss the bunny and titta på den lite sådär nedlåtande...


 <---Kvällens outfit! Vad tycks?

Kram
Anna

Jag glömde berätta...

Jag ska se Hoffmaestro och Chraa med Cecilia ikväll!!! Mot The Tivoli igen! :D

Kram
Anna

Glad påsk!

Glad påsk alla! Har ni en kuuul påskafton hitills? Jag har inte det. För jag hittar inte den där USBsladden som man kan ploppa in mobilen i. Alltså blir det inga bilder på kaniner som ser halft berusade ut. Däremot har jag hittat mitt påskägg och det är äkta lycka. Ska äta det nu och se en film!

Kram
Anna

Dagens låt: New Orleans - Hoffmaestro och Chraa

Jag hatar SVTplay också.

10 minuter in på True blood... Sjukt spännande... Måste buffra... När det är klart sätter man igång det igen och plötslig står det "videon är inte tillgänglig". Men... Men... MEN!!! Neeej!!! Den ska finnas där till 13de april! Visst, jag har tid men nu är det så att jag har längtat efter att se det avsnittet länge.

Dö SVTplay, dö.

Kram
Anna

Jag hatar ananas.

Så... Solen skiner, mamma är speedad på kaffe, fåglarna sjunge roch det är ännu en vacker vårdag. Och vad gör jag? Skriver en labrapport om hur gelatin (därav grisen där nere...) påverkas av ananassaft. Fast jag är klar nu men det förändrar inte det faktum att det var fett tråkigt!
 + =

Nu ska jag däremot sluta sura och kolla på True blood-avsnittet jag missade. Helt värt det!

Kram
Anna

Dagens låt: Unchain my heart - Joe Cocker


Hejsansvejsan!

Lite halv-okoncentrerad här för jag skrattar åt Sveriges värsta bilförare och ska se en film om fem minuter. Spännande...

Gårdagen och idag med Johanna var trevlans! Vi såg däremot aldrig en film utan spelade Twister hela kvällen istället. Vi kan ju säga att det slutade intressant...

Idag har jag (förutom varit med Johanna) tränat, suttit och stirrat rakt fram och sagt mamamamamamamamamamamama. Japp, ibland är jag lite för konstig.

Kram
Anna

Dagens låt: Party in USA - Miley Cirus

RSS 2.0