Årets...

Jag har ju haft dagens låt ganska länge så nu blir det årets massor av grejer! Så här kommer allt.

Årets...

Låt: Smooth, Santana
Band: U2
Film: En djävulsk romans
Vecka: Åhus med Corre
Tävling: Tårnby!
Bok: Konsten att läsa tankar, Henrik Fexeus
Citat: "Alltså... Jag kan få in dom på minst två sätt!" Om brandmän... Inte alls vad ni tror!!!
Snyggaste kille: Det skulle ni väll allt vilja veta?
Nya beroende: Sms-beroende.
Månad: Juni

Jag kommer fortfarande sakna 2009 grymt mycket. Det har absolut varit det bästa året någonsin! Som jag minns i alla fall... Jag kanske hade ett jättebra år när jag var typ 3... Vem vet?

Kram
Anna

Gott nytt år!!!

Gott nytt år alla!!!

Hur ska ni fira? Själv ska jag vara med Amanda och flumma runt här hemma. Mysigt värre! Ska dessutom tvinga henne att köra jag har aldrig-leken. Mohahaha!

Kram
Anna

Dagens låt: Happy new year - A-teens

Snart börjar min nedräkning!

En dag till, sen smäller det! Bokstavligt talat för en gångs skull. Häftiigt!!! Jag älskar raketer. Inte på samma sätt som jag gjorde innan, när jag älskade dom så mycket att jag inte ville skjuta upp dom och få dom att explodera. Dom var mina vänner och jag brukade alltid krama dom. Nu är det inte riktigt samma. Jag älskar färgerna, glittret, smällarna, till och med röken som lägger sig efter! Lite halvt sjukt och pyroman-aktigt men ändå.

Så hur har ert år varit? Mitt har nog varit det bästa hitills! Början var visserligen totalt usel men sen blev det bättre. Och sen i sommras har jag verkligen haft riktigt kul... Och enligt mig började sommaren i maj. Det var då jag fyllde år och var i Tårnby. Alla friidrottare som var med fattar väll vad jag menar när jag säger "Dansken", ser drömande och halvt strypt ut? Sen var det ju veckan med  fotboll, stora festen på lovet, öresundsspelen, inte lika stora festen för 2 månader sen och alla andra små äventyr. Jag kommer sakna dom!!! Kanske inte riktigt alla, men dom flesta. Som dom där små stunderna som kunde varit med i en usel B-film...

För att sammanfatta allt... Jag kommer sakna 2009!!! Hoppas bara att 2010 blir lika bra, om inte bättre. Det blir det säkert...

Kram
Anna

Dagens låt: Do you only wanna dance - Mya

En helt vanlig måndag...

Okej, jag erkänner. Det är kanske inte en helt vanlig måndag. Jag brukar ju inte fira morfars +39 (alltså 70. Grattis!!!)-dag varje måndag... Och det är inte såå vanligt att jag är finklädd och ledig heller... Men annars är det väll en vanlig dag? Solnedgången lyser med sin närvaro, det är ingen snö (inte äns minusgrader!) trots att det är december och jag har drömt att jag var adopterad. Från afrika. Najs!

Tycker förresten att ni bör veta att jag nu kan spela både Funny little world och I'm yours på ukulele. Bara så ni vet... Weird. 

Kram
Anna

Dagens låt: Funny little world - Alexander Rybak

Let´s go get stoned

Här sitter jag och lyssnar på woodstock-musik... Härligt värre! Förutom det att mamma har kidnappat mina sköna byxor så jag har bara hårdajeans. Inte mysigt så jag kör utan. Det är mysigt! Men kallt...

Idag ska jag inte göra ett skit. Bara sitta och sjunga Let´s go get stoned och läsa Alla får ligga. Bra koncept tycker jag. Visste ni förresten att sånna hormonor som frigörs när man är kär (eller äter choklad) också frigörs när man har ögonkontakt med någon i mer än fem sekunder? Nej, just det. Känn på den du!

Kram
Anna

Dagens låt: Let´s go get stoned - Joe Cocker

!!!

Den vanliga designen är tillbaka! Yaay! :D

Mellandagsrea!

Ojojoj vilken kaos det är i stan! Folk springer runt som galningar, aktar sig aaaldrig (skulle förvåna mig om någon gick ur vägen om 20 bufflar skulle komma springande.) och river i allt glittrigt dom ser. Det gäller mig också, tyvärr. Fast som tur är såg jag nästan inga barnvagnar. Success!

Den som sa att jag inte kan shoppa. Bläää på er! Jag har köpt en jacka, jeans, kofta och concealer. 1200 kr är borta! Och jag är lycklig och varm. Har dessutom lite pengar kvar så nu när jag har köpt allt som jag behöver så nu har jag bara det riktigt roliga kvar! Success igen!

Men nu ska jag vila mina trötta ben... Shoppning är ju precis som lördagsträningen! ;P

Kram
Anna

Dagens låt: Young folks - Peter Bjorn and John

Efter-jul

Juldagen ist här! Trevligt med mys ju men nu vill jag bara vila. Och det är precis vad jag har gjort!
Vaknade halv ett, åt frukost och kollade på Sunes jul (igen!!!). Sen körde jag lite yoga i en halvtimme (har äntligen kommit igång med det!) och sen dess har jag bara lyssnatpå musik och grejat med lite vad som helst. Ska kanske försöka mig på ukulelen eller ett single.runda Twister.
Så ciao!

Och två saker till... Om en timme kommer mormor och morfar och det italienska chokladpulvret till varm choklad jag fick av mamma var jättegott!

Kram
Anna

Dagens låt: Way back into love - Hugh Grant, Haley Bennett


God (vit!!!) jul!

Nu är det julafton!!! Och snart slut också... Men det har varit kul! Hehehe... Kul jul!
Ska egentligen kolla på Sunes jul nu så... Ciao!

Och god (vit!!!) jul!!!

Kram
Anna

Dagens låt: White christmas - Frank Sinatra

Jag som bara skulle träna...

Idag trodde jag att jag bara skulle göra en sak på hela dagen; träna. Men nehe. Jag har varit riktigt aktiv!
Först och främst laddade jag upp med färskpressad apelsinjuice innan jag hämtade mobilen, sen läste jag ut en bok, fixade julklappar, sprang till träningen, tränade, gick hem, åt och nu är jag här. Fast jag är inte riktigt klar än, ska liksom pynta granen också.
Det är annat än att bara sitta och slappa. Fast skönt att få det fixat, nu är det ju bara det roliga kvar!

Kom föressten på att jag inte behöver köpa tyg till min tingeling-kjol, jag kan ta en jättestor grön tröja som jag sover i istället! Vi har ändå för många av dom.

Kram
Anna

Ljuset i tunneln!

MIN MOBIL ÄR KLAR!!!!!!!!!! Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!!
Ni har ingen aning om hur mycket jag har saknat den. Jag har legat i fosterställning och skakat. Mitt beroende har ju blivit avbrutet!

Nu ska jag hämta den!!! Yaaaaaaaaaaaaay! :D

Kram
Anna

Dagens låt: Para tu amor - Juanes


Bakning med kussarna

Idag har jag och syrran varit hos kusinerna och lille Erik och bakat. Trevligt värre! Det blev massor av godsaker dessutom. Sega chokladrutor, snickerskakor, rocky road och två sorters kolor. Fast vi var ganska mätta innan vi började äta så det mesta blev över...

Men nu sitter jag här och försöker motivera mig att slå in julklappar. Går faktiskt ganska bra, förutom det lilla att jag inte riktigt orkar sätta på julsånger... Det får bli latino istället! Fast låtarna kanske handlar om julen, jag förstår ju inte spanska...

Kram
Anna

Dagens låt: Luna - Juanes

Success!

Jag har klarat att sätta i en glödlampa helt själv! Utan att skrika, kasta iväg den eller ramla! Wow!

Trädkramare? Absolut inte!

Innan gillade jag träd. Och jag trodde att dom gillade mig. På en timme förändrades allt...
Jag fick granen i huvudet!!! Precis när jag hade stuckit mig färdigt på barren och bara har en lampa kvar att fästa så tappar den balansen och faller. På mig! Aj!!! Fast jag fick egentligen inte den i huvudet, jag bara trodde det. Ren panik var det i början när jag trodde jag skulle bli gran-mos så jag skrek. Ganska högt också...
Det är det här som kallas för trauma i naturen. Tänk om jag aldrig kommer våga röra ett träd igen för min hemska upplevelse. Skriv om det, Freud! Sånt tar lång tid att komma över!

Fast trots detta trauma så älskar jag granen ändå. Den är så fin och disny! Så nu ska jag sitta och stirra på den samt sucka lyckligt. Efter att mamma har lärt mig sätta i konstiga glödlampor då... Fnys.

Kram
Anna

Och vinnaren är...

Mamma vann varma choklad-tävlingen! Congratz så mycket!

Söndagsmorgon, och jag är vaken!

Nu har jag varit jätteduktig och gått i kyrkan igen! Och jag gick dit i kylan så jag har ingen känsel i benen nu...

Och nu ska jag göra ett blindtest... Ska se vems varma choklad som är godast. Resultat kommer eventuelt sen.

Kram
Anna

Dagens låt: White christmas - Bing Crosby

Ute i kylan!

Nu har jag varit ute mycket! Förutom när jag åt frukost, tränade, såg på film och nu då... Men annars har jag bara varit ute! Jag gick hem från träningen, köpte gran och har sprungit till mamma från pappa. Och när jag tänker efter så räknar jag träning som att vara ute också. Så jag har ju varit jättelänge! Enligt mig då...

Nu njuter jag bara av värmen här hemma. Inga kalla händer längre och jag har äntligen fått tillbaka kännslen i tårna. Sköönt!!! Planerar dessutom att mysa till det ordentligen ikväll genom att äta mina julklappar och lyssna på härlig musik. Just nu lyssnar jag på soundtracket från Shrek, bara så ni vet. Det är jättebra!

Kram
Anna

Dagens låt: Accidentally in love - Shrek 2


Mjao!

 <--- Titta så fina saker jag fick! Det är inte allt heller. Ligger dessutom tre choklad i fin kvalite i grisen!
 <---Mjao ju! Catwoman's here!

Kram
Anna

Here without you

I’m here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I’m here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight
It’s only you and me

Fin text, eller hur?

JULLOV!!!

Då var skolan slut för i år! Yaaaaaay!!! Sovmorgon!!!!!!!!!!! Vet ni hur mycket jag har längtat efter det?

Skolavslutningen då. Finfin ju! Fast jag hade vissa problem med att sätta mig på golvet och resa sig sen i högklackade skor och tubklänning. Inget jag rekomenderar faktiskt men ni kan ju försöka om ni vill... Annars var avslutningen fin, vi sjöng i kören och några hade jättefina solon. Sen var det inte mer med det. En snabb samling i mentorsgrupperna innan tjejerna i klassen stack och fikade. Eftersom det var fullt på Mezo blev det dyra Wayns Coffe. *Sad face eller förstoppat*
Där bytte vi julklappar och jag fick vara tomte! Jag fick massor av choklad, en ask med små gula piller i (som jag har ätit upp...) och en katt-mask som jag ska måla. Kuuuul!!! *Happy face på det!*

Men nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen... Läsa, lyssna på den där fiina låten och vem vet... Jag kanske äter lite choklad också... ;)

Kram
Anna

Dagens låt: I'm here without you - 3 doors down

Mysdag =)

Ingen vidare ansträngande dag alls idag, förutom på träningen då... Vi har bara haft kör, ätit pizza och tagit det lugnt i skolan. Slutade runt halv tre men kom inte hem förän vid kvart över fyra. Inte alls logiskt ju! Fast det var bara för att jag fixade det sista till julklapparna och sen krånglade bussen. Jag var liksom vid hållplatsen halv fyra, fem minuter innan bussen skulle komma. Men den kom ju aldrig. Så jag fick vänta till den tio i som var sen. Inte alls kul! Jag frös jättemycket i mina enormt söndriga jeans! Dessutom blåste det och jag var trött. Kul? Neee.

Bra dag då? Början var ju fin men nu är jag tröööööött! Så mat nu, lite fix inför morgonsdagens avslutning och sen får jag sova!

Kram
Anna

Dagens låt: All I want for christmas - Mariah Carey

Frånvarande...

Just nu vet jag inte riktigt vad jag sysslar med... Eller hur jag känner mig... Ni vet, glad, ledsen, hungrig, trött och allt det? Fast jag borde vara hungrig så jag är nog det. Och jag har defenitivt huvudvärk.

Bra dag annars. Fast på beep-testet i skolan hostade jag för mycket så jag fick avbryta. Frågan är bara om det är tur eller otur. Sen hade vi kör (igen!) och slutade med franska. Inget vidare seriöst alltså. Vi spelade liksom bara spel, fick reda på mitt betyg och kollade på film. Det är franska för att sitta och mobbas av vännerna för er som inte förstår. Var föresten mitt tur att vara offer idag men jag har nog förtjänat det. Eller så tar dom små luriga flickorna alla chanser dom får att mobbas, och det är många!

Kram
Anna

Dagens låt: Mer av dig - Joakim och Joel


Det snöar!

Det,snöar,det,snöar,det,snöar!!! :D

Feel my sneakighet!

Jag känner mig löms, lurig och allmänt hyper just nu... Sådär så att jag studdsar och dansar fånigt till kul låtar och gömmer mig uinder trappan för att anfalla pappas vader när han går ner. Barnslighet kallas det. Och visst måste man få vara barnslig ibland?

Annars har jag inte varit så barnslig idag... Vi har bara haft kör, prov i sexualkunskap (jag skrev sjukt mycket om spiraler!) och kollat på innebandy. Jag var inte ens barnslig när jag såg att det snöade väääldigt mycket! En sån skam... Men nu är jag barnslig så att det bara skriker om det.
Och nu kommer pappa snart ner så jag måste krypa in under trappan!

Kram
Anna

Dagens låt: If it kills me - Jason Mraz


Hit and run

Konstig dag! Först kollar vi på fosterfilm och jag skriker ut att jag aldrig vill bli gravid, sen har vi kör i 2 timmar och det låter för det mesta skit. Mat sen och efter det hade vi svenska, typ... Istället för att göra något vettigt kom jag och några andra på att vi borde leka istället! Så det slutade med att hela klassen lekte tidningsleken (om man inte hinner skrika ut ett namn blir man slagen med en tidning, våldsamt.) och jag ramlade. Populär lek, till och med vår idrottslärare ville vara med!

När det var klart hade vi bara engelska där vi hade prov och när alla var klara körde vi hänga gubbe. Ja du, sista veckan i skolan är ju så jobbig...

Kram
Anna

Dagens låt: Mary's boychild - PS-kören

Minijul med Corre

Igår firade jag och Corre mellanjul halva dagen. Vi såg på film, bytte julklappar, åt och flummade lite. Väldigt mysigt och kul alltså! Annars finns det väll inte mycket att säga om det... Bara alla smaskiga hemligheter om allt och alla, mohahahaha!

Sen lånade jag Ice age 3 och såg den. Bästa Ice age hitills! Jag blev ju helt kär i alla nya karaktärerna! Dessutom kan jag inte sluta sjunga på... Såg faktiskt om filmen idag med pappa och garvade lika mycket, om inte mer.

Kram
Anna

Dagens låt: Walk the dinosaur - Was (Not was)

Spelning och resten av dagen!

Tjohej! Tänkte att ni ville höra om hur det gick på spelningen på mammas jobb igår. Yääh! Det gick jättebra! Jag var väldigt nervös och hjärtat bulltade hårt när vi väntade men sen gick allt som smort. Bara lite problem med ljudet fast det har man ju alltid.
Så det blev fyra sånger, gitarr, bas, trummor och faktiskt sång en gång för mig. Sen fick vi biokort och godis när vi var klara. Och vi kidnappade ju såkalrt lite lussebullar och pepparkakor också...

Efter det var det bara att cykla till skolan och ha redovisning på engelskan. Det gick också väldigt bra och jag var på jättebra humör ända tills jag hade ett oförbrett prov som jag inte hade en chans att klara. Och sen lämnade jag in mobilen till mobildoktorn och det var totalt skit. Fick ingen lånemobil och dom kunde tydligen inte kontakta mig när en kom in så jag har ingen mobil på resten av året. Fast sen näår mamma ringde och frågade samma så gick det hur bra som helst! Så jag var skitarg en timme. Fast eftersom resten av dagen var kul så orkade jag inte vara på dåligt humör och blev glad. Success!

Kram
Anna

Dagens låt: Rudolph the red-nosed reindeer - Rosemary Clooney


Olycka.

Idag är jag inte alls glad. Livet är helt enkelt inte så roliga nu. Det är tydligen en vattenläcka så vi ska spara på vatten, vad händer då? Jo, det börjar regna. Brist på vatten där ja... Gnällgnällgnäll. Och jag var trött, irriterad och hungrig när vi skulle rigga massor av instrument så jag ville bara bita någon. Fast det får man tydligen inte i jobb-världen...

Nu måste jag öva massor inför spelningen imorgon! Det blir bas, gitarr, trummor och sång för mig. Inte samtidigt alltså, det skulle vara för svårt. Jag ska faktiskt förverkliga en minidröm och sjunga Santa baby ju! Litet wiho på det, skulle vara stort om jag inte var så gnällig. Gnällgnäll igen.

För övrig har min mobil dött. Den vill bara inte gå igång. Döööö!!!!!

Kram
Anna

Dagens låt: I wanna go home - Sator


Lycka.

Ibland räcker det med små saker för att bli lycklig...

* Nyrakade och insmorda ben.
* Blommor
* En oöppnad chokladkalender när man har pms
* Gitarren är stämd
* Medvind när man cyklar någonstans
* Riktigt skön musik
* Levande ljus
* Bli kliad på ryggen
* Minimarchmallows i varm chokolad
* Bra hårdagar
* Gåshuden man får av en bra låt eller när man blir kliad på ryggen
* Min handled
* Små, oväntade komplimanger som man menar

Ny lag?

Idag hade vi en sån där onödig disskusion på svenskan... Vi diskuterade om man behöver ligga med alla man flörtar med. Alltså, vad är det för fråga? Klart behöver man inte det! Tänk på hur det skulle vara för mig då. Jag skulle ju aldrig kunna göra något annat än att springa runt och ha sex! Jag skulle ju ligga med allt och alla! Och inser ni hur många gånger jag skulle bryta mot lagen? Jag skulle bli sveriges största brottsling!

Men tänk om det faktiskt var en lag... "Har du flörtat?" "Liiite kanske." "Gå då och ligg med männskan! Jag bryr mig inte om det är på bussen eller ni inte har pratat, ni ska ha sex!!!" Kan ni tänka er poliserna som skulle kolla det?
Och vet ni att man flörtar oftare än man tror? Vi har ju ett avancerat kroppspåk...

Nej till flört=sex-lagen säger jag! Men vad tycker ni andra små perversa folk?

Kram
Anna

Dagens låt: All I want for christmas - Mariah Carry

Kyrkan på en söndag.

Jag var i kyrkan idag. Konfirmations-grejs, absolut inget frivillig. Trååkigt!!! Jag vill inte gå upp 8.30 för att lyssna på en präst och massor med låtar om hur fantastisk Gud är. Jag är ju inte sådär överdrivet troende heller... För mig är det big bang som gäller. Fast det positiva är ju att jag får syndernas förlåtelse. Och det klagar man inte på om man är jag. Wiho!

Nej minsann, det blir jul på fredrikstal istället.

Kram
Anna

Dagens låt: Gläns över sjö och strand

Sista chansen

Då har man spenderat en hel dag i en friidrottshall i Malmö. Kul? Jadå. Jag träffade Malin igen ju! Och drack Vitamins Care men det är en annan historia...
Fast jag har inte gjort mycket annat... Och jag är trött, väldigt trött. Det blir nog lite Mupparnas Julsaga för första gången i år nu istället för facebook!

Kram
Anna

Dagens låt: Sweetest thing - U2


Vad är det med mig?

Nu har jag somnat efter skolan igen! Vad är det jag håller på med? Jag brukar faktiskt bara sova på natten och "morgonen" på helgerna. Men inte halv fyra en vardag. Nu har jag gjort det tre dagar i rad och idag pluggade jag inte äns innan! Vad händer med mig?

Kram
Anna

Dagens låt: Rockin' around the christmas tree - Brenda Lee

Studiediciplin, igen.

Nej, jag lär mig inte av mina misstag. Idag somnade jag igen när jag skulle plugga. Fast nu hade jag inte ens öppnat boken utan skulle bara ligga i soffan i fem minuter. En timme senare vaknar man och undrar varför det är så mörkt. Success!
Men jag har faktiskt pluggat, oh yeez. Engelska minsann. Massor av glosor på både brittiska och amerikanska, utan någon svensk översättning. Saknar den... Det är lite svårt att förstå vissa ord utan.

Och nu undrar ni; hur gick det på hemkunskapsprovet? Ja, hur bra kan det gå när man skriver fisk på varje fråga? Kanske MVG? Faktiskt. Jag fick MVG!!! Yaaay! Skit i askorbinsyra och allt vad syror heter, här är det fisken som regerar! Success igen!

Kram
Anna

Dagens låt: Let's get it on - Marvin Gaye


Studiediciplin?

Jag är så sjukt trött idag! Jag sov inte alls mycket inatt så jag somnade nästan på bussen hem! Fast jag lyckades hålla mig vaken ett tag. Tillräckligt länge för att lära mig biologin (sex och samlevnad! Hur lätt som helst att lära sig! Jag minns allt efter att ha läst en gång, men det beror nog på mig) och läsa ganska mycket hemkunskap. Jag läste nästan allt men vid delen om vitaminer tog det slut. Då la jag faktiskt huvudet på bordet och somnade. Eller nästan, det var faktiskt inte bordet jag somnade på. Det var min uppslagna bok om biologi. Alltså somnade jag på en fint ritad bild av mannens könsorgan. Det är inte ofta man gör det! Men när man sen vaknar och ser vad man ligger på, då undrar man vad man har gjort.

Annars så har jag svårt att läsa idag. Jag fick för mig att A-vitamin fick en att se bra ut i mörker och skymningen när det egentligen stod att man ser bra i mörker av det. Lite skillnad där och man kan ju säga att jag blev besviken. Jag var redo att äta allt som har minsta lilla A-vitamin i sig ett tag!

Kram
Anna

Dagens låt: I'll be home for christmas - Bing Crosby

Changechangechangeeee...

Okej, gränsen går vid rosa. Det får vara något läskigt rödbrunt istället. Hm...

Kram
Anna

"Jul-tema"

Okej, döda mig inte. Samma jag, fast en ny och ROSA bakgrund! Det är den årliga jul-bakgrunden... Säkert inte samma som förra året och den är ju inte så enoormt vacker med en svart och grön liten ruta i menyn. Försök stå ut.

Kram
Anna

Sista dagen hemma!

Imorgon kommer jag till skolan suckers! Då får ni sluta vara seriösa på lektionerna och tysta när läraren pratar, Anna's back! Fast i och för sig så är rösten inte helt återställd än så jag får vara tystare än vanligt... Tråkigt.

Men idag har jag kryat till ordentligt! Inte tillräkligt för att gå i skolan idag men imorgon smäller det. Och det är synd. För hade jag varit frisk idag så skulle jag inte missa den stora ensemblekonserten som jag och mitt band skulle spela på. Nu vet jag inte äns om dom ska spela alls! Visst suger det? Jag får sitta och spela själv här istället. Fast det funkar inte för jag har så kalla och stela fingrar... Dom har fortfarande inte gått upp till sin vanliga storlek! Åååh vad jobbigt det blir!

Fast nu ska jag suta gråta så fort jag gäspar, ladda över lite julsånger till MP3n och packa. I'm off till mamma. Och hon ska få köra mig! Med bil! Helt fantastisk för att vara i min familj!

Kram
Anna

Dagens låt: Loving you - Paolo Nutini


RSS 2.0