Beachhandboll på fria bad, dag två.

Som ni nog har förstått nu så har jag varit nere på stranden och kollat på beachhandboll idag igen, fast med Corinne den här gången. Faktiskt lite varmare än igår, framförallt vattnet så jag tog och hoppade i det stora blå och plaskade runt där ganska länge. Då blev Corre nog ganska sur på mig. Det berodde förmodligen på att hon inte hade bikini utan linne och byxor. Så jag tog tillfället i akt och skvätte ner henne! Fast hon skvätte på mig som hämnd men det gick dåååligt.
Kram
Anna

Dagens låt: Svenne banan

Beachhandboll på fria bad!

Idag har det varit en väldigt härlig dag, spenderad med Amanda på stranden. Vi kollade på beachhandboll-turneringen! Och som sagt var allt underbart. Härlig musik, meegafint väder och mjuk sand mellan tårna. Det ända problemet var väll att jag inte hade med mig bikini så att jag kunde sola ordentligt... men ändå, SOMMAR!!! På riktigt just nu! Visst är det härligt?

Men annars så kan jag berätta att träningen sket sig fullständigt idag. Det beror nog på att jag sov. Och jag vaknade först kl 2 på eftermiddagen. Bajs på det! fast skönt, jag behövde verkligen det. Och nog ska jag spendera fler dagar så här, sovandes och nere på stranden och kolla på sport med kompisar.
Kram
Anna

Dagens låt: Fashination - Alfebetic

Gårdagens fina aktiviteter på Cirkus

Jag har inte varit på en riktig cirkus, bara för att förtydliga, utan där vid The Tivoli. Skoldisco vet ni ;) Och det var grymt kul! men tyvärr fick jag kramp i vaden när jag kom hem men det berodde nog på att jag hade dansat oavbrutet i frya timmar utan att dricka så mycket. Men vet ni vaaad (upp i falsett och barnspråk)? Dom spelade jättebra låtar! Vi hoppade glatt runt till bland annat tingeling, seven nation army, candyman (!!!), right round och dom självklara fjortislåtarna pokerface och hot N cold. Mer finns det inte att säga faktiskt. I alla fall inte som jag har lust att föreviga på internet.

Men såklart var det inte hela dagen igår. Jag var nere och kollade på dom JÄTTEFINA studenterna också! Min kära granne Kim var finast i sin mörkblå klänning! Grattis till alla studenterna!
Kram
Anna

Dagens låt: Supermassive black hole - Muse

Dagens meddelande:

Dagens meddelande är:


 


 Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.


Jag är sjuk!

Fast inte sjuk på riktigt. Behövde bara få lite uppmärksamhet. Men jag är faktiskt väldigt trött (får väll lägga mig tidigt idag) och orkar verkligen inte skriva mycket i bloggen just nu. Så ni får ursäkta mig om det bara blir en rad eller två några dagar.

Så vad har jag gjort idag? Prov i hemkunskap på tidiga morgonen, inte andats på matten (vi hade vikarie...) och ätit äpplen på mentorstiden. Fast sen när jag kom hem så blev jag miorakulöst trött och ägnade ett litet tag med att sova och äta glass ute på en madrass. fem minuter sen så började det regna så jag hoppade in istället. Men nu är det sol så jag ska dra till mamma och hämta lite nödvänliga grejer.
Kram
Anna

Ps. Har huvudvärk. Tyck synd om mig? Ds.
Fantastiska Helsingborg <3
Dagens låt: Mr Brightside - The Killers

Grattis mamma!

Idag är det en viktig dag! Det är det för att min älskade mamma fyller 43 år! Eller, 20+ kan man ju också säga.

Alla säger grattis!
  Mamma <333

Pannkaksspelen i Eslöv

Då har man klarat av en heldag i Eslöv med väldigt mycket regn och lite sol också. Jag kom faktiskt precis hem, och stack hemmifrån vid 8-tiden. Wooow. Länge liksom!
Men det var faktiskt kul där. Fick lite problem när jag skulle kolla på två tävlingar samtidigt men det fixade sig med lite våld och vilja... Dessutom gick det faktiskt ganska (eller väldigt enligt mig) bra för alla små roliga folks som jag hejade på.
Annars så hände inte mycket där, förutom att jag åt en pannkaka! Yeay! Och jag har gått runt och sett smart ut med en bok om psykologi som jag läser frivilligt. (För er som fattar; spegling är bäst!)
Kram
Anna

Dagens låt: So what - Pink

Medlidande tack.

Imorgon är det ju söndag. Det är ens rätt att få sova länge då. Men nej, säger Gud och den som fixar tidsprogramet till Pannkaksspelen (ja, konstigt namn. Men det beror på att den som vinner får en pannkaka). Eftersom los vännos börjar tävla kl 10 och jag ska komma och heja på dom så måste jag gå upp vid kvart i sju! Detta, eftersom jag blir hämtad av min fantastiske tränare (eller vad han nu igen är.) vääldigt tidigt för att vara en helgdag.
Visst ska det bli kul imorgon men det är ändå för tidigt! Och dessutom måste jag plugga inför ett svenskaprov på måndag. Geografi. Det är bara att inse, mitt liv suger. X)
Kram
Anna

Dagens låt: Turn on Billie - The pierces

Boys are back in town

Jag har hittat en ny (okej, inte ny då) meeegabra låt! Boys are back in town av Thin Lissy. Låten hittar du här om du vill lyssna. Och varför The Powerpuff Girls? Det vet varken du, eller jag.
Och nu till lite helt ogenomtänkta tankar. Har ni tänkt på det citatet att allt är tillåtet i krig och kärlek? Jag har egentligen inte gjort det men mamma sa det nyss. Själv tycker jag inte att det stämmer. I kärlek så måste man faktiskt köpa blommor åt någon minst en gång (kanske inte måste men ändå...) och som Corinne säger; "fel att tycka att anna lyssnar på normal musk nu" Jag fattar verkligen inte. dels för att jag inte är vidare smart just nu, dels för att jag inte har läst meningen på riktigt.
Nej minsan, jag håller med morfar! Kärlek börjar med kast and thats it. Just det suckers, om du inte kastar något på en person så kommer du aldrig kunna gilla den!
Kram
Anna
*Här ska det vara en bild men jag kan inte ladda över bilder på den här datorn. Suck*
Ps. Det här är ju inte livsfilosofi på hög nivå, knappt filosofi alls så ta det inte allt för seriöst. ;)

Fail!!!

Oej, den här foto-turen gick enormt skitkass. Dels för att jag skumpade runt hela tiden, dels för att jag inte hade med mig någon kamera. Alltså, jag gick inte äns utan sprang istället.
Jo, i alla fall. Jag var ju ute och joggade runt ett tag och vipps ute i vildmarken träffar jag två fulla folks av det inte lika smarta könet (ta det inte personligt killar). Och vet ni vad en av dom sa? Att jag var vacker. Egentligen älskar jag när folk kallar mig vacker men det är inte alls lika kul om den som säger det är berusad! Stay nyktra alla där ute!
Kram
Anna

Vilse i skogen. Eller snarare på espressohouse...

Idag har det varit en finfin dag som jag har spenderat i stan med Cissi. Egentligen hade ingen riktigt råd att shoppa men så vi lyckades inte köpa något. Förutom en fika på flashiga espressohouse i norra hamnen. Mumsigt värre! Det var nog årets godaste muffin också... Med hasselnötter och allt...
Annars så har dagen kanske inte varit suverän. Vaknade två gånger inatt för att jag drömde två GRYMT obehagliga drömmar! Och så har jag träningsvärk i vänstra armen. Fattar verkligen inte varför, har ju inte ansträngt den mer än vanligt.

Nu ska jag nog faktiskt ta en liten promenad och fota lite grejs i jordbodalen. Det var riktigt längesen så det kommer säkert inte lite bilder sen.
Kram
Anna


Dagens låt: Love song - Sara Bareilllles


Kval till lag-sm

Idag har jag varit uppe med IFKs damlag i Jönköping och tävlat. Det var kval till lag-sm och fast vi inte gick vidare så tycker jag att det gick bra. Jag kom fyra av sex i släggan! Fast jag tävlade mot vuxna och med en 4-kg slägga när jag normalt kastar med 3-kg. Resultatet blev på 26.88 meteroch det blev jag faktiskt nöjd med.
Jag tävlade i spjut också fast där kom jag sisst men tog åtminstonde poäng till laget.

Ledsen föresten att jag inte har skrivit så mycket på ett tag men det löser sig säkert snart.
Kram
Anna

Dagens låt: Porno star - Mötley Crue (nej, jag vet inte hur man gör tyska u)

Stulen jacka

Någon dum skit har stulit min jacka. Inser ni hur mycket jag avskyr den personen nu? Inte för att jag vet vem det är men ändå! Dessutom är det inte säkert att jag får ersättning, trots att den blev stulen i skolan. Gwaaaaaa!
Så jag har fått köpa en ny, 500 spänn. Kommer vara helt pank. Snyft.
Kram
Anna

Dagens låt: Gives you hell - The all-american rejects

Facebook

Jag kan inte vara ensam om att älska Facebook. Det är bara omöjligt. Me like!!! Jag är ju inte jätteteknisk alltid (inte så ofta faktiskt) så jag blir megaimponerad av det mesta.
Nu upptäkte jag precis att jag har megabråttom till träningen. Ojsan liksom.
Kram
Anna

Dagens låt: Feed me - Little shop of horror

So long suckers.

Im off to da mama. Och jag tar med mig mina skor.
Har föressten blivit ganska förälskad i Be my valentine nu, inte för att den är min stil men ändå! Härlig!!!
Kram
Anna

Dagens låt: Be my valentine - Svetlana Lodoba

Melodifestivalen såklart!

Jag hatar verkligen att erkänna det, men i år gillade jag faktiskt några av låtarna! Tysklands Miss kiss kiss bang var riktigt bra tyckte jag. Catchy liksom! Och Ukrainas låt gick väll också. Det be my valentine, den med gladiator-dansarna. Me like!
Fast det var bara något som jag tyckte var riktigt fint. Liksom, inte glansigt och wiho-igt utan fint. Frankrike, sångerskan vars pappa dog för exakt 10 år sen. Hon hade lovat att aldrig sjunga igen på den dagen. Såklart blev det löftet brytet men det var ändå sött! Och Israels tema var riktigt fint också, en från palestina och en israel som sjunger om gemenskap. Sånt är faktiskt också riktigt fint.
Men sagan som kommer leva lycklig i alla sina dagar. Den vann! Och för en gångs skull tyckte jag om den lite. Det har jag inte gjort sen våra kära monster stog på sceen och sjöng om hårdrock. Wow liksom!
Här har ni i alla fall länken. (ledsen att det bara är sången)
Kram
Anna

Dagens låt: Miss kiss kiss bang - Alex Swings

Thank god its friday!

Helg!!! Äntligen! Inte för at tdet har varit en överdrivet jobbig vecka men visst är det härligt ändå? Och visst skriver jag nästan alltid något i den här stilen när det är fredag?
Men inte idag! Jag palalr verkligen inte! För vet ni vad? Mitt finger har mens!!! Det blöder en hel del faktiskt... Har satt på en binda men det hjälper bara lite. Okej, ärligt. Ni trodde väll inte på det? Fingrar har inte mens. Mern däremot så kan de få en cyckelplinga på sig när man bär och cyckeln för en brant trappa! Och så börjar det blöda när man tror att man bara skrapade av huden lite. Så nu har jag plåster (INGEN binda!) och tycker att jag räknas som handikappad.
Och nej, jag fattar verkligen inte varför jag skriver så mycket  om så lite. Nu ska ni få se på mina nya skor istället tycker jag.
Kram
Anna
  
Vad tycks?

Dagens låt: I hate everyting about you-Three days grace

Bara lite skryt...

Vet ni vad? Jag visste det faktiskt inte innan. Fick alldeles precis reda på det. Jag är två i Sverigestatistiken F14 slägga! Woho!!! Just nu i alla fall, sen ska dom andra också komma igång och tävla och då halkar jag nog ner ganska långt... Men just nu kan jag faktiskt glädja mig åt det. Är faktiskt riktigt stolt!

Nu ska jag äta, lämna filmer, köpa shampo och gå runt i skorna som jag har köpt så jag kan inte skriva mer. Me like skorna föressten!
Kram
Anna

Dagens låt: Lemon tree

Im back from da hata-inlägg.

Ledsen för innan ni friska läsare (ni vet vilka ni är)... Blev ganska sur. Men det var verkligen helt sjukt äckligt gjort av pervot.

Ananrs har jag liksom haft en finfin dag. Shoppade efter skolan med Amanda och jag hittade 2 par skor, strumpor, ett paraply och åt en Ben and Jerry sandwich. Lycka!!!
Kram
Anna
  <---En söt baby-igelkott
Dagens låt: One-U2

Din sjuke j*vel!

Någon enormt mysko kille (tror jag) som heter Kevin har komenterat min blogg nu. Jag har tagit bort komentarerna eftersom jag inte vill ha såna sidor på min blogg. Så... Porr!!! Han skrev länkar till porrsidor!!! Den sjuke jäveln!
Man ska inte svära på bloggen står det i bibeln men för fan! Ibland får man.

Dra åt helvete din perversa jävel! Och jag tänker fan inte träffa dig!


23 mg!!!

Jag bara måste säga det här. Sen pappa stack hem om på lunchen med näsdropparna så har jag fått i mig 23 mg näsdroppar! Förmodligen minus 13 eftersom en hel del rann ut. Grymt äckligt!
Kram

Tidsfördriv

Jag har sjukt tråkigt här nu. Innan kunde jag åtminstonde knarka näsdroppar men nu tog dom slut. I och för sig har jag 8 paket till som jag kan använda hur många gånger om dagen som jag vill men dom ska jag spara. Däremot så är jag lite deprimerad för att dom är slut... Dom funkade inte så jättebra heller men dom var åtminstonde kul.
Men vet ni vad? Min blogg är den mest besökta sidan på både den här och datorn hos mamma. Kan bero på att jag tar upp den varannan minut men det behöver vi inte låtsas om.
Så nu sitter jag här i mina nya shorts (och enormt t-shirt!) och lyssnar på min kära pina colada-sång igen. Funderar på att se en till totalt värdelös film men nej. Corre loggade in på msn. Seger!
Kram
Anna

Filosofi

Nu har jag filosoferat lite! Eller så var det igår. Finns en liten chans att det var i söndags också... Men nu till saken. Den nya, stora frågan.
Om himmelen existerar och är en platts, finns det kärlek där? Det låter dumt, men är ändå en filosofisk fråga. Det jag menar är att kärlek kan vara både hemskt och underbart. Och den kärleken jag menar nu är den mellan två personer. Inte förälder och barn utan fru och man (eller man och man, kvinna och kvinna. Det får ni bestämma).
I himmelen finns det ju bara döda människor (i alla fall i den här verisionen) och kanske lite fina trädgårdar eller något sånt. Men om den man älskar dör, kommer den kunna sitta där uppe och längta efter en? Det är ju sorgligt! Så finns det ju olycklig kärlek också, man älskar någon som inte älskar en tillbaka. Som den versen... Jag gillar en kille, som gillar en tjej, som gillar en kille, som gillar mig. Komplicerat, men det finns.
Nu menar jag inte att kärlek är det hemskaste som finns; det är ju fantastiskt! Men olycka är en stor del av den också för vissa. Ska man kunna känna sådan smärta i himmelen, eller glömmer man kärlek totalt där och lever vidare på lycka och vännskap?

Kram
Anna


Fortfarande sjuk, well this sucks.

Om jag ska erkänna så är det kanske inte världens undergång att vara hemma från skolan. Jag missar matten och franskan! Och musiken och minigolf på idrotten. Fast det saknar jag redan. Inte amtten och franskan alltså, utan det andra.
Så nu sitter jag och nördar låtar från Spring awakening och låtar från mitt nya singstar som jag fick i present igår. Helt underbart! För ett år sen var jag ju nästan helt besatt av bandet McFly och deras gulligaste låt finns med! All about you heter den.
Kram
Anna

Dagens låt: All about you-McFly

If you like Pina Coladas

If you like Pina Coladas,
And getting caught in the rain,
If you're not into yoga,
If you have half a brain,
If you like making love at midnight,
In the dunes of the cape,
Then I'm the love that you've looked for,
Write to me and escape.

Alltså, jag gillar verkligen den här låten. Mycket! Är typ nästan förälskad i den!
Men nu har jag lyckats se WallE och två avsnitt av Sex and the city. Härligt. Och jag har filosoferat lite också. Visst är man duktig?
Kram
Anna

Sjuk :(

Är ni egentligen förvånade? Ligger hemma och är sjuk/jättejättemegaförkyld och kan inte uttala bokstaven r. Har ganska svårt för vokaler också. Så om jag ska säga tex rullebör (det heter skottkärra!) så blir det snarare ulleböö. Alltså är det ganska svårt att identifiera vad jag säger.

Så vad har jag lyckats göra idag? Inte ett skit. Sett Moulin rouge och idisslat mörkt bröd. Men det räknas väll knappt som aktiviteter?
Så nu ska jag se om WallE fungerar på datorn eftersom jag inte får igång DVDn. Och funkar WallE inte så blir det Dracula (uttalas Akulla tillfälligt), Sex and the city eller så ligger jag bara och filosoferar lite.
Kram
Anna

Dagens låt: Dont wake me up-McFly

Släktfest

Lätt bästa släktfesten någonsin dessutom! Corinne var där och humphumpidumade med mig. Megahärligt tycker jag!
Fast i och för sig sprang vi iväg direkt.. Men ändå.
Kram
Anna

Efterfest eller bara fest?

Eftersom jag hade fest igår... Räknas festen idag som en efterfest eller bara en vanlig fest? Det är ju en fest efter festen igår och min födelsedag men logiskt sett så är det bara en fest. Med punkt direkt. Fest. Med släkten dessutom. Då blir det knappt någon punkt alls! Fast Corinne ska komma och rädda mig från eventuella utfrågningar om min gamla, knappt existerande längre, stil. Det är bara att inse, jag älskar henne. Fast på kompis-sättet alltså. På andra det andra sättet så är det killar som gäller. Men det har ni väll fattat nu?

Nej minsann, jag säger bara att jag måste provsmaka en muffin nu så ha en härlig söndag!
Kram
Anna


Dagens låt: Your my world-Emilia


Officielt fjortis.

Nu är jag fjorton år på riktigt och har varit det i snart 40 minuter.Ingen vidare stor skillnad...

Min födelsedag!

Yeeez, today iz min födelsedag! Nu är jag fjortis! Ganska hemskt egentligen men ändå enormt kul. Dessutom är allt perfekt! Jättefint väder, bästa frukosten någonsin, fantastiska presenter och allt sånt! Det är bara en sak som sabbar lite... Jo, jag är nästan sjuk. Det suger faktiskt en hel del. Men som den kämpe jag är så ska jag klara mig på festen i alla fall!

Och föressten, jag har fått en ponny! Den heter Polly ze ponny och är enormt söt. Alla flickors dröm och den får faktiskt platts i min lilla väska också! Jag älskar den!
Kram
Anna
Glöm inte säga grattis nu! ;)

Dagens låt: Happy birthday-Familjen och vännerna <3

Bara några timmar kvar till dagen D!

Nedräkningen har börjat. Om 3 timmar och typ en kvart så blir jag fjortis! Ganska finfint tycker jag.
Så vad gör man för att fira av det sista året som trettonåring? Jo, äter på den fina resturangen Haket (och får två glas juice!), går runt ganska länge och bara lyssnar på musik, hyr två filmer och vet inte vilken jag ska börja med. Vilken tycker ni? Den förmodligen jättesnuskiga, eller den som förmodligen är jättevåldsam?
Svårt vad... Deatch Sentence eller En djälusk romans 2. Någon som har sett dom föressten?
Kram
Anna

Dagens låt: Gives you hell-The all-american rejects

Next stop, familia!

Nu ska jag och shoppa. Så det så. I Hyllinge. Familia kallar!
  Gissa vems skon är!

Dagens låt: The last song-McFly

Dagens

Härlig dag idag! Visst börjar man grymt tidigt men att värma upp med en kopp kaffe (ja, jag har blivit beroende igen) är inte helt fel. Och i skolan bara gleeed man fram... Det kan ju bero på att man inte lyckades göra något alls på lektionerna, förutom den tråkiga matten.
Fast i och för sig sög klassrådet. Vi kunde ha slutat säkert en halvtimme tidigare men eftersom precis alla (jag också, skäms) gnällde hela tiden så slutade vi fem minuter senare. Demokrati my ass.
Så när jag kom hem såg jag på två avsnitt av SATC och letade upp lite gamla låtar. Men nu är det dags att fixa i ordning det sista innan Cajsas firande!
Kram
Anna

Dagens låt: Ive got you-McFly


Grattis syrran!

Min fantastiska syster är sjutton! Det är ett helt år äldre än vad hon var igår!
Alla skriver grattis nu!!!

Grattis Cajsa! <333

Tävlingen i Tårnby

Alltså, jag måste säga att helgen har varit grymt kul! Jag har säkert sagt det innan men vissa saker kan man säga många gånger.
Först tycker jag att vi tar det halv intressanta och sen det helt ointressanta... Så för att börja med något. Spjutet gick ganska bra för mig, kom till final men kastade inte såå långt. Men släggan. Joo! Den vann jag!!! Enormt stolt eftersom jag tävlade mot 15-åringar! Och dessutom fick jag pers och klubbrekord på 34.46 m. Eller, jag tror det var något i den stilen. Kommer ju inte ihåg centimetrarna exakt men jag blev väldigt nöjd!

Och nu till det som egentligen inte har med tävlingen att göra. Resten av aktiviteterna!
I fredags var vi på Bakken och hoppade runt i fyra timmar. Mycket kul! Jag vågade faktiskt åka tornadon och spöktåget! *Stolt*
Fast jag måste säga att sissta karusellen var bäst. Det blev samma som första, alltså ulven och den turen blev minst sagt intressant för min del. Kan bero på att en enormt skitsnygg kille tyckte att vi skulle sitta bredvid varandra, och han var ändå säkert runt 18 år. Eller så beror det på att jag satt längst bak och där går allt mycket snabbare, men jag tror inte det var det.
Och spöktåget... Det dumma spöktåget... Jag skulle ha fått panik om jag inte trodde att det var Axel eller Patrick som satt och taffsade i mitt hår. Och eftersom jag tyckte dom var dumma så skrek jag högt och vifftade hysteriskt med armarna. Stackars dom eftersom dom råkade bli slagna några gånger. Fast inte hårt. Hoppas jag. Senare visade sig ju att det var ett spöke som hår-taffsade.

Dagen efter bakken så hoppade vi runt mest. Dessutom började jag utvecklandet av mitt snart helt färdiga kaffe-beroende. Inte för att jag tycker det är gott men jag behöver koffeinet ibland.
Kram
Anna
Vilken proffsbild =)
Dagens låt: I believe-Spring awakening

Hemma!!!

Honeys, Im home!!! Danmark är slut och jag är hemma i regniga Sverige. Tråkigt att vara hemma men ändå ganska skönt. Och nu hinner jag verkligen inte blogga för jag måste göra lite NO-läxa :(
Kram
Anna

Valborgsmässoafton

Igår var det (som ni förmodligen vet) valborg. Alltså är det första maj idag och jag är ledig! Wiho!
Så såklart hade man en liten non-drinking fest igår. Mycket härligt. Åtta pers och lite brännesslor gjorde ju susen. Förutom nesslorna då... Dom var lite onda.

Nu hinner jag inte alls blogga egentligen eftersom jag ska iväg på farfars födelsedagsfest och till danmark hela helgen! Så det jag skulle säga var, hejdå, ses efter helgen!
Kram
Anna

Dagens låt: Beautiful day-U2

RSS 2.0