När man kan vara vart man vill och vem man vill...


Bara så ni vet...

Bara så ni vet sitter jag och nördar musik från Don Juan DeMarco. Märkte faktiskt precis att sången Dona Ana har spår efter Have you ever really loved a woman?, den bästa låten i hela filmen!
Alltså, när man inte har mycket att göra på kvällen så passar fiol och spansk gitarr perfekt.
Kram
Anna

Bakfulla gubbar på duken, me like!

Normalt så gillar man ju inte baksmällor (fast vad vet jag om det?)... Men Baksmällan var riktigt kul! Filmen alltså... Den som går på bio nu...? Suverän film! Och gryyymt bra soundtrack! Allt från jazz-låten Fever till den inte lika jazziga Joker and the thief. Tjoho liksom, me like!

Annars så var kvällen finfin. Blev bjuden på en cigarett men sa bestämt nej... Och det blåste liksom en skön, varm men starkt vind, precis lagom så att jag slapp en jobbig jacka.
Så begåvad som jag är kan jag sammanfatta kvällen i två ord... Härlig och kul!
Kram
Anna


Och regnet bara öser ner...

Egentligen så borde jag vara hos pappa nu. Men är jag det? Nee. Och varför? Jo, världens tyckte det var en bra ide att tömma sin pool över Skåne.
Så nu har jag inget att göra. Jag kan inte läsa Harry Potter (jag är en tönt!!!) för att jag blir på dåligt humör av den, gitarren gör ont att spela på och jag orkar inte göra något som tar tid. Alltså sitter jag och lyssnar på musik och tittar längtansfullt ut. Inte för att jag vill ut men ändå... Tycker att det borde bli kväll istället så att jag kan befinna mig i en biosalong och se en kul film.

Nej minsann, nu ska jag ut i regnet! Om jag inte är tillbaka om tre veckor så har jag fömodligen träffats av blixten.
Kram
Anna

Dagens låt: El Estuche - Dirty dancing 2, Havana nights


Konsert idag!

Idag har jag spelat ännu en gång! Som sagt var den i kyrkan men var ändå inte såå kyrklig. Och allt gick jättebra! Trots att jag spelade på en stålsträngad gitarr... Tror jag har tappat några lager skinn efter den upplevelsen.
Men nu har jag lyckats bli skittrött och kommit på ideer i stil med att jag ska lära mig dansa afro-kubansk dans med Corre. Eller, inte med Corre. Med någon kille. Men Corre ska också lära sig det. Sen drar vi iväg till Kuba så fort vi kan!
Kram
Anna
  <--- Jag basar loss på Bang on the piano...
Dagens låt: Thorn - Nathalie Imbruglia

Inte konstigt...

Det är inte alls mysko att jag inte har fattat att det är imorgon vi ska spela. Vi har ju bara sagt ett datun, vilka låtar vi ska spela och inte repat alls! Och det är imorgon som den är!!! Alltså blir genrepet kl halv 12. Neeej! Jag borde sova då! Inte stå på sceen och spela bas eller gitarr. Kanske i drömmar på samma sceen som U2... Men inte på riktigt i kyrkan!!!
Så betyder det här att jag är lite nervös alls? Nej. Det är fortfarande inte på riktigt.
Kram
Anna

Konsert-nerver? Absolut inte!

Imorgon är det dags för mig, Corre, Amanda och Sara (alias; bandet) att vara förband i kyrkan igen! Nu menar jag inte en sån där kyrklig konsert utan lite... Roligare. Men vet ni vad som är konstigt? Jag har inga konsert-nerver alls! Jag har inte äns insett att vi ska spela imorgon! Jag har inte insett någonting alls på senaste tiden. Att jag ska till Stockholm nästa vecka känns som en dröm, Ven känns som tomma ord och till och med att jag ska kolla på SM känns helt omöjligt. Fast det beror nog på att jag inte kommer lyckas sticka dit...
Men ändå. Jag borde nog inse att allt kommer hända snart. Så att jag kan ha ett litet glädjerus innan jag gör det. Bara få en liten kick innan jag går upp på sceenen...
Kram
Anna

Dagens låt: Bittersweet Symphony - The Verve


Godnatt!

Efter denna extremt ansträngande dag har jag bestämt mig för att sova. Det har ju verkligen varit en jobbig dag. Jag har varit 100 procentig hela tiden. Läst, slingat håret, ätit och sett på film. Sååå jobbigt.
Alltså måste jag sova nu.Eller ligga och läsa tills jag däckar med boken på mig. Godnatt honeys!
Kram
Anna

Bara en vana...

Just nu har jag inget att blogga om heller men gör det bara för att det har blivit en vana. Hur läskigt är inte det på en skala? Det har blivit en vana att skriva tankar och lägga ut dom på internet så att alla kan läsa. Fast det är ju fortfarande kul att blogga... Men det är liksom bara en vana...

Nej minsann, nu ska jag sluta tjata om det och berätta dom senaste nyheterna istället. Jag är sjuk! Nästan feber så jag fick inte följa med mamma på gymmet idag. Lagom kul ju... Men jag lovar att jag ska vara frisk imorgon så att jag kan repa med bandet inför spelningen på onsdag. Bara så ni vet... ;)
Kram
Anna

Dagens låt: Boston - Augustana

Me in action at da work.


Varannan vatten älsklingar!

Fortsättning på festivalen.

Igår hann jag ju inte skriva så det får bli lite nonsens idag. Helt mysko info om hur det är att vara i en hamsterboll, ride på festivaltjuren (som vanligt) och få benen kommenterade av gubbar. Men eftersom jag inte har sovit så längeoch är relativt slut så har jag inte tillräkligt mycket fantasi för att göra anant än en lista av det. Så här kommer den...

*Hamsterbollarna
Bland det absolut dummaste jag har gjort. Det är egentligen inte hamsterbollar, eftersom jag fick platts i dom och dom var inte av hårdplast. Man fick istället hoppa in i en enormt badboll som några blåste in luft i. Sen sprang man iväg i bollen ut på vattnet i hamnen. Och det var helt omöjligt att hålla balansen så jag sprang inte riktigt utan låg mest i bottnen av bollen och skvallpade runt. Det ända fantastiska jag lyckades med var att göra kullerbyttor. Och det var svårt...
Sen när jag kom ut fick jag skitmycket huvudvärk och var mega yr. Allt detta, bara för att jag var i en hamsterboll i fem minuter.

*Tjuren
Det hade jag i alla fall provat innan så jag var beredd på vad som skulle hända. Ni vet en sån vanlig gummi-tjur som alltid finns på festivaler? Inget speciellt egentligen men grymt kul! Fast det gick väldigt snabbt den här gången och jag slängdes av med ganska mycket kraft så jag studdsade på väggen och blev ganska omtumlad.. Läskigt. Men annars var det väldigt kul!

*Kommentarer från gubbar
Om man är rumt 50, varför säga man till små flickor som mig (ja, jag är en liten flicka ibland) att dom har fina ben. Inte på det där gulliga sättet utan det äckliga och slemmiga. Citat från en pappa som gick med sin son "fina lår men lite vita." Vad vill man uppnå? Och den andra gubben... "Nice legs, keep growing." Det är också bara skabb. Jag känner mig inte all smickrad utan känner bara ett viss äckel. Så gamla gubbar som beter sig som peddon, sluta vara äckliga!

Men nu, när jag har klagat färdigt på gubbarna så ska jag hålla mitt löfte. Jag ska bara ligga ner i fosterställning, gny och eventuellt fixa lite te åt mig. Inte för att jag är sugen men sen jag stod och skrek ut varannan vatten så har min hals varit ganska död. ;)
Kram
Anna

Dagens låt: When a man loves a woman - Bryan Adams

Festivaldag 3, absolut!

Idag har det varit sista dagen på festivalen. Det har varit helt suveränt pga att jag har studdsat runt med älskade Corinne, lekt hamster och ännu en gång ridit på en sån där gummi-tjur.
Nu hinner jag egentligen inte skriva för jag har annat att göra (dvs, studdsa runt med Corre här hemma) så jag får skriva imorgon. Ska se film, överäta nachochips och inse att en halv liter vitamin well inte funkar att pressa i sig utan att gå på toa. Mycket att göra på lite tid.
Kram
Anna

Dagens låt: Vill ha dig - Style

Festivaldag 2, jodå!

Jag kom hem 20 över 11 och har varit nere i stan sen kl 2. Frivilligt och jag har inte äns varit med bästaste kompisen! Och vad har jag gjort? Träffat människa, varit innelåst i en bil, ätit belgisk våffla (eeeeew!!!), jobbat (!!!) och hittat nya människor att hoppa runt med. Trevligt värre! Fast det kunde ju ha varit bättre... Frös rumpan av mig i mina shorts!
Så för att gå in på lite detaljer angående jobbet. Jag stod helt enkelt och delade ut vatten till folk. Men det stora problemet är vad jag ska svara folk som frågar lite udda frågor. Trevligt att dom frågar för all del men frågor i stil med "Är det brännvin?" eller tittar upp på mig med stora ögon och frågar "Har du hällt i något i det här?". Såklart svarar jag ja på båda frågorna. Ja är alltid (okej, kanske inte alltid. Inte när jag blev hembjuden till någon) det bästa svaret.
Och en annan mysko situatuion. Vad bör normala personer göra när två killer med ölburk i handen går förbi, pekar på en och säger gång på gång, "är det hon på bdb? ÄR DET HON PÅ BDB?". Det är faktiskt lite läskigt. Och ja, det var säkert jag på bdb. Eller så var jag hennes tvilling. Men eftersom jag inte har någon tvilling så är det inte så sannolikt.

Annars så har jag varit utelåst idag. Jag ahde nyckel men den fungerade inte så jag satt utanför mitt hus med nyckeln instucken i dörren och lyssnade på Lovestory i närmare en timme. Det såg ju lagom dumt ut från gatan...
Men nu ska jag se till att få lite vila innan jag ska iväg igen. Om14 timmar. Ner till stan igen och fixa den bästa festivaldagen någonsin med älskade Corinne!

Kram

Anna

Dagens låt: Lovestory - Taylor Swift


Festivaldag 1, nej tack.

Nu har jag precis kommit hem från den fantastiska festivalen, dag 1 av 3. Inte alls kul. Dels så regnade det skitmycket och jag fick en stooor fläck på ryggen, dels så hittade jag inte dom jag skulle träffa innan dom stack hem. Alltså har jag hoppat runt själv och kollat på rix fm festivalen i regnet. Inte alls kul, förutom det lilla att dom spelade Beautiful day (U2!!!) och Vill ha dig (Style, utfört av style). Ganska illa egentligen, eftersom Corre inte var där och jag har råkat hamna i trubbel pga den låten en gång. Woops...
Så vad har vi lärt oss av det här? Jo, försök inte leta efter folk i en enorm folkmassa som hoppar och spettsar dig med paraplyn. Det är en allmänt dålig idé, framförallt när man råkar gå in i barnvags-gänget som tar alla tillfällen dom kan till att köra över dig (och ha paraplyer med spettsen långt utstickande så att dom skadar dig lite extra).
Nej minsan, jag vågar inte gå ut själv längre. Barnvagns-psykon som spettsar och kör över mig och jag ser ett gäng som inte är allt för vänliga mot folk. Fast annars har det varit finfint, men nu ska jag nog bara mysa ner mig med en av mina älskade vampyr-filmer.
Kram
Anna

Jag känner mig motiverad!

Alltså... Jag har lust att göra något vettigt. Tyvärr så kommer jag inte på mycket, förutom små saker som att stämma gitarren och laga linnet. Men jag har fortfarande lust att göra något så jag sitter och nördar Harry Potter-boken. Min nya livsfilosofi liksom, se filmen innan du läser boken.
Någon som kommer på något som jag kan sysselsätta mig med? Att laga fler kläder känns inte helt rätt just nu men jag ska se om jag känner för det senare.
Sen ska man ju såklart ner till festivalen också! Tänker nog försöka spendera mycket tid där nere. Om tre dagar, när den är slut, så kommer jag ligga i fosterställning i min säng, skaka och gny.
Kram
Anna
 <---"Just det, jag ska läsa den!"
 <---"Vad tjock den är... Nu vill jag inte läsa längre..."

Klar!!!

Jag blev precis klar med den lilla lagningen! Åååååh vad jobbigt det var! Fast jag hittade faktiskt en säkerhetsnål.Tyvärr var den enorm, söndrig och jag hade nästan ingen nytta av den.
Men, nu är det klart och jag kan sluta gå runt och mummla saker i stil med f*cking fingerborg.
Kram
Anna

Ps. Linnet blev fint. Ska nog ha på det resten av dagen. Ds.

Otur eller bara ett för ömtåligt linne?

Mitt finfina och dyra linne har gått isönder igen. På samma ställe som förra gången. Och det är tunt tyg och svårt att laga. Dessutom hittar jag inte mitt säkerhetnåls-gömställe. Sur? Nej. Trött på linnet? Ja. Beroende av säkerhetsnålar? Ja.
Kram
Anna

Dagens låt: Satellite - Santana feat Jorge Moreno

Harry Potter-time!

Mohahaha! Jag har sett Harry Potter och Halvblodsprinsen! Känn på den du (om du inte har sett den alltså, annars är det inte kul)!
Bra film, jättefina effektex ect... Men... När det är helt tyst i hela bio-salongen så hör jag plöttsligt ett par snyfftningar. Sen ersätts dom av små fnissningar. Och högljuda läten från grannarna som tycker att det är perfekt timing att öppna sin väl omskakade läsk när det är som tystast.
Japp, jag älskar bio.
Kram
Anna

Potatis-fångst baby, one more time!

Me has catchat potatisar igen. Denna gång i lite för korta shorts och kallt väder. Men det var ändå kul och dom blev väldigt goda. Catchy!

Jag kommer inte på någon rubrik...

Nu har jag varit nere i stan med Cajs och kussarna! Mucho trevligt! Vi shoppade, åt och gick till Waynes. Dessutom hittade jag en finfin t-shirt på MQ...
Men nu tycker jag lite synd om mig själv pga mitt dumma knä så jag ska gosa ner mig under en filt, se Dirty Dancing (Ingen textning! Hurray!!!) och äta upp dom fem marängerna som finns kvar. Mohaha! Känn på den du!
Kram
Anna

Nu ska jag träffa släkten!

Inte hela men en liten del av dom. Jag och Cajsa ska iväg ner till stan och äta med kusinerna. Två av dom fyra... Dom lite mer feminina. Och den lite mer gravida. Weeey! Jag kommer inte vara yngst i släkten längre! Jag kommer åldras flera år på bara en liten stund. Härligt värre tycker jag!

Men nu måste jag fixa det sista innan dom kommer och skråla färdigt låten som knarkas. ;)
Kram
Anna'

Dagens låt: Luna - Juanes

Mitt knä har begått självmord.

Jag har megaont i knäet så jag var tvungen att avbryta träningen idag. Inte alls kul så nu är jag ledsen. Dessutom så vet jag inte vad jag har gjort. Någon som kan tycka synd om mig eller ge mig blommor/nallar/pengar/en kram?
Kram
Anna

97!

Igår blev det rejält besöksrekord! 97 stycken!!! Wooow liksom!!! Jag brukar ligga runt 20-30. Vad kan detta bero på? Jag har ju inte skrivit något om gummistövlareller sexnoveller på ett tag.
Tänke bara säga det.
Kram
Anna

Dagens låt: (I wanna be) your underwear - Bryan Adams

Jag skriker... Högt!

Lite panik här. Jag är ensam hemma, det har precis regnat och dörren till toan öppnas och stängs hela tiden av sig själv. Och den knarar grymt mycket! Dessutom gick jag precis förbi den när den knarrade som mest. Jag hoppade in i väggen och skrek!
Är jag väldigt lättskrämd eller är dörrar allmänt läskiga?
  Djävulsdörren anfaller...


Vi har tvättat bilen


Vi borde nog tvätta den oftare...

Ü!

Tjoho igen!
Skulle bara konstatera att igår kunde alla förutom jag skriva tyska u. Men nu har jag också lärt mig. Kolla bara, Ü!!! Åååh vad jag känner mig begåvad.

För övrigt så väcktes jag kl ett för att min mage vibrerade. Fast det visade sig att jag hade somnat på min mobil och fick sms... Av detta så kan vi lära oss... Absolut inget.
Kram
Anna

Dagens låt: I believe in a thing called love - The Darkness

Honeys, Im home!

Även om jag inte har skrivit  enormt långt inlägg om att jag ska vara borta och inte kan blogga så har jag inte varit hemma! Jag har tillbringat en långhelg i Båstad och Halmstad för att tävla! Och hoppa runt lite och shaka...
Så... Tävlingen... Det var idag och jag körde spjut och slägga. Och det gick väll bra. Inte wow direkt men det var ok. Jag kom på plats 13 av 22 i spjut och trea i släggan.

Annars har jag verkli8gen haft jättekul! Förutom i lördags när jag var och kollade på tävlingen och det regnade grymt mycket. Trååååkig då! Men resten, tjoho vad kul! Jag har shakat med Clausii, hoppat runt och pratat/smsat konstant, ridit på en sån tjur som finns på festivalen (48 sekunder, hurray!) och sett Bruno! Ni vet den, med ett tyskt u som jag inte kan göra? Grymt konstig film föressten, rolig, med lite för extrem i vissa sceener...

Men nu borde jag däcka eftersom jag är gryyyymt trött! Och jag har huvudvärk. Så ha en fin söndagskväll!
Kram
Anna

Dagens låt: La camisa negra - Juanes

Namnam.

Maten var god. Finito.
Kram
Anna
  <---Egokick!

Matlagning på hög nivå!

Jag lagar mat. Är bara tvungen att berätta det. Fast visserligen fuskade jag med fisken för den kastade pappa in i ugnen. Men jag fixar faktiskt quinoa nu! Och det är första gången så såklart gjorde jag fel. Fast det fixar sig säkert...

För övrigt så kan jag berätta att vi åkte bil till träningen! Ni vet, en sån stor sak på fyra hjul som låter brumbrum? Wow liksom. Det var nog första gången för mig.
Kram
Anna

När shoppning går bra...

Man ska inte låta mig shoppa om jag är shopping-sugen. Dååålig ide! Detta bevisas genom att jag kommer hem med ett par shorts, ett par byxor och en enormt gullig topp. Normalt för andra men jag har faktiskt inte råd med det. Eller, idag hade jag det konstigt nog. Me like.

Alltså... Nu är jag lite stolt. Jag har lyckats med nästan allt som jag skulle göra idag och klockan är bara 16.39. Det ända som jag har kvar är träningen och packningen. Heja mig!
Kram
Anna

Jag/har/varit/vaken/i/snart/tre/timmar- Godmorgon!

Tjoho alla morgonpigga läsare! Klockan är snart (enligt mig) ett så ni bör vakna nu! Jag har faktiskt varit vaken sen kl 10! Imponerande, eller hur?

Planerna idag blir att lämna tillbaka filmen, shoppa lite (har fått min lön! Överdrivet hög lön! I love it!), jobba färdig, träna och packa. Hårt schema så jag borde nog börja nu. Ska bara säga till kära mammuten att jag faktiskt brukar vara glad när jag är medvetslös. Eller i alla fall halvt medvetslös. Då är jag jätteglad! Fast det har ju bara hänt en gång... Men ändå.
Kram
Anna

Dagens låt: Acid jazz singer - The Fratellis

Pineapple express

Jag och pappa har precis sett en av världens flummigaste filmer. Pineapple express hette den och handlar om en kille som blir vittne till ett mord. Sen flyr han med sin konstant höga langare från mördarna som jagar dom. And thats it. Fast det räcker för mig idag. Dessutom skrattade jag enormt mycket! Me like! Alltså, den rekomenderas till alla er inte allt för djupa människor där ute.

"I can see througt my leghole!" 
*Jag skrattar hysteriskt*
Kram
Anna

Arbetsdag och om hur man köper kärlek

Ni läste rätt! Jag har haft en arbetsdag!!! Aaaaah! Fast en härlig arbetsdag. Jag hr tvättat, skrapat av färg och målat pappas utemöbler. Alla, förutom dom av stål och ett bord... Men det blir ändå en stol och en soffa. Eller typ soffa. Den är ju av trä... Men det är endå en soffa.

Vet ni vad det bästa med att jobba är? Jo, man tjänar pengar och kan alltså köpa saker. Och man kan ju köpa allt. Till och med kärlek. Men nu menar jag inte prostitution! Nej nej nej! Men, om man köper saker till mig (tex. blommor, chokolad och kanske ett par skor) och ger dom till mig när jag behöver dom (när jag är ledsen, trött, arg, glad och medvetslös) så blir jag förmodligen kär i en personen. Visserligen krävs det ju lite mer men just det här mateiella hjälper en bit på vägen.

Och mamma som sa att jag inte var så materiell av mig.
Kram
Anna

Dagens låt: Six feet under the stars (acoustic) - All time low


Helt onödigt...

Ni är nog inte förvånade när jag säger att jag inte har något att blogga om nu heller... Men det blir ett iltet hej igen innan jag fortsätter knarka Spotify på heltid.
Aaand by the way, badet sket sig för jag pallade inte. Nose liksom!
Kram
Anna

Fullt upp!

Idag har jag, enligt mig, fullt upp. Jag ska lämna en film (avklarat! Duktig Anna!), packa, sticka iväg till pappa, träna och bada efter träningen. Så nu har jag ju inget att blogga om. Och det blir nog inget vettigt alls på ett tag...Bara ett litet tjohej!
Kram
Anna

Dagens låt: Disturbia - The Cab

Bröllopsduellen

Har precis sett Bröllopsduellen med mamma. Tyckte inte alls den var bra. Urk liksom. Så den rekomenderas inte alls. Men det är ju bara min åsikt... Vad tycker ni andra som har sett den?
Kram
Anna

Tjej-kväll med das mutter

För att förtydliga, das mutter är min kära mamma. Och hur härligt på en skala är det inte att ha tjej-kväll med henne? Väldigt härligt!

Så nu sitter jag och föröker hitta någon djup rock-låt, som är deprimerad men ändå glad. Och det måste vara en kille som sjunger. Alltså har jag inte hittat något alls.

Fast nu, typ tre minuter senare hittade jag grejs! Neverstore med den jättedjupa låten nanana.
Kram
Anna

  Playboy next! Eler bara IFK Helsingborgs maskot...


Godmorgon

Tänkte bara berätta att jag gick upp för 45 minuter sen... Heheheh... Aaaand, jag fick kramp i vaden i natt. Aaaaaaj!!!! Dessutom varade det jättelänge och nu har jag bajsont i benet.
Menmen, nu ska jag äta frukost.
Kram
Anna

Dagens låt: Everytime - Lincoln Hawk

Öresundsspelen 2009

Idag, den tredje av tre dagar, har jag varit nere och funktionärat på Öresundsspelen som från och med nu kommer förkortas till ÖS.
Och vilken fin dag det har varit! Visserligen kunde det ju ha varit bättre väder men det kunde ha varit mycket sämre också. Jag är opptimist här förstår ni.

Så vad sysslade jag med? Det blir nog en lissta på det...
*Var i kiosken och jobbade, 10%
*Var i kiosken och pratade, 50%
*Var i kiosken och skrek 30%
*Var i kiosken och slog folk som tog min väska, 5%
*Hjälpte faktiskt till, 5%

Visst är man bäst? En hel dag där man skulle göra något och jag har lyckats med... Ingenting! Fast jag ska ju inte säga att jag hade tråkigt ändå. Och det har jag vittnen till! Men nu blir det nästan för mycket info så jag får återgå till att lyssna på låtar från The Aristocats på franska. Varför frågar ni? För att jag inte hittar något på engelska svarar jag.
Kram
Anna

Dagens låt: Creepin up the backstairs - The fratellis

Killer potatoes!

Jag har spårat och attakerat potatisar i min trädgård! Grävde upp några plantor och ska nog äta mitt byte. Namnam.

Väldigt många tycker jag. Och dom tog lång tid att hitta när jag skulle dokumentera dom eftersom mamma hade gömt dom listigt i vasken (ett handfat typ...). Och en sak till, ska du attakera dom små potatis-sadisterna så ha på dig stövlar! Det är jätteäckligt och slemmig att få blöt jord i sandalerna. Framförallt när man inte har strumpor.
Kram
Anna

Väldigt romantiskt.

Jag glömde/orkade verkligen inte berätta det här innan. Tillbaka till Åhus alltså.

Jo, det var en fin kväll och blåste varmt. Jag och Corinne var ute på Åhus bryggan och åt glass. Och när vi tittar ner i det helt blanka och djupblåa vattnet så hör man plöttsligt en akustisk gitarr och en tjej som sjunger helt fantastiskt. Dessutom så kan jag låten! Way back in to love från filmen Music and lyrics. Och hon som spelade den sjöng och spelade så vackert! Så allt var perfekt. Och jätteromantiskt, förutom det lilla att jag var med Corre. Det skulle ju ha lite mer romantiskt om det inte var med min bästa tjej-kompis... Men annars, väldigt romantiskt och fint.
Kram
Anna

Ps. Det var dessutom solnedgång då!

HEMMA!!!

Tjooooo mina älsklingar! Jag är hemma! Och jag vet att ni har saknat mig, även om ni inte vill erkänna det.
Så... Åhus i nästan en vecka. Mitt intryck är att där är megafint! Fast några små konstiga människor finns det såklart... Framförallt två små individer som cyklade... Ingen fattar det...

I alla fall, underbar vecka med Corre och company! Vi har mest ätit glass, gått runt, smsat (för vi är osociala små skitar), hoppat runt och lyssnat på musik. Och såklart badat. Med kläderna på. Och den som sa att vattnet är kallt i Åhus borde nog åka dit själv. Det var jättevarmt! Me like liksom!
Så förutom att ha varit enormt flummiga och jättesnygga (just det!) så har vi varit uppe på stenshuvud och vandrat. Då var det praktiska skor som gällde, inga flipflop minsann. Dessutom gick mina flipflop isönder, precis som mitt ena linne och solglasögon. Neeeeej!!! Världen går under!!!

Menmen. Nu är jag relativt slut och tänker däcka så vi får se om det blir mer fånigt info.
Kram
Anna

Dagens låt: One - U2

Hejdå!

Nu drar jag till Åhus om några timmar! Förmodligen så får jag en till bloggkick och skriver lite igen innan jag drar men om inte så måste jag säga hejdå nu. Fast det blir kanske ett litet inlägg där eftersom dom har ett bibliotek...
Men nu... Hejdå och vi ses om en vecka!
Kram
Anna

Ps. Lycka till på Öresundsspelen alla ni som ska tävla!

Dagens låt: Time to say goodbye - Simple plan

Studdsar!

Jag har inget att skriva om just nu så det här blir kort. Jo sucker, jag studdsar och spelar gitarr här och det är enormt komplicerat.
Ska nog lära mig en ny låt bara för det. Någon som kan någon kul och halvsvår? Och som är fin på gitarr?
Kram
Anna

Dagens låt: Oceans and atlantic - Mayday parade

Viktig fråga!

Jag har kommit på en viktig fråga som det faktsiskt redan har blivit en debatt om.
Ska man raka låren?
Jag gör det. Hur mysigt på en skala är det egentligen att ha lena och fina vader, men uppe på låren är man lika hårig som Wolverine? Nej tack till håriga lår säger jag. Men vad tycker ni?
Kram
Anna


Knubbsäl igen!!!


Knubbsäl!!!

Ich bin ein knubbsäl!!! Eller något annat... Menmen...
Knubbsälar is the shit!!!

Kram
Anna

Dags att klaga på värmen!

Vet ni vad som inte alls är härligt? När det är för varmt för att träna. Gwaaa liksom! Man kokas i sitt eget svett och det är grymt äckligt! Det positiva är väll att jag tränar friidrott där man inte behöver ha på sig något mer än sportbh och tights. Men annars är det för varmt! Dessutom har vi inte någon skugga på heden... Förutom lite skugga av nätet vid min älskade släggbur. Men den räknas knappt.

Så efter träningen stack jag och Johanna ner till stranden och badade. Enormt skönt!!! Men nu ska jag dra till mamma. So long datorn som man kan lägga över bilder på!
Kram
Anna
 Sista riktiga bilden på väldigt länge. Ni får stå ut med en bild-fri blogg ett tag nu...

Dagens låt: Lights on - The pierces

Minneslucka!

Med hjälp av bilddagboken så kommer jag ihåg vad jag har gjort hela året. Heeela året, förutom april! jag har nästan ingen aning om vad jag sysslade med i april! Hela månade (förutom första dagarna och den sista) är en hel stor minneslucka! Läskigt!!! Någon som vet vad jag höll på med?


Tjoho! Nu började herrar spjut äntligen! Golden league, hell yes! Heja norsken!!!!!!!!!!
Kram
Anna


Uppenbarelse!

Jag kom precis på att jag inte kommer ha någon dator i Åhus. Inget bloggande, ingen enormt mysko musik, ingen bilddagbok, ingen msn och jag kommer inte kunna nörda Egoinas blogg. Och hur kommer det här sluta? Jo, jag kommer smsa bort alla mina fri sms och den lilla värdighet jag har kvar.

Och nu kom jag på en till sak! Vi kommer inte ha någon gitarr där!!! Eller piano... Eller trummor... Eller varm dush. Fast jag vet ju nite det här... Det kanske är en enormt lyxvilla som vi ska bo i. Men även om jag kommer sakna nästan allt tekniskt så kan jag konstatera en sak. Det här kommer bli den bästa veckan på lovet någonsin!
Kram
Anna

Tjoho! Ny flagga! (gummistövel och sexnovell)

Alltså. Känner jag någon som är i Asien? För nu har jag både haft besökare från Vietnam och Thailand. Varför, undrar jag. Nattklubb, svarar min spående tärning. Det är också allmänt mysko... Men det är bara för att den är lite ond...

Men i alla fall, seriöst? Någon i Thailand har varit inne på min blogg. Undrar vad man söker på då. Förmodligen något i stil med gumistövel eller sexnovell eftersom det tydligen drar besökare. Så nu, för att bli miljonbloggerska;
Gummistövell och sexnovell!
Kram
Anna

Morgonbloggning igen.

Jag bode nog sluta blogga på morgonen nu eftersom jag inte har något att skriva om... Förutom det lilla att min finfina glass har smält. Får ha begravning sen. Efter att jag har varit på stan och fixat alla små nödvänliga grejer till Åhus.

Godmorgon föressten!
Kram
Anna

Dagens låt: The pen... Nej... More than words - Extreme

Happy Anna!

En bild säger mer än 1000 ord

Stranden, träning och konsert.

Alltså. Egentligen behöver jag inte säga mycket mer eftersom rubriken har talat. Jag har varit på stranden, tränat och varit på en konsert.
Stranden var härlig fast det var kallt i vattnet. Och jag har fått en jättefånig solbränna i form av en rosett och hästsvans på ryggen. Inte alls fint! Får fixa till det innan Åhus.
Träningen gick skitbra i början! Fast sen gick det inte lika bra...
Och sist men inte minst, konserten. En vanlig utomhuskonsert på dunker där dom spelade klezmo. Och dom tvingade mig att dansa. Panik liksom!

Så frågan är nu, vad har jag gjort för att förtjäna en fånig bränna och tvångsdans? Jag vet inte men ska trösta mig med Ben and Jerry snart bara för det.
Kram
Anna

Bloggberoende!

Om ni undrar varför jag har börjat blogga så mycket så är det för att jag har blivit beroende. Men avgiftningen börjar snart. På måndag faktiskt för då är det dags att dra iväg till Åhus med Corre! Wiho!!!! Jag längtar grymt mycket!!!

Men nu ska jag dra ner på stranden med My. Om ni vill nåt så fins mobilen med. Elelr så får ni springa ut på heden, stranden eller stan. ;)
Kram
Anna

Dagens låt: Amor con amor - Salsa loca

Viktigt grejs!

Här kommer några små viktiga saker!

1. Margaux fyller år på söndag!!!
2. Patrick kom hem i måndags! Tjoho! Nu blir det fart på träningen igen :P
3. Amanda har stuckit iväg till england nu.
4. Jag kämpar för att fixa restresan. Fast jag kämpar inte så mycket... Men ändå.

Tyckte bara att ni skulle veta det. ;)
Kram
Anna

Ensam på stranden? Neeej...

Vad har jag lärt mig idag? En sak...
Om man vill vara ensam på stranden så måste man ta med sig en kompis. Annars så blir man inte alls ensam. Fast som tur var så var jag typ döv och halvblind just då så ingen kunde få min uppmärksamhet! Den kändes minsann!
Kram
Anna


Duktig Anna

Nu har jag joggat! Duktigt! Dessutom så har jag nästan fått en privat visning av "naturlig konst" men det var lite mysko så jag sprang iväg innan jag han se något. Men nu ska jag ner till stranden och bada. Svalka ner mig... Åååh så skönt det kommer bli!
Kram
Anna

Ps. Mobilen är med om ni vill nåt. Och pappa behöver ringa mig! :)

Dagens planer.

Det här ska jag lyckas med idag:

*Jogga
*Sticka ner till stranden, ensam eller med friidrottarna.
*Sticka hem till mamma och lämna några skivor.

Mycket va? Jag kommer vara helt slut efter idag!

Och föressten... Jag har hittat bilderna från festen i helgen! Eller... Corinne länkade dom till mig. Och jag är enormt lurig och lömsk på alla. Så här kommer några bara för att vara elak. Klicka på bilderna för större.
Da huz. Los hus.
  Los Corre när vi övar
  Los jag när vi övar. "Den var såå stor" eller "Be on TV"?
  Nu är vi på sceen. Woow liksom.
  Jag och Amanda shakar så mycket som vi kan.
  Corre och company på en trappa.
  Och den absolut finaste bilden av alla!
Kram
Anna

RSS 2.0