Nyårsafton

Sissta dagen på året är här. Hur känns det för er? Jag tycker att det känns konstigt på något sätt... Allt har liksom gått så snabbt. Jag har inte äns lyckats fixa mitt gammla nyårslöfte riktigt, och det gick Tror ni att jag kommer klara det? Jag har liksom tjuvstartat och det går faktiskt ganska bra... Länge leve fruktsallad!!!
Nej minsann, nu ska jag sitta och nynna på Aerosmith-låtar och vara social framför datorn ;)

Gott nytt år allihopa! Vi ses 2009!

Jordens undergång!

Nu är den här! Ragnarök, undergången, armageddon, ozonhålens tid är kommer. Min mobil är borta!!! Antingen stulen eller tappad. Visst är det hemskt?

Annars så har jag haft en skön dag. Fikade på Mezo med lite folks från musikalveckan och stack till en skön träninge efter. Fast jag kom ganske sent... Men vad är väll en träning i hallen? Kanske tråkig, långtråkig och kanske... Kanske alldeles underbar!
Men nu ska jag se American pie och se om någon har lusst att hänga med på en fest med gamlingar imorgon ;) Ta det inte personlig...
Kram
Anna

Makeover!

Okej, kanske inte en makeover. Men jag har faktiskt klippt mig och köpte lite nya grejer. Och allt detta på mellandagsrean, när alla är som mest ondskefulla! Jag stod säkert i kö på Gina Tricot i 10 eller 15 minuter! Hjälp! Denna dunkande och psycotiska miljö gjorde mig halv galen.-Det var fjortisar och svettiga mammor med barnvagnar och vassa armbågar överallt! Men som vi alla vet så var det värt det eftersom jag lyckades köpa två "lätta" t-shirts för 100 kr.
Jaja, här kommer lite före- och efterbilder!
Före-bilden... Före-bilden... :P
  Och efterbilden! Vad tycks? Om ni inte tycker det är fint så får ni ljuga =)
Lugg, CityKlipp
Tröja, Gina Tricot
Byxor, Cajsas gamla som igentligen är vita.
Kram, Anna

Släktmiddag

Då var det släkfest ännu en gång. Inser ni hur mycket jag har träffat släkten nu runt jul? Nästan varje dag. Åååh vad jag saknar dom små vännerna!
Som jag sa, middag. Faktiskt roligare än vanligt! Och riktigt god kykling!
Tyvärr har jag ett bäkännande gällande efterätten. Den gjorde mig riktigt lat så jag orkar inte skriva mer nu.
Kram!

Ps. Imorgon ska jag klippa kul lugg! Yeay! Ds.

Äventyrsdags?

Ååååh vad jag vill göra något kul!!! Och jag menar inte ut och shoppa på mellandagsrean (även om det i sig kan vara riskabelt) utan något galet kul! I stil med att springa ut någon natt och vara allmänt flummig med någon av mina fina vänner! Eller ta ett månskensbad, dansa på någon klubb eller bara stå på sceen och uppträda. Någon som får addrenalinet att pumpa. Jag måste i alla fall ha med någon, annars blir det inte kul. Frivilliga som inte är släkt med mig måste anmäla sig genast! Nu! NU!!!
Och som Helena Paparizou säger:
...Take me up to heaven and you wont regret it...

Äntligen får jag bränna julmaten! I Egypten! =D

Jaaa!!! Jag får träna! Överlycklig! Dom där paradisaskarna har liksom satt sina spår ;) Inser ni hur sjukt det igentligen är att jag verkligen älskar att bara sova i 6 timmar för att hoppa upp och träna? Helt sjukt. Auch.

Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har hafty fullt upp med midagar och Cajsas Singstar! Jag skäms nästan. Så nu har jag ju nästan inget kul att skriva om. Förutom det lilla då att om mindre än en vecka så ligger jag och steker i Egypten. Eller badar. Kanske snorklar, driker gratis alcoholfria drinkar, tränar på gymmet eller övertalar mamma att inte följa med på discot på kvällen... Något i den stilen i alla fall. Ååååh vad härligt det är! Jag kan nästan känna avundsjukan genom skärmen! Och dessutom är allting gratis såklart eftersom det är all inklusive. Berättade jag föressten om det stora korallrevet några meter utanför vårt hotell?
Jag hoppas ju verkligen att ni får lite extra snö så att ni kan roa er med någontinig.
You know you love!

Bakåtblick; julafton

Då var julafton slut, finito, finished, soslolutot. Fast det var en väldigt lång dag!
Jag och Cajsa började med att vara hos mamma till halv 3-tiden. Vi åt en ytterst julig frukost bestående av en croisant, bullar och ganska odricklig varm chokolad. Väldigt gott alltså! Sen öppnade vi lite presenter. Jag fick helt underbara saker! Boken När jag här din röst, en poloklänning, MP3högtalare med enormt mycket bas osv, Yeay!!!!! Ljudannläggningen låter som på the Tivoli! Fast inte lika högt men ändå!
Vid fem i tre var vi hos pappa och kollade på Kalle Anka med farmor och farfar. Efter det åt vi, sjöng singstar och vid halv nio-tiden kom mina kusiner och min farbror. Då öppnade vi presenter och jag fick fiiina saker som men jag bara pallar inte skriva ner allt.
När alla stack kollade Cajsa på Armagedon, pappa somnade och jag läste. Fast ibland råkade jag kolla upp på filmen och grät så det blev liksom, läsa, gråta, läsa, gråta, läsa, gråta så mycket att jag inte kunde läsa mer. Dumma Armagedon!
Nej minsann! Nu ska jag sitta och lyssna på mamma och Cajsa som sjunger Abba-singstar. Ännu en av våra underbara julklappar, fast från pappa.
God jul ännu en gång, fast i efterskott om det går!

Lillejuleafton (vi är MOT mellanrum!)

Då var det dan före dopparedan! Jiho! Imorgon är det alltså julafton!!! Kan ni fatta det? Jag kan verkligen inte det. Allt har ju gått så snabbt! Igentligen så har jag inget vettigt att skriva om så eftersom jag inte tänker använda datorn imorgon (hur många tror mig?) så ska jag passa på att skriva dom där två små orden nu.

God jul!!!!!!!!!!!!!!

Nu slår vi hål på myten om julgranen!

Nej, julgranen är inte en tysk tradition. Ni kanske tror det men jag vet sanningen. Nu till historien.
Det var en gång en gravid oskuld (hur det gick till tar vi senare i åttan när vi har biologi, hoppas jag) som hade allvarliga äktenskapsproblem enligt mig. Hon födde en liten hippie med skägg på julafton. Det är föressten skälet varför vi firar julen överhuvud taget. Men ni borde veta det för sånt är viktigt.
Jaja, den inte-längre-gravida oskulden och hennes man döpte honom till Jesus. Den stackaren har väll ingen namnsdag?
Och vad har detta med julgranen att göra? Jo, det var så att lilla Jesus önskade sig ett träd med ljus, glitter och kulor i! Han tyckte att granen var passande för den liksom överlevde även på vintern. Och såklart så gav hans riktiga pappa som heter Gud honom en liten bonsaigran varje år, bara för att visa att han inte hade glömt bort honom.
Sen dess har det varit vår tradition. Varje år odlar Gud sina små bonsaigranar till Jesus, som vi sedan hugger ner och pyntar för att hedra dom små filurerna där uppe bland molnen och ozonhålen.
Gud bevare granarna med sina färgade kulor!
*Amen*

Julstök

Då var vi klara med allt. Granen och huset är pyntat, julgodiset är färdigt, nästan alla presenterna är inslagna och såklart har vi kollat på Love acually. Väldigt mycket nougat och hasselnötter...
I år så har vi faktiskt vår finaste gran någonsin! Den har megamycket kulor och glittrar! Vår första wannabe-disnygran! Åååh vad härligt!
Jaja, nu fördriver jag igentligen bara tiden. Istället för att kolla på en uselt animerad drakfilm på sexan. Kan inte vänta till julafton!
God natt till er som lägger er tidigt och dröm söta drömmar!
Anna

Fjärde och sista advent

När det fjärde ljuset är tänt så är det sista advent. Och ja, tyvärr kom jag på det själv. Auch.
Idag har jag ganska mycket att göra. Vi ska pynta granen här hos mamma, baka julgodis, slå in presenter och fixa lite julgrejs i huset. Härligt, eftersom det betyder att jag kommer äta jäääättemycket nougat!
Föressten, nu är jag bara allmänt lycklig! Hade bara lust att berätta det!
Kram
Anna


Landslaget från ******* ska träna vid mitt ena hus!

Väldigt spännande vilka jag pratar om nu. Eller? Om jag säger att jag ska öva på frasen "Ciao bella!", fattar ni då? Såklart gör ni det era små genier! Det italienska fotbolls-landslaget ska träna några hundra meterfrån mammas hus i sommar!!! Jag är så ledsen att jag har glömt berätta det,men visst är det underbart!?!
Så nu är hela sommarnen bokad av vännerna som absolut vill sova över och gå promenader till fotbollsplanen där man måste vila. Ååååh så underbart! Hoppas att det blir varmt föressten ;)
Men nej minnsan, nu ska jag sitta och filosofera lite.
Kram
Anna

Hemslighetsmakeri

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave

Här berättas det hemligheter i full fart. Det är som om att läsa folks dagböcker. Och jag får inte berätta något. Det här blir kul... Tur att jag faktiskt kan vara tyst ibland, även om ni inte tror det. Nu skulle jag kunna skvallra mer än Gossip Girl men jag tror att jag låter bli. Vad mysterisk jag ska bli nu.

If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of them is dead...


Äntligen lov!!!

Jag har slutat skolan!!! Nananananaaana! En dag tidigare än dom flesta andra också. Visst är det underbart?
I alla fall, avslutningen var inte allt för kul, kan bero på att jag är med i kören. Allt tog ca 1 timme. Wooow! Fast min fot somnade.
Efter avslutningen stack jag med vännerna till Mezo för att fika och byta julklappar.Megakul! Jag fick faktiskt vara tomte =D Corre, Cissi och Lollo fick vars en chokoladtomte och vars ett smycke. Själv fick jag en penna där det står singel (Tack Corinne!), en påse julchokolad (tack Cecilia!) och jättefina öronhängen (Tack Lovisa!). Pennan ska jag altid använda, chokoladen tas hand av min mage och öronhängena blir defenetivt använda på julfester! Helt underbart!
Men nu ska jag skriva en djup sak som måste tolkas. Kärlek är inte alltid positivt! Man behöver inte bli glad om någon älskar en! Jaja, thats it.
Tack för mig!
Anna

Religösa funderingar och shoppning

Fantastiskt onsdag! Visst, vi började en timme och 30 min innan resten av skolan men vi satt bara och sjöng. Sen stack jag och Karro till stadsbiblioteket och hittade fler viktorianska böcker.
Resten av dagen ägnade vi åt att äta godis och spela ett kul och lömskt spel, jag och min NOlärare var i samma lag så vi vann! ;) Jiho!
I alla fall, jag mådde verkligen inte så bra efter! Det var en lömsk chokoladrulltårta som vi hade. Och såkalrt tog den inte slut så jag fick det som var kvar =D
Efter denna ansträngande skoldag stack jag till Mezo med Cajsa, min kusin Lina och farmor. Vi skulle fika men jag orkade inte så jag tog bara lite färskpressad apelsin-juice. När vi hade fikat så fick vi vars 500 kr av farmor att gå och shoppa för. Det är hennes underbara julklapp =D Sen får vi pengarna som blir över också. Lagom till mellandagsrean =)

Jaja, men nu ska jag hitta en klänning till skolavslutningen imorgon och slå in Lovisas, Cecilias och resten av Corinnes julklappar.

You know you love me!
Anna


Ps. Ni kanse inte är förvånade men jag har haft många religiösa funderingar idag. Om gud satt och lyssnade på mig så skulle han/hon nog klassa mig som riktigt korkad! Ds.


Innebandy-turnering

Hääärlig dag idag! Vi började 20 minuter försent och fick tillbaka våra engelskaprov, MVG! Hell yes! Sen hade vi franska och gjorde julkort och efter det övade vi med kören. När körövningen var slut åt vi lite och sen såg vi en innebandy-turnering mellan niorna och lärarana. Tyvärr så vann lärarna, those mean bastards ;)
När jag cyklade hem så upptäkte jag att jag i princip kan gå igen! Eller snarare halta. Men jag kan gå på riktigt så länge jag går på tå! Megalycklig Anna här!
Nej minsann, nu måste jag äta innan jag sticker och retar alla små friidrottsmänniskor. Inte för att jag ska träna eller något sånt, bara lata mig och retas.
Dream a little dream of me
Anna

Måndag!

Då var det måndag igen. Och jag har lärt mig gå igen! Wiho! Fast jag har fått åka hiss istället för att gå i trapporna idag. Intressant upplevelse.
Föressten, jag har bara haft en seriös lektion idag. Musiken såklart! Detta, eftersom vi skulle läsa i två timmar och vår lärare gick iväg så alla satt och pratade och på matten och NOn kollade vi på film. Lagom gött!
Fast nu undrar jag om jag inte ska kidnappa en kanelbulle (bara för att ycka synd om mig) och se på någon gullig och ullig film.
Kram
Anna

Fyrklövern

Idag har jag tävlat i årets absolut sista tävling Fyrklövern. Jag tävlade i kula och sen tvingade några mig att vara med i staffeten också. Och vilket misstag!!! Det slutade med att jag hoppade runt på lassarettet och gnydde.
Innan växlingen så lyckades en tjej trampa på min vrist med sina spikskor så ett ganska djupt jack revs upp! Visst märkte jag det men jag fattade inte vad som hände så jag sprang vidare.Ett varv senare, när jag kom i mål ramlade jag och blödde. Auch. Fast jag fick megamycket uppmärksamhet så det var ok XD
Annars så gick tävlingen skitdåligt. Kulan kom jag näst sist på och vi kom nog sist på staffeten. Fast jag hade riktigt kul! Men nu är jag megarädd för Fabian, har tappat all respekt (den lilla som fanns) för Patrik och Mårten samt tvingat Elinor och Linnea att lära sig spela the reason på gitarr!

Kram
Anna =D

Äntligen lördag!

Helg!!! den här veckan har verkligen känts megalång! Men betyder det att jag kan slappna av och sova länge? Nej, eftersom jag tränar och har lovat att ställa upp på en tävling imorgon. Såklart på morgonen. Attans också! Fast i och för sig så gick jag med på två vilkor.
1. Dom ska hitta på en hejaramsa till mig ;)
2. Jag får bjuda på vinnarmuffinsen som blev över från igår.
Ganska bra vilkor va? Men jag är fortfarande lite sur för att jag måste gå upp tidigt.
Annars så kan jag berätta att msnen inte funkar här! Hjääääälp! Jag är isolerad från omvärlden! Dessutom så var jag på väla idag och hade inte med några pengar. Fast jag hittade ett par fina skor och då fick jag låna pengar av pappa =)
Men nu serveras det kvällsmat här!
Kram!

Händelsefull dag

Idag har det hänt väldigt mycket. Så nu kom jag på att det skulle bli tråkigt att läsa det bar sådär så nu blir det mysko istället!
8.30. mattediagnos, skitlätt så den tog bar en kvart!
10.00. Musiktävling, mitt lag kom etta! Ååh vad jag kände mig smart =D
11.05. Bild. Urk. Blev iaf klar med mitt reklamproject.
12.00 Lunch! Fick banan och bulle! Wiho!
12.55. Franska! Vi lekte cafee! Yeay!!! En hel timme sitter man och pratar frangelska och äter muffins. Underbart! Eller hur? Och mina kladdmuffins blev väldigt populära =D
14.05. Le grand finale på No! Vi testade hållbarheten på broarna vi har byggt. Sen fick vi pris i kategorierna ritning och design samt hållbarhet och budget. And guess what? Gruppen jag var med i van RochD! yeaaay! Vi fick vars ett presentkort på SFbio laddat på 100 kr! Tack för att du fixade bron Sara ;)
15.00 Hämtar "Skip" på syslöjden. Detaljer får ni senare ;)
Sen har jag kollat på Top model och hälsat på mamma resten av dagen. Men nu måste jag plugga till terminsprovet imorgon. SMS! save my soul!
Kram
Anna

Bakningstime!

Jiho! Jag har lyckats baka utan att äta upp allt! Fantastiskt va? Men tyvärr så får jag inte äta mina fina kladdmuffins eftersom dom är till skolan imorgon. Tur att dom var goda (jag erkäner, jag tog en) eftersom dom är till snobbfranskan imorgon. Vi ska nämligen leka cafe =D Hur underbart är inte det? Sitta och äta en hel lektion! Äntligen någon som har fattat mitt koncept!

Men nu måste jag berätta en sak. Jag har läst ut ännu en Gossip girl bok, denna gången på ca 2 timmar. Ooh! Och visst är dom underbara? Fast jag föredrar en odrogad Nate, absolut inte den påtända högen i böckerna. Ush nej.
Men nu måste jag diska!
You know you love me! Xo xo
Anna


Julshoppning

Grattis till alla! Nu har jag lyckats fixa säkert mer än hälften av alla julklapparna för i år! Waaaaw! Men såklart var jag tvungen att göra ett impulsköp också, fint linne från JC blev det. Man fick ju ett numer av VR med också ;) Och nu blev det gramatiska fel lite här och där, vilket påminner mig om svenskan. Jag hade faktiskt kul i 40 minuter av de två timmarna vi hade idag! Det berodde på att vi skulle skriva en kort historia,vilket för mig betyder mer än tre A4-sidor. Jag har lite svårt för att begränsa mig när jag väl kommer igång liksom. Och inte blev denså bra heller, kan bero på att jag inte han skriva färdigt den. Auch.
Men nu ska jag snart dra till pappa! Take care now, bye bye then!
Love from; Meeee!!! =D

Bio och julskyltning på fredrikstal.

Igår var jag och Cajsa som sagt på bio och såg Twilight. Helt underbar film! Men jag tycker faktiskt inte att Edward är sååå snygg. "The bad guy" James var ju mycket snyggare! Bara så ni vet... ;)
Annars så har jag varit på julskyltning på fredrikstal och ätit knäck idag. Fiint =) Det ger ju en lagom mycket julstämning, även om jag inte såg en ändaste tomte!
Men nu måste jag plugga in dom 240 glosorna som vi har till fredag. Auch.
Kram
Anna


"Tidig" morgon på ännu en lördag!

Visst är det fantastiskt? Jag går faktiskt upp halv nio på lördagar för att sticka och träna! Själv är jag mycket imponerad. Fast idag mådde jag inte alls så bra :( Urkigt värre!
I alla fall, idag ska vi baka lussebullar, se mupparnas julsaga och gå på bio! Ganska mycket va? Det är jag och Cajsa som ska gå på bio. Vi ska se Twilight med mina små favoritmonster, vampyrer! Fast jag vet redan hur den slutar, det kan ju bero på att jag har läst boken den är baserad på. Alltså Om jag kunde drömma... Jag kommer med fler små detaljer om dagen senare.
Stor kram från moi! =)

Everyting goes!

För knappa en timme sen satt jag på stadsteatern och såg Everytinh (eller anything?) goes. Väldigt snurrig och mysko pjäs men kul med fina små sånger. Nu kommer jag aldrig kunna sluta nynna på Everytime we say goodbye och Lets misbehave! Men dom är ju bra i alla fall =)
Annars så har dagen varit riktigt usel. Jag såg ut som Bambi när vi åkte skridskor med skolan och mina knä är blålila efter att ha ramlat två gånger. Sen var jag bara ledsen och sur på allt och alla. Som pms, fast utan (hm...) de premenstruella spännignarna ;) Jag menar, bara för att en person är ledsen så betyder det inte att ingen annan har rätt att vara nere! Eller hur? Bara för att någon person är glad så betyder det inte att alla andra inte får vara lika glada. Eller vad tycker ni?
Och ja, jag vet, jag borde inte vara mystisk och skriva sånt. Det är bara inte snällt, så förlåt och vi ses förmodligen imorgon!
"Such a charming face but not the right one"
Anna

Da pass iz fixat

Vem har laggt förbannelsen att man inte kan bli bra på sitt pass på oss dödliga? Denna onda människa förtjänar tusen kamelers loppor i sina heligare delar av kroppen! Fy på den! Jag har faktist inte en SÅ stor näsa! *Fnyser upprört*
Nej minnsan, det här var inte kul! Men det blev i alla fall ganska kul när Cajsa tog sitt pass eftersom hon var blöt i håret så det såg ganska fett ut. Moahaha! ;)
Thats it for today, you know you love me!
xo Anna


Dags att fixa nytt pass

Då var det onsdag! Och skolan började kl 8 men vi hittade ingen vikarie till slöjden så vi satt istälelt i 45 minuter och väntade. Ganska kul men jag tänker nog tvinga Corinne att INTE ha den bilden som bakgrundsbild! Nu till något annat ämne...
Snart ska jag fixa pass så det är jättedumt att blogga eftersom mitt smink rann när jag cycklade hit! För vet ni vad!?! Det snöar igen!!!! Och mycket! Visst är det helt underbart!?! Men nu måste jag fixa till allt!
Kram
Anna

Tråååååååkigt!!!!!!

Jag har trååååååååååååååååååååkigt!!!!!!!! Hjääääääääälp!!! Dessutom har jag inget speciellt att blogga om idag. Holy crap! Fast jag kan berätta att jag har lämnat mitt lilla fågelbo för att flytta till det lite större boet. Med detta menar jag att ni når mig hos mamma. Mohaha! Nu vet jag vad jag ska göra! Egobilderna börjar... 3... 2... 1... Nu!

RSS 2.0