Gröningen med Corre

Så idag har jag spenderat nästan hela dagen på gröningen med Corre. Surpriiise! Men attans vad härligt det var! Vi drack äppelcider (alkohol-fri folk!), åt jordbuggar, körsbär och lyxchoklad samt spelade gitarr. Allt detta i långklänning och hatt. Yäääh.
Närmare en timme innan vi stack satt vi på strandpromenaden och spelade och sjöng. Inte för pengar då (även om vi inte skulle klaga om någon gav oss mynt till glass) utan för att se folk le. Det är en underbar känsla när folk stannar och ler när man spelar. Det var till och med en liten pojke som stannade och dansade/hoppade runt! Åååh, vad glad jag blev!

Men nu ska jag duscha och äta innan jag slänger en filt över huvudet. Jag ska nämlingen se The Ring 1 och 2... Och jag är ensam hemma...

Kram
Anna

Klättring

Okeej, jag vet att jag är jättesen men nu ska jag minsann försöka ladda upp lite klättrings-bilder igen.

Ååh vad jobbigt det blev. Jag var liksom tvungen att kopiera för tydligen vill bilderna inte laddas upp. Fnys.

Om två timmar sticker jag iväg till gröningen med Corre istället. Jordbuggar, gitarr, körsbär, hatt och sånt. Woho!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Eat your lies - One Fine day


Slägg-bilder!

Äntligen! Nu har jag några slägg-bilder som inte är tagna med mobilen! Woho!!!


Grooooooowwww morrar jag! Alltså... Seriöst... Kolla in musklerna (?) på min högra axel!

 <---Åååh hopp!

Man måste ju ha lite kul också!

Kram
Anna

Dagens låt: Glad - Tyler Hilton

Grrrrrrrrrr


Groooooooooowwww!!!!! "Hjääälp! Spring ivääääg!"
Om varulven ser ut så alltså... Sen så skulle man väll inte springa iväg om det kom en sån här varulv...?
<---Lite rykten om att han ska spela varulv i True Blood...

Kram
Anna

Wolfman är en snubbe som inte kan klättra...

Åååh vad mysko väder vi har. Första är det kyligt kl 10, 11 är det sol och jättevarmt, sen moln, hagel och regn. Inte trevligt. Förutom det faktum att jag kan ligga och kolla på The Wolfman igen. Kanske inte en jättebra idé med tanke på att jag såg den igår, skrek, slog till pappa och sov endast i fyra timmar på grund av den. Och nej, den var inte så överdrivet läskig, jag tycker bara om att skrika.

Klättringen igår då? Den gick jättebra! Förutom det faktum att jag suger på att klättra... Men kul var det! Även om Corre inte hittade dit... Jag roade mig med tränarna och någon tjej med jättecoolt namn som jag inte kommer ihåg istället. Woho! Ska dessutom få hem lite bilder därifrån som någon snubbe sprang runt och tog. Just det, snubbe. Jag tycker om det ordet.
Och andra saker jag tycker om; Willis.

Kram
Anna

Dagens låt: Ultraviolet - Stiff Dylans

Up to the top

Woho! Jag och Corinne ska klättra idag! Inte på ett stort berg alltså, utan Dalhem. I'm off!

Kram
Anna

Dagens låt: Zip-a-dee-doo-dah - Song of the south

Disney!!!!!

Jag vet inte riktigt varför men jag är JÄTTEsugen på att se en disney-film! Helst Hercules... Eller The Aristocats... Kanske för att dom har så fett bra musik i sig...

Kram
Anna

Och nu blev det vackert väder...

Det har varit sådär tråkigt väder idag... Inte bra så att man kan sitta ute och sola men inte dåligt så att man kan mysa ner sig med en film heller... Men nu kom solen så jag ska ta en promenad till mamma och hämta lite som jag glömde igår. Dvs en box med Robin Hood-serien som gick för ett tag sen. Hela säsong ett... Och den är bättre än den nya filmen! Den såg jag ju igår. Mysigt!

Kram
Anna

Dagens låt: Keep on hoping - Jazon Mraz och Raul Midon


Godmorgon

Mmmm... Jag har varit vaken i 45 minuter nu... Första dagen på lovet vet ni. Sköönt.


Kram
Anna

Dagens låt: Summertime - Bachelor Number One

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nej, jag orkar inte skriva. Bilder for the win!!!

Gårdagen och idagdagen.
 Varning för ex!
  SOMMARLOV!!! You gotta love it! :D

Kram
Anna

Dagens låt: Summertime - Louis Armstrong, Ella Fitzgerald (?)

Mina fina fynd!

Jag fick en liten impuls idag och lyckades komma till Väla. Detta, genom att kolla upp med stora ögon när någon nämnde idéen. Vaddå då? Jag skulle ju spara till London! Fast istället hittade jag ett jättefint linne och kom på att jag kan ha en smal budjet nästan månad istället.

Annars så hittar jag som vanligt inte min USBsladd till mobilen så det blir inga egna bilder idag heller. Fnys.
 <---Fina linnet! Fast mitt är randigt, blått och har röda detaljer...
 <---John "Jack" Daniel! Min gitarr alltså! Woooow!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Walking in Memphis - Mark Cohn

Bara för att jag vill bli en Chraa-indian...

Woho! Jag har nu fått en gratis låt! Och inte vilken låt som helst... En av Hoffmaestros nya låtar som kommer ut om någit i stil med 3 månader på deras nya skiva. Lagligt dessutom, det gillar vi!

Idag har jag inte gjort så mycket... Bara stuckit till pappa och hämtat lite kläder. Nu ska jag mysa med Moulin Rouge och se om jag kan kidnappa maränger. Just det, jag har ett beroende!

Kram
Anna

Dagens låt: Too hype for the radio - Hoffmaestro och Chraa

Jag är med gitarr!!!

Efter en veckas graviditet har jag äntligen fått min gitarr och det blev en liten söt pojke! Jag provade den förra fredagen och idag stack jag och köpte den. Det gillar vi! Och jag har minsann döpt den också... Jadå... Efter gitarristerna i mina två band... Den heter John Daniel. Alltså, förnamn och efternamn... Fast jag kallar den Jack. Ni vet... Jack Daniels... Ojoj, vilken humor!

Så igår spelade jag och bandet på en konsert. Accidentally in love var det och det gick riktigt bra! Med ett obligatoriskt hopp på slutet såklart. Sen stack jag iväg på middag i förorten som också var trevlans. Fick bara lite skador... ;P

Kram
Anna

Dagens låt: She said - Plan B

Konsert imorgon!

Ehm... Det var väll tisdag igår? För om det inte är det så är jag väldigt fel ute. Jag trodde faktiskt det var måndag precis... Men det är ju bara min vanliga virriga stund.

Så imorgon är det dags för mig att spela på en konsert igen. Härligt! Jag har saknat det. Det har ju gått någon månad eller två sen den senaste... Hehehe...
Sen ska jag åka iväg till förorten i min fina nya klänning så jag kommer absolut inte hinna blogga. *pust* Men det ska bli riktigt kul! Och nu halvsomnar jag i princip... Så godnatt när det är dags!

Kram
Anna

Dagens låt: Time wont let me down - The Bravery

Vad har vi lärt oss idag?

Inget! Nemas! Rien! Nothing!
Idag har jag lek på mentorstiden, suttit på bibloteket i två timmar och pratat (kan vi väll säga...), haft kör i en timmeoch repat med bandet. Världelös dag? Nejdå, bandet var ju kul! Annars var den värdelös, men ack så trevlig.

Förutom skolan idag har jag tränat och handlat med Cajsa. Då blev vi trakasserade av byggarbetare... Typ...
 <---Charmerande bild från träningen i lördags...

Kram
Anna

Dagens låt: Heartbeat - Scouting for girls

Un chat, un chien

Hehehehe... Först när man komer hem så hälsar den lilla söta katten på mig i någon timme eller två och rullar ihop sig i mitt knä. Sen sticker man till mamma och vad kastar sig på mig då? Jo, en hund! Say whaat?

Vilken djurdag. Och inte nog med det heller. Jag har gjort ett prov, en hörövning på franska och skrivit en labrapport idag också. Pust.

Kram
Anna

Dagens låt: Tourner ma page - Jenifer

Engelholmsspelen

Tävlings-dag! Och vilken tävling! Visserligen kom jag inte upp på pallen men varje kast var över mitt gamla pers!!! Jag kastade faktiskt mer än tre meter över mitt gamla pers! Det gamla var runt 34.40-ngt och det nya är 37.70!!!!! Inse hur nöjd jag är!!!!

Alltså har det varit en relativt megaunderbar dag. Synd bara att det måste bli måndag... Sista provet i åttan imorgon... Pust.

Kram
Anna

Dagens låt: Breakeven - The Script

Ajajajajajajajaj!

Herregud vad jag är trött. Men kan jag gå och lägga mig? Nee, för så fort jag lägger mig ner börjar jag halvskrika lite av smärta. Varför? För att man kan använda mig som stopskylt på gatan. Jag är jätteröd!!!
Detta, eftersom jag spenderade dagen på stranden från kl 8.30 och kom hem runt fyra. Jag var på denna ytterst trevliga tillställning som kallas för beachhandboll. Woho! Första gången jag badade på riktigt i år! Galet!

Sen har jag varit på en liten mysig fest som var väldigt kul, äntligen hittat en avslutningsklänning (inte till min egna avslutning då, den har varit fixade sen jag var i Stockholm förra året!), tränat och spenderat ännu mer tid på stranden idag. Tja, man klagar ju inte.

Kram
Anna

Dagens låt: She's so lovely - Scouting for girls

Handen på hjärtat, kniven mot strupen

Awesome! Igår såg jag mat-Tina bli filmad och idag såg jag den där läskiga figuren filma ett nytt avsnitt av Kniven mot strupen! Ni vet, Sveriges sämre svar på Gordon Ramsey...?

I alla fall, jag tror minsann jag kom med i bilden! Två gången också eftersom jag cyklade förbi två gånger! Så om ni ser Kniven mot strupen och ser en figur i lysande blå tröja och fladdrande hår så är det jag. Och det säger jag med handen på hjärtat.

Kram
Anna

Släggan gick sönder!

Jag ksatade slägga idag... Attans vad bra det gick på första kastet. En rotation, två rotationer, tre rotatio... Aaaah! Släggan gick av! Så själva kulan flög åt ett hållm, strängen åt ett annat och jag åt ett tredje. Lite läskigt där minsann, jag fick till och med en liten kick av det. Det var faktiskt första släggan jag massakerade totalt... Lycka!

Kram
Anna

Dagens låt: Sarah - Thin Lissy

Skön solning!

Då har man kommit in efter några timmar i solen med plugg, mat och musik. Man klagar ju inte, även om jag inte blev så brun... Det är bara att hoppas att vädret håller sig länge, jag ska ju vara på stranden hela fredagen och kanske på lördag också. Håll tummarna! Och håll tummarna för att jag inte ska släppa in så många mål på beach (bitch?)-handbollen också!

Jag kollade förresten på en stålsträngad gitarr idag. Me like!

Kram
Anna

Mmmmm

Sol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hejdå bleka pläskfläsk-ben, hej bruna smethet ben! Jag vill inte vara inne en sekund till!

Kram
Anna

Dagens låt: Billionare Feat. Bruno Mars - Travie McCoy


Träning i regn? Jadå!

Kära Helsingborg... Fy vad det har regnat på senaste tiden! Och blåst. Det har inte varit en endaste träning utan något av det för mig! Alltså har man blivit lite van nu. Idag regnade jättemycket men vad tänker man? Jo, det här var ju stillsamt och lite trevligt. Så hardcore är vi här nere! In your face!

Så vad sysslar man med? Tja... Igår såg jag faktiskt Sex and the city 2! Det gillar man... Och vad gillar man mer? Mat efter träning!

Kram
Anna

Dagens låt: As long as I got chords - Itchy Poopzkid

RSS 2.0