Första gången jag...

Bröt ihop av skratt för att en telefonförsäljare ringde idag! Alltså, jag kunde inte andas för att jag skrattade så mycket! Och det var inte äns kul...
Jag har verkligen fett konstig humor. Men här kommer då ungefär hur samtalet var...

Försäljare: Hej (på norska) dinagrannarärmedochgörnågotkulvillduocksådet?
Jag: Men tjoo på dig du! Ehm... Typ... Nee.
Försäljare: Vill du köpa lotter som är specialdesignade till dig?
Jag: Va!?! Finns det? Fett coolt ju! Och nee...
Försäljare som tjatar i tio minuter: Vill du köpa då?
Jag (kan inte andas av skratt och försöker säga nej): Nej, nein, non, no, nish (är det äns ett ord?), no, neee, naaj, nehedu!!
Försäljaren: Säker?

Alltså. Finns det inget språk han fattar? Eller var jag bara otydlig? Eller tror han fortfarande att ett nej betyder ja när en kvinna säger det?
Och varför bröt jag ihop av skratt? Var det för att han lät som Andreas Thorkilsen? Eller var det för att han pladdrade på kulig norska?

Hur som helst hade jag kul. Men det säger väll mest om mig?

Kram
Anna

Smash da skrivare!

Sur. På. Skrivaren.!!!!
Den vägrar skriva ut det där viktiga ekonomi-häftet som jag verkligen behöver. Eller så tar det bara grymt lång tid. Den vill inte heller skriva ut No-papper. Men bilder är helt ok...
Die skrivare, DIE!!!

Kram
Anna

Sing-along i skolan

Typ sing-along i alla fall... Vi har hur som helst sprungit runt och sjungit i princip hela dagen. Förutom på musiken. Och det är ju bara ologiskt...
Ananrs har det varit en relativt ovanlig dag eftersom på dom vanliga dagarna brukar det alltid hända något. Men inte idag, alltså ovanlig. Det är ju också ganska ologiskt...

Nej minsann, ska försöka läsa min fina engelska bok, plugga lite franska och fixa mer med rummet nu!

Kram
Anna

Dagens låt: Friday, Im in love - The Cure


Makeover!!!

Vi ska fixa mitt rum hos pappa!!! Yaaaay!!! :D
Väggarna ska gå från gröna till lila, jag ska fixa massor av fina detaljer, ett skynke till en fin hörna ect... Så härligt!!! Fast vi börjar med att damsuga och snurra lite på sängen... Nu ska jag fortsätta! Hurray!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Can't take my eyes off you - Muse


Film-marathon med Amanda

Sen igår, klockan 9 har jag och Amanda nästan haft ett film-marathon med Amanda (surprise!!!). Vi började starkt med Dracula- dead and loving it, Eragon igår och fortsatte idag med Sorority boys och 10 orsaker att hata dig. Fina filmer! Jag slapp till och med bli rörd och börja gråta! Wow liksom ;)

Men trots denna helt oansträngande aktivitet är jag jättetrött. Alltså ska det här bara bli en sån där dag där jag bara sitter i en filt med lite te och läser en bok. Härligt värre tycker jag. Fast nu måste man ju anstränga hjärnan, trots att det är helg...

Kram
Anna

Dagens låt: I want you to want me - Cheap Trick


Duktig och trött Anna...

Jag är fortfarande trött. Beror förmodligen på att jag gick upp och tränade tidigt idag igen och gick och la mig runt halv ett... Bara för att jag såg Män som hatar kvinnor! Jag brukar ju inte gilla svensk film men den var faktiskt ganska bra. En väldigt obehaglig sceen dock, kunde faktiskt inte se den... Men annars var den bra för att vara svensk. Nästan så att man rekomenderar den! ;)

Så idag har jag varit duktig. Jag har tränat, städat rummet (wooooooow!!!), övat lite på bosa nova-kompet som är MVG-nivå på trummor (yees!) och tagit en lång och skön dusch. Duktigt enligt mig. Men jag ska vara ännu duktigare! Ska baka, ha små finfina gäster och sen ska Amanda sova över här. Film, kaka, godis och Amanda! Yaaay!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Clamour for glamour - The Ark


Heeeeeeeeeeeeeeeeeelg!!!!!!!

Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit så här trött efter en skolvecka! Jag är helt slut! Och ändå har det inte varit en såå ansträngade vecka... Visst, vi har sprungit mycket på idrotten och haft ett lätt mattetest idag men inget annat... Och ändå har jag ett sånt där enormt behov av att sova. Så vad ska jag göra nu? Jo, städa rummet. Alltså nej! Sova! Inte städa!

Får se det på den posivitva sidan. Uppe på rummet finns min helt fantastiska högtalare (mjao på den!) och en mjuk säng. Jag kommer nog ge upp städningen ett liiitet tag och bara ligga ner istället. I fosterställning. Gungandes i takt till bästa svenska och alternativa låt jag hittar (alltså vad som helst av Hoffmaestro och Chraa). Men nu ska jag faktiskt göra det också.

Kram
Anna

Dagens låt: Young dad - Hoffmaestro och Chraa


Jag har köpt kavaj!

Ååh vad vuxet av mig! En fin kavaj! På mig! Wooow! Måste väll få lite vuxenopäng för det, mamma?
Har köpt skor också. Dom passade i affären men inte när jag kom hem så jag får nog byta dom... Annars var dom väldigt fina pumps från HM. Lite besviken på det. Fast jag skulle ju kunna hoppas att mina fötter bara råkade svullna upp lite och snart krymper till sin vanliga storlek... *Hoppashoppashoppas*

Nu måste jag plugga inför mattetestet imorgon. Trååååkigt!!! Fast sen ska jag på en trolleri-show med middag för vuxna. Massor av kavaj-gubbar och gummor liksom... Därav kavajen som jag har tänk köpa ett tag nu.

Kram
Anna

Dagens ord (!!!): Kavaj


Uppdatering.

Tillbaka från tandregleraren nu. Det tog ungefär 3 minuter där... Det dom kom fram till var att jag skulle komma tillbaks om ett år. Alltså, ingen tandställning för mig riktigt än! Tror det blir ett litet hurray där. :)

Kram
Anna

Halv-lyxig vardag.

Idag kommer jag bara ha lektion i 2 timmar. Inte så ansträngande lektioner heller... Bild (där vi färglägger sånt som man gjorde på förskolan) och NO (avklarat, bara lite studieuppgifter). Härligt värre! Jag skulle egentligen haft hemkunskap i två timmar men eftersom jag ska till tandregleraren så fick jag inte gå. Mohahaha!
Men visst är det ganska lyxigt? Ända som gör det tråkigt är ju tand-grejset och att jag behöver cykla fram och tillbaka hela tiden. Men annars mega-lyx.
Jaja, vi får väll höras efter tandisen... För då behöver jag ju inte sticka till skolan innan kl 1... ;)

Kram
Anna
  Hittade en bild från förra året! Känns så längesen!!!
Dagens låt: Save tonight - Eagle-eye cherry


Success!

Giv mig skor!!! Nu! NU!!!
Sucess på föräldramötet! Vi tjänade ungefär... Hm... 250 var, vi var fyra pers och har sparat 140 kr. Om ni inte har räknat ut det redan så blir det 1140 kr. Me like! Taxfree, bara så ni vet. Ååh vad jag älskar att jobba svart! Och vet ni vad som också är svart? Skorna jag tänker hitta imorgon. Yäääh! Sko-time!

Annars har det varit en finfin dag. Inte nog med att jag kom hem till perfekt pizza och det är True blood idag. Jag har andra skäl. Det ena bättre än det andra... Hurray! :D

Kram
Anna


Mot föräldrarna!!! Attack! Med tuggumi!

Jag ska attackera föräldrar idag! Mohahahaha! Ska liksom sälja fika på ett föräldramöte. Big business igen förstår ni... Jaja, jag klagar inte, får ju trots allt pengar.

Men nu måste jag faktiskt sticka. Och välja skor dessutom. Ska bara snabbt informera er om att det där salvi (som alla, inklusive jag, trodde det stod saliv på...?) smakar ääääckligt!!! Och det är lila! Eeeeeew!!!

Kram
Anna

Dagens låt: The band - Mando diao


Je regarde Gossip Girl!

Jag har nästan lärt mig alla dom 59 glosorna på franska till imorgon! Hurray! Och det är bara idag som jag har övat. Nu har jag bara 20 meningar kvar och lära mig böja 20 verb. Inte alls mycket ju.
Och sån studiedisipclin har jag ju att jag springer iväg och kollar ett till avsnitt av Gossip Girl istället för att göra resten. Äsch, det fixar sig.

Kram
Anna

Dagens låt: Crazy in love - Beyonce


Måndag hela veckan.

Det har inte alls varit en så kul dag idag och jag har absolut inget att blogga om. Nej minsann, det blir duschen och Gossip Girl istället!
You know you love me!

xoxo
Gossip Girl

Eller...

Kram
Anna


Anna goes snyftsnyft

Alltså... Tristan och Isolde är verkligen sorglig. Jag började gråta! Den har liksom ett sånt där snyft-slut. Det var inte bara det där vanliga darret på läppen utan en, två, tre, FYRA tårar som rann snabbt! Just det, jag höll räkningen!
  <-- Snyftsnyft, fin film.

Filmen är bättre än snabb-verisionen av boken. Bara så ni vet.

Kram
Anna

Söndag...

Sunday, bloody sunday.
Jag har missat massor av skolarbete i veckan när jag var sjuk så nu har jag bajsmycket läxa. Inte alls kul! Det blir svenska, matte, franska, liiite engelska och No. Känns inte riktigt som det bästa sättet att tillbringa en söndag på.
Alltså ska jag "skolka" och se Tristan och Isolde på femman istället! Enormt fin film och jag kommer börja gråta! Hurray!

Kram
Anna

Dagens låt: These streets - Paolo Nutini


30 längder and I'm alive!

Jag lever!!!!!!! Helt levande!!! Och ändå har vi haft simning i skolan idag. Och vi simmade 30 längder. Hallå, jag har aldrig simmat fler än åtta i rad innan. Och då har jag ändå stannat pga andnöd efter varje längd. Men nej, idag var det minsann 30 längder där vi blandade bröstsim och ryggsim.

Alltså... Jag suger verkligen på bröstsim. Det är så tråkigt och jag får ingen uppmärksamhet alls! Inte äns när jag simmar mot bottnen. Men ryggsim däremot, då är det hejsansvejsan Anna hela tiden! Och vet ni vad? Jag kan faktiskt ta mig frammåt då! Eller bakåt... Men ni fattar vad jag menar.
Hur fånigt är det egentligen? Kan Anna ta sig fram på det mest basic sätt i vatten som finns? Nej. Men kan hon göra precis tvärt om hur dom andra gör (ligger på rygg, ihop med benen, ena armen i luften och andra under mig) och komma dit hon vill? Ja. Förutom den biten när jag simmar in i folk eller simma snett. Ingen högertrafik för mig minsann, jag ska simma på vänster sida!

Kram
Anna

Dagens låt: Use somebody - Kings of leon


Framgångsrik!

Alltså jag vet inte varför men jag känner mig allmänt framgångsrik nu! Trevligt värre.

Har alltså haft en allmänt trevlig dag. Jag och Cissi var faktiskt riktigt bajsduktiga på hemkunskapen! Vi bara (baá) Hells kitchen next, och nu, servera falukorven och rotmosen! MVG när terminen är slut förstår ni... ;)
Sen hade vi mucho trevligt på bilden också. Och slutade efter den när klockan var 2. Då hoppar lilla jag hem, sitter och flämtar högt framför Ghostwhisperer och kastar diskus på träningen. Allt gick superduper! Wiho!

För övrig så känns det som om jag har antingen peppar, dijjonsenap (stavning?) eller tigerbalsam i näsan. Mumsigt värre!

Kram
Anna

Dagens låt: Fishtank - This Perfect Day


Äntligen onsdag!!!!!! Och vad betyder det?

TRUE BLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!

Alltså, jag vet inte varför jag har blivit så beroende av dom där kinky vampyrerna men jag kan inte hjälpa det! idag är det ett nytt avsnitt av True blood!!! Yaaaaaaaaaaaaaay!

Hurray for da vamps!
  You gotta love it ;[ (det där ska föreställa en blinkande vampyr... Som är glad, även om det inte syns.)


Payback time...

Jag lovar, jag ska inte hämnas på någon. Forgive and forget heter det ju. :)
Men nu kommer det stora... Ni vet projektet vi har haft i skolan när vi har säljt bulle med bulle? Big business? Ringer det några klockor? Behöver det egentligen inte göra för huvudsaken är att vi har fått vår lön idag. 110.50 kr var och vi har ändå två gånger (när vi ska jobba svart. Wiho!!!) kvar att fixa klirr i kassan på! Jag är riiik!!!

Okej, det är inte överdrivet mycket. Men vi var ju fem pers som delade och har betalat skatt, hyra, lån osv... Och det är ju trots allt från ett projekt i skolan. Att vi fick pengar alls är ju stort... Så power to da bulle med bulle!

Kram
Anna

Dagens låt: Moneymoneymoney - Abba


Stolt

Alltså vet ni vad? Minns ni att jag beskrev en viss musikstil som den där folk som sitter i badkar och röker i barnförbjudna filmer i det HÄR inlägget? Det var faktiskt en som fattade vad jag menade! Kära pappas glödlampa tändes övanför huvudet och sa pling!
Någon annan som fattade? Jag vet i alla fall att jag inte gjorde det helt. ;)

Kram
Anna

Faschination (om det inte var ett ord innan så blev det ett nu)

Just nu faschineras jag av ganska mycket. Så här kommer en lista över grejs som är allmänt faschinerande enligt mig...

* Att man kan känna sig helt utan känslor. Ni vet när man varken är glad, ledsen, nedstämd, arg osv...?
* Att det faktiskt finns musik som man kan känna sig som ovan till.
* Hur förvånansvärt snabbt jag skriver just nu. Fingrarna bara flyyyger fram!
* Musik!!! Alltid denna underbara musik!
* Hur löv kan ändra färg från grönt till eldigt rött. Någon som vet varför?
* Långa, mörka främlingar. Dom är alltid lika intressanta och kuliga!
* Berusade irländare (som egentligen är helt nyktra amerikaner) som sitter vid ett piano och sjunger irländska sånger. Me like!

Det ultimata skulle väll vara en lång, mörk, främmande berusad irländare utan känslor som sitter med massor av höstlöv, samtidigt som han spelar en irländsk sång snabbare än han borde... Eller?

Jag borde verkligen inte skriva när jag inte tänker. Framförallt inte när är helt osäker på hur man stavar till vissa ord... Faschination någon?
Kram
Anna


Dagens projekt.

Jag har faktiskt något som jag måste göra idag. Jag måste flytta till pappa. Åh hej och hå, dags för mig att vingla runt med fem väskor på en cykel. Hurray! Mot en mjuk soffa, fler kanaler på tvn (mohahahaha!) och mina älskade porr-grannar! Jag har saknat dom så mycket ju...

Kram
Anna

Dagens låt: Hot - Avril Lavigne


Godnatt!

Först ett godmorgon-inlägg och nu ett godnatt. Hur fräsigt är inte det? x)
Jag tar minsann och stannar hemma imorgon också men ska försöka förflytta mig till pappa. Alltså måste jag planera min outfit fem dagar frammåt... Alltid lika spännande att se vad man hittar.

Nu ser jag fram emot den fina duschen. Så här sent... På en måndag...
Godnatt!
  Jag har känt mig liten idag...

Kram
Anna


Dagens ilandsproblem.

Innan brukade jag alltid ha iskalla händer men nu har det minskat och jag har oftast samma värme i händerna som resten av kroppen. Lycklig Anna! Men Moder natur säger nej! Och vips får jag ett par isklumpar till fötter istället. Inte äns mina morgonskor hjälper. Fast visserligen framkallar dom bara svett, ingen värme. Elaka fötter. Någon som har en mysko teori om detta fenomen?

För övrigt så har jag fått kramp i högra foten två gånger på två dagar. Mina fötter gillar inte mig.

Kram
Anna

Godmorgon!

Tjohej!
Jag mår såå mycket bättre idag! Har till och med ingen feber och sover länge igen. Då måste man ju vara frisk. ;)

Vad sysslar ni med? Jag sitter bara och lyssnar på sån där musik som deprimerat folk som röker i badkar i barnförbjudna filmer gör. Förstår någon alls vad jag menar? Det behöver kanske inte bara vara just då. Det räcker väll med att den är med i slutsceenen i Fight Club just nu. Härlig låt föressten, lagom deppig och blir det för mörkt kan man varva med Avril Lavinges Hot.

Kram
Anna


Dagens låt: Where's my mind - Pixies


Fördrivning av tid.

Jag har sett två låånga filmer nu. Och är klockan tillräkligt mycket för att sova än? Nej. Så jag måste hitta något till att få tiden att gå med. Några förslag? Har liksom redan tagit ur flätorna och ätit frukost...

Kram
Anna

  Mjao...

Godmorgon!

Jag vaknade halv 8 idag av att jag svettades ihjäl och mina nyligen upptäckta utslag på benen kliade skiten ur sig. Bildligt talat, annars är det bara för äckligt.

Så nu har jag tråkigt. Jag är den ända i huset som är vaken, orkar inte äta frukost (konstigt, det är ju alltid så kul att äta) och börjar inse hur obekvämt det är att ligga ner och skriva. Ont i axlarna, nej tack.

Tråktråktråk. Vad ska jag göra? Ta ut flätorna (just det, flätor!) ur håret, se en film (har försökt i två dagar och har fortfarande inte lyckats) eller bara ligga och drömma mig bort i en bra låt?

Kram
Anna

Dagens låt: Slept so long - Queen of the damned

jag/mår/bajs/länk/till/True/Blood


Jag mår bajs. Blandar jazz och metal. Och stör mig megamycket på att True Blood vägrar ladda. Ser på det på SVTplay (lovelovelove) så här har ni en länk om ni också vill nörda lite. :)

Kram
Anna

Skrääääääääääck!!!

Jag har ett enormt behov av att se på skräckfilm.

Neutralisering med Extra Drops

Jag tänker lite mysko när jag är sjuk... Eller mysko vet jag inte men det är konstigt i alla fall. Jag fattar verkligen inte så mycket och kommer fram till saker i stil att Extra Drops måste vara basiska eftersom dom neutraliserar pH-värdet i munnen. Men det är väll inte bra att neutralisera för mycket? Eller? Jag har liksom ätit nästan ett helt paket nu... Mumsigt faktiskt, trots att jag inte gillar bären som är i.
Ja... Sån här bloggning blir det när min hjärna är överhettad. Frågan är hur mysko jag kommer tycka att det här är när jag blir frisk.

För övrigt drömde jag att jag gick runt barfota på Butterix och att det regnade jättemycket.

Kram
Anna

Dagens låt: Turn on Billie - The Pierces


Nöffnöff

Nu vet jag! Jag har säkert fått svininfluensan! Grymt, heller hur (dagens ända och torraste skämt)?
  Nöffnöff...

Meeeeeeeeen vad tråkigt!!!

Jag får/kan inte hänga med till Köpenhamn i helgen och tävla!!! Bara för att jag har lite feber... Enormt tråkigt! Jag kommer missa tävlingen, tivolit, anfallning av Heleneholmarna och en lång bussresa. Allt jag älskar med friidrott! Förutom just tävlings-momentet då...

Ska sova som protest. Eller kolla på film.

Kram
Anna

Dagens låt: Bad things - Jace Everett


Big business, dag 2

Idag har det varit ännu en dag av bulle med bulle-säljning. Inte jättekul direkt men inte ansträngande heller så det går.
Menmen... Jag har inte mycket att blogga om. Förutom infon att te är enormt urindrivande och jag har druckit någon/några liter early grey idag. Ni kan tänka er bieffekterna? Ganska jobbigt faktiskt.
Kan dessutom berätta att jag såg vampyr-serien True blood igår. Snuskigt värre som vanligt! Jaja, jag klagar väll inte. Dom är ju trots allt vampyrer...

Men nu ska jag packa. Ska liksom till Köpenhamn med friidrottarna och tävla i helgen. Önska mig lycka till!

Kram
Anna

Dagens låt: Toxic - A Static Lullaby

090909

Har ni tänk på att det är den 9/9-09 idag? Svårt att undvika, med tanke på alla kedje-sms man får om 090909 (skicka hjärtat vidare till 9 personer...).

Så ha en trevlig en-gång-per-år-i-några-år-upplevelse!

Kram
Anna

Fånigt...

Kolla här...
  December 2008
  Juli 2009

Samma frisyr, pose, halsband och rum. Någon skillnad? Jag har fått lite ljusare hår. På ungefär sju månader har bara min hårfärg förändrats... Fail!!!


Utveckling av te-beroendet.

Min hals är lite död idag igen. Jag kan prata men låter nämare Darth Vader än vad jag har gjort på senaste tiden... Alltså knarkar jag te igen. Är lite beroende av det nu... Rött te med en orientalisk kanel-smak (earl grey är slut). Mmm...

För övrigt så har jag bajsont i benet. Inte alls kul! Så jag knarkar filt också. Är väll en liten missbrukare inerst inne. ;)

Kram
Anna
  Fin bild?
Dagens låt: You belong to me - Tori Amos


Jag hittade bilder!

Har hittat några bilder från helgen, äntligen! Någon som kan länka stället där bilderna från Heleneholm IF finns?7

  Junaid, Johanna, Hans, Jeff, Malin och jag.


Jag kastar spjut... Run bitch, run! Aldrig blått och rött igen för mig... ;)

Kram
Anna


Dagens... (Höst!!!)

Nehe. Inget att blogga om idag minsann. Tror liksom inte att ni vill veta något om mitt enooooorma myggbett på vaden? Tänkte väll det... Så det blir fjortis-bloggarens bästa kompis, dagen-testet.

Dagens:

Klädsel: För varmt.
Sak: Venetsiansk mask
Mat: Smul och äppelpaj! Mums!
Väder: För fint för varma kläder.
Citat: "Min häck fastnade i häcken!"
Nej minsann, jag orkar inte mer nu för jag har dålig fantasi. Går och duschar innan pajen blir klar istället.

  <---Höst!!!

Kram
Anna

Dagens låt: Sh boom (life could be a dream) - The Trevor Horn Orchestra


Götalandsmästerskapen 09!!!

VI VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKÅNE VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänkte bara säga det... Som ni kanske förstår så har jag varit uppe med Skånelaget i Olofström och tävlat. Och jag är helt slut. Tror faktiskt aldrig att jag har skrikit så mycket innan!

Så. Jag orkar inte berätta något faktiskt eftersom jag skulle komma igång och skriva mycket då. Och det tänker jag inte göra för jag vill mysa ner mig i en filt, dricka te och kolla på höst-film. Men jag kan säga att tack vare helgen så började jag skratta så mycket att jag inte kunde andas på svenskan. Bara för att vi hade ekonomi och dom hade använt lite kul/helt fel namn på familjen vi använde som exempel. Anna var ju ett av dom... -.-
Jag säger bara nej. Inte två barn med just den personen och han får inte tjäna SÅ mycket mer än mig! ;P

Kram
Anna

Dagens låt: Sex on fire - Kings of Leon


Uppenbarelse!

Jag sitter och lyssnar på jazz från Mona Lisas leende, insvept i en filt, dricker te och tittar ut i allt det höstiga. Omöjligt att vara sjuk då ju! Det är helt normalt. Min favorit-sysselsättning på hösten faktiskt! Me like, här är sååå mysigt!!!

5 minuter senare...
Jag ska sitta här hela dagen!!! Jag äääälskar det!!!

5 minuter senare (igen)...
Meeeen. Måste lämna filmen. Måste gå ut i allt det höstiga. Tråååkigt.

Kram
Anna


2 timmar i skolan...

Sen pallade jag inte mer. Och då menar jag fysiskt. Stack hem efter två lektioner och har gått runt i mysiga kläder sen dess. Kanske inte gått runt direkt, mer legat i en soffa och sagt gnnnng... Faktiskt ganska lätt att uttala när man övar.

Alltså har det inte hänt något annat alls idag. Förutom att jag har nördat nya gossip girl serien it girl. Det trodde ni väll inte om mig? ;)

Kram
Anna

Dagens låt: Lights on - The Pierces


Well, this sucks!

Enligt mig är jag sjuk men världen håller inte med så dom tvingar mig ha matte kl 8 imorgon. Neeeej... Tråkigt.
Och inte nog med det minsann. Jag ramlade hela tiden på träningen för att jag blev så yr av att snurra runt med en slägga. Och så fort vi stack ner till träningen började det regna gryyyyyyyyyyyyyyyymt mycket. Inte kul.
Så nu dricker jag te för att lindra min självmordsbenägna hals och kunna säga att jag just dricker te. Vuxenpoäng liksom!

För övrig har jag shoppat mini-lite idag. Ett par thights från Gina Tricot som man antingen älskar eller hatar, hörlurar och ett finfint armband från JC. Precis min extremt mysko stil!

Kram
Anna

Dagens låt: Acid jazz singer - The Fratellis


Fågelbajs på armen och bulle med bulle

Igår bajsade en fågel på mig. När jag kastade slägga. Den bara flög där höööögt uppe, siktade och precis när jag sträckte ut armen... Då släppte den ut allt! Så jag bara tänkte något i den här stilen "Hm... jag blev träffad av en kotte. Konstigt, här finns inga granar... Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!!! En fågel bajsade på mig!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Inte alls trevligt. Dessutom skvätte det på tröjan också så jag fick tvätta den i en vask och hoppa runt i bh resten av träningen. Inte alls trevligt, det var kallt. Förstår ni varför jag ogillar fiskmåsar nu?

Men det var ju igår. Idag är det en ny dag. Och vi har roat oss med att sälja bulle med bulle, kaffe och te på skolan hela dagen. Ända tills vi slutade för då gick jag och lånade tre tjocka böcker (två på engelska!) på bibblan och återvända till musiksalen för att spela lite gitarr och sjunga med några. Tycker föressten att bulle med bulle är jäääättegott!
Bra dag alltså.

Kram
Anna

Dagens låt: Highway to hell - AC/DC

RSS 2.0