Paranoid!

Nu har man kommit hem från en halvdag på väla med Elin. Härligt! Jag har faktiskt bara gjort av med 61 kr dessutom. Duktigt. Det blev en singel med Adele, ett halsband och en chailatte. Billigt, eller hur?

Så väl på väla blev jag helt paranoid. Varför? Jo, för att vi faktiskt blev förföljda! Någon mysko man fick för sig att följa efter oss från en skoaffär till akademibokhandeln. Det var faktiskt väldigt långt! Och vi försökte fly genom att gå in i affärer med bara damkläder men det funkade minsann inte. Till slut gav han upp. Efter mycket spenderad tid gömda vid underkläder och smink försvann han. Success!

Kram
Anna

Dagens låt: Paparazzi - Lady Gaga


Typiskt mig.

Jag vet, jag skulle inte tjata om Avatar... Men det här är inte om filmen!

Timing är ju allt. Så vad är inte bättre att göra än när det är helt tyst för första gången i salongen och har varit det ett tag än att nysa så högt det går? Så pass mycket att de fruktansvärt heta 3D-glasögonen i princip ramlar av och man faktiskt utbrister aaaaa-tjschshcshco! Okej.. Jag erkänner att jag inte kan stava till det. Men ni förstår vad jag menar.
Ja du... Timing är allt!

Kram
Anna


Avatar!

Nu har jag varit en duktig person och sett Avatar i 3D med pappa! Och den var ju jättebra! Men eftersom jag inte pallar med allt tjat om den så tänker jag inte skriva mer. Mooohahahah!

Vad har man annars sysslat med idag? Jo, tränat, bakat "muffins" som inte riktigt blev muffins men ändå sjukt goda och bestämt tider inför imorgon. Ni vet, sånt är ju jobbigt... Jag ska ju till väla med Elin som jag inte har träffat på jääättelänge! Tror faktiskt inte jag har träffat henne på ett år. Så imorgon blir det en ny start för oss. Härligt!

Kram
Anna

Dagens låt: Escape (the pina colada song) - Rupert Holmes


Abstinens!

Vet ni vad som suger? Jo, det är inte dags för jordgubbar än... Och jag är sjukligt sugen på jordgubbar! Och kiwis! Och blodkorv... Ganska mysko, eller hur? Alltså, jag vill verkligen ha något av det. Jordgubbar och kiwis är väll normalt men blodkorv...? Jag tror ju inte ens att jag gillar det. Konstigt.

Annars så upptäckte jag precis hur dum jag var. Ni förstår, enligt mig så var Sacha (ojski bojski kaptenski-djuret) en tjej till att börja med. Men då sa Corinne att det var en kille. Jag sa emot enda tills jag kom på att det nog är en kille. Så då bestämde jag att Corre tyckte det var en tjej och sa emot henne. Virrigt? Kan man ju säga. Jag hängde själv inte med där. Ja, det är ju tydligare om man läser:
http://vampireanna.blogg.se/2010/february/ojski-bojski-kaptenski.html#comment

Nu ska jag göra mig i ordning innan jag sticker och spelar biljard med Amanda! Och efter det blir det Lousiana med pappa! Det i Danmark då... Inte själva delstaten alltså...

Kram
Anna

Dagens låt: Stand - Rascal Flatts


Be mine!

Efter en fantastisk röstning på bilddagboken och några kommentarer här på bloggen har jag bestämt mig... Jag ska köpa stövlarna! Wiho! Vi gillar?

Men nu ska jag göra vad jag nu igen gör innan jag och mamma ska spela badminton. Och sen är det Vampire diaries som är min nya stil-serie. Inte gossip girl här längre minsann!
<--Skinnjacka+rött linne=Me like!

Kram
Anna

Dagens låt: New shoes - Paolo Nutini


Shoppning i Malmö

Idag har jag och syrran Cajsa spenderat hela dagen i Malmö och bränt pengar. Det blev väll runt 750 kr för mig... Woops. Men mycket för pengarna! Jag köpte en jättefin skinnväst, tunn klänning och ett fodral (tight tunika...) som jag har velat ha jättelänge. Och sånt gillar man!

Så det har varit en trevlig dag. Och kall... Väldigt kall... Jag hade faktiskt ingen känslel i fötterna ett tag. Eller, jag tror det var i fötterna men man kan väll aldrig vara helt säker?
 <---Vi gillar? Vi köpar? Grammatik på hög nivåar?

Kram
Anna

Dagens låt: Might be stars - The Wannadies


Over and out!

Wiho!!!!!!!! Nu har vi köpt biljetter till Neverstores spelning på The Tivoli!!! Visst är det härligt? Jag , Ebba, Lina och pappa som förkläde ska ha tjejkväll ute och hoppa runt som galningar. Eller, jag vet inte om dom tänker hoppa så mycket men jag ska. Och det här tjejkväll utesluter pappa lite... Men han tänker ändå sitta och hänga i baren som värsta coolingen. Något i den stilen...
Det är jättekul i alla fall! Och inte nog med allt det andra, jag får ha fina kläder också! Och högklackat! Ja... Sånt tänker jag på.

Men ikväll blir det träning som får sysselsätta mig. Och imorgon sticker jag till Malmö och shoppar med Cajsa. Yaay!!

Kram
Anna

Dagens låt: Stu's song - Ed Helms


Great success kaptenski!

Nu vet nästan ALLA andra som jag har frågat vem Sacha är! Ni vet... Den saken med stora näsan i förra inlägget? Bekant?

Bara för att den är bäst.

Kram
Anna


Ojski bojski kaptenski!

Minns ingen förutom jag lilla Sacha i Noah's island!?! Nu har jag frågat hela två (!!!) personer och dom har ingen aning! Okej, det är inte så många men det är principen som räknas.
Men alvarligt. Man måste ju känna igen historiens största replik. Ni vet, "Ojski bojski kaptenski!" Det är ju kultur!

Nej minsann. För att komma över den här traumatiseringen ska jag mysa ner i mig i favoritnattlinnet och kolla på Easy virtue igen, det är ju trots allt lov.

Kram
Anna

Dagens låt: Daddy wasn't there - Ming tea

Då var det looooov! Jaha.

Yaaay! Sportlooov!!! Jaha liksom. Eller i alla fall idag käns det mest som ett stort jaha. För jag har inget att göra... Förutom att sticka och hyra Easy virtue. Med det är kallt och mycket snö så jag pallar helt enkelt inte. Någon som har en idé på hur man kan fördriva tiden?

Kram
Anna

Dagens låt: Slept so long - Queen of the damned Soundtrack

Aaaaj!

Jag kunde inte träna idag för jag fick nästan kramp i båda vaderna på uppvärmningen. Inte alls kul! Sen var jag inte med på resten heller för vi skulle bara hoppa och det skulle göra ont. *Sur Anna*

Men igår... Jag såg ju Upp! Och jag hade inga förväntningar alls på den med den var faktiskt riktigt bra. Och rolig! Och sorglig, jag blev faktiskt lite väl blödig. Men säger det mest om filmen eller mig?



Nu ska jag ta hand om benen och vaderna genom att lägga mig och kolla på någon film. Tror jag i alla fall... Eller spela piano för det har jag nästan kommit igång med igen! Ska vi se... Piano eller American psyco? Vad tycker ni?

Kram
Anna

Dagens låt: Famous last word - My chemical romance

Jump!

Ni minns kanske att jag försökte hoppa sönder soffan för ett tag sen? Här kommer några bilder!  <--- Tjockis-linne!


Kram
Anna

Sista dagen på Espresso house

Då var min prao på Espresso house slut. Det har faktiskt varit kul! Jag fick ju servera Egoina igår och jag har fått äta mycket. Mums! Och som tack för praoen fick jag 4 chokladbollar och ett coffecard. Me like!

Så nu ska jag vila fötterna ordentligt och se till så att jag inteställer mig på tå, för då får jag liksom kramp... Ni vet, det var ju härligt jobbig träning igår.

Och ikväll blir det nya Disney-filmen Upp!

Kram
Anna

Dagens låt: Take me or leave me - Rent

Awesome!

Sån awesome dag idag! Som ni mycket väl vet så praoar jag på Espresso house nu och vet ni vem som kom in idag? Jo, Egoina! Min favoritbloggerska! Och jag fick ge henne en macka. Lagom stolt här! Sen dess har jag gått runt och sagt awesome till precis allt och alla. Mysko... Eller awesome.

Annars har jag ätit megamycket idag. Det blev en kycklignmacka, misshandlad chokladboll, vatten, juice och två chailattes. Inte likt mig, men gott var det i alla fall!
Sen stack jag till mamma och gymmade efter. Det blev jobbigt! Så pass tufft att jag inte kan sträcka på ena vaden urtan att få halvkramp. Men det är nog för att jag faktiskt körde boxning. Awesome! Sparka och slå en kudde är ju sjukt härligt! Och sen blev Never back down ikväll grädden på moset. Ni vet... Fightingfilmen? "High school Fight club"? Huvudsaken är att den är bra.

Men nu måste jag sova så att jag orkar med sista dagen på praoen och innan lovet!

Kram
Anna

Dagens låt: Be my baby - Dirty dancing

What'd I say

Idag får Ray Charles tala åt mig. Basta.


Kram
Anna

Dagens låt: Hardtime - Ray Charles

Working 9 to 5 (nästan...)

Njaa... Jag börjar faktiskt först klockan tio men annars stämmer det! Så en fullpackad dag idag... Först praoen till klockan fem, sen cyklade jag som en galning till träningen. Där upptäckte jag att omklädningsrummen var låsta så jag fick byta om INNE i hallen framför alla! Fast det var bara jeansen som inte funkade så det var ju tur... Men ändå.
Sen åt jag tre bananer på uppvärmningen samtidigt som jag gjorde baklängeskullerbyttor (långt ord!). Imponerande, eller hur?

Kram
Anna

Dagens låt: Here without you - 3 doors down

Tredje dagen på praoen sen förra veckan...

Då var jag igång med praoen igen. Och idag har det varit riktigt kul! Jag fick göra mackor, hälla upp juice, lära mig hur man gör en frapino osv... Och jag fick äta! Det blev en macka, juice, misshandlad chokladbulle och en frapino. Mums! Sen får jag dessutom ge kakor åt folk nu, och det gillar man ju.

Imorgon ska jag få lära mig att göra kaffe så det ska bli jättekul! Och jag ska dessutom få vara ute vid kakorna istället för på lagret och torka hyllor. Me like! Sen får jag skynda mig till träningen direkt efter att jag har slutat och svettas där istället.

Kram
Anna

Dagens låt: Fly on the wings of love - Olsen brothers

<3

Glad alla hjärtans dag folks!

Kram
Anna

Dagens låt: Your guardian angel - The red jumpsuit apparatus


Aj. Min. Rumpa.

Nu har jag åkt pulka med mamma och company samt ätit mumsig mat. Och jag säger bara en sak... Aj, min rumpa. Den blev misshandlad när mamma puttade mig så att jag åkte på ett gupp och flög iväg. Aj.

Kram
Anna

Mot stan!

Wiho! Fredag! Och en väldigt låång helg för mig också. Sen i onsdags ju! Så nu ska jag och pappa till stan för att fika och "gå några ärenden". Sen ska vi se om vi hyr en film också. Me like!

Och ikväll blir det pulk-åkning med mamma och company. Och fondue... Me like igen!

Kram
Anna

Dagens låt: Beautiful day - U2


Jag och pappa

Kolla in! Jag och pappa för 4 år sen när vi var i Grekland! Året då det var vinter-OS senast... Och i år är det vinter-OS igen... Alltså ska jag och pappa till Grekland igen!!!



Fast den här gången kan man ju satsa på lite bättre bilder... Och mer solbränna... Och jag ska inte vara blond heller!

Kram
Anna

*boring*

Ännu en dag hemma... Och är redan relativt uttråkad. Funderar på att sy dom där gardinerna men är inte helt motiverad till det än.
Men vilken härlig morgon det är! Man vaknar av solen (äntligen!!!) och äter en härlig frukost. Den bestod förresten av färskpressad apelsinjuice, varm choklad, mackor, tända ljus och musik med en hes stämma. När man dessutom får sitta i en för stor tjocktröja och strumpor är det bara perfekt. Aaah... Denna vardagslyx.

Nej du... Ska se om jag kan få igång hjärnan nu så att jag kan göra gardiner (bläää).

Kram
Anna

Dagens låt: I gotta feeling - Black Eyed Peas


Great success!

Jag kan faktiskt andas genom näsan nu! Great success! Måste vara nässköljningen igår...

Kram
Anna

3000!

Nu har jag haft över 3000 besökare sen jag satte i den där flagg-saken! Congratz till mig!

Annars så är jag hemma idag och ska vara det resten av veckan. Ni vet, man får ju inte nysa i kaffet på espresso house. Så det blir ingen prao förän på måndag. Alltså har jag sovmorgon... Sweet!

Kram
Anna

Dagens låt: Do the cha cha cha - Alex swings Oscar sings


Angående träningen också...

Det är bara att erkänna. Är man friidrottare så är man absolut inte normal! Normala människor tränar faktiskt på sin träning (tror jag i alla fall.) och springer inte runt. fast det gör man ju ändå när man tränar... Men ni fattar poängen.
Så vad sysslar vi egentligen med? Tja... Idag har vi ju gett varandra örfilar, fuskat, gett high-five på överasskande ställen osv...

Ja du... Träningen är kanske inte det bästa som finns, men den ligger defenitivt i toppen!

Kram
Anna

Angående förkylning...

Jag har bilvit sjukt förkyld! Sådär täppt i näsan att jag faktiskt skulle dö om någon höll mig för munnen. Och det går knappt att svälja alls! Så vad har vi gjort åt det? Jo, det här:

Fast det gick inte så bra... Förmodligen eftersom vi använde en vattenflaska (den ska slängas nu!), jag skrattade och råkade hela tiden få vattnet ner i halsen istället för ut genom näsan. Men annars funkade det! Visserligen kan jag fortfarande inte andas men nästan svälja. Great success!

Annars så stack jag hem från praoen idag för att jag skulle ha smittat alla cupcakes och mackor om jag stannade. Och ingen prao imorgon heller... Sovmorgon!

Kram
Anna

Dagens låt: She's so lovely - Scouting for girls


Praodag 1.

Så där ja! Nu har praoen börjat och jag slipper skolan i tre veckor (det är ju lov efter)! Gött? Kunde ju vara sämre... Jag fick ju en god macka med kyckling i. Me like!
Fast jag börjar kl 8 den här veckan så jag är riktigt trött nu. Så det blir i princip godnatt för mig nu. Ska bara äta och lyckas flytta till pappa först...

Kram
Anna

Dagens låt: Pictures of you - The last goodnight

Godmorgon!

Jag älskar att sova länge... Gick upp för 1,5 timme sen och sitter fortfarande i morgonrock. Sjukt skön morgon alltså...

Idag mår jag förresten mycket bättre! Kan till och med andas genom en näsborre! Sånt gillar man.

Kram
Anna

Dagens låt: El farol - Santana

Blääää!

Jag har precis tränat och nu mår jag inte alls bra. Sådär förkyld-trött och allmänt uppblåst... Urk. Ska nog bädda ner mig och kolla på en sömnig film. Jadå, dom finns. Det är bara det att ni inte har kollat upp genren innan!


Kram
Anna

Dagens låt: Miss kiss kiss bang - Alex swings Oscar sings

Någon som vill?

Ååååååh!!! Det är latinamerikansk afton på alla hjärtans dag! Wiiiiie!!! Det blir dans, mat, musik osv... Jag MÅSTE ju gå!!! Någon till som har lust att sticka dit?
 <---Shake it, shake it!

Kram
Anna


Nu är det fredagsmyys!!!

Yaaaaay!!! Ingen skola på tre veckor!!! Success!!! Ni förstår... Jag har prao på Espresso house i två veckor och sen är det lov. LOV!!!!! JAAA!!!
Och förresten... Ni måste komma och fika när jag praoar! Så kan jag imponera med mina fantastiska kunskaper angående frapinos (just det!) och mackor.

Har för övrigt haft två prov idag... Ett MVG-prov i matte och ett i engelska. Men nu är det slut.

Kram
Anna

Dagens låt: Kiss - Tom Jones

Achtung baby!

Dåliga idéer:

*Ha skor som läcker på vandring
*Kasta sig i snö med uppknäppt jacka och tröja när man är långt ifrån all tänkbar värme
*Tvätta en termos med snö
*Springa runt i t-shirt efter att ha fått snö överallt där man kan få den

Kram
Anna

Vandring på Vallåsen

Så jag har lyckats gå en mil... I snö. Djup snö. Jobbig snö. Och fy vad kul det har varit!!! Jag gick med Amanda och Amanda W, även kallad för Panda.

Vi kämpade på till tonerna av Oh Boy och energi från Amandas superduperhårda, men goda, muffins och mina brownies som jag bakade igår. Tre timmar senare insåg vi att vi nog var lite vilse... Fem minuter senare insåg vi att vi var helt rätt och satt i en backe under liften och vinkade till folk. Väldigt brant backe som var kul att ta sig ner för... Vi kanade altlså ner och efter några meter insåg jag vilka konsekvenser det skulle få. Säger bara en sak; Aj. Min. Rumpa.

När vi väl var framme insåg jag hur underbart det är på skidorter och att jag måste lära mig att åka. Mest för afterski och vissa små andra skäl...
   <---Smile, smile, smile!

Kram
Anna

Dagens låt: Might be stars - The Wannadies


"Special" brownies

Så... Jag har gjort mina lite speciella brownies idag... För första gången! Och den jag åt (en!) var jättegod!!! Så nu är det tio kvar och dom ska jag och Amanda äta upp imorgon på friluftsdagen. Ni förstår, jag ska ut och gå i fyra timmar i djup snö... Yay.
Jag ska överleva! Så önska mig lycka till...

Och det var inte alls knark i brownisarna! Om ni nu tänkte det...

Kram
Anna

Dagens låt: TiK ToK - KeSha

Snöstorm, igen.

Då var det snöstorm igen... Precis som förra veckan. Men den här gången kundejag inte bara stanna inne och mysa, nejnej. Jag sprang istället till bussen och stack till träningen istället. Men vilken tur jag hade! Jag slapp betala på bussen och jag blev körd hem! Goda värld! Nästan goda... Förutom det faktum att vi har värsta antarktiskt ute igen! Blä.

Men som visäger på facebook; "Swedes are badass cause we fight polarbears all the time". Jag tror i alla fall det var något i den stilen...

Kram
Anna

Dagens låt: Oh boy - Miss Li

A-A-Amanda

Jag är jätteavundsjuk på Amanda. Hon har en egen låt nu och den är sjuuukt bra!!! Inte nog med att den är fiiin, den har bra text också! Diediedie! Typ...
Jag vill också få en låt.. Som inte är Soho Dolls - Stripper.

Kram
Anna

Dagens låt: Flourescent adolescent - Arctic Monkeys

RSS 2.0