Fortsättning av dags-fångandet

Jag ska aldrig sluta med att försöka fånga dagen! Det är ju skithärligt!
Så nu har jag fångat resten av dagen genom att träna. Och det var skitvarmt! Höll på att dö så jag tog av mig tröjan och hoppade runt i sportbh istället. Skönt!!! Visserligen var jag den ända som tyckte att tröja var grymt tråkigt så lite mobad blev man ju... Men ändå. Jag fångade lite av dagen ju.
Sen efter träningen (300 m häck föressten, GRYMT jobbigt) så stack vi ner till stranden och badade jättelänge. Grymt härligt och vackert att se solnedgången i vattnet. För som ni nog vet nu så är jag väldigt förtjust i solnedgången... Dessutom glittrade solen så fint på oss i vattnet. Me like!
Kram
Anna

Nu har jag carpat dagen och skuggan.

Efter några timmar i skuggan har jag tröttnat på att ligga och lyssna på Santana. Eller, kanske inte tröttnat på Santana men det blev tråkigt att ligga helt stilla och blunda efter ett tag. Dessutom så blev jag hungrig...
Men jag har haft enormt härligt ändå. Mest för att jag ännu en gång har testat Cosmos små knep. Den här gången yoghurt på solbrännan. Väldigt skönt och svalkande! Fast nu är jag helt kladdig och det var ganska svårt att smeta ut över ryggen. Dessutom så hade vi bara fruktyoghurt så om ni tycker att jag luktar lite (hm...) exotiskt så finns det en förklaring till det.
Carpe diem i alla fall.
Kram
Anna
  <---Vaddå ego?

Frukost i det gröna

Jag har ätit frukost ute på vår fina uteplats. Frukt dessutom. Uteplattsen räknas kanske inte som ute i det gröna men ändå... Känns liksom allmänt härligt.
Dessutom har jag den absolut tunnaste klänningen som jag kunde hitta (fast den är inte alls så tunn...) och kasat ner banden. Enormt skönt eftersom min rygg fortfarande bräns en hel del. Aaaj liksom! jag känner mig nästan som en hummer.
Men nu ska jag ut igen till den helt molnfria himmelen. Fast den här gången stannar jag i skuggan. Och som dom säger i 300; It´s a good start of the day.
Kram
Anna

Dagens låt: Love song - Sara Bareilles

Nonsens

Nu har jag lyckats dra till pappa med mina överfyllda väskor. Fast jag har varit ett tag här nu... Men i alla fall, vet ni vad det betyder? Jo, äntligen kan jag ladda över bilderna på datorn från min mobil! Så nu blir det förmodligen lite foton på bloggen igen.

För övrigt har jag ett konstigt glädjerus men känner mig ändå förvånandsvärt lugn. Dessutom lyssnar jag på You spinn me right round (like a record).
Kram
Anna
  Jag sa ju att det skulle bli bilder. :) Fin för att vara tagen med en mobil tycker jag.

Im on my way 2 da daddy

Ska bara säga hej. Så att ni vet att jag lever och inte var nära att bli överkörd av en gubbe i bil. Och så att ni vet att jag har tillbringat hela dagen på stranden. Finfint tycker jag.
Hej föressten. :)
Kram
Anna

Dagens låt: Smooth - Santana
Gårdagens låt som jag glömde skriva: You dont know me - Michael Buble

En snabb sak till...

Vi har tre nya förkortningar!

FFF:
Fotboll, Fest och Flowerpower!

PPP:
Puss på Patsy!

KK:
Kort och Kompakt! (Det trodde ni väll inte era perversa stekare?)

FFF; fotboll, fest och flowerpower!

För att inleda, jag är grymt trött just nu så det här inlägget blir förmodligen total skit.
Och nu, 30 minuter senare efter den första raden börjar jag skriva.

Den här helgen har varit ganska packad. Eller väldigt.
I fredags (även kallad för världens undergång) var jag och Corre ju på fotboll och BETALADE för biljetten! Oooh, liksom! Men tyvärr så förlorade ju laget som vi hejade på såklart. 1-0 till Tyskland mot Italien. Tråkigt! Dessutom spelade tyskarna fult så vi svor lite på franska ett tag.

Igår hade jag ännu mer att göra. Efter 7 timmars enormt kass sömn gick jag upp och tränade tills jag normalt skulle ha vaknat. Alltså har jag träningsvärk på relativt konstiga ställen nu...
Efter träningen stack jag hem, åt, dushade och packade innan jag stack iväg till Corinnes föräldrars fest. Där skulle vi underhålla genom att spela en låt och dansa. Och frågan är bara hur bra det gick... Skit eller jättebra, avgör ni som såg det.

Men när vi väl hade dansat färdigt, flytt och kommit tillbaka så blev allt mycket roligare. Det visade sig att jag har tur ibland när jag ska skjuta saker, medans Corre är grymt bra på det! Men vem är egentligen förvånad?
Sen dansade vi resten av kvällen (alltså till klockan 1) innan jag följde med Corre hem för att sova. Vilket också gick uselt föressten.

Så nu efter alldeles för lite sömn sitter jag här och halvdäckar. Ska nog se dom två filmerna som jag köpte. Båda kostade 10 kr sammanlagt och är riktigt B. Perfekt för mig alltså!
Kram
Anna

Dagens låt: Maria Maria - Santana


Världens undergång!

Vilken hemsk dag hitills! Är på gott humör, men ändå. Hemska dag.

Och varför? Jo, två saker. Och det beror inte på herr Jacksons död, utan på två helt andra skäl.

1. Jag har varit hos tandläkaren. Och vet ni vad? Jag ska kanske få en tandställning!!! Neeeeej!!! Inte alls kul! Så jag blir kallad till en "visning" i september för att se hur det blir. Jag tycker inte alls att det här är kul. Bajs på tandställningen. Fast ganska många är faktiskt snygga i tandställning men jag tror inte att jag är en av dom.

2. Jag kladdade avocado i håret igår för att det stod i Cosmo (jag vet, hur fånigt är inte det på en skala...) att det var bra. Visst är kallufsen lite glans men neeeeeeeeej ändå! För vet ni vad? Det blev enormt fett! Fett på ett dåligt sätt! Jag har aldrig haft fetare hår. Bajs på det också.
Fast nu har jag tvättat det så nu får man väll hoppas att det får tillbaka sin forna glans.


Så vad tyder allt detta på? Kan det vara att jag har fula tänder och att avocado i håret är en dålig ide?
Nej, det är Ragnarök, Apocalypso, dagen när Spice girls återuppstår, Världens undergång!
Kram
Anna

Dagens låt: Until the end uf the world - U2

Nu är jag helt klar!

Med lisstan alltså... Jag lyckades fixa biljetter och var social resten av kvällen. Grattis till mig!

Men vet ni vaaad? Jag har aldrig köpt biljetter till något annat än bio innan tror jag! Och nu stod jag själv i kön till en semifinal i fotboll. Läskigt!

Nu måste jag äta innan jag ska iväg och träna. Eller så hinner jag kanske jobba på solbrännan lite till. Fast det var ganska tråkigt att ligga helt stilla och helt tyst så länge.
Kram
Anna

Dagens låt: So do you - Hoffmaestro och Chraa

Dagens ska-göra-lista, uppföljning:

Här kommer vad jag har lyckats med!

Saker att göra:

(x) Borsta tänderna och allt sånt.
Det gick faktiskt väldigt bra!
(/) Sticka iväg till Olympia och fixa biljetter till matchen mellan Italien och Tyskland. (Fotboll igen, konstigt va?)
Jag skulle ha klarat det om den dumma biljettkassan bara inte var stängd. Får sticka dit igen imorgon.
(x) Cyckla till Ödåkra.
Oooh yees. Gick mycket bra! För att vara jag då...
(x) Lära mig och resten av tjejerna alla danserna och sångerna till festen på lördag.
Jo då! Det tog en liten stund men gick till slut.
(x) Cyckla hem.
Oooh yees igen!
(/) Vara social resten av kvällen.
Jag har ju inte riktigt klarat det än eftersom "resten av kvällen" inte äns har börjat men fixar det säkert.

Poäng: 5 av 6. Visst var man duktig? För biljetterna var ju trots allt inte mitt fel. =)

Saker som jag inte ska göra:

(x) Ta kläder som är dåliga att cyckla långt i.
Alla dom där extra-kläderna om det skulle börja regna var ju inte så nödvänliga... Och det var INTE skönt att syckla i shorts!
(/) Köra vilse
Är det inte självklart att jag gör det? Inne i stan också. Bajs. Men jag hittade faktiskt tillbaka på mindre än 1 minut!
(x) Sitta kvar vid datorn några minuter till
Jag var ju bara tvungen att läsa Egoinas blogg...

Poäng: 2 av 3. Baaad Anna! Baaad!

Dagens ska-göra-lista:

Saker att göra:

( ) Borsta tänderna och allt sånt
( ) Sticka iväg till Olympia och fixa biljetter till matchen mellan Italien och Tyskland. (Fotboll igen, konstigt va?)
( ) Cyckla till Ödåkra.
( ) Lära mig och resten av tjejerna alla danserna och sångerna till festen på lördag.
( ) Cyckla hem.
( ) Vara social resten av kvällen.

Saker som jag inte ska göra:

( ) Ta kläder som är dåliga att cyckla långt i.
( ) Köra vilse
( ) Sitta kvar vid datorn några minuter till

Önska mig lycka till!

Kram

Anna

Dagens låt: Candyman - Christina Augilera


Italien vs Vitryssland!

Vilken dag det har varit idag! Jag var nere i stan från halv 1 till 7! Ganska sjukt, eller hur? Framförallt eftersom jag tillbringade en hel del av tiden (okej, inte äns hälften) nere i fan zone igen... Jag som inte äns är fotbollsintresserad... fast nu börjar jag bli det!

När jag kom hem så hade jag inte så lång tid på mig innan jag och company stack till olympia och mötte Corinne. Och kan ni gissa vad vi skulle göra där? Ni har säkert rätt. Se matchen mot Italien och Vitryssland såklart! Wiho på den du!
Såklart hejade jag och Corre på Italien. Där blev ni inte så förvånade väll?

Men nu till det fina. Italien vann!!! Hurray!!! 2-1 och båda målen gjorda av vår favoritspelare, nummer 9. Han hette något med Aquafresh... Det var i alla fall så det uttalades...Men jag har ingen aning om hur det stavas!

Men nu... Buona notte!
Kram
Anna
  <---Min och Corres favoritspelare =)
Dagens låt: Bella notte - Lady och Lufsen soundtrack X)

In the fan zone igen

Som ni nog har fattat nu så har jag tillbringat ännu en dag nere i fan zone. Härligt som vanligt och väldigt soligt. Den här gången kollade jag och Margaux på samboll, som jag egentligen inte har någon alls aning om vad det är...

Så... Det blev i alla fall en liten hälsing nu på bloggen. Imorgon ska jag ner till fan zone igen fast med Lovisa och kanske se Italien mot Vitryssland i en fotbollsmatch. Spännande, med tanke på att jag inte alls är intresserad av fotboll. Men det ska faktiskt bli kul ändå!
Kram
Anna

Jodå!

Nu, utan att tänka alls, kom jag faktiskt på något att skriva! Woow liksom!

Jo, så här är det. Sen folk fick sommarlov så har min blogg-statistik sjunkit. Det betyder antingen att dom flesta har ett liv och är ute i solen och festar på kvällen, eller så har ni svikit mig och läser Egoina istället (vilket ändå inte är en så dålig ide). Skärpning tycker jag! ;)
Kram igen :)
Anna

Summertime!

Förlåt igen för min icke-existerande bloggning igår men jag var faktiskt i Ödåkra hela dagen. Förutom när jag kom hem och kollade på Hannibal (gwaaauuurk!) såklart...

Idag tänkte jag nog inte heller blogga så mycket. Ska liksom tillbringa lite av dagen nere i fan zone igen med Margaux och sola om det fortsätter vara så här fint väder. Oh yeaah!

Så nu har jag faktiskt inte något att blogga om... Inte äns om jag tänker efter faktiskt. Läskigt, eller hur?
Kram
Anna

Dagens låt: Into the night - Santana

In the fan zoone

Idag har jag spenderat nästan hela dagen i stan med Lina i The fan zoone utanför dunkers. Det var väldigt härligt, trots att solen gick i moln ibland. Vi sysslade mest med att sitta och titta med stoora ögon (i alla fall jag) på killarna som kickade. Det var faktiskt en freestyletävling också! Den var inte alls så spännande, men trots allt kul tycke jag.

Så vad mer... Jo, vi fick rosenrot-tabletter som ger ökad koncentration, energi och lust. Jag tycker verkligen inte att jag behöver det! Ökad energi, nej tack. Skulle bli helt hyper, som den lilla ekorren i På andra sidan häcken!

Annars så hände väll inte så mycket som är värt att berätta om. Förutom den där slemmiga killen... Fast han blev sååå dissad så jag pallar bara inte skriva om honom.
Kram
Anna

Dagens låt: Bulid me up buttercup - McFly

Mission impossible

Alltså, jag har sysslat med en av världens förmodligen dummaste (eller smartaste...) sak idag. Och för att kunna förklara den så måsten jag bryta mot den ända reglen som finns.
Jag har försökt att inte använda ordet inte idag. Helt omöjligt för mig! Ibland klarar jag det men för det mesta går det skit. Dessutom räknas ord som ej och icke som ord som jag inte får använda.

Så för att göra det lite roligare så har både jag och pappa försökt med denna uppgift och misslyckats totalt. Men vi gör det med en bestraffning också. Så fort någon säger ordet så får den andra slå en. Inte jättehårt (tycker jag) men ändå. Som gul bil i princip! Jttekul och vi är enormt skitusla på det!
Kram
Anna

Dagens låt: Små grodorna

Midsommar!

Precis som alla andra så tänker jag skriva glad midsommar i bloggen idag. Fast först om ett tag.
Första ska jag berätta vad jag har gjort! Jo, köpt överdrivet mycket godis och hyrt två filmer (me like!), hoppat runt på fredsrikstal och i stan och sett två italienska fotbollsspelare! Me like ännu mer! Så det har varit en riktigt härlig midsommar faktiskt. Förutom när det regnade och mitt skitbilliga paraply gick isönder. Fast det regnet gick över väldigt snabbt.

Men nu ska jag ta och hoppa iväg så jag får passa på att säga det nu. Glad midsommar allihopa!
Kram
Anna

Skicka in!

En viss mammut önskade att folk kunde skriva lite utryck för att någon är dum och att jag skulle publicera det. Så skriv så många ni kommer på!

Alltså, utryck som... "Hissen har inte gått ända upp" och "Hamstern snurrar men hjulet är dött".

Kram
Anna
  <---Gårdagens fynd på shoppningen. Och linnet är grönt!!! Fantastiskt, eller hur? Tror dessutom att man får en större bild om man klickar på den.


Stor ändring!

Dagens låt är inte alls Toxic! Den har bytts ut till Smooth av Santana. Om ni vill lyssna på den så hittar ni länken HÄR. Någon som har hört den och kan fler liknande låtar? Skriv dom gärna i en komentar i så fall. Tack på förhand!
Kram
Anna

Dagens låt: Smooth - Santana (feat. Rob Thomas)

Fina citat

Kanske inte så fina. Men det är citat-time nu! Och kanske vissa förklaringar också...

"Nosar fiskarna på korallerna?"
Anonym
Förklaring: Eftersom jag könner denna anonyma person väldigt bra (kanske för bra) så vet jag precis vad den menar. Denna Den frågade om någon var intresserad av någon annan Den. Komplicerat.

"Hamstern snurrar men hjulet är dött"
Precis samma Anonym som förra gången
Förklaring: Anonym försöker säga att någon är dum. Misslyckande på hög nivå.

"Han har inte alla grisarna i stallet"
Anonym, surprise!
Förklaring: Ännu en gång ett misslyckande när man ska säga att någo är dum.

"Ljuset är släckt men ingen är hemma"
Anonym
Förklaring: Alltså, det här är ju en fullständig idiot! Hon (jag vet att det är en hon!) kan ju inte äns säga att någon är korkad utan att tappa bort sig helt!

Det läskiga är att hon faktiskt har sagt allt. På en och samma kväll. I ett och samma samtal. Pucko.
Kram
Anonym

Dagens låt: Toxic - Static Lullaby

Svar på frågorna!

Äntligen kommer det stora ögonblicket. Det är dags för mig att svara på frågorna som har kommit in hitills!

Från Corinne:
Hur bra är alexander rybak? en skala från 1-100? dum fråga xD

Svar: Just nu... Typ 70. Och ja, en ganska dum fråga X) <333

Från Amanda:
har du kul ? hahahah x) <3<3

Svar: Nej, verkligen inte. Här är enormt skittråkigt! <333

Från Margaux:

Hur gammal är du om 15 år? Läser du playboy? Gillar du tjejer? Gillar du att inte strippa? ;D
Svar: 29 år tror jag. Och nej, jag läser INTE playboy! XD Och jag gillar inte tjejer på det sättet som du menar! Och inga komentarer på sista frågan... :P <333

Från Mammuten:

Hur lång är din stortå? Lika lång som ditt öra? Hur långa är dina armar från pekfingertopp till pekfingertopp när du sträcker ut dem? Är din kroppslängd samma? Gillar du hamstrar? Finns gud?
Svar: Jag försökte mäta men hittade ingen linjal och mitt öra är förmodligen lite längre... Har inget måttband heller så jag har ingen aning om vad längd-frågorna är! Och ja, jag gillar hamstrar. Dessutom finns gud. Han sitter säkert där uppe och försöker komma på en till fråga till mig.

Detta betyder inte alls att jag tänker sluta svara på dom dumaste frågorna ni kommer på. Bara fortsätt fjönta er!
Kram
Anna


Frågestund!

Jag har en ide! Jag tycker att alla kan ställa precis vilka frågor ni vill och så ska jag svara så gott som jag kan på dom. Och hur många frågor ni vill också.

Så varför det här? Jo, jag har tråkigt och inget annat att bogga om.
Kram
Anna

Dagens låt: Funny little world - Alexander Rybak (surpriiise!)

Fler än tusen!

Nu har jag haft fler än 1000 besökare på bloggen sen jag satte in min fantastiska flaggräknare! Hurray!
Detta ska firas genom att sticka iväg och kolla på när italienska landslaget tränar. Wiho!
Kram
Anna

Dagens låt: Kiss and tell - Alexander Rybak

Jazzkväll, aka filosofi på hög nivå

Konstiga kombinationer... Kvinna och man, natt och dag, kyla och värme. Det är ju varandras motsattser och ändå så passar dom så bra ihop. Dessutom så kan inte det ena finnas utan det andra. Mod kan inte finnas utan rädsla och kärlek kan inte finnas utan hat. När man tänker efter så är enormt mycket, kanske allt, så. I vissa tillfällen är det ju jättebra, som på vintern när det är kallt och man kan värma upp sig med en kopp varmt tee och ett täcke.

Men när det gäller andra saker, mitt ständigt återkommande ämne i livet, kärlek. Man säger ju att man antingen dras till ens like eller motsatts. Men är motsattsen verkligen bra för en? Är realisten bra för drömmaren, optimisten för pessimisten och den tillbakadragne för den som är mer frammåt? Det är dom säker, men skulle dom vara lyckliga i ett kort förhållande? Dom skulle förmodligen kompletera varandra i ett förhållande men det är dom där små sakerna som man kan störa sig så mycket på som kan bli för många. Tänk om realisten drar ner drömmaren för mycket ur sin värld, eller pesimisten ger optimisten en helt annan syn på livet. Bara för att dom små sakerna blev för många.

Själv vet jag inte vad jag borde hålla mig till. Min like känns inte alls vidare bra men motsattsen... Den fungerar inte heller helt. Något i mitten är väll bäst, för vem sa att man behöver regeln om motsattser och likar?
Kram
Anna


Söndag på stranden

Idag har jag tillbringat det mesta av dagen med några vänner på fria bad. Najsigt tycker jag!
Och vet ni vad? Trots att det blåste och var relativt kallt så badade jag! Mycket!

Men nu är jag verligen jättetrött. Orkar verkligen inte skriva, ska bara mysa ner mig under en filt och se en film. Men jag orkar faktiskt säga två saker;

*Idag har jag haft 1års-jubileum och nästan ingen vet varför.
*Snart har jag haft 1000 besökare på bloggen! Säg grattis! ;D

Kram
Anna

Dagens låt: Vertigo - American hi-fi

Jag tror att det är söndag idag och jag har gåshud.

Just det, jag är verkligen helt inställd på att det är söndag. Förmodligen för att jag sov istället för att träna... Som vanligt.

Så nu... Har jag egentligen inget alls att skriva om. Kan bara berätta att jag knarkar Alexander Rybak nu igen. Och den här gången är det min favorit-visa. Visa vid vindens ängar faktiskt! Så här har vi lite blandade kännslor, trött, rörd och ooooh-ig. Men mest gåshud.
Kram
Anna

Dagens låt: All I do is dream of you - Alexander Rybak

Jag är kär!

Ännu en gång har jag blivit kär! I ganska många nu också... Så ni får en lista:

*Paulo Nutini
Skäl: Han sjunger så fint.

*Thommas O´Malley i The arictocats. Jag vet, han är tecknad och en katt men ändå.
Skäl: Han sjunger också fint.

* Ryan McCarthy i Never back down.
Skäl: Om man kollar på bilden så är det VÄLDIGT uppenbart...

*James i Twilight. Samma skådis som ovan faktiskt.
Skäl: Samma skäl som ovan... =)

*Göran Persson. Ja, det trodde ni allt inte!
Skäl: Det är ju en sååå söt bild! X)



Och ja, jag vet att några av er som läser min blogg faktiskt älskar mig just nu på grund av... I alla fall en bild!

Kram

Anna


Grattis alla studenter!

Idag har det varit den stora dagen D för alla studenter! Äntligen är det slut för dom! Synd bara att det ösregnade här i Helsingborg hela tiden.

Men visst har man firat ändå. Två fester faktiskt. Och det har varit kul!
Så för att avsluta:

Grattis alla studenter!
Kram
Anna

Dagens låt: Tell me a lie - The Fratellis


Nu är det officiellt!

Jag har lov! Och det har inte ni! (Kanske några, men ni är inte kul att reta.)
Så det så! Mohahahha! Jag ska sova lääääänge imorgon bara för det.
Kram
Anna

Skolavslutning honeys!

Jag slutar skolan idag! Mohahaha, era suckers som fortfarande måste sitta och lyssna på läraranas dösnack!

Grattis till mig och resten av alla som slutar. :D
Kram
Anna

Dagens låt: Fairytail - Alexander Rybak

Ändtarmsbesvär, my ass!

Är jag den ända som tycker att det är grymt mysko att jag har reklam för ändtarmsbesvär i bloggen?

Japp, en konstig bild för inlägget men jag tyckte att den behövdes.

Fest i Ödåkra!

Ännu en gång, första gången på länge, har jag varit i Ödåkra på fest. Den här gången var det skol-avslutningsfest hos Cissi. Vi var ute och åt jättegod grillad mat och kladdkaka! Dessutom skrattade vi hysteriskt mycket nästan hela tiden!
Och vet ni vad? Jag hademina fina högklackade skor så att tjejerna fick se dom och bestämma om jag ska ha dom imorgon. Svar; ja, det ska jag.

Men nu ska jag fixa det sista inför morgondagen.
Kram
Anna

Dagens låt: God damn youre beautiful  - Chester See

Träning i regn.

Det regnade på träningen idag. Och det gjorde ont när jag sprang pga. träningsvärk från dom där 100 armhävningarna igår! Dessutom så regnade det. Mycket regn. Och jag vet att jag redan har sagt det några gånger, men det regnade.
Inte någon glad Anna här längre. Men annars var det faktiskt kul.
Kram
Anna

Kväve-glass och massagetåg

Ojojoj vilken härlig dag det har varit idag! Vi har inte haft några seriösa lektiner alls! Istället för engelska så showade våra NO-lärare lite för oss med flytande kväve, på franskan såg vi på film, på musiken lyssnade vi på låtarna som vi har skrivit och spelat in och på idrotten lekte vi en lek i stadsparken men övergick till massagetåg efter ett tag.

Så... No-showen. Me like!!! Dom hade som sagt flytande kväve som dom lekte med. Först hade vi lite teori som vi bara behövde låtsas lyssna på och sen hällde dom upp kvävet i en termos. Och flytande kväve är ju verkligen jääättekallt, -192 grader (eller något sånt) så då tyckte lärarana det var kul att hälla det på sig själva. Freaaaaks! Det är ju skitkallt! Trotts att den hann förångas innan den fick kontakt med huden... Men kallt! Sen hälde dom ut det på golvet och råkade hälla ut lite för mycket så jag fick det på foten några gånger. Ooooh vad kalla tår jag fick! Dessutom så rykte dom jättemycket när kvävet förångades... Boggieboogie...
Så vad gjorde dom mer? Jo, fryste ner en banan och spikade i en spik i en bräda med den, fryste ner en ros och slog den mot bordet så att den spräcktes och drack det!!! Sen började det ryka ur deras näsborrar. *Skrattar elakt*
Och det bästa av allt, dom gjorde glass åt oss! Detta genom att ha en smet och sen hälla i kväve i den för att frysa den. Och vet ni vad? Det var jättegott! Mycket godare än vanlig glass eftersom det inte var någon is i den. Me like igen!

Alltså, det vi har vi har lärt oss idag är att inte trycka för hårt på stor yta när man masserar och... Kväve is the shit!
Kram
Anna

Dagens låt: Love and hate - Lovisa Engström och Anna Olsson (Japp suckers, det är jag och min kompis som har gjort den!)

Grattis Patrick!

Grattis på din efterlängtade 14-års dag Patrick!

Säg grattis folket!


Konsert!

Äntligen har jag stått på sceen igen! Konsert med skolan som sagt och jag hoppade upp och plonkade lite på gitarren och körade. Låten som vi spelade var Thorn av Natalie Imbruglia (eller något sånt.) och det gick faktiskt ganska bra. Me like!

Nu borde jag väll skriva något totalt nonsens men konstigt nog kommer jag inte på något. Men en sak ska ni veta, Fiskar är inte gröna!
Kram
Anna

Dagens låt: Torn - Natalie Imbruglia (?)

Sunday, bloody sunday. (Viktigt info!)

Imorgon är det skola. Fast kul skola! Ribban cup (springer runt och gör bort sig i stan) och konsert! Wiho säger jag! Dessutom har jag 30 min sovmorgon...
Konserten är kl 12 i grytan så alla som vill och kan får lov att komma. Jag tycker det blir jättekul om någon extra liten person kommer...

Men nu ägnar jag mig åt att ha tråkigt så jag borde väll fortsätta med det.
Kram
Anna

Ängelholmsspelen.

Idag var det tävling i Ängelholm och det gick väll ok. 32.98 m och en andraplatts i släggan. Sen var jag nära att somna i gräset...
Annars så har det väll inte hänt så mycket, förutom att jag har knarkat maoam-klubbor med apelsinsmak igen (!!!), fast det är samhällets fel.
Kram
Anna

Dagens låt: Toxic - A static lullaby

Oh rinky, tinky, tinky

Det är avgjort. Skit i snövit! Min nya favorit av dom teckande klassikerna (inte för att jag ser sånna ofta) är The Aristocats! Me like! Så nu knarkar jag Everybody wants to be a cat. Väligt mycket, på hög volym och nynnar med på det jag kan. Alltså rinky, tinky, tinky-delen.
Kram
Anna

Shanghai, Hong Kong, egg-foo-young,
Fortune cookie always wrong.

Movietime!

Vet ni vad? Jag är den typen som faktiskt inte behöver en ursäkt för att gå och hyra en teckad disney-film. Visst är det lite pinsamt och känns konstigt att gå och lyssna på läskig rock med rivande gitarrer och ha ett filmfordral med teckande kattungar på men jag orkar inte bry mig. Vem sa att teckat var för kidz?
Jag är en rebbelisk själ! Alltså ska jag se på The Aristocats (INTE aristocrats, stooooor skillnad, den har en oteckad hund på fordralet). Så det så.
Kram
Anna
NEJ! <-------NEJ!!!
JA! <--------JA!!!!

Ännu en dag med beachhandboll (surpriiiise!)!

Ni måste verkligen vara så pass trötta på all beachhandboll på bloggen nu att ni kallar det för bitch-handboll istället. Och det är väll ganska passande, med tanke på hur det ser ut i mitt huvud när motståndarna gör mål.

Så nu undrar ni väll hur det gick (även om ni inte gör det får ni veta)? Vi förlorade båda matcherna. Nej liksom. Fast egentligen bryr jag min inte så mycket just nu. Det var kul ändå! Första matchen var mot internationella skolan och dom vann den med två mål, andra var mot Rydebäck om tredjeplattsen och där vann dom med ett mål i sudden death. Jag är faktiskt ganska stolt eftersom jag var målvakt (oh no!) och inte släppte in sååå många mål. Dessutom sprang jag inte iväg och jag skrev inte så mycket. Stolt alltså.

För övrigt så har jag faktiskt badat lite idag. Det var faktiskt skönt när man hade doppat sig. Och sen dog jag för att jag frös ihäl så nu är jag i himmelen. Eller helvetet, det får ni bestämma.
Kram
Anna

Dgens låt: Everybody wants to be a cat - The aristocats


Äntligen fredag!

Fredag!!!!!!! Sovmorgon!!!! Typ. Det skulle ju ha varit det om jag inte hade en SEMIFINAL att spela imorgon. Fast annars hade det ju varit träning... Men ändå!

Men nej minsann, jag är som vanligt helt ostabil (instabil för nv-folkset där ute) när det gäller bloggandet och kan inte skriva mer nu. Tänker äta ekologiska jordgubbar istället och lyssna på den nya mysko låten.
Kram
Anna

Dagens låt: Lights on - The Pierces

Beachhandboll på fria bad och nu har jag faktiskt spelat!

Jag vet, jag är grymt dålig på att uppdatera bloggen ibland men jag har varken pallat eller hunnit. Mest pallat...

Så vad har hänt sen i måndags? Träning och träff med släkten tror jag. Förmodligen lite till, som den där konstiga dikten Absinth som min svenska-lärare tvinade mig skriva. Dessutom har jag varit nere på fria bad igen på beachhandbolls-turneringen. Men den här gången har jag spelat! Tror att vi spelade 6 matcher. Fast 2 av dom spelade vi inte för vi vann eftersom dom andra inte kom. Det blev väll en lite mysko mening?
I alla fall. Vi vann dom andra matcherna också! Och vet ni vad det betyder? Jo, vi är i semifinal på lördag! Wiho på det!

Nej minsann, nu håller jag på att svimma av trötthet (går det?) så jag borde faktiskt ta och sluta skriva.
Kram
Anna

Dagens låt: Womanizer - The all-american rejects


Nej, alltså, det här är helt värdelöst.

Grattis, du läser nu världens mest värdelösa blogginlägg! Jag har INGET kul att skriva om! Tror jag i alla fall. Har inte många minnen ffrån dagen... Och nej folket, jag har inte varit berusad, bara lite dåligt minne.
Normala bloggare slutarskriva nu och lägger inte en bild på deras fantastiska ny 1000000000-kr klänning eller en saltgurka men jag vägrar! Jag ska kämpa mot den totala blockeringen i hjärnan och fortsätta kladda ner bloggen. Dessutom ska jag lyssna på Svenne Banan bara för att vara jobbig.

Egentligen så har jag inte direkt lust att skriva... Vill bara lägga ut en bild men funkar det? Nej. Och jag har ingen aning om varför men jag kan inte ladda över bilder från mobilen eller ladda över låtar till MP3n på den här datorn. Helt värdelöst igen! Men det dummaste av allt är att allt annat som man kan (och inte kan) koppla in i datorn funkar. Men inte mitt, det ända som hela tiden ska kopplas in. Är lite sur nu.
Kram
Anna

Dagens låt: God damn your beautiful - Chester see

RSS 2.0