Brännboll och disco!

Vilken skön och fysisk ansträngande dag den här är! Jag kom hem från en brännbollsturnering för en timme sen, ska duscha och hitta kläder för idag blir det PS-disco på Wallmans! Väldigt trevligt tycker jag. Det ska dock sägas att jag inte är hälften så taggad som jag har varit de andra åren. Beror det på att jag (äntligen) är nia? Förmodligen. Dessa psykologiska aspekter (okej, jag vet inte varför jag skrev det. Det kändes liksom bara bra och intelligent)...

Så vad bör jag ha på mig? Lite hjälp? HJÄÄÄLP!!!

 <---Något av det?
 <---Eller det? Hur ska man kunna välja!?!

Kram
Anna

Dagens låt: Break your little heart - All time low

Duktig Anna!

Yees! Jag var duktig igår! Inte en sekund på datorn blev det för jag var upptagen med städning, två filmer, en bok och jag var ute och sprang. Långt dessutom! Det var inte riktigt meningen men det blev från ICA en km upp ner till Ramlösa (rammlösa!) station och sedan tillbaka längst elineberg. Maniac! Jag har såndär sjuk träningsvärk idag! Min rygg är helt stel så jag satt och sträckte mig hela tiden i skolan...Vi kan väl säga att det såg intressant ut.

Så idag har jag kommit på varför jag inte är socialist, vad en bartenderkurs i Malmö innebär och kostar samt några meningar på italienska sm jag snart glömmer. Meningsfullt!

Kram
Anna

Dagens låt: I'm a man - Charlie Winston

Motivation!

Jag hittade motivationen! Eller inte. Jag hann faktiskt inte träna... Eller städa rummet... Men mina muffins blev jättegoda! Fast dom ser sjukt äckliga ut för det var något fel med glasyren. Men blundar man när man äter är det toppen.

Imorgon ska jag försöka träna och städa istället. Jag kan liksom springa och lämna en film och lyfta allt det tunga som är på rummet gol(horisontella garderob). Räknas det?

Och vet ni vad!?! Jag har äntligen beställt Hoffmaestrooch Chraas nya skiva!!!!!!!! Visst är det underbart!?!

Kram
Anna

Motivation?

Okej, jag har tre saker att göra idag. Jag ska städa rummet (döööööööööö), träna och baka cupcakes/muffins. Jag är inte motiverad till något alls. Hjälp?
 <---Bruna ben!!! Jag vill bara tillbaka till dom varma dagarna då man badade när solen var uppe, drack alkoholfria drinkar när den var på väg ner och var ute när månen kom upp.

Kram
Anna

Dagens låt: Jenny don't be hasty - Paolo Nutini

Jag packar, igen.

Idag är det dags för mig att dra iväg på ett skolläger som slutar imorgon. Yaay...? Ärligt talat är jag inte helt taggad på att tälta i ösregn. Fast eftersom det blir jag och Corinne (ingen annan... Snälla...) så blir det säkert jättekul. Men nu är jag sådär o-taggad. Sen blir jag det. Någonstans utanför Båstad. Ironin svider.

Kram
Anna

Dagens låt: Little trip to heaven (on the wings on your love) - Tom Waits

Carpe diem!

Liten carpe diem-kurs av mig som jag blir glad av. Värt att prova!

1. Sitt inte inne och tyck att det är tråkig väder, gå ut och dansa i regnet istället.
2. Om du lyssnar på musik när du är ute, var inte rädd för att sjunga med! Och om någon kommer på dig så sluta inte sjunga utan låt sången bli en serenad till personen.
3. Sura inte när de första löven faller ner från träden (även om det är långt till dess!), försök fånga dom och glöm inte att önska dig något om du lyckas!
4. Knäpp inte jackan om det blåser, ställ dig mot vinden och låt den flaxa bakom dig.
5. Även om det bara är jättefejkat så rulla runt i sängen och fnittra när något bra händer (och du har en säng i närheten). Det bilr man glad av!
6. Om du vill baka muffins så baka muffins!

Kram
Anna

USM

Usm! Vilken härlig tävling! Inte för att själva tävlingen gick sådär överdrivet bra... Jag kom tia på 36-nånting meter. Fast det är bra med tanke på hur extremt uselt jag kastade i veckan. Men annars var helgen kul! Och vilken underbar utsikt vi hade på vandrarhemmets balkong! Det var helt fantastisk att kolla på solnedgången över den spegelblanka sjön. Det blev ett extra plus när jag var där ensam och någon på andra sidan sjön satte på soul med mest piano, fvs. precis vad jag tycker om. Me like!

På tal om USM, har någon sett Prinsessan och Grodan? Inte för att jag riktigt förstår min egen koppling där men jag tyckte det skulle komma in. Det är en helt UNDERBAR film!!! Jag älskar verkligen den! Trots att det var en tecknad disney-film. Aldeles fantastisk i alla fall. Och musiken är så sjuukt bra!!! Jag har gått runt och nynnat/sjungit/gjort improviserade danser till låtarna hela tiden nu!
Det jag vill få fram är att jag tycker ni ska se den.

Kram
Anna

Dagens låt: Almost there - The princess and the frog

Mot USM!

Idag sticker jag iväg till ungdoms-sm! Det ska bli lite slägga (förvånade?) och massor av kuligheter. Men först; packning, dusch, frukost och smärtstillande!

Kram
Anna

Dagens låt: Our last summer - Abba

What a night...

Idag har jag spenderat halva dagen med Corinne! Vi kollade på Mamma Mia (jag började gråta!!! Alvarligt talat, man börjar inte gråta på Mamma Mia! Det är ju en såndär lycka-film. Men jag grät. Åååh vad jag grät!), pratade, åt och planerade resor. Jag säger bara att jag inte riktigt är hemma än. Mot Norge, Holland, Portugal, Italien och såklart Kreta igen! Snälla?

Kram
Anna

Dagens låt: Sexy bitch - David Guetta

KRETA!!!!!!!!!!!!!

Honeys, I'm home!!!
Som vanligt bara pallar jag inte skriva om resan nu men jag kan lova att det har varit mitt livs bästa resa!!!!! Jag har haft det sådär enormt underbart som man bara kan ha!

Kram
Anna

Dagens låt: Zorba the Greek - Kostas Papadopoulos

RSS 2.0